Bun venit în întuneric!** Noi dezvăluiri în cazul „Lesbianism în handbal”. Dialogul depus drept probă, în care Alina Dobrin și-ar recunoaște relația:

Redactor:
Nicu Bădescu
Bun venit în întuneric!** Noi dezvăluiri în cazul
  • Publicat:
  • Actualizat:

UPDATE 17:04 Ședința de judecată în cazul divorțului dintre Alina Dobrin și Robert Păcuraru a luat sfârșit. Evident afectată, handbalista a oferit o scurtă declarație la finalul ședinței, precizând că nu poate oferi detalii suplimentare.

„Fetele sunt surorile mele și sunt alături de mine. Știți că nu am voie să declar nimic, dar sunt sigură că va fi bine. Vorbim la final. Mi-am dorit să avem parte de acest copil în egală măsură și să-l întreținem, așa cum este normal. Robert nu mi-a permis de două luni să-mi văd nici macar o ora băiatul, judecați-mă voi, mamelor, acum!, a declarat Alina Dobrin la finalul ședinței.

UPDATE cancan.ro a publicat transcriptul unui dialog între Alina Dobrin și soțul ei, după ce acesta a aflat pe presupusa relație homosexuală a handbalistei.

El: Vreau sa fiu alaturi de tine. Intelege! Vreau sa fiu alaturi de tine. Cum pot face acest lucru? Zi, fata mea!
(nu se intelege)
Ce sa fac pentru tine? Vreau sa stiu, te rog, iti jur. Spune-mi un singur lucru, in afara de voi doua mai stie cineva la sala? Stie Varzaru?
Ea: Nu.
El: Stie Geta?
Ea: Nu. Nu stie nimeni.
El: Nu vreau (nu se intelege)
Ea: Nu. N-am cum, n-am cum.
El: Si la sala, fi mai atenta, copilul vine, imi spune, se plange.
(nu se intelege)
Ea: Ce, mai, ca s-a intamplat asta si nu am vazut atunci? N-am vazut cand a intrat in sala? S-a intamplat un singur lucru. Tu-mi spui ca nu am grija de copil.
El: nu te las eu, eu te iubesc asa cum esti, ba, nu fi nebuna! Intelege ca asta e, eu accept!
Ea: vreau sa mor (printre lacrimi)!
El: te rog eu, Alina!
Ea: nu mai vreau, nu mai vreau, nu mai vreau!
Ea: eu nu traiesc, nu traiesc, ma omor!

El. . Nu te condamn, ti-am zis, nu te condamn, asta este, s-a intamplat, s-a declansat, mi-a zis psiholoaga, fiecare femeie are lesbianismul in ea, fiecare femeie are acest lucru in ea, dar la unele se declanseaza, la tine s-a declansat. Si inca o chestie: nu le spune alor tai!
Ea: N-am cum sa nu le spun.
El: N-ai de ce sa le spui.
Ea: Pentru ca trebuie sa stie.
El: Pai ce, vrei sa-ti faci prezenta la ei cu cineva sau de ce?
Ea: Da” de ce sa nu le spun? Nu inteleg. De ce insisti sa nu le spun?
El: Pentru ca ii imbolnavesti pe oameni.
Ea: Ee, o sa le treaca.
El: E un soc.
Ea: O sa le treaca, o sa le treaca si lor. N-am de ce sa nu le spun, ti-am zis, asta e, n-am.

El: … Nu mai simti nicio placere, placerea ta e sa te saruti cu ea, e placerea ta.
Bine, nu pot sa spun „renunta la ea”, n-am cum sa spun, dar macar tine-o ascuns in timpul zilei, nu va afisati in echipa, nu va afisati ca creati zvonuri, creati tampenii, nu va afisati in echipa ca lumea e rea, incercati sa va ascundeti cum v-ati ascuns si pana acum, asta e rugamintea mea la tine!
Ea: Da n-am luat-o inainte de antrenament, i-am zis ca o iau s-o duc la clinica.
El: Singura chestie e ca vreau sa am siguranta ca nu mai esti in prezenta Cristinei cand iei copilul meu. Ea, fara sa vrea, te-a indepartat. A inceput sa te placa si mai mult, sa te iubeasca si orice amor vedea intre noi…

Ea: Nu s-a pus problema… nici de nimic

El: Renunti la ea?

Ea: Deci oricum, noi nu mergem mai departe.

El: Da, ok. Am inteles asta. La ea nu renunti, nu?

Ea: Nu, nu renunt!

