Semifinale de 3+ miliarde Euro în Cupa Angliei! Le vezi și pariezi în direct la Superbet.ro!

Semifinale de 3+ miliarde Euro în Cupa Angliei! Le vezi și pariezi în direct la Superbet.ro!
  • Publicat:

Autor: Alex Molico, Superbet

Semifinalele de vis din Cupa Angliei sunt în direct la Superbet.ro pe site-ul și aplicația de pariuri sportive numărul 1 în România. Meciurile în care se vor înfrunta ultimele 4 câștigătoare pot oricând trece drept finale în orice competiție de calibru, valoarea cumulate a loturilor celor patru depășind 3 milioarde de Euro. Azi se joacă Arsenal-Manchester City (start la 21:45), duminică e programat Manchester United-Chelsea (start la 20:00).  Deschide cont la Superbet.ro și bucură-te de cele mai bune cote, cele mai relevante statistici, cele mai multe avancronici, streaming, cash out și multe alte opțiuni care te pun în valoare ca parior!

De la inaugurarea Noului Wembley, toate semifinalele Cupei Angliei s-au jucat pe acest stadion. All time, în cea mai veche competiție oficială din istoria fotbalului modern, Villa Park e arena cu cele mai multe semifinale găzduite, 55, dar Templul Fotbalului a preluat această fază în care se stabilesc finalistele, în urma unor dueluri în manșă unică și a ajuns deja la 24 de semifinale găzduite. Dacă le adăugăm și pe cele 7 din perioada vechii configurații a stadionului, ajungem la 31 de semifinale pe Wembley. Instalează gratuit aplicația Superbet să vezi cele mai tari meciuri și să pariezi de oriunde ești în România, în orice moment te simți SuperInspirat!

Înainte de a puncta câteva lucruri utile în vederea pariurilor pe semifinalele din acest weekend, să dăm istoriei ce e al ei și să facem un sprint prin galeria eroilor pozitivi (dar și negativi) din acest act.

Tulburătorul Hillsborough

Cea mai mare tragedie din istoria fotbalului britanic a fost înregistrată cu ocazia unei semifinale FA Cup. Pe 15 aprilie 1989, meciul dintre Liverpool și Nottingham Forest a produs 96 de victime (38 dintre ele cu vârste între 10 și 19 ani!) și 766 răniți. Poliția britanică a gestionat greșit pasiunea și interesul suporterilor lui Liverpool pentru acest meci, în busculada care a rezultat, oamenii au murit călcați în picioare, sufocați, speriați. Totul s-a întâmplat la puțin timp după fluierul de start al meciului care a fost întrerupt după 300 de secunde. Greu de povestit. O traumă pentru sportul Mondial și o pată pe obrazul unei competiții care se dispută din 1871!

Gascoine

Prima semifinală găzduită pe Wembley a propus un afiș fabulos: The North London Derby. Deși era echipa cu șansa a doua, Tottenham s-a impus în fața lui Arsenal cu 3-1, victorie posibilă pentru că în acea zi, Gazza a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din întreaga lui carieră. A deschis scorul în minutul 5 cu o torpilă de la 30 de metri care s-a dus peste zid, direct în vinclu și a fost jucătorul implicat în toate fazele ofensive care au dus la marcarea golurilor, sau care au ținut Tunarii sub presiune. Un fiu risipitor al talentului, Gascoine rămâne unul dintre monumentele fotbalului și prezența lui în această înșiruire este obligatorie.

Portsmouth

Încercuită în semifinalele din 2008, când după 100 de ani, doar o singură echipă din prima ligă ajunsese în această fază! Portsmouth și-a respectat condiția și a trecut cu 1-0 (gol Kanu în minutul 54) de West Bromwich Albion în semifinale și a câștigat trofeul, tot după o victorie scurtă, 1-0 contra lui Cardiff City, gol marcat de același Kanu, în minutul 37.

88.141

Recordul de asistență într-o semifinală de Cupa Angliei a fost înregistrat pe New Wembley în 2009 când Everton s-a impus la penalty-urile de departajare în fața lui Manchester United.  “Caramelele” erau sub comanda lui David Moyes, cel care avea să fie “moștenitorul” lui Sir Alex Ferguson pe banca “Diavolilor Roșii”.

3-0

Victoria lui Chelsea în fața lui Aston Villa în 2010, an în care “The Blues” au reușit eventul: campionatul (câștigat în dauna lui Manchester United) și cupa (câștigată în finala contra lui Portsmouth). Drogba a fost golgheterul Premier League în acel sezon, a deschis scorul în semifinală și a marcat unicul gol al finalei!

5-3

Hull City – Sheffield United, semifinala cu cele mai multe goluri, dintre toate meciurile jucate în această fază pe New Wembley. În 2014, Hull era în Premier League, Sheffield United era în divizia a treia. La pauză, outsider-a conducea cu 2-1, dar Hull a revenit de la cabine supermotivată și a avut o repriză secundă formidabilă în care a marcat 4 goluri!

Florin Andone

Vârful român e parte din istoria semifinalelor pe New Wembley. În 2019 a pierdut cu Brighton cu 0-1 în fața lui Manchester City într-o semifinală în care echipa lui a jucat eroic. Deși trupa lui Pep Guardiola a avut 70% posesie, Brighton a stat foarte bine în teren și a permis adversarului numai 4 șuturi pe poartă. Cu doar 6 faulturi comise tot meciul și o risipă de efort formidabilă, Brighton s-a ținut aproape de City, dar… n-a putut repara un start ratat. Unicul gol al meciului a fost înscris devreme de Gabriel Jesus, în minutul 4.

Azi, Arsenal – Manchester City, în direct de la 21:45 pe Superbet.ro

Revedere între Tunari și Cetățeni după o 30 de zile de la duelul din prima zi în care Premier League s-a reluat după lockdown. 3-0 sec atunci pentru City care a câștigat ultimele 7 meciuri directe. Nimeni nu se va menaja. Cupa e un trofeu respectat în Anglia, o țară care (încă) mai ține la tradiție. Dintre absenți, cel mai mare nume e al lui Kun Aguero (City). Pep Guardiola e norocos cu numai doi indisponibili: Aguero și Bravo. Arteta ar putea umple o bancă de reserve cu accidentații: Leno, Chambers, Guendouzi, Mai. Martinelli, Nketiah și Ozil (care totuși ar putea intra pe parcurs).

Echipele probabile:

Arsenal: Martinez; Mustafi, David Luiz, Kolasinac; Bellerin, Ceballos, Xhaka, Tierney; Saka, Lacazette, Aubameyang.

Manchester City: Bravo; Walker, Garcia, Laporte, Mendy; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Mahrez, Gabriel Jesus, Sterling.

În acest moment, o victorie a lui Arsenal în limita a 90 de minute îți înmulțește de peste 8 ori banii pariați la Superbet (chiar ajunge la cota 9.00 în oferta SuperExtra!, pe care o poți combina și cu meci din oferta SuperCota și cu meciuri din oferta standard pe biletele combo). City are cotă 1.35 să câștige fără să se intre în reprizele de prelungire. Dacă totuși simți că va fi un meci lung, poți alege pariul Cine Merge Mai Departe, unde Arsenal are cota 5.50 c-o elimină pe City. Vezi toată oferta Superbet pe Semifinala Arsenal-Manchester City și plasează cât mai mult pariuri câștigătoare!

Duminică, Manchester United – Chelsea, în direct la Superbet.ro de la 21:45

Prinși în hora în 3 pentru locul 4 în Premier League (Chelsea – 63 puncte, Leicester – 62 puncte, Man United – 62 puncte), Red Devils și The Blues se văd pentru a patra oară în acest sezon, având o miză cel puțin la fel de importantă. Cupa ar putea să-I mpace cu fanii, pentru care o “simplă” calificare în grupele Ligii Campionilor nu constituie o performanță. E un obiectiv “by default” așteptat să fie livrat de loturi atât de valoroase care au de apărat un palmares uriaș (la Man United), respectiv, tot mai bogat (la Chelsea).

În actualul sezon, United a bătut-o pe Chelsea în toate meciurile directe: 4-0 pe Old Trafford și 2-0 pe Stamford Bridge în campionat, 2-1 tot pe Bridge în Cupa Ligii.. Mai mult, United a ajuns la 19 meciuri fără înfrângere și e cea mai în formă echipă din campionat de la revenirea după lockdown, Chelsea fiind abia pe locul 9 în clasamentul formei sportive. Dacă vrei mai multă adrenalină, pariul pe victorie Chelsea (pariul 2) îți triplează banii dacă va fi câștigător. Chelsea e echipa cu cele mai multe victorii în semifinalele jucate pe Wembley.

Echipele probabile:

Manchester United: Romero; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Fosu-Mensah; McTominay, Pogba; James, Fernandes, Rashford; Ighalo.

Chelsea: Caballero; James, Rudiger, Zouma, Azpilicueta; Jorginho, Kovacic, Mount; Hudson-Odoi, Pulisic, Abraham.

Vezi aici toată oferta Superbet pentru Semifinala Manchester united – Chelsea și plasează cât mai multe pariuri câștigătoare!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen