Marian Dragulescu i-a antrenat pe „picii” Alinei Sorescu! „O să urc și eu pe scenă dacă voi fi invitat” | VIDEO

  • Publicat:
  • Actualizat:

Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast român din toate timpurile, i-a avut ca invitați speciali la academia pe care o patronează pe copiii care fac parte din trupa „Picii lu’ Sorescu”, pregătită de cunoscuta solistă Alina Sorescu.

Marian Dragulescu i-a antrenat pe „picii” Alinei Sorescu! „O să urc și eu pe scenă dacă voi fi invitat” 

Pentru cei mici a fost o bucurie de nedescris în clipa în care fostul mare gimnast i-a anunțat că această zi va fi una dedicată sportului.

„Copii, azi vom face împreună mișcare. O să facem sport împreună”, i-a anunțat Drăgulescu pe cei mici. Iar semnul fiind deja dat, „picii” au luat cu asalt fiecare aparat în parte.

„Îmi aduc aminte de copilărie. La fel de eneric eram și eu. Cum sunt ei. Mă bucur că Alina a acceptat invitația de a veni împreună cu copiii la academia mea. Dacă voi fi invitat promit să fac și eu parte din trupa lor, la unul dintre spectacole”, a precizat Drăgulescu.

Micuții chiar l-au provocat pe Marian Drăgulescu să cânte o strofă dintr-un cântec interpretat de ei.

„Eu cred că Marian s-a descurcat foarte bine. Chiar aș putea spune că are voce”, a declarat Alina Sorescu la rândul ei.

„Când erau concursurile de gimnastică transmise la televizor îi țineam pumnii strânși lui Marian. Gimnastica a fost și a rămas unul dintre sporturile mele preferate.

Am avut posibilitatea să o cunosc pe Andreea Răducan, cu care am rămas și fosrte bună prietenă”, a mai spus Sorescu.

Marian Drăgulescu are 180 de copii în academie

Deschisă la finalul anului trecut academia de gimnastică patronată de Marian Drăgulescu are, în clipa de față, 180 de cursanți.

„Lucrurile merg foarte bine. Avem mulți copii ceea ce mă bucură teribil de mult. Avem multe proiecte pe care intenționăm să le dezvoltăm aici”, a mai spus Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu se numără printre gimnaştii din istoria acestui sport care a dat numele său unui exerciţiu, respectiv unei sărituri, probă de concurs, de complexitate sporită.

Cine este Marian Drăgulescu

Are un palmares impresionant: vicecampion olimpic la sol (2004), bronz cu echipa şi la sărituri la ediţia JO de la Atena, medaliat cu aur la sol şi sărituri la ediţia din 2009 a Campionatelor Mondiale de la Londra. A fost campion mondial: la sărituri în 2001 (Belgia), 2005 (Australia) şi 2006 (Danemarca) şi la sol, în 2001, 2002 şi 2006.

A obţinut medalia de argint la Campionatele mondiale la sărituri, ediţia 2003 (SUA).

Daniel Nazare / Autor
Peste 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×