SuperLegendele prefațează Preliminariile Mondialului! Află cum văd Mister, Grande, „Arnold” și Răducioiu calificările din Europa!

  • Publicat:
SuperLegendele prefațează Preliminariile Mondialului! Află cum văd Mister, Grande, „Arnold” și Răducioiu calificările din Europa!

Ambasadorii Superbet care au în palmares calificări la Campionatul Mondial de fotbal și meciuri istorice câștigate la turneele finale sunt gata de Preliminariile pentru Cupa Mondială Qatar 2022 și vor plasa bilete pe SuperSocial, rețeaua de socializare a pasionaților de sport și pariuri. Intră în SuperSocial

Află cum văd ei campania de calificare din zona europeană și bucură-te de o întâlnire extraordinară cu Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu și Florin Răducioiu, pe care Superbet i-a reunit la o cafea online, și le-a adresat 10 întrebări.

1. Start în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022 în zona europeană. Campania va fi comprimată în doar 8 luni de zile (martie-noiembrie 2021). Vor fi 4 ferestre cu meciuri, câte 3 (acum, între 24-31 martie), 3 (septembrie), respectiv 2 (octombrie) și 2 (noiembrie). Credeți că formatul acesta avantajează echipele puternice sau lasă loc de surprize?

ILIE DUMITRESCU:  Echipele care au în componență jucători cu prezență constantă la națională vor face diferența. Se joacă într-un ritm infernal la echipele de club și există o suprasolicitare a jucătorilor implicați în Champions League și campionatele de top din Anglia, Spania, Germania, Italia și Franța, plus cupele interne. Uite, exemplu City care e implicată în toate cele 4 competiții. Va conta enorm și cum vor gestiona această suprasolicitare.

BOGDAN STELEA: Clar avantajează echipele puternice. Echipe care pot roti mulți jucători. O echipă mare pornește ca din tun. Poate avea deja 9 puncte după 3 meciuri. Dacă intri într-o dinamică pozitivă, te califici. Dar există și extrema opusă, cu înscrierea într-o dinamică negativă. Mai exact, pe noi și echipele de nivelul nostru ne dezavantajează acest program.

GICĂ CRAIOVEANU: Eu cred că vor fi multe surprize în aceste preliminarii, pentru că nu ai timp să te refaci după un efort atât de mare și după presiunea fantastică de la aceste meciuri. Practic, ești obligat să câștigi 3 din 3 sau cel puțin să iei 7 puncte din primele 3 meciuri și cred că vor fi foarte multe surprize.

FLORIN RĂDUCIOIU: Echipele mari sunt puternice oricum, în orice circumstanță. Dacă ne gândim că mai toate au în componența lor jucători care joacă la fiecare 3 zile, atunci ne dăm seama că indiferent de titularii pe care va miza selecționerul, cine intră e obișnuit cu presiunea și cu intensitatea. Deci echipele puternice nu sunt neapărat avantajate de acest program nou pentru preliminarii. Ele ar fi fost oricum favorite în orice variantă de program. Surprize vor fi, dar foarte puține.

Vezi cea mai bună ofertă pentru preliminarii și plasează SuperBilete

2. Europa a câștigat ultimele 4 titluri mondiale și a preluat conducerea în clasamentul trofeelor. Acum, e 12-9 pentru continentul nostru. Credeți că Europa își va apăra supremația la viitoarea ediție, și ea, una desfășurată într-o perioadă atipică, noiembrie-decembrie?

ILIE DUMITRESCU: În baza statisticii, Europa are prima șansă. Dar va fi ultimul mondial pentru Messi care a pierdut o finală în fața Germaniei. Acest The Last Dance pentru Messi la națională poate fi cel care îi aduce și cel mai important trofeu la nivelul echipei reprezentative.

BOGDAN STELEA: Echipe din Europa vor fi cert în fazele superioare. Nivelul calitativ al lor e superior celui al naționalelor de pe celelalte continente, chiar dacă și ele au jucători care evoluează tot în Europa. V-am zis într-un interviu anterior că nivelul va fi unul mai ridicat decât cel de la precedentele cupe mondiale. Adăugați și faptul că jucătorii vor avea motivația suplimentară. Turneul final din Qatar va bate multe recorduri. Dar campioana poate să fie din America de Sud.

