Colegii s-au frecat la ochi când l-au văzut: "Băiatul ăsta e mai pregătit ca noi!" Piţurcă, şocat de noua bijuterie: "Idolul meu sunt eu!"

25 ian 2012 13706 afişări Comentează şi tu Nationala
Colegii s-au frecat la ochi când l-au văzut: "Băiatul ăsta e mai pregătit ca noi!" Piţurcă, şocat de noua bijuterie: "Idolul meu sunt eu!" Colegii s-au frecat la ochi când l-au văzut: "Băiatul ăsta e mai pregătit ca noi!" Piţurcă nu şi-a slăbit din ochi noua bijuterie: "Idolul meu sunt eu!"

Titular în Liga I la 17 ani, Claudiu Bumba (foto) a făcut, în mod surprinzător, pasul rapid spre naţionala mare. O naţională experimentală, cu jucători doar din campionatul intern, dar oricum plină de fotbalişti mult mai experimentaţi decât puştiul care, în vară, juca la Campionatul European U 17.

"Băiatul ăsta e mai bine pregătit decât noi!", spun tricolorii despre Claudiu Bumba. S-ar putea crede că jucătorii naţionalei îl laudă din complezenţă pe mezinul lotului, dar, când te uiţi la cum se comportă acesta în antrenamente, înţelegi că vorbele lor sunt îndreptăţite. "Are un fizic extraordinar pentru vârsta lui. Musculatura îi e foarte bine dezvoltată, iar calităţile fotbalistice sunt impresionante. Rămâne de văzut dacă va reuşi să se menţină la acest nivel", spun şi federalii. Victor Piţurcă stă mereu cu ochii pe puştiul său şi nu se fereşte să îl laude: "Bravo, Claudiu, foarte bine loveşti mingea. Bravo!".

"Idolul meu sunt eu!"

Puştiul e dezinvolt şi în faţa presei. Spune că a avut un singur fotbalist preferat, ucraineanul Andrei Şevcenko, dar că, după ce acesta s-a lăsat de fotbal, nu mai are un alt idol: "Eu sunt idolul meu!". E de apreciat că la cele trei antrenamente fizice pe care Piţurcă le-a comandat în primele trei zile de cantonament din Antalya, Claudiu a rezistat fără probleme.

Antrenamentele de la naţională nu sunt o problemă pentru mine! Chiar nu mi se pare că au fost grele
Claudiu Bumba, fotbalist România

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/colegii-s-au-frecat-la-ochi-cand-l-au-vazut-baiatul-asta-e-mai-pregatit-ca-noi-piturca-socat-de-noua-bijuterie-idolul-meu-sunt-eu-9173001
9173001
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor