VIDEO | Cum a comentat Hagi posibilitatea de a pierde titlul în favoarea FCSB-ului: "Suntem la discotecă, lăsaţi-mă să mă distrez!". Singurul om din fotbal care nu l-a felicitat

14 mai 2017 36751 afişări Comentează şi tu Liga 1
VIDEO | Cum a comentat Hagi posibilitatea de a pierde titlul în favoarea FCSB-ului: "Suntem la discotecă, lăsaţi-mă să mă distrez!". Singurul om din fotbal care nu l-a felicitat

Gică Hagi a câştigat titlul în Liga 1 la opt ani distanţă de la demararea proiectului "Viitorul". Hagi a fost prezent la petrecerea de titlu, dar încă din seara de sâmbătă se gândea deja la următorii paşi. În viziunea "Regelui", titlul câştigat a ridicat nivelul aşteptărilor astfel că Viitorul trebuie să devină o echipă şi mai bună.

Hagi nu îşi schimbă strategia şi afirmă că îi va lăsa pe jucătorii care au oferte să plece şi în locul lor va aduce alţi tineri de valoare.

"Ne bucurăm de munca de un an de zile. Nimeni nu s-a gândit la lucrul acesta (n.red. căştigarea titlului). Am demonstrat că se poate, nimic nu este imposibil. Suntem mulţumiţi, fericiţi, împliniţi. Tot ce s-a întâmplat în seara asta ne obligă să creştem standardul, să facem mai multe. Ne-am obligat singuri prin această performanţă. Am aceeaşi politică pe care am avut-o până acum, suntem deschişi (n.red. la eventuale oferte pentru jucători). Sunt un 'hunter', îmi place să stau la pândă, mă informez, cunosc majoritatea jucătorilor de pe piaţa românească şi atunci când am posibilitatea încerc să-i aduc. Trebuie să facem o echipă competitivă pentru a putea face faţă. O să găsim jucători interesanţi, tineri şi care au talent. Pentru că la noi trebuie înainte de toate să ai talent. Coman a demonstrat şi în seara asta că este cel mai bun atacant U21 din ţară. Am vorbit cu Adi (n.red. Adrian Mutu), m-a sunat, m-a felicitat. Ne aşteptăm la anul, vedem care e mai bun la anul. M-au sunat toţi adversarii, Gigi Becali nu mi-a dat niciun mesaj", a declarat Gică Hagi.

Întrebat despre eventualitatea în care ar putea pierde titlul la TAS ca urmare a demersurilor celor de la FCSB, Gică Hagi nu a dorit să discute pe marginea acestui subiect: "Suntem la discotecă, lăsaţi-mă să mă distrez".

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.