ULTIMA ORĂ | Alin Petrache, demis de la conducerea CSM Bucureşti! Motivul invocat de Gabriela Firea

7 iun 2017 15663 afişări Comentează şi tu Special
ULTIMA ORĂ | Alin Petrache, demis de la conducerea CSM Bucureşti! Motivul invocat de Gabriela Firea

Primăria Capitalei anunţă că Alin Petrache a fost demis de la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, susţinând că acesta ar fi intenţionat să aloce peste jumătate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marcheză 10 ani de existenţă a clubului

"Am luat decizia de a-l schimba din funcţie pe domnul Alin Petrache pentru că nu accept şi nu voi accepta niciodată ca managerul unei instituţii din subordinea Primăriei Capitalei, chiar dacă este ordonator terţiar de credite, să cheltuiască banii publici într-un mod iresponsabil. Intenţia de a cheltui peste jumătate de milion de euro pentru un astfel de eveniment faraonic nu se încadrează în politica actualei administraţii. Am alocat anul acesta un buget consistent pentru susţinerea performanţelor sportive, însă acest buget trebuie să fie utilizat judicios şi cu responsabilitate", a declarat Gabriela Firea.

Alin Petrache a fost numit în funcţia de director general la CSM Bucureşti pe 11 octombrie 2016. Decizia de numire a lui Alin Petrache a fost luată de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Născut pe 29 octombrie 1976, la Bucureşti, Alin Petrache a fost jucător de rugby şi a jucat de-a lungul timpului pentru Dinamo, RC Paris, Bordeaux Begles, RC Toulon şi Beziers. Pentru naţionala de rubgy a României a evoluat între 1998 şi 2004. Alin Petrache a fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby până în 2014, când pe 29 mai, a fost ales în funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în locul lui Octavian Morariu.

Alin Petrache a renunţat la preşedinţia COSR după Jocurile Olimpice de la Rio, dină vara anului trecut.

Mediafax

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.