GICĂ CRAIOVEANU: Mai e timp până în 2022, mai întâi să vedem calificatele. Dacă vreți neapărat un pronostic, atunci, clar, tot o echipă din Europa va câștiga trofeul. Avem mult mai multe echipe puternice decât America de Sud: Franța, Spania, Germania, Anglia, poate își revine și Italia. În schimb, ceilalți se bazează doar pe Argentina și Brazilia și e foarte greu pentru ele.

FLORIN RĂDUCIOIU: Pariez pe Europa. Aici se joacă fotbalul cel mai valoros de pe planetă. Noua campioană mondială va fi tot o echipă europeană. În ceea ce privește perioada atipică, să nu uităm că în acea perioadă, campionatele europene sunt în plină desfășurare. Singurul impediment ar putea fi clima, chiar dacă stadioanele din Qatar sunt toate dotate cu aer condiționat.

3. Serie A, La Liga, Bundesliga și Ligue 1 sunt campionatele țărilor care au câștigat ultimele 4 campioane mondiale. De ce credeți că Premier League (Anglia) deși este cel mai bogat campionat, nu este și campionatul care dă cei mai mulți jucători campioanei mondiale?

ILIE DUMITRESCU: Există și aici un motiv extrem de important. În Anglia echipele au foarte mulți jucători străini și nu sunt foarte mulți englezi în echipele de start. În Franța și în Germania s-a mers pe scheletul lui Dortmund și Bayern, în Franța s-a mers pe o generație de excepție care s-a impus la nivel internațional. Mbappe, Matuidi, Giroud, Griezmann, Pogba, Pavard. Sau mai țineți minte că nemții jucaseră între ei finală de Champions League cu un an înainte să câștige Campionatul Mondial.

BOGDAN STELEA: Cred că a fost ceva de conjunctură în 2018. Jucătorii din Ligue 1 erau cei mai mulți în lotul din 2018, dar titularii erau majoritari stranieri. Premier League rămâne cel mai valoros campionat în care ajung cei mai valoroși jucători, dar Anglia e departe să se bată cu șanse reale la titlul mondial. Cu celelalte campionate n-a fost conjunctură, spaniolii, nemții și italienii au echipe tari și pleacă greu afară. Preferă să stea acasă.

GICĂ CRAIOVEANU: Așa a fost în ultima vreme, dar văd diferit lucrurile pentru Qatar 2022. Cred că Anglia va fi una dintre favorite, pentru că a lucrat mult la nivel de copii și juniori și a ajuns la un nivel foarte ridicat. E drumul câștigător pe care au mers Franța și Spania, așa s-a întâmplat și cu ele și cred că Anglia poate câștiga în Qatar.

FLORIN RĂDUCIOIU: Să nu uităm că deși Premier League e cel mai atractiv campionat, nu este chiar campionatul în care joacă fotbaliștii cei mai valoroși. Uitați-vă cine a câștigat Balonul de Aur în ultimii 10-12 ani. Campionatul englez e cel mai bogat, dar Anglia nu a mai câștigat de aproape 60 de ani un trofeu major. Să știți că nu este neapărat și cel mai valoros. La Liga și Serie A sunt mai puternice. Și Bundesliga e un campionat greu. Mai mult, Anglia nu poate atrage unii fotbaliști foarte valoroși care preferă să nu plece din Spania, Italia sau Germania din diferite motive: comoditate, familie, prieteni și diferite alte valori.

4. Lewandowski e golgheterul Preliminariilor trecute (cele pentru CM Rusia 2018), cu 16 goluri. Credeți că polonezul poate fi din nou cel mai bun marcator în această campanie sau simțiți că va veni un lup tânăr care va fi golgheter; dacă da, vă rugăm nominalizați-l pe tânărul la care vă gândiți.

ILIE DUMITRESCU: În grupe cu siguranță Lewandowski își va pune amprenta asupra evoluției echipei și a rezultatelor. Dintre tineri, Haaland și Mbappe. Golgheterul va depinde mult și de adversarii din grupe.

 

BOGDAN STELEA: Nebunul ăsta de Haaland. Dă goluri pe bandă rulantă. Mbappe la fel. Dar cu toate astea, Lewandowski va fi acolo. E în formă și are experiență.

