VIDEO** Bute a fost făcut KO în repriza a cincea și a pierdut centura IBF! Froch nu i-a dat nicio șansă! Să-l încurajăm aici pe campionul nostru!

VIDEO** Bute a fost făcut KO în repriza a cincea și a pierdut centura IBF! Froch nu i-a dat nicio șansă! Să-l încurajăm aici pe campionul nostru!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Lucian Bute a fost făcut KO de Carl Froch în repriza a cincea. Românul n-a putut rezista avalanșei de lovituri cu care Froch s-a abătut asupra sa încă din prima repriză.

CLICK AICI PENTRU VIDEO!

Ieșit cu orgoliul răni din Super Six, unde a pierdut centura în fața lui Ward, meciul cu Bute era ocazia perfectă pentru Froch de a-și recâștiga respectul. Și a profitat la maximum. Împins de la spate de o arenă cu 9.000 de englezi, Froch a atacat încă din prima secundă.

Bute a rămas calm și a lăsat senzația că e stăpân pe situație, însă runda a treia a fost un coșmar pentru Bute. Froch a reușit să-i spargă apărarea și o ploaie de lovituri l-au clătinat serios. Următoarele două reprize au continuat pe aceeași linie, iar în repriza a cincea, Bute n-a mai putut continua.

Prima înfrângere din cariera lui Lucian Bute, în cele zece meciuri în care și-a pus centura în joc. La cum îl cunoaștem, suntem siguri că Lucian va face orice să o recupereze. El e adevăratul campion!

Înainte de meciul din această seară, Lucian Bute era neînvins în cariera de profesionist, reușind să-și apere cu succes centura de campion mondial de nouă ori.

Cel mai probabil, Froch și Bute se vor întâlni într-un meci-revanșă în toamna acestui an, în contract existând o asemena clauză.

„Am învins un campion. Bute a trimis lovituri bune în ring, dar am fost mai bun decât el„, Carl Froch.

Runda 5

-Froch începe din nou agresiv. Bute trimite două lovituri, însă Froch îi sparge din nou garda și se avântă cu o cascadă de lovituri. Bute e trimis în corzi și bombardat cu pumni. Bute nu mai rezistă și este făcut KO.

Runda 4

-Froch începe tare, Bute reușește o lovitură bună cu stânga. Repriza pare mai liniștită decât cea precedentă. Urmează o serie bună a lui Lucian, cu lovituri în zona capului și corpului.

Finalul i-a aparținut însă din nou lui Froch. Bute, din nou aproape să fie KO, din nou salvat de gong

Runda 3

Repriză începută bine de Lucian: croșeu de stânga și directă de dreapta. Englezul reacționează cu o ploaie de lovituri, probleme amri pentru Bute. Lucian a fost trimis în corzi de mai multe ori, însă a rezistat, dar s-a clătinat serios. Românul este salvat de gong.

Runda 2

-Două lovituri foarte bune ale lui Bute, o directă în zona capului și una în zona ficatului. Froch joacă murdar și lovește după fluierul arbitrului. A urmat o dreaptă bine plasată a lui Froch

Spre finalul rundei, Bute a trimis o directă excelntă cu stângă, însă și Froch a riposta cu dreapta sa

Runda 1: Start în cel mai tare meci din cariera lui Bute

-Carl Froch, primul atac, Bute îl ia în brațe. Englezul a început tare. Bute pare în continuare calm și a avut câteva lovituri foarte bune pe finalul reprizei. Froch părea în dificulate, dar a fost salvat de gong. Bute a dat dovadă de multă inteligență până acum, Froc

UPDATE 02:07 A venit rândul lui Lucian Bute, e ocazia englezilor să huiduie. Lucian Bute pare ușor îngrijorat. Urmează intonarea imnurilor

UPDATE 02:04 Carl Froch intră în ring, sala explodează. Cei 1.000 de români huiduie cu foc și scandează numele lui Bute. Britanicul pare foarte încrezător, foarte relaxat

UPDATE 01:57 Atmosferă senzațională în sală. Cei 1.000 de români sunt peste cei 9.000 de englezi, în toată sala se aude „România” și „Bute”

UPDATE 01:54 Mai sunt câteva minute până când campionul nostru va intra pe ring, în cel mai tare meci al carierei. Sala fierbe, 10.000 de oameni sunt cu sufletul la gură, printre ei sunt și 1.000 de români. HAI BUTE!!!

UPDATE 01:35 A ajuns și logodnica lui Froch. Ca de obicei, aceasta s-a așezat în primul rând, pentru a da un nou recital. Se știe că iubita boxerului englez se manifestă foarte zgomotos la meciurile lui Froch. De altfel, Bute a susținut un antrenament pe țipetele acesteia. Nu vrem să ne imaginăm prin ce trece Froch acasă 🙂

UPDATE 01:30 Mai este jumătate de oră până la marele meci. A început numărătoarea inversă. Rob McCracken, antrenorul lui Froch, susține că elevul său este gata de luptă: „Carl este bine, este foarte relaxat. Presiunea e pe Bute. I-am văzut multe lupte. Cars trebuie să fie tenace și inteligent”

UPDATE 01:03 FOTO La meci asistă un grup de aproximativ de 1.000 de români…galeria lui Froch numără însă vreo 9.000 de oameni

UPDATE 00:57 A început ultima partida dinaintea meciului gală! A mai rămas o oră, începe numărătoare inversă

UPDATE 00:47 Lucian Bute a vorbit pentru Sky Sports înaintea meciului. Românul spune că prin acest meci vrea să le închidă gura tuturor celor care au susținut că adversarii săi de până acum au fost slabi: „Vreau să câștig fiecare rundă, să-mi păstrez titlul și să-l duc înapoi în Canada. Apoi vreau să unific centurile…am venit să mă bat cu el pentru credibilitatea mea. Aveam nevoie să fac asta”, a spus Bute. Meciul este urmărit cu interes și de Andre Ward, cel care l-a bătut pe Froch în Super Six.

UPDATE 00:27 Prima imagine din sala în care se va desfășura partida. A a mai rămas aproape o oră și jumătate până la start, emoțiile cresc. Sala e deja plină

UPDATE 00.00 În sală a ajuns și celebrul David Haye, fost campion mondial la categoria WBA.

UPDATE 23:30 Andre Ward, probabil următorul adversar al lui Lucian Bute, în cazul în care Mister KO trece cu bine de lupta din această seară, face o scurtă avancronică pentru meciul cu Froch: „Îi văd pe ambii capabili să câștige. Mă aștept ca Froch să pună multă presiune pe Bute și fizic, și mental și să-l doboare. Dar mă aștept și ca Bute să-l scoată pe Froch din joc, să-l depășească din punct de vedere tehnic și să lupte la siguranță. Sau chiar să-l prindă pe Froch pe picior greșit și să-l doboare. Froch nu pune preț pe defensivă


UPDATE 23:15 Froch, înainte de meci: „Lucian a avut parte de câteva lupte aproape decente, dar niciuna ca cea din seara asta! E prima luptă care iese în evidență. Bute a câștigat împotriva tuturor adversarilor de care a avut parte, e un învingător, dar nu e niciun nume cu adevărat tare pe lista lui.

Magee a fost OK, Glen Johnson a fost ok, dar ei nu sunt Kessler sau Andre Ward. Sau Direll sau Jean Pascal. Nu a avut adversari la acest nivel”, spune Froch în The Telegraph.


UPDATE 23:00 Lucian Bute e încă la hotel și va pleca spre Capital FM Arena peste aproximativ o oră, când e programat și startul galei.


UPDATE 22:30 Președintele Traian Băsescu a ținut neapărat să-i transmită un mesaj de încurajare lui Lucian Bute, cu câteva ore înainte de meci. Președintele României l-a contactat telefonic pe Rudel Obreja (președintele Federației Române de Box) și, prin intremediul acestuia, l-a asigurat pe Lucian de toată susținerea sa și i-a transmis că se va uita la meci, că îi ține pumnii și că va urmări cu sufletul la gură toată disputa.


UPDATE 21:43 Carl Froch se întreține cu fanii săi pe Twitter, cu doar câteva ore înainte de meciul cu Bute. „Acum mă relaxez și sunt gata să plec spre CapitalFMArena, peste câteva ore. Mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare”, e mesajul postat de „Cobra” în urmă cu câteva minute.

