3 coloşi din Glory se bat joi la Bamboo în Gala ”SAS GYM”

12 iun 2019 659 afişări Alte Sporturi
3 coloşi din Glory se bat joi la Bamboo în Gala ”SAS GYM”

Fanii sporturilor de contact sunt răsfăţaţi în această perioadă, iar joi, 13 iunie, de la ora 21:00, aceştia vor avea parte de un nou show de senzaţie.

În Club Bamboo din Bucureşti se va desfăşura a doua ediţie a Galei ”SAS GYM”, eveniment care va reuni în premieră în ţara noastră 3 luptători de top din circuitul Glory. Astfel, Dylan Salvador, Christian Baya şi Khayal Dzaniev se vor alătura “fenomenului” din România, Sorin Caliniuc, câştigătorul primei ediţii a Galei ”SAS GYM”, şi vor oferi publicului un spectacol total. Pe tabloul competiţiei se vor mai regăsi 3 dintre cei mai renumiţi sportivi români: Alexandru Irimia, Amasio Paraschiv şi Nino Pattvean, care îi vor înfrunta pe Mohammad Ghaedi, Edye Ruiz şi Nikola Todorovic.

În plus, merită amintit faptul că această gală sponsorizată de City Insurance, Superbet, Bigotti şi Tantastic şi transmisă în direct de Pro X va oferi cele mai mari premii din istoria galelor de contact din România.

Bilete la această super-Gală se pot cumpăra de la sălile SAS GYM din Bucureşti situate în Piaţa Alba Iulia şi Drumul Taberei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.