GICĂ CRAIOVEANU: Nu cred că va ieși golgheter Lewandowski, pentru că nu are o echipă puternică în spate, capabilă să-i asigure multe goluri și implicit acest titlu. Polonia să vedem dacă se califică, pentru că e cu Anglia în grupă și eu o văd în focurile barajelor, unde se poate întâmpla orice. Vă pot spune ce cred și despre turneul final. Văd golgheter în Qatar un francez, un spaniol sau un brazilian.

FLORIN RĂDUCIOIU: Cred că Lewandowski poate fi cel mai bun marcator în această campanie fiindcă este în mare formă. Chiar dacă Polonia nu e la nivelul valoric al lui Bayern Munchen, echipa de club a lui Lewa, polonezii au un lot valoros. Dintre lupii tineri, Haaland. Pariez pe acest tânăr atacant extraordinar.

5. Germania, Spania și Italia sunt naționalele cu cele mai multe campanii de calificare încununate de succes: câte 14 de fiecare! Squadra Azzurra a fost egalată de Furia Roja și Mannschaft după ce a ratat calificarea la Mondialul trecut. Care dintre granzii de acum simțiți că ar putea rata calificarea?

Favoritele la locul 1 în fiecare grupă și principala contracandidată la calificarea directă:

Portugalia / Serbia (A), Spania / Suedia (B), Italia / Elveția (C), Franța / Ucraina (D), Belgia / Țara Galilor (E), Danemarca / Austria (F), Olanda / Norvegia (G), Croația / Rusia (H), Anglia / Polonia (I), Germania / România (J)

ILIE DUMITRESCU: Nu văd surprize în zona asta. Echipele favorite se vor califica la turneul final.

BOGDAN STELEA: Poate în grupa Danemarcei unde Austria ar putea câștiga locul 1. Dar și în grupa Olandei, unde Norvegia ar putea s-o întreacă. Hmmm… mă uit peste grupe și cred că și Rusia se poate califica în detrimentul Croației.

GICĂ CRAIOVEANU: Cred că de această dată se vor califica toate echipele importante. Le ajută și grupele și au acest plus al valorii. Toate echipele vor evolua cu teamă în fața lor sau cu prea mult respect și e greu să câștigi astfel.

FLORIN RĂDUCIOIU: Toți granzii se vor califica și după părerea mea. Grupele lor sunt destul de accesibile pentru obținerea biletului direct care duce la Mondialul din Qatar 2022. Cine are prima șansă la câștigarea grupei o va fructifica.

6. La ultimele 4 campanii de calificare, una dintre naționalele care au prins biletele pentru turneul final a fost debutantă: Islanda (2018), Bosnia (2014), Slovacia (2010), Ucraina (2006). Ce națională “mică” simțiți că ar putea fi debutanta care ajunge în premieră la Mondial? De exemplu, Finlanda și Macedonia de Nord (adversară de-a României în această campanie) sunt cele mai în formă debutante. Ele s-au calificat în premieră la Euro. Nu au jucat niciodată la Mondial.

ILIE DUMITRESCU: Nu văd de data asta o surpriză de acest fel. Doar echipele puternice vor obține biletele pentru Mondial și nu vor mai lăsa loc pentru calificate în premieră. Și pe ruta barajelor se va califica tot cineva care a mai fost la Mondial.

BOGDAN STELEA: Finlanda e o echipă puternică. O văd capabilă să obțină o calificare la Mondial. Poți lega două calificări succesive la turnee finale majore. Uitați-vă la Islanda: Franța 2016 și apoi Rusia 2018.

GICĂ CRAIOVEANU: Interesantă statistică, dar rar și foarte greu de realizat. Nu cred sub nicio formă în Macedonia de Nord, n-au echipă pentru o astfel de calificare. Finlanda poate, dar nu macedonenii, care mai sunt și în grupă cu noi și mai sus de locul 3 nu pot termina.

FLORIN RĂDUCIOIU:  Macedonia de Nord. O națională cu jucători foarte buni și foarte atenți care pot produce surpriza. România mare-mare atenție!