UPDATE 21:30 Pe Facebook, Bute e câștigător detașat. Suporterii lui Mister KO sunt conviși că acesta va obține o nouă victorie prin KO, a 25-a din carieră.

Votează și tu AICI

UPDATE 20:45 Scott Gilfoid, un jurnalist de specialitate, face pe boxingnews24.com o analiză a celor doi sportivi. În opinia sa, Lucian Bute este cel mai greu adversar din cariera lui Froch. Acesta spune că Froch riscă să fie făcut KO, printr-o lovitură în zona corpului, o slăbiciune a lui Froch împotriva stilului lui Bute. Mai jos aveți o sinteză a analizei făcute de Scott Gilfoid:

„Carl Froch va lupta împotriva celui mai greu adversar de la categoria mijlocie, Lucian Bute. Este greu pentru Froch să termine această luptă pe picioare. Văd la Froch o slăbiciune în aptitudinea de a apăra loviturile la corp. Într-adevăr, există o tendință a luptătorilor britanici de a ignora această parte a bătăliei, fiind preocupați de loviturile la cap. Deja l-am văzut pe Froch cum a reacționat la aceste lovituri la corp, când s-a luptat cu Mikkel Kessler și Andre Ward (n.r. ambele meciuri au fost pierdut de Froch). Froch luptă acum cu cineva care lovește mult mai tare decât acei băieți. Nu știu dacă Froch este pregătit să încaseze loviturile lui Froch, pentru că e ușor de lovit. Sfatul meu este să se apere de loviturile la corp, pentru Lucian Bute este periculos în special cu aceste lovituri. Altfel, Froch va cădea la numărătoare precum un sac de cartofi”

UPDATE 19:35 Maricica Bute, mama boxerului, spune că n-are tăria necesară pentru a urmări meciul: „Am vorbit cu el la telefon, mi-a spus că e bine, a trecut cântarul, mergea la masă, aștepta meciul… Sunt plecați în Anglia 200 de români din Galați. Eu nu pot să mă uit la meci, de asta nici n-am mers în Anglia. Îmi vor spune rudele rezultatul”, a declarat Maricica Bute pentru România Tv.

UPDATE 19:28 Meciul cu Bute ar putea fi ultimul pentru Carl Froch. Promoterul englezului spune că acesta se va retrage, dacă Lucian Bute fi învins în meciul de diseară: „Mi-a spus „Trebuie să câștig această luptă’, iar asta e o mentalitate diferită. O înfrângere ar fi un dezastru. Asta e poate ultima lui șansă de a câștiga titlul mondial. Nimic nu mă mai surprinde când vine vorba de Carl Froch. Eu cred că se poate retrage dacă îl bate pe Bute. Ar fi un moment excelent. Dacă pierde, vor mai fi multe lupte pentru el. Depinde numai de el”

UPDATE 19:00 Șapte ore până la marele meci! Noi avem un singur mesaj pentru Lucian: „BUTE-L!”.

Acum, Mister KO se odihnește pentru întâlnirea cu Froch. Lennox Lewis a prefațat meciul pentru televiziunile din Marea Britanie și l-a avertizat pe Froch că îi va fi extrem de greu în fața „celui mai bun pugilist din categorie

16:50 Cum e prezentat meciul în presa din Anglia

UPDATE 16:30 VIDEO Prezentare făcută de fani pentru meciul Bute – Froch.

 

 

 


UPDATE 15:00 Astăzi, la ora 12:00, Lucian a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care transmite încredere și optimism.

Mai sunt 12 ore până la meci! Sunt foarte nerăbdător! Sunt pregătit și încrezător! O mică siesta după amiază, cina la 7.30, și plecarea spre Capital Arena la 9.00! Bun meci la toți !!!!!!!„, a scris Mr Ko pe pagina de Facebook.


UPDATE 14:45 Felix Păun, primul antrenor al lui Bute, a prefațat partida din această noapte.

