Atletul Noah Lyles a doborât recordul la proba de 200 m, deţinut de Usain Bolt la Diamond League

25 aug 2019 2620 afişări Atletism
Atletul Noah Lyles a doborât recordul la proba de 200 m, deţinut de Usain Bolt la Diamond League

Atletul Noah Lyles (22 de ani) a scos cel mai bun timp înregistrat vreodată la proba de 200 m, în competiţia IAAF Diamond League. Precedentul record al competiţiei era deţinut de Usain Bolt.

Alergătorul american, în vârstă de 22 de ani, Noah Lyles a scos un timp de 19.65 secunde. Pe locul doi s-a clasat turcul Ramil Guliyev, cu un timp de 20.01 secunde, iar, pe locul trei, canadianul Aaron Brown, cu 20.13 secunde.

Până la acest moment, cel mai bun timp înregistrat la proba de 200 m, în competiţia IAAF Diamond League, îi aparţinea celebrului Usain Bolt şi era de 19.73 secunde.

”Vin după o săptămână plină de antrenamente şi asta îmi dă foarte multă încredere. S-a simţit rapid. Am clipit şi, dintr-o dată, cursa se sfârşise”, a spus Noah Lyles, la sfârşitul cursei, conform site-ului oficial IAAF.

Deşi recordul în proba de 200 m de la Diamond League i-a fost doborât, Usain Bolt deţine încă recordul mondial în proba de 200 m, atletul jamaican înregistrând un timp de 19.19 secunde.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.