7. 3.15 medie de goluri pe meci și 71% partide în care ambele echipe au marcat (pariul GG) în campania precedentă din Europa, cea pentru Euro 2020. În campania de calificare pentru Mondial anticipați meciuri mai „zgârcite” cu golurile (vor predomina partidele cu sub 2.5 goluri și victorii sigure pariurile VSG, respectiv VSO; meciuri în care învingătoarea nu primește gol)?

ILIE DUMITRESCU: Eu merg în preliminarii pe 3+. Îmi pare pariul cel mai interesant și cel mai verde probabil. Sau cel cu gol marcat în fiecare repriză (I1+&II1+).

BOGDAN STELEA: S-ar putea să fie meciuri mai echilibrate. Cu toate că de când e chestia cu VAR-ul se marchează destul de mult. Se dictează mai ușor 11 metri, de când a apărut VAR-ul, echipele ofensive au șanse și mai mari să marcheze.

GICĂ CRAIOVEANU: Cred că se vor marca mult mai puține goluri decât la ultimele ediții ale calificărilor, pentru că fotbalul s-a egalizat foarte mult. Am văzut meciuri cu gol în minutul 5, retras în apărare și încheiat așa, pentru că se apără toți foarte bine. Uitați-vă la Atletico de Madrid, o durere de măsea pentru orice echipă din Spania. Și la naționale se va întâmpla asta.

FLORIN RĂDUCIOIU: E foarte posibil ca în această campanie de mondial să asistăm la meciuri cu goluri puține. Vor predomina partidele cu sub 2.5 goluri pe meci. O campanie de Mondial e mult mai complicată decât una pentru European. Sunt de acord cu acest posibil scenariu.

8. În premieră, vor fi permise 5 schimbări într-o campanie de calificare la Mondial. Pandemia de Covid-19 a determinat FIFA să prelungească această regulă instituită mai întâi la nivelul echipelor de club, în mai 2020. Credeți că asta e în avantajul echipelor cu un lot mai numeros, sau credeți că de fapt, ea este în avantajul antrenorilor capabili să se adapteze tactic și să schimbe sistemul de joc din mers în timpul jocurilor?

ILIE DUMITRESCU: Avantajul e de partea echipelor cu lot numeric valoros. Aportul jucătorilor veniți de pe bancă este esențial. El poate influența scorul final doar în cazul echipelor omogene care au în lot fotbaliști cu prezențe constante la convocările naționale. Altfel, la ce presiune e în preliminariile de Mondial unde doar locul 1 se duce direct, e greu să speri la sclipiri ale unor rezerve de la naționalele mai modeste.

BOGDAN STELEA: E în avantajul antrenorilor în primul rând. Ca și echipă ești avantajată de faptul că ai jucători proaspeți. Plus că toată echipa e conectată la planul tactic. La 5 schimbări, tu poți schimba jumătate de echipă. Dar e și în avantajul jocului această regulă. Cred că se vor face frecvent cel puțin 4 schimbări dintre cele 5 permise.

GICĂ CRAIOVEANU: Aceste 5 schimbări permise sunt un ajutor pentru orice antrenor,  pentru că poți să variezi foarte mult tactica și sistemul de joc. Va exista mai puțină preocupare pentru dozajul de efort, pentru că ai la îndemână schimbarea. E un plus pentru antrenori, clar, dar acest lucru se vede și în intensitatea jocurilor.

FLORIN RĂDUCIOIU: Cred că mai degrabă este în avantajul echipelor cu un lot mai numeros, decât în avantajul antrenorului. Deseori schimbările multe permise din mai anul trecut au dus și la rezultate dezastruoase pentru unii antrenori care nu au avut răbdare să schimbe mai cu cap.

9. Doar locul 1 se califică direct. Echipele de pe locul 2 vor juca într-un turneu de calificare, în care vor avea de disputat o semifinală în manșă unică și o finală, împotriva unui alt loc 2 din grupe, sau a unuia dintre cele mai bune locuri 2 din Liga Națiunilor. Chiar dacă avem experiența a două baraje pierdute în drumul spre Mondial, vrem să credem că putem ignora statistica. Simțiți că România a câștigat la capitolul experiență și poate pretinde o calificare pe această rută, a echipelor de pe poziția secundă?

