Atleta Florentina Marincu a luat aur la lungime la Europenele de juniori

20 iul 2015 430 afişări Atletism
Atleta Florentina Marincu a luat aur la lungime la Europenele de juniori

Florentina Marincu a câştigat detaşat, fără emoţii, titlul continental la lungime, cu 6,78 m, din a doua încercare, în ultima reuniune a Europenelor de juniori 1, de la Eskilstuna (Suedia), după ce, îşi pusese lauri de bronz la triplusalti

Deţinătoarea recordului european de juniori la lungime a strâns din dinţi şi-a vândut scump pielea şi a câştigat. Şi nu oricum, ci cu 23 de centimetri în faţa adversarelor Ana Buhler (Germania – 6,55 m) şi al Dianei Fatima (Spania – 6,55 m). Eleva antrenorului Nicolae Alexe a rămas şi la această a 23-a ediţie a Campionatelor Europene de juniori 1 lider de necontestat! În ultima probă a competiţiei, ştafeta masculină de 4X400 m a României, în componenţa Moraru/Gheban/Nedelcu/Radu a ocupat locul 6, fiind cronometrată în 3:17,30. Medaliile au revenit Rusiei (3:08,35), Italiei (3:10,04). si Germaniei (3:10,12)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.