ŞOC / Ionuţ Popa a demisionat de la Poli Iaşi

1 nov 2008 21 afişări Comentează şi tu Liga 1
ŞOC / Ionuţ Popa a demisionat de la Poli Iaşi

Tilincă marca pentru 1-1, iar Ionuţ Popa fierbea pe bancă. Avusese 1-0 încă din minutul 15, dar elevii săi nu reuşiseră să păstreze avantajul. Dezamăgit, la final tehnicianul a demisionat şi şi-a acuzat fotbaliştii.

„M-am dus la vestiar şi le-am zis jucătorilor că nu mă mai prezint la echipă. Nu poţi lucra cu fotbalişti care nu pot juca”, a răbufnit Ionuţ Popa. Tehnicianul a plecat de la stadion în maşina preşedintelui Sorin Boca, acesta încercând aseară să-l înduplece să renunţe la demisie.

Deşi au fost criticaţi de antrenor, jucătorii de la Poli Iaşi fac front comun şi spun că, dacă Ionuţ Popa va pleca de la echipă, atunci nici ei nu vor mai veni la antrenamente. „E păcat dacă domnul Popa renunţă, nu stăm chiar aşa rău în clasament. Sperăm să se răzgândească, iar conducerea trebuie să ne susţină, să strângem cu toţii rândurile şi să mergem mai departe”, a declarat Buta.


"Avem 12 puncte, dar nu am primit niciun ban. Dacă Ionuţ Popa nu va mai veni la antrenamente, nici noi nu ne vom mai prezenta"
- Sebastian Sfârlea, mijlocaş Poli Iaşi


"Băga-mi-aş p…. în gura voastră de moldoveni, ce vreţi să vă declar?"
- Sorin Cîrţu, antrenor Pandurii


http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/soc-ionut-popa-a-demisionat-de-la-poli-iasi-3410027
3410027
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”