Este cea mai importantă luptă de până acum a lui Lucian, și mă aștept la un meci foarte echilibrat. Și asta pentru că Froch este un fost campion mondial, dar și pentru că Lucian va boxa, în premieră, pe terenul adversarului. Văd un meci de 12 reprize, iar din punctul meu de vedere, Lucian are prima șansă, este campionul mondial en-titre, are o tehnică deosebită, are o viteză foarte bună, a acumulat multă experiență. Avantajele lui Froch sunt că se bate acasă, este foarte rezistent, își păstrează loviturile pentru finalul meciului, a câștigat foarte multe partide prin KO în finalul lor. Froch este un pugilist de mare clasă„, a spus antrenorul.


UPDATE 13:00 Jurnaliștii de la Bleacher Report au alcătuit o listă de sfaturi pe care Froch trebuie să le respecte pentru a avea șanse în disputa cu Bute. Ziariștii au urmărit toate meciurile lui mr KO și i-au găsit punctele vulnerabile.

Iată cele 5 ‘arme’ pe care englezul trebuie să le folosească pentru a emite pretenții

1. Să stea cât mai aproape de Bute și să intre în clinciuri

2. Să se ferească de uppercut-ul de stânga

3. Să înceapă în forță, pentru că altfel Bute va intra în control și va fi greu de oprit

4. Să îl obosească pe român prin serii de lovituri repetate

5. Să trimită cât mai multe lovituri la corp


150 de fani români au făcut atmosferă la cântarul oficial de ieri. Ambii boxeri au prins categoria fără probleme și anunță o confruntare de zile mari la noapte (2:00, la București, în direct pe Money Channel)

Lucian Bute și Carl Froch s-au întâlnit ieri pentru ultima oară fără să schimbe pumni, înainte de marele lor meci, programat în această noapte la Nottingham (2:00, ora Bucureștiului, în direct la Money Channel). Cei doi au efectuat cântarul oficial într-o atmosferă explozivă, creată de fanii englezi și de cei veniți din țară.

Bolero Square de la Capital FM Arena, sala care găzduiește gala de diseară, a fost ieri teatrul primei confruntări dintre suporterii veniți din țară și cei locali. Prima concluzie, scorul a fost cam egal, ceea ce este un plus pentru fanii lui Bute, aflați în deplasare.

Românii au luat cu asalt piața cu 30 de minute înainte de începerea cântarului. Au cântat, au băut bere și au scandat numele favoritului lor. Echipați cu steaguri tricolore și cu tricouri albe personalizate (pe piept era tricolorul și numele lui Bute, iar pe spate se afla scris Bute – România), gălățenii le-au luat fața englezilor, uimiți de asaltul românesc. Surprins a fost și Froch atunci când a pășit în piață. Centrul fusese ocupat strategic de români, iar suporterii lui au fost obligați să-și împartă cele două aripi.

Ai noștri civilizați, englezii au huiduit

„Băieți, haideți să le arătăm că suntem civilizați. Să nu spună că noi, ăștia din România, nu știm să ne purtăm. Nu-l huiduim pe Froch. Doar îl aplaudăm și apoi strigăm Bute-Bute”, a fost îndemnul lui Gică Oceanu, fan înrăit al lui Mister KO și al fotbalului gălățean. Englezii nu au fost însă la fel de grijulii cu imaginea lor. Au huiduit copios atunci când Lucian și-a făcut apariția în piață, flancat de întreaga lui echipă. Bute a zâmbit însă tuturor și i-a aplaudat chiar și pe britanici.

Froch, mai greu cu 200 de grame

Cum raportul de forțe dintre suporteri a fost cam egal, cam 150 de români versus tot atâția englezi, organizatorii au schimbat regulile: primul s-a cântărit Froch și abia apoi Bute. Ambii s-au încadrat fără probleme în limitele celor 76,2 kg. Bute a avut 75,89 kg, în timp ce englezul a trecut la limită, cu 76,09 kg. Fanii englezi s-au răspândit imediat, în timp ce românii au continuat să facă atmosferă, uimindu-l și mai mult pe Froch, care a urcat în mașină în scandările „Bu-te, Bu-te!”.

Românii s-au împrăștiat târziu, făcând pronosticuri pentru meciul în care Lucian își pune pentru a zecea oară în joc centura de campion mondial IBF la supermijlocie. „Nu va fi ușor, dar viteza, tehnica și inteligența vor învinge în fața forței brute. Asta este părerea mea”, a punctat Aurel Trifan, un gălățean care a văzut cam toate meciurile lui Bute din ultimii ani.