El: Urma sa-mi spui si probabil… Ai avut momente cind ai vrut sa-mi spui si n-ai avut curaj. Ca ai o relatie cu Cristina si nu stiai cum sa-mi zici. Pe bune, ai avut momente cind ai vrut sa-mi spui, Alina, si evitam sa plec, daca ai observat, eu plecam, gaseam motive sa plec.
Pentru ca pentru mine a fost un soc, Alina, un mare soc. Mare soc a fost pentru mine. Crede-ma din suflet. Am primit-o ca atare, am crezut…

Ea: Hai acum sa nu mai vorbim!
El: Mai ma iubesti, fata mea?
Ea: Nu, nu. ….Crede-ma, indiferent cat de nenorocita mama sunt sau am fost va sta si cu mine baiatul.
Ea: nu s-a intamplat niciodata nimic cu David in preajma mea. Nu s-a intamplat, numai ca asa cum tu ai avut cu cine sa te consulti, iti spun sincer ca d-asta vreau sa le spun si alor mei, n-am cum sa nu le spun. Ma gandesc si eu la David, Alina, fereasca Dumnezeu! Pentru mine e un soc, fereasca Dumnezeu ca David sa aiba partea asta din tine, dar nu, nu, n-as vrea. Tu ai vrea?
Ea: Normal ca nu.
Cum s-a intamplat? Zi-mi cum? Zi-mi si mie ceva. Nu pot sa-mi dau seama.

Ea: A venit cu fondul la care eram la discutii si.. nu erau discutii. Asta a fost sa fie.

El:

Ea: M-a ajutat foarte mult in perioada aia si cu bani si cu multe lucruri.

El: Ok…

El: Copilul va sta la amandoi, corect, eu vreau in orice caz sa fiu trecut acolo pentru ca nu stiu ce ai tu de gand mai departe, nu vreau sa-ti faci un plan diabolic sa ajungem sa…

Ea: Doamne fereste, nicio clipa n-am gandit lucrul asta.

El: Sunt convins c-ai avut momente cand, iti spu, te-am urmarit de-aici, de la masa asta, mi se rupea sufletul, te-am urmarit si vedeam, aveai momente bune si momente proaste, momentele bune cand erai pe linia de plutire cu gandul la familie si momentele proaste cand erai cu gandul in alte parti si ma dureau rau de tot pentru ca stiam exact care este cauza. Nu jucam teatru, dar am sperat pana in ultima clipa si n-am mai rezistat, astazi am plecat urland, am fugit urland pe strazi, m-am plimbat de nebun, plangeam langa masina, ma intreba lumea „ce ai, domne?”, „am o problema, a murit nea””, chiar a murit aseara nea Barliga.

Ea: Doamne fereste!

El: Da, da. Asta e, nu mai conteaza prin ce-am trecut eu, nu mai conteaza, chiar nu mai conteaza prin ce-am trecut eu, am trecut rele, pentru ca de-aia m-a afectat asa , simteam, simteam de mult lucrurile astea, de cand incepeam sa fac dragoste cu tine, cand s-a-ntamplat, simteam. Ai avut momente cand ai incercat sa, dar nu… Nu mai simti nicio placere, placerea ta e sa te saruti cu ea, e placerea ta. Am innebunit, imi bagam mana in par, am innebunit, urlam, vedeam si urlam, urlam, crede-ma, te rog, intelege-ma, ca nu ma plang acum, urlam si sa stii ca am sa urlu in continuare pana am sa-mi revin. Bine, nu pot sa spun „renunta la ea”, n-am cum sa spun, dar macar tine-o ascuns in timpul zilei, nu va afisati in echipa, nu va afisati ca creati zvonuri, creati tampenii, nu va afisati in echipa ca lumea e rea, incercati sa va ascundeti cum v-ati ascuns si pana acum, asta e rugamintea mea la tine! Ascundeti-va cat mai mult sa nu va vada cineva, nu stiu… Uite, ca maine te chem la masa, nu? Sau nu mancati inainte de antrenament?

Ea: Da n-am luat-o inainte de antrenament, i-am zis ca o iau s-o duc la clinica.

El: Sau da, ma rog, i-ai zis ca o iei de acasa. Of, Dumnezeule mare…Te ascultam, fii atenta, si ma rugam la Dumnezeu, bai, acuma pot sa vorbesc? Liber, sa ma descarc si eu la tine? Ascultam si ma rugam la Dumnezeu sa nu mai sune, plecam de acasa la serviciu, ma abtineam ca te vedeam cu femeia aia si urlam in masina, ma rugam sa nu mai sune, ma rugam sa nu mai vorbiti, cand am vazut ca i-ai spus „te iubesc!”, am innebunit. N-a fost o secunda reactia sa-ti fac vreun rau, n-am avut… zic „bai, asta e!”. Imi vine in cap cuvintele psiholoagei, mereu imi vin, m-a facut femeia pilaf, m-a facut. N-am crezut, la inceput n-am vrut sa cred, n-am vrut sa cred. Ti-am zis, te-as condamna daca ai fis tiut de la inceput, te-as fi condamnat, dar asa zic asa zic asta a vrut Dumnezeu, sa fie. Am intrat pe net, nu sunt singurul caz, sunt barbati, sunt femei cu doi copii, care acelasi sambure s-a declansat, sunt barbati care se plang pe internet, n-am scris nimic, dar am citit si sfaturi, si sfaturi, acum sunt capabil sa scriu si eu, sa spun secundele astea, sa scriu, asta e viata, nu fiti rai. Eu vreau sa-ti fiu alaturi, am inteles care este situatia. Vrei sa ti zic ceva? Nici in seara asta n-am crezut ca nu mai pot face nimic, nici in seara asta, pe cuvant de onoare, am tot sperat, imi batea inima ca stiam ca esti in jurul meu. Da” ce i-ai dat lu” doamna Florica?

 

14:00 – Ședința a început după o amânare de 4 ore. Au fost audiați cei doi soți, după cae au urmat la bară mamele lui Robert Păcuraru, respectiv Alina Dobrin, citate ca martori în procesul de divorț.

13:00 – Ședința care trebuia să înceapă la ora 10:00 a fost amânată la solicitarea părților, care doresc să se ferească de jurnaliștii prezenți la Judecătoria Sectorului 6. Magistrații au anunțat că numai cei implicați vor avea acces în sală.


UPDATE 9:30 Avocata lui Robert Păcuraru, soțul Alinei Dobrin, a apărut în această dimineață la Judecătoria Sectorului 6, unde se judecă divorțul celor doi soți. Apărătoarea bărbatului spune că are probe în ceea ce privește relația adulteră cu o altă femeie a handbalistei: „Există înregistrări audio în care cele două își spun vorbe de alint. Mai mult, se pare că minorul familiei ar fi observat scene de dragoste între cele două femei într-un cantonament din Bulgaria”.


Româncele care au jucat în străinătate recunosc că au avut colege lesbiene. O dată întoarse în țară, spun că nu știu și nu au auzit de niciun caz în România.

Luni, ProSport a scris că handbalista Alina Dobrin este acuzată de soțul său, Robert Păcuraru, că l-a înșelat cu o colegă de la CSM București. Cei doi sunt într-un proces delicat de divorț, cu miză custodia copilului lor în vârstă de 7 ani. Soțul este la rândul său acuzat că-și face imagine pe spatele Alinei Dobrin și că a avut în căsnicie un comportament îndoielnic. „De ce nu scrieți că acest individ a amenințat-o cu pistolul? A făcut plângere la Secția 20 de Poliție și au venit de i-au luat pistolul de acasă. A fost dat afară de la SPP, unde a fost angajat tot prin intervențiile Alinei, și acum este bodyguard. Normal că are nevoie de bani”, susține un apropiat al sportivei, sub protecția anonimatului. „Nu e nimic adevărat. Am fost la Secția 20 în urma acelei plângeri, am scris o declarație și cred că i-am lămurit. Arma era în seif, la domiciliul soției, de unde eu mă mutasem și a fost ridicată în prezența mea de polițiști”, a explicat Păcuraru.

Adrian Lăcătuș antrenorul lotului feminin de box, le-a făcut cunoștință soților Păcuraru – Dobrin în 2001, la Spitalul Militar, acolo unde cei doi se recuperau după accidentări: „Robert a fost sportivul meu și nu pot să spun nimic rău despre el. Nu l-am văzut niciodată să bea sau să fumeze. A fost un sportiv cerebral. Și despre Alina am numai cuvinte de laudă, n-am ce să-i reproșez. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, eu sunt un fel de părinte spiritual pentru ei”.

Acuzată că ademenea copilul
În această dimineață, la Judecătoria Sectorului 6, e programat un termen important din procesul de divorț. Astăzi, vor fi audiați cei doi soți și martorii lor, câte unul de fiecare parte. Robert Păcuraru o aduce pe mama sa. Tabăra handbalistei nu și-a divulgat intențiile, însă avocatul Alinei Dobrin trebuie să combată o frază apărută în cererea de divorț a soțului: „Minorul îmi spune mereu că aceasta (n. r. – Alina Dobrin) continuă chiar în imobilul nostru să o aducă pe respectiva făcând aceleași lucruri. (n. r. – Alina Dobrin). Ademenește minorul cu jucării pentru a nu dezvălui cele văzute altor persoane”. Primele explicații, oferite de sportivă în scris, sună cam așa, dacă excludem formulările oficiale:

» Cei doi sunt despărțiți, iar Păcuraru s-a mutat acasă la părinții săi împreună cu copilul.
» Sportiva nu-și poate vedea copilul decât la școală, la terminarea orelor și doar în prezența soțului.
» Copilul a fost influențat de Păcuraru, este timorat și nu știe cum să-și exteriorizeze sentimentele pentru a nu-și dezamăgi tatăl.

Lepra și bășcălia
Dincolo de detaliile căsniciei dintre un fost boxer și o handbalistă, acuzele de homosexualitate rămân, undeva, suspendate în aer. Alina Dobrin s-a apărat discret, Cristina Vărzaru i-a sărit energic în ajutor, după ce a negat că ea este „amanta”, iar reacția lumii handbalului românesc a fost una de respingere. Puțini vorbesc deschis despre subiectul orientării sexuale, iar cei care o fac îi neagă vehement existența, acuză implicarea ziarului sau discută în bășcălie, cazul lui Petre Brănișteanu, președinte la CSM, un club cu sportivi neplătiți de două luni: „De ce să nu mai vină fetițele la handbal? Ce, Dobrin e bolnavă de lepră!?”

În Germania, un antrenor născut la Timișoara, are o atitudine mult mai relaxată. „Am și acum lesbiene în echipă. Fetele sunt acceptate sută la sută și sunt percepute ca și colege”. Citiți bine interviul alăturat. Declarația îi aparține lui Herbert Müller, care antrenează campioana din Bundesliga Frauen, Thuringer.

Gațu s-a crispat, Gogârlă e relaxată
Marți, un personaj important din handbalul românesc a vorbit despre acest tabu, dar sub protecția anonimatului: „Nici nu vă dați seama câte cazuri de lesbianism sunt și la noi în handbal”. Un alt personaj important, președintele de aproape două decenii al federației, Cristian Gațu, a mutat discuția în alt plan: „Ați nenorocit-o pe fată! Titlul vostru, «Lesbianism în handbal», jignește tot handbalul. Nu se intră cu bocancii în viața ei”.

În handbalul condus de Gațu antrenează și Simona Gogârlă, cu un an mai în vârstă decât Alina Dobrin și fostă colegă la echipa națională. Deși nu crede în acuzele lui Robert Păcuraru, Gogârlă (37 de ani) vorbește relaxat despre experiențele ei în străinătate. „Am întâlnit și eu cazuri de lesbianism atunci când am jucat în străinătate, dar nu vă spun unde. Nici nu știu dacă respectivele recunoscuseră public, dar relația noastră în vestiar era perfect normală. În România, e greu să accepți așa ceva pentru că e o mentalitate diferită. Poate eu aș înțelege, dar mama, bunica nu înțeleg”. Gogârlă a jucat în străinătate la Krim Ljubljana (Slovenia), Itxako (Spania) și Györ (Ungaria).

ProSport nu va publica numele și nici poze cu minorul în vârstă de 7 ani, copilul cuplului Robert Păcuraru – Alina Dobrin. De asemenea, ziarul nu face public nici numele colegei bănuită a avea o relație homosexuală cu Alina Dobrin, nume care nu apare deocamdată în dosarul de divorț.

„Sunt de 43 de ani în handbal, dar n-am auzit și nici n-am descoperit vreun caz concret. Presupuneri răutăcioase sau glume s-au mai făcut, mai ales când două fete cereau să stea în aceeași cameră, dar exclud lucruri de acest gen„, Gheorghe Ionescu, fost antrenor la națională și la Oltchim.

DECLARAȚIILE DIN CAZUL DIVORȚULUI ALINEI DOBRIN – ziua a treia

„Pârâta (…) a fost prinsă în fapt când întreținea relații intime cu o persoană de sex feminin. Noi am crezut că aceasta își va reveni, dar minorul mi-a spus că ea continuă să o aducă în patul nostru pe respectiva, făcând aceleași lucruri”,
Cererea de divorț a lui Robert Păcuraru.

„Am tot bănuit că există un el, un el, un el, am tot întrebat. Am tot încercat să aflu de la ea, dar nu s-a putut. Și așa s-a ajuns să aflu alte lucruri. Știa multă lume despre relația ei, doar eu nu știam. Surprize, surprize! Eu aflu mereu ultimul”, Robert Păcuraru, soțul Alinei Dobrin.

„Nu m-am așteptat, sincer, să se folosească de numele meu, să-și facă în continuare publicitate pentru că în viața asta nu știu dacă a auzit cineva de Robert Păcuraru. Dar dacă el consideră să facă lucrurile astea, n-are decât”, Alina Dobrin, handbalistă CSM București.

„Nu știam de Alina Dobrin, dar nici nu vă dați seama câte cazuri de lesbianism există în handbalul românesc!”, Un personaj important din handbalul românesc, sub protecția anonimatului.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…