Variantele lui Daum după demiterea de la naţională. Oferta căreia neamţul i-ar putea da curs în sfârşit! Numele grele cu care se "bate" pentru banca unei reprezentative europene

11 sep 2017 14806 afişări Comentează şi tu Nationala
Variantele lui Daum după demiterea de la naţională. Oferta căreia neamţul i-ar putea da curs în sfârşit! Numele grele cu care se "bate" pentru banca unei reprezentative europene

Comisia Tehnică a FRF i-a recomandat preşedintelui Răzvan Burleanu demiterea lui Christoph Daum, dar, chiar dacă va pleca de la naţionala României, neamţul nu duce lipsă de oferte. Daum se poate lăuda cu doar două victorii în mandatul de pe banca tehnică a naţionalei: ambele cu Armenia (5-1 şi 1-0).

FRF a anunţat prin intermediul unui comunicat ca va demara discuţiile pentru rezilierea contractului tehnicianului german. Christoph Daum era dat, în urmă cu câteva zile, ca unul dintre posibilii înlocuitori pe banca primei reprezentative a Austirei, de către presa locală.

Thomas Tuchel, Peter Stoger, Armin Veh si Andreas Herzorg sunt alte nume aduse în discuţie de către publcaţia heute.at.

Colacul de salvare: Golful

În cazul în care nu va fi el alesul pentru banca tehnică a naţionalei Austriei, având în vedere numele grele cu care se luptă pentru post, Daum ar putea merge în zona Arabă. Neamţul a afirmat în mai multe rânduri, în conferinţele de presă, ca pentru a rămâne pe banca României a refuzat oferte din Golf.

Daum a mărturisit că a refuzat un contract de 2,5 milioane de dolari pe an pentru a continua proiectul de la echipa naţională a României.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.