LIVE BLOG | Rusia – România 1-0. Gazdele dau lovitura în minutul 90+3! Nu ne alegem cu nimic după un amical în care tinerii au intrat în prelungiri

LIVE BLOG | Rusia - România 1-0. Gazdele dau lovitura în minutul 90+3! Nu ne alegem cu nimic după un amical în care tinerii au intrat în prelungiri
  • Publicat:
  • Actualizat:

Rusia – România 1-0 (Ozdoev 90+3)

  • Rusia: Akinfeev – Semenov, Kutepov, Kudryașov – Samedov, Mogilevets (Erokhin 69), Zobnin, Glușakov, Zhirkov (Ozdoev 46) – Miranchuk (Poloz 61) – Kokorin
  • România: Pantilimon – Enache, Săpunaru, Dr. Grigore (Țîru 90), Latovlevici (St. Filip 67) – Prepeliță – Rotariu, R. Marin, Stancu (Nedelcu 90+2), Grozav (Adi Popa 83) – Andone

19:54 GOL RUSIA! Cedăm la ultima fază a meciului. Poloz ajunge în careu, șutează, dar execuția sa e blocată de Pantilimon, apoi mingea ajunge la Ozdoev, rămas singur la câțiva metri în fața porții. Mijlocașul introdus în minutul 46 nu ratează, cu toate eforturile lui Țîru, și înscrie golul unui eșec pe care, probabil, nu-l meritam.


19:49 O mutare cât se poate de logică! Bogdan Țîru intră pe teren în minutul 90, în locul lui Dragoș Grigore. Ne alegem cu ceva după acest meci în Cecenia, un debut în tricoul naționalei. Îl consemnăm și pe al doilea, pentru că Bogdan Stancu e înlocuit de Nedelcu. În minutul 90+2.


19:44 Credem că Daum pune mai degrabă preț pe rezultatul acestui amical decât pe posibilitatea de a vedea la lucru niște jucători tineri pe care i-a cărat după el până în Rusia. Intră Adi Popa, iese Gicu Grozav, în minutul 83 al unui meci amical de la care așteptam altceva.


19:39 Mingea lungă e un instrument de care rușii se folosesc mai bine. Săpunaru și Grigore se poziționează prost pe o astfel de execuție, Poloz scapă singur cu portarul, dar atacantul lui Rostov finalizează prost, departe de poarta lui Pantilimon. Dăm replica prin Răzvan Marin, dar puștiul lui Hagi nu găsește execuțiile magice din Liga 1, iar șutul său de la distanță e unul modest. Mai sunt șapte minute în care putem crea ceva cu care să rămânem din acest amical.


19:30 Greșeală imensă a arbitrului bielorus! Florin Andone își depășește adversarul direct, vrea să intre în careu, dar e tras mai întâi de tricou, apoi de mână. Centralul nu vede, însă, faultul rusului, nu dictează fault și atrage protestele vehemente ale tricolorilor. Prepeliță se alege cu un cartonaș galben.

19:26 Vine prima schimbare, una în defensivă. Iese Latovlevici și intră Steliano Filip. Au trecut 23 de minute din repriza a doua și nu ne-am apropiat de poarta lui Akinfeev. Meciul de azi trebuie să fie foarte frustrant pentru Florin Andone, care nu a beneficiat decât de mingi lungi, la care nu a avut nicio șansă din cauza duelului inegal cu fundașii adverși.


19:19 Chiar dacă e un meci amical în care, teoretic, ar fi trebuit să-i vedem la lucru (și) pe jucătorii tineri, e minutul 63 și Daum n-a făcut încă nicio schimbare. Țîru și Nedelcu, oamenii pe care am fi vrut să-i vedem la lucru, sunt în continuare pe bancă. Între timp, rușii mută cu Poloz, golgheterul lui Rostov, în locul lui Miranchuk.


19:11 Pasăm mult între fundași, iar când mingea ajunge la mijlocași aceștia o întorc negreșit spre Săpunaru sau Grigore. Când e vorba ca Bogdan Stancu să facă legătura între compartimente lucrurile se opresc brusc, iar o greșeală a Motanului îi pune pe ruși pe contraatac, faza fiind rezolvată de o intervenție foarte bună a lui Săpunaru.


19:04 Începe repriza a doua, iar Daum continuă să mizeze pe cei 11 jucători trimiși în teren din primul minut.


18:49 Pauză la Groznîi, după 45 de minute pe care le-am început foarte prost. Am avut cea mai mare ocazie a reprizei, prin Rotariu, dar, în rest, nu am reușit prea multe lucruri bune. 


18:42 Ajungem la momente de posesie prelungită a României, dar lipsa unui mijlocaș ofensiv care să lumineze jocul se vede din plin. Stancu e mult prea limitat pentru a îndeplini acest rol, iar singurul care încearcă chestii puțin mai complicate e Gicu Grozav. Bine, asta se întâmplă când Latovlevici nu șutează de la 30 de metri.


18:37 Devenim ceva mai curajoși și trecem peste începutul slab. Enache și Rotariu sunt activi în flancul drept, iar ultimul încearcă un șut deviat de unul dintre fundașii ruși.


18:30 Gicu Grozav pierde prostește o minge la mijlocul terenului, Kokorin trece de Săpunaru, dar mijlocașul lui Terek își răscumpără greșeala și intervine în cel mai bun moment. Dăm drumul contraatacului, Florin Andone scapă pe un spațiu liber și pasează perfect pentru Rotariu, aflat singur cu Akinfeev, dar tânărul atacant de la Dinamo finalizează dezamăgitor și trimite mult peste poartă. Singura noastră ocazie de până acum e și cea mai mare a meciului.


