Cele mai tari meciuri de fotbal și tenis într-o super săptămână de sport

Cele mai tari meciuri de fotbal și tenis într-o super săptămână de sport
  • Publicat:

de Adrian Stoica

Parisul este capitala tenisului mondial pe toată durata turneului de la Roland Garros. Zilnic, sunt super meciuri la ultima competiție de Mare Șlem a anului. Spectacolul este asigurat și în cele mai tari campionate de fotbal, dar și în competițiile continentale, unde îi ținem pumnii campioanei CFR, aflată la un pas de grupele Europa League.

Deschide cont la Superbet și prinde cele mai tari cote pentru super duelurile din această săptămână!

LUNI

Săptămâna începe cu un super derby din Anglia. Campioana Liverpool o întâlnește pe Arsenal, de la ora 22:00. Meciul de pe Anfield e precedat de Fulham – Aston Villa, de la 19:45. În România, se joacă ultimele meciuri din etapa a cincea. Hermannstadt o înfruntă pe Botoșani, de la 18:00, apoi avem duelul alb-roșu dintre Dinamo și UTA, de la 21:00. În Italia, Bologna și Parma încheie cea de-a doua rundă din Serie A, de la ora 21:45.

Pe toată durata zilei, sunt în plină desfășurare meciurile din turul 1 de la Roland Garros.

MARȚI

Mircea Lucescu este la 90 de minute de play-off-ul UEFA Champions League. La Kiev, Dinamo îi întâlnește pe belgienii de la Gent. În tur, echipa din capitala Ucrainei s-a impus cu 2-1. Ferencvaros are meci cu norvegienii de la Molde, la Budapesta, după ce în retur a remizat, 3-3. Omonia Nicosia are speranțe slabe de calificare, după înfrângerea, de la Atena, 0-2, în partida contra lui Olympiacos. Etapa a 4-a din La Liga începe cu Real Sociedad – Valencia, de la 20:00, și continuă, două ore mai târziu, cu Betis – Getafe.

La Roland Garros, avem din nou emoții pentru românce. Ana Bogdan o întâlnește pe Timea Babos, locul 107 WTA, în timp ce Monica Niculescu are meci cu Danielle Rose Collin, a 57-a jucătoare a lumii. Irina Bara o înfruntă pe croata Donna Vekic, tot în primul tur.

Fără reprezentantă în cea mai importantă competiție din handbalul masculin, echipele românești încearcă să dea totul în Cupa EHF. Potaissa Turda – Toulouse și Sporting Lisabona – HC Dobrogea Sud sunt meciurile care ne țin cu sufletul la gură marți seară.

MIERCURI

Vom avea un duel românesc în turul 2 de la Roland Garros. Simona Halep a trecut chiar de ziua ei de Sara Torribes Tormo și o va întâlni pe Irina Begu, care a învins-o pe elvețianca Jil Teichmann.

Nicolae Stanciu și Slavia Praga încearcă a doua calificare consecutivă în grupele Ligii Campionilor. Cehii joacă în Danemarca, împotriva lui Midtjylland. În tur, mecul s-a încheiat 0-0. Tot în play-off-ul Ligii Campionilor, PAOK joacă pe propriul teren cu Krasnodar, iar Salzburg o întâlnește pe Maccabi Tel Aviv.

În Serie A, se dispută trei partide restante din prima etapă. Inter – Benevento și Udinese – Spezia sunt programate la ora 19:00. Seara italiană se închehe cu întâlnirea dintre Lazio și Atalanta, de la 21:45.

În Spania, campiona Real Madrid are meci, acasă, cu Valladolid, în timp ce Atletico o înfruntă pe Huesca, în deplasare. Tot miercuri, în La Liga se mai dispută partidele Villarreal – Alaves și Eibar – Elche.

Echipa cu cel mai mare buget din handbalul masculin, PSG, merge la Brest pentru a-i înfrunta pe cei de Meshkov. Celelalte meciuri de marți din Liga Campionilor sunt Motor Zaporoje – Veszprem, Flensburg – Porto și PPD Zagreb – Aalborg.

JOI

Joi seară, CFR Cluj are duel de totul sau nimic în play-off-ul Europa League. Adversarii campioanei României sunt finlandezii de la KuPS. Meciul din Gruia începe la ora 19:30. Tot joi, super echipe precum Tottenham, AC Milan, Rangers, PSV Eindhoven sau Wolfsburg se luptă pentru un loc în grupele competiției.

Etapa din La Liga se încheie cu meciul Barcelonei de la Vigo, dar sunt programate și partidele Athletic Bilbao – Cadiz și Sevilla – Levante.

Liverpool și Arsenal se întâlnesc din nou joi, dar în Cupa Ligii Angliei, unde se mai dispută Brentford – Fulham și Aston Villa – Stoke.

Descoperă oferta completă pe site-ul și aplicația Superbet. Alege pariul care ți se potrivește și superdistrează-te!

VINERI

Etapa a șasea din România începe cu partida dintre Craiova și Poli Iași, de la ora 21:00. Neymar și Mbappe, de la PSG, le deschid ușa, pe Parc des Princes, celor de la Angers, de la 22:00, iar Fiorentina o întâlnește pe Sampdoria, pe Artemio Franchi.

La Berlin, Mainz speră să ia puncte pe terenul lui Union, de la 21:30.

SÂMBĂTĂ

Derby de România, FCSB – Dinamo, ține capul de afiș al zilei de sâmbătă. Cele două rivale se întâlnesc de la ora 21:00.

În România se mai joacă Sepsi – FC Argeș și Astra – Voluntari, de la 15:30, respectiv 18:00. Pentru cei mai matinali, e și etapă din liga secundă, de la 11:00 cu dueluri interesante precum Rapid – Chiajna, Farul Constanța – Metaloglobus București sau Csziksereda – ASU Poli Timișoara.

Chelsea o întâlnește pe Crystal Palace, de la 14:30, apoi spectacolul din Premier League continuă cu Everton – Brighton, Leeds – Manchester City și Newcastle –Burnley.

Meciurile în Spania încep și ele devreme, de la 14:00, cu partida dintre Valladolid și Eibar, apoi Atletico Madrid o înfruntă de la 17:00, acasă, pe Villarreal, iar de la 19:30 se joacă două meciuri: Elche – Huesca și Real Sociedad – Getafe. Seara de fotbal spaniol se încheie de la ora 22:00 cu partida dintre Valencia și Betis.

Primul meci din Italia e cel Sassuolo și Crotone, de la 16:00, urmat de Genoa – Torino, de la 19:00, ultima partidă din Italia fiind Udinese – AS Roma, de la 21:45.

În Germania, cele 7 super meciuri de sâmbătă se încheie cu confruntarea dintre RB Leipzig și Schalke, de la ora 19:30.

DUMINICĂ

Campioana CFR Cluj merge la Ovidiu, pentru duelul cu Viitorul. Tot duminică, în prima ligă, se mai joacă FC Botoșani – Chindia Târgoviște și Hermannstadt –Gaz Metan Mediaș, de la 18:30.

Tottenham – Manchester United e meciul zilei în Anglia, unde spectacolul este asigurat și de granzii Arsenal și Liverpool.

Avem derby în Italia și Franța. Juventus – Napoli se joacă de la ora 21:45, iar un sfert de oră mai târziu, în Ligue 1, Lyon o întâlnește pe Marseille.

Tot duminică, pe teren intră si Bayern Munchen, care are meci cu Hertha Berlin, dar și super echipele din Spania, Real Madrid și Barcelona. Catalanii au o misiune grea împotriva deținătoarei Europa League, Sevilla.

Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România și pariază oricând și de oriunde!

În aplicație, intră în secțiunea Prieteni și arată-le tuturor pronosticurile alese și biletul final plasat online! Rămâi în continuare pe aplicație și folosește SuperSocial pentru distracție și informare! Poți să vezi biletele prietenilor pe care îi urmărești, să le spui ce crezi despre alegerile lor.

La începutul meciului, dă-ți întâlnire cu ei pe chat-ul evenimentului, unde poți să comentezi partida cu ceilalți fani, să-ți dai cu părerea despre desfășurarea ei și chiar să te sfătuiești cu prietenii în legătură cu eventualele pariuri live. Dacă ai nevoie să te inspiri de la profesioniști, ambasadorii Superbet postează zilnic biletele lor, care se pot transforma în ponturi câștigătoare pentru tine. Urmărește activitatea lui Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu și a jurnaliștilor sportivi deveniți experți Superbet și fă-ți săptămâna mai frumoasă! SuperSocial de pe aplicația Superbet e locul de întâlnire preferat al pariorilor și al iubitorilor sportului. Vino online, prietene!

#ÎmpreunăSuntemSuper #PariemPeBine

 

 

 

 

Tags:
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la…
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău…
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5 ani și îi făcea viața un calvar
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc…
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott în România
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott…
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o…