Mihai Stoica: “CSM Ploieşti a fost mai motivată”

29 sep 2008 37 afişări Comentează şi tu Liga 2
Mihai Stoica: “CSM Ploieşti a fost mai motivată”

Luni, la o zi după eşecul de la Ploieşti, 1-3 cu liderul CSM, jucătorii echipei din Snagov au avut program de recuperări la Baza Sportivă din Mogoşoaia. La finalul pregătirii, antrenorul Mihai Stoica a avut amabilitatea de a răspunde la câteva întrebări ale reporterilor ProSport.

 Cum caracterizati evoluţia echipei dumneavoastră din partida cu CSM Ploieşti?

Am întâlnit un adversar care are alte obiective, drept pentru care au fost mult mai motivaţi decat noi.Mi-e greu să spun că sunt mai buni.Noi am avut multe absenţe în lot şi nu am reuşit să trecem de euforia victoriei de la Buftea care pentru noi este una foarte importantă.

 

Consideraţi că înfrângerea i-a afectat pe jucători din punct de vedere moral?

Sigur, fotbaliştii români în general  au o „memorie scurtă”...(Râde)

 

Aveţi indisponibilităţi în vederea partidei ce urmează?

Din păcate avem, şi nu ne putem mândri cu asta, pentru că în etapa viitoare vom avea de disputat un meci extrem de dificil  cu cei de la  Dinamo II. Este vorba despre: Ion Dumitru, Simic ce trebuiesc operaţi, Dinu Viorel I şi II, Bucuroaia, Posteucă (suspendat după ce a luat cartonaş roşu etapa trecută).

 

Ce aşteptaţi de la următorul meci ?

Sincer să fiu, cu echipele bucureştene nu ştii niciodată la ce să te aştepţi pentru că antrenorii schimbă în ultimul moment echipa aducând  doi, trei jucători de la primele echipe şi astfel planurile se dau peste cap. Nu ne e frică de ei, doar de neprevăzut. Sunt foarte încrezator  în lotul pe care îl am la dispoziţie.

 

Cum comentaţi victoria Sportului la Dinamo II?

Sigur că da. Înfrângerea dinamoviştilor pe propriul teren  este o victorie surprinzătoare mai ales că s-a produs şi cu un om mai puţin după eliminarea lui Postolache din prima repriză. Sportul este o echipă imprevizibilă, niciodată nu ştii la ce să te aştepţi de la jucători precum: Varga, Curelea, Dedu, Ferfelea.

 

Care credeţi că va fi ordinea în partea de sus a clasamentului la finalui campionatului?

Ceahlăul Piatra Neamţ, CSM Ploieşti, Sportul Studenţesc, FC.Buftea, FC Botoşani

articol scris de Anca Oprea şi Andi Sârbu

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.