18:25 Cam așa s-au desfășurat lucrurile în primele 25 de minute. Noi stăm pe două linii și așteptăm atacurile rușilor, care alternează mingea lungă pe Kokorin cu acțiunile pe cele două flancuri. Încearcă și Enache ceva, dar șutul său trimite mingea în afara stadionului.


18:16 Prima ocazie vine de pe partea lui Latovlevici. Samedov scapă de fundașul nostru, trage la colțul lung, dar Pantilimon intervine și respinge în corner.


18:10 Primul moment de repaus al defensivei noastre vine în minutul 8, când Enache îl faultează pe Zhirkov, iar mijlocașul rușilor are nevoie de îngrijiri medicale. Bubuim mingea, mijlocul nu există. Să sperăm că lucrurile se vor schimba.


18:05 Începutul meciului nu e cu nimic diferit față de cel cu Polonia. Rușii au mingea, pun presiune și încearcă pe flancuri, unde Enache și Latovlevici vor avea multă treabă. Gicu Grozav e primul care iese în evidență când se repliază la timp și stopează o acțiune periculoasă a adversarilor.


18:00 A început meciul de la Groznîi. Terenul arată foarte bine, iar fanii ruși au primit cum nu se poate mai bine primul meci al naționalei lor pe stadionul din Cecenia. 


17:20 În mod cu adevărat remarcabil, echipa națională a României se prezintă în meciul cu Rusia cu o bandă dreapta, Enache – Rotariu, formată din jucători care nu sunt titulari nici măcar la echipele lor de club. 


16:34 Situație inedită la echipa națională pentru meciul cu Rusia: nimeni nu a revendicat tricoul cu numărul 10. Maxim, cel care l-a purtat cu Polonia, nu a făcut deplasarea la Groznîi, astfel că nimeni nu a preluat de la el tricoul făcut celebru de Hagi și Mutu.


16:17 Avem echipa de start aleasă de Daum. Pantilimon va juca în locul lui Tătărușanu, Enache e fundaș dreapta, iar Stancu pare că nu poate fi scos sub nicio formă din primul 11.


Partida pe care naționala României o va juca marți, de la ora 18:00, contra Rusiei este prilejul perfect pentru ca selecționerul Christoph Daum să încerce o formulă nouă de echipă. După jocul oficial cu Polonia mai mulți titulari ai naționalei s-au întors la echipele lor de club astfel că la Groznîi nu vor juca Stanciu, Chipciu, Tătărușanu, Chiricheș, Hoban, Keșeru, Moți, Ivan, Benzar sau Maxim. În aceste condiții, Daum are sarcina să încropească o echipă națională cu foarte puține resurse disponibile. 

Meciul amical vine într-o perioadă în care relațiile între Daum și fotbaliștii care nu au jucat foate mult în mandatul său sunt încordate. Așa cum ProSport a scris luni, mai multe voci din interiorul grupului naționalei se plâng de faptul că neamțul nu reacționează la forma de moment a fotbaliștilor și lucrează doar cu cei pe care îi vedere titulari încă din prima zi a convocărilor. 

Lotul României pentru deplasarea de la Groznîi:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina, 41/0), Costel Pantilimon (Watford, 23/0), Silviu Lung (Astra, 3/0), Valentin Cojocaru (Crotone, 0/0)

Fundași: Cristian Săpunaru (Astra, 19/0), Romario Benzar (FC Viitorul, 3/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 43/0), Bogdan Țîru (FC Viitorul, 0/0), Cosmin Moți (Ludogorets, 10/0), Dragoș Grigore (Al Sailiya, 26/0), Alin Toșca (FC Steaua București, 3/0), Steliano Filip (Dinamo, 6/0), Gabriel Enache (FC Steaua București, 4/0), Iasmin Latovlevici (Karabükspor, 9/0)

Mijlocași: Eric Bicfalvi (Tom Tomsk, 3/0), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva, 26/1), Dragoș Nedelcu (FC Viitorul, 0/0), Răzvan Marin (FC Viitorul, 2/1), Nicolae Stanciu (Anderlecht, 10/5), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart, 27/1), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 25/4), Adrian Popa (FC Steaua București, 19/3), Andrei Prepeliță (FC Rostov, 12/0)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi, 46/12), Andrei Ivan (CSU Craiova, 3/0), Florin Andone (Deportivo La Coruña, 11/1), Gheorghe Grozav (Terek Grozny, 12/3), Claudiu Keșeru (Ludogorets, 16/5), Dorin Rotariu (Dinamo, 1/0) 

 
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste…
La penalty-ul bătut de Rrahmani, 6 CFR-iști erau în careu. Marius Avram a spus ce calificativ ar merita Marian Barbu
La penalty-ul bătut de Rrahmani, 6 CFR-iști erau în careu. Marius Avram a spus ce calificativ ar merita Marian Barbu
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Simona Halep, anunţul aşteptat de toată lumea după Paşte
Simona Halep, anunţul aşteptat de toată lumea după Paşte
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la…
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41…
Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște. Tradiția datează de secole în România
Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște. Tradiția datează de secole în…
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja pe card
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja pe card
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Inzaghi vrea să păstreze la Inter pentru sezonul viitor toţi jucătorii cu care a luat titlul
Inzaghi vrea să păstreze la Inter pentru sezonul viitor toţi jucătorii cu care a luat titlul
CONTROVERSĂ: Limită de viteză de 30 km/h pe podurile de pe autostradă?
CONTROVERSĂ: Limită de viteză de 30 km/h pe podurile de pe autostradă?
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale