Naţionala, ca Ceahlăul - Poli Iaşi! Cea mai mică audienţă din istorie pentru "tricolori"

3 iun 2010 21 afişări Comentează şi tu Nationala
Naţionala, ca Ceahlăul - Poli Iaşi! Cea mai mică audienţă din istorie pentru "tricolori" Naţionala, ca Ceahlăul - Poli Iaşi! Cea mai mică audienţă din istorie pentru "tricolori"

Naţionala de fotbal doboară "record" după "record". După ceamai drastică înfrângere din ultimii 50 de ani (0-5 cu Serbia, în2009), după primele eşecuri din istorie în faţa Ucrainei (2-3) şiMacedoniei (0-1), tricolorii au mai stabilit un rezultat istoric:cea mai mică audienţă din istorie. Meciul România - Macedonia,transmis de Digi Sport, a avut un rating de 1,3 la sută pe publiculcomercial (urban, 18-49 ani), exact cât un meci între Ceahlăul -Poli Iaşi din Liga I.

Cauzele sunt multiple: ratingul redus al canalului de sport,importanţa jocului, dar şi faptul că, indicutabil, cota naţionaleise prăbuşeşte de la meci la meci.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.