Vasluiul l-a luat şi pe Dinu Sânmărtean! Lăcătuş: "Mai aduncem încă un fundaş!"

11 feb 2010 136 afişări Comentează şi tu Liga 1
Vasluiul l-a luat şi pe Dinu Sânmărtean! Lăcătuş: "Mai aduncem încă un fundaş!" Vasluiul l-a luat şi pe Dinu Sânmărtean! Lăcătuş: "Mai aduncem încă un fundaş!"

Fundaşul stânga al Gloriei Bistriţa, Dinu Sânmărtean, a ajuns la o înţelegere cu FC Vaslui, fiind considerat o soluţie bună de antrenorul Marius Lăcătuş.

"Cum Bălace a plecat, iar Buhuş a suferit o ruptură în Antalya, cred că Dinu Sânmărtean este o soluţie bună. Din păcate, nu l-am văzut la joc pentru că în momentul în care a ajuns în cantonament nu s-a mai putut disputa ultimul meci", a declarat Marius Lăcătuş.

Dinu Sânmărtean a mai evoluat la FC Vaslui în urmă cu peste cinci ani, atunci când echipa lui Adrian Porumboiu evolua în divizia B. Fundaşul stânga va juca la Vaslui alături de fratele său Lucian, transferat şi el de la Gloria Bistriţa în această iarnă.

Tehnicianul vasluienilor susţine că în aceste zile mai este aşteptat un fundaş central, în condiţiile în care Cânu nu poate reveni curând pe gazon. "Astăzi sau mâine urmează a fi concretizat încă un transfer. Este vorba de un fundaş central din străinătate, care a jucat şi la echipa naţională", a adăugat Marius Lăcătuş.

Mediafax

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/vasluiul-l-a-luat-si-pe-dinu-sanmartean-lacatus-mai-aduncem-inca-un-fundas-5500628
5500628
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
AMENINŢAREA IMINENTĂ care vizează Franţa, la şase luni de la TRAGEDIA din noiembrie şi cu doar o lună înainte de Euro 2016: ”Mii de francezi TREBUIE SĂ MOARĂ”