ILIE DUMITRESCU: Am câștigat la capitolul experiență. Îi avem pe Man, Pușcaș, Mihăilă, chiar și pe Coman. Îi avem pe Ianis, plus pe jucători ca Stanciu, Chiricheș, cu experiență la națională. Avem șanse de calificare. Acum e momentul adevărului pentru acest mix de generații, cei cu ștate vechi la lot și cei care au fost semifinaliști la Europeanul de tineret din 2019.

BOGDAN STELEA: Odată și-odată se va rupe blestemul ăsta. Noi cu barajele nu le-avem. Le-am pierdut pe toate și la tineret și la seniori. Nu e punctul nostru forte barajul. Dar poate acum, când se joacă în manșă unică vom reuși. În așa meciuri trebuie să-ți asumi riscuri dacă vrei să te califici.

 

GICĂ CRAIOVEANU: România a acumulat mult în ultima vreme și cred că echipa a ajuns la o maturitate destul de bună. Mirel Rădoi este și el un selecționer care știe să-și motiveze jucătorii, iar asta e un mare plus. Multe meciuri se vor câștiga prin dăruire și motivație, pentru că tactic sau la relații de joc e tot mai puțin timp de lucrat. Uitați-vă că luni abia au venit toți la lot și joi jucăm cu Macedonia de Nord. Deci ce să lucrezi? Și despre Zidane se spune că e antrenor slab, dar că e un motivator uluitor. Deci e un factor important.

FLORIN RĂDUCIOIU: Poate da. Putem vorbi despre acumularea unei experiențe după două baraje pierdute în drumul spre Mondial, dar va conta foarte mult și forma psiho-fizică a jucătorilor. Eu am trăit momente decisive în meciuri de calificare și spun că e nevoie și de o doză de șansă. E o alchimie de care trebuie să ții cont.

10. O întrebare tot de suflet, chiar dacă nu este legată de reprezentativa noastră. Care națională europeană vă plăcea fiecăruia în timpul în care erați fotbaliști activi și care e naționala voastră favorită acum?

ILIE DUMITRESCU: Când eram activ, apreciam naționala Franței, cu Zidane, Djorkaeff, Karembeu, Dugarry, Desailly, Deschamps, Lizarazu, Blanc, Barthez, echipa formată de selecționerul Aime Jacquet. La mare luptă era Spania. Avea și atunci un nucleu de jucători valoroși. Acum, Spania are parcă prim planul între preferatele mele.

BOGDAN STELEA: Și-atunci și-acum, Spania. Și v-o spune un portar. Atunci, portarul nu era foarte implicat în jocul echipei. Dar Furia Roja mă atrăgea ca exprimare în joc. La fel e și acum, un sfert de secol mai târziu.

GICĂ CRAIOVEANU: Mie mi-a plăcut mereu Spania. Ca țară, ca fotbal, ca orice. De mic am fost fascinat de iberici și nu întâmplător mi-am făcut viața în Spania. Trebuie să recunosc însă că Germania a fost mereu un tăvălug, o echipă foarte greu de bătut, dar mi-a mai plăcut mereu Brazilia. Au avut mereu cei mai talentați jucători, chiar dacă au mai fost și bătuți, e normal.

FLORIN RĂDUCIOIU: Naționala europeană care-mi plăcea în perioada în care eram fotbalist activ era naționala Germaniei. O echipă reprezentativă pe care o apreciam foarte mult din punct de vedere tehnic, tactic și fizic. Îmi plăceau Klinsmann, Matthäus (Balon de Aur), Haesler, Berthold. Acum, îmi place de câțiva ani Croația. Până și tricoul lor îmi place foarte mult. Dar dincolo de look-ul echipamentului, vorbim de o națională care are în componență jucători capabili să evolueze la același nivel și pentru echipele de club și pentru națională. Tot mai rar acest lucru în cazul naționalelor din Est.

Trăiește și tu alături de ambasadorii Superbet extraordinara poveste a Preliminariilor pentru Qatar 2022! Pariază informat și responsabil. Fă-ți cont la Superbet

#ÎmpreunăSuntemSuper #PariemPeBine

 

Pe aceeași temă
Bianca, scoasă la produs de Alex Bodi?! Afaceristul a recunoscut tot
Bianca, scoasă la produs de Alex Bodi?! Afaceristul a recunoscut tot
Un bărbat a găsit o păpuşă şi un bilet în peretele casei. Ce mesaj i-a transmis autorul
Un bărbat a găsit o păpuşă şi un bilet în peretele casei. Ce mesaj i-a transmis autorul
Sfatul unui medic: Cafeaua nu trebuie consumată prima dată dimineaţa. Care este motivul
Sfatul unui medic: Cafeaua nu trebuie consumată prima dată dimineaţa. Care este motivul
Tuchel, inimă de aur. Antrenorul lui Chelsea a plătit operația pe cord de care avea nevoie fiul menajerei sale
Tuchel, inimă de aur. Antrenorul lui Chelsea a plătit operația pe cord de care avea nevoie fiul menajerei sale
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep… >
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep… >
Şocul serii în politică! A fost DEMIS acum câteva minute. Decizia, publicată deja în Monitorul Ofcial
Şocul serii în politică! A fost DEMIS acum câteva minute. Decizia, publicată deja în Monitorul Ofcial
Mărturii ȘOCANTE de pe patul de spital! Ce se întâmplă acum cu Viorica de la Clejani
Mărturii ȘOCANTE de pe patul de spital! Ce se întâmplă acum cu Viorica de la Clejani
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a ŞOCAT o lume întreagă
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a ŞOCAT o lume întreagă
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
Nu a 'iertat' nimic! Cu ce femei celebre a fost cuplat Smiley
Nu a 'iertat' nimic! Cu ce femei celebre a fost cuplat Smiley
Soţia unei vedete de la noi face furori cu TRUPUL atât de bine lucrat! FOTO de neratat
Soţia unei vedete de la noi face furori cu TRUPUL atât de bine lucrat! FOTO de neratat
Nenorocirea care este pe cale să lovească toată Planeta! Nimeni nu poate scăpa de ea
Nenorocirea care este pe cale să lovească toată Planeta! Nimeni nu poate scăpa de ea
Fraudă majoră în lumea criptomonedelor. Lovitura este masivă şi o mulţime de oameni şi-au pierdut banii
Fraudă majoră în lumea criptomonedelor. Lovitura este masivă şi o mulţime de oameni şi-au pierdut banii
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine e predispus la cheaguri de sânge
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine e predispus la cheaguri de sânge
Deţinuţi români, viaţă de lux în spatele gratiilor în Austria. Petrecerea de pomină care a devenit virală pe internet
Deţinuţi români, viaţă de lux în spatele gratiilor în Austria. Petrecerea de pomină care a devenit virală pe internet
Lidl: Produse interesante disponibile în oferta de săptămâna aceasta
Lidl: Produse interesante disponibile în oferta de săptămâna aceasta
STUDIU Ţara în care trăiesc cei mai înalţi oameni din lume. Factorii care ar putea influenţa scăderea în înălţime
STUDIU Ţara în care trăiesc cei mai înalţi oameni din lume. Factorii care ar putea influenţa scăderea în înălţime
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Ultimele clipe
ale Corneliei, femeia moartă după o ceartă amoroasă la Sinaia. De ce n-a fost arestat bătăuşul VIDEO
Ultimele clipe ale Corneliei, femeia moartă după o ceartă amoroasă la Sinaia. De ce n-a fost arestat bătăuşul VIDEO
Salariile vor scădea şi angajaţii vor pleca. Un alineat din PNRR sperie companiile din România
Salariile vor scădea şi angajaţii vor pleca. Un alineat din PNRR sperie companiile din România
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Locul în care Sorin Bontea ar vrea să-și petreacă bătrânețea. A început aventura ”Chefi fără limite”: „Este senzațional!” / FOTO
Locul în care Sorin Bontea ar vrea să-și petreacă bătrânețea. A început aventura ”Chefi fără limite”: „Este senzațional!” / FOTO
Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor
Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor
Avantajele unui motor cu 3 cilindri. Șoferii români fac mișto și-l numesc „motor de drujbă”
Avantajele unui motor cu 3 cilindri. Șoferii români fac mișto și-l numesc „motor de drujbă”
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă Playboy
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă Playboy
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase! `Sunt jalnică`
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase! `Sunt jalnică`