Rivalitate mai presus de orice! Podolski i-a „închis” pe fanii lui Tottenham din patru cuvinte și trei poze, la o zi după ce Spurs a încheiat o eră: „Mulțumesc pentru…” Mesajul fostului star de la Arsenal a devenit viral

Rivalitate mai presus de orice! Podolski i-a
  • Publicat:
  • Actualizat:

La puțin timp după ce Tottenham a jucat ultimul meci pe White Hart Lane, 2-1 cu Manchester United, Lukas Podolski, fostul atacant al lui Arsenal, a avut de transmis un mesaj pe twitter, iar cuvintele și pozele atașate s-au viralizat rapid și i-au încântat pe fanii echipei lui Arsene Wenger.

Germanul și-a anunțat deja retragerea din fotbal, dar nu a uitat perioada petrecută în Anglia și rivalitatea cu Tottenham, iar ultimul meci al lui Spurs pe White Hart Lane a fost prilejul perfect pentru ca Podolski să-și ironizeze foștii dușmani.

„Mulțumesc White Hart Lane pentru amintirile extraordinare”, a fost mesajul postat de Podolski, alături de trei poze în care Arsenal sărbătorește pe White Hart Lane. În prima, Podolski apare alături de fanii „tunarilor” după o victorie obținută în 2014, iar celelalte două reprezintă unele dintre cele mai negre amintiri ale fanilor lui Spurs, fotografiile surprinzând bucuria lui Arsene Wenger și a fotbaliștilor lui Arsenal din sezonul 2004, când francezul și elevii săi s-au încununat campioni chiar pe stadionul marii rivale, după un sezon terminat fără înfrângere.

3 ani a petrecut Podolski la Arsenal, între 2012 și 2015, timp destul pentru ca atacantul german să se atașeze de club și să devină unul dintre favoritul suporterilor

Meciul Tottenham – Manchester United 2-1 a fost ultimul pe care londonezii l-au jucat pe White Hart Lane. Sezonul viitor, echipa lui Pochettino se va muta pe Wembley, cel mai mare stadion al Angliei, iar din stagiunea 2018-2019 va evolua pe un stadion nou, cu 61.000 de locuri.

Evident, la finalul partidei cu echipa lui Mourinho, fanii lui Tottenham au ținut să-și ia la revedere de la stadionul care le-a fost gazdă încă din 1899, iar suporterii au invadat terenul pentru a rămâne cu o amintire de neuitat.

 

 

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×