Pronosticul meu este că Lucian îl va face KO pe Froch în repriza a noua sau a zecea
Rudel Obreja,președinte FR de Box

Se cântă ambele imnuri, ale României și Canadei
Mare parte din presa engleză a scris zilele acestea despre campionul mondial folosind sintagma „canadianul Bute”. Interbox, care este unul dintre organizatorii galei, n-a uitat însă de unde a plecat Lucian și a aranjat ca înainte de meciul din această noapte în ring să fie ambele steaguri în dreptul campionului mondial, și român, și canadian. „Se vor cânta ambele imnuri pentru Lucian, și canadian, și român, ceea ce este o dovadă de respect”, a declarat unul dintre reprezentanții Interbox pentru ProSport.

Promovare la cricket, cu 20.000 de oameni în tribună
De la cântarul oficial, cele două tabere s-au îmbarcat în microbuze și au plecat spre un teren de cricket, unde se desfășura meciul test dintre Anglia și Indiile de West. Sport extrem de popular în Anglia, cricketul a adunat la acest eveniment 20.000 de spectatori, care în pauza de ceai au avut ocazia să audă vorbele celor doi boxeri, aduși în centrul terenului. „A fost o acțiune trecută în contract. Nu e un sport pe care îl înțeleg. Am venit aici să înving, pentru că sunt un învingător”, a spus Lucian, repetând vorbele de la conferința de presă. „Eu sunt Froch, iar la Nottingham doar Froch poate fi câștigător. Am în spatele meu Nottingham și Marea Britanie. Bute se va întoarce în Canada cu coada între picioare”, a punctat Froch.

„Justice for Craiova” la Nottingham
Fanii români nu au avut niciun fel de probleme din a afișa drapele cu tricolor la cântarul oficial. Singurul moment în care forțele de ordine au intervenit a fost cu cinci minute înainte ca Bute și Froch să urce pe scena improvizată. Șapte suporteri craioveni au afișat un banner uriaș cu mesajul „Justice for Craiova”. Ziariștii englezi s-au interesat imediat despre ce este vorba, iar boduguarzii i-au evacuat pe fani, pe motiv că este spațiu privat și nu au voie cu alte mesaje decât cele permise. „Ne pare rău de un singur lucru, că nu am apucat să punem toate mesajele. Vom veni însă și la gală”, au anunțat fanii.

Froch m-a întrebat la cântarul oficial: „Ești pregătit?”. Eu i-am răspuns: „Frate, mai sunt 24 de ore, vei vedea!”

Cote StanleyBet:
Froch va suferi un KO? DA 3,20
NU 1,25

Se vor disputa 12 runde?
DA 1,40
NU 2,50

TOATE meciurile de la gala Bute vs Froch

1) Kieran Farrell (Anglia) – Jasson Nesbitt (Anglia)
2) Leigh Wood (Anglia) – Ashley Lane (Anglia)
3) Scott Cardle (Anglia) – Sandor Horvath (Ungaria)
4) Adnan Amar (Anglia) – Terry Carruthers (Anglia)
5) Ryan Aston (Anglia) – Paul Samuels (Anglia)
6) John Ryder (Anglia) – Luke Robinson (Anglia)
7) Mark Loyd (Anglia) – Pier-Olivier Cote (Canada)
8) Erick Ochieng (Anglia) – A.A.Lowe (Anglia)
9) Carl Frampton (Anglia) – Raul Hirales (Mexic)

Tags:
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid – Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă
Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid – Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Simona Gherghe, anunț tulburător pe rețelele sociale la exact 7 ani de când a spus DA: Aproape de naștere!
Simona Gherghe, anunț tulburător pe rețelele sociale la exact 7 ani de când a spus DA: Aproape de naștere!
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe alb în lege
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe alb în lege
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O pisică a fost „expediată” din greșeală mii de kilometri cu un colet pe care stăpânii săi l-au returnat. Cum a fost recuperată
O pisică a fost „expediată” din greșeală mii de kilometri cu un colet pe care stăpânii săi l-au returnat. Cum…
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat…