S-a decis viitorul lui Jeremy Bokila! Ce hotărâre a luat azi Petrolul Ploieşti:

20 mar 2013 13270 afişări Comentează şi tu Liga 1
S-a decis viitorul lui Jeremy Bokila! Ce hotărâre a luat azi Petrolul Ploieşti:

Oficialii clubului Petrolul Ploieşti au înştiinţat, marţi seară, gruparea belgiană Zulte Waregem, că vor activa clauza de cumpărare definitivă a atacantului congolez Jeremy Bokila, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am trimis o hârtie către Zulte Waregem prin care îi anunţăm că ne-am decis să-l cumpărăm definitiv pe Bokila, termenul până la care trebuia să activăm opţiunea fiind 31 martie. Acum, va trebui ca, până în iunie, să plătim cei 200.000 de euro, urmând ca, din vară, să intre în vigoare contractul pe care îl avem deja semnat cu jucătorul", a spus directorul executiv al ploieşenilor, Alexandru Crângu.

Congolezul Jeremy Bokila, în vârstă de 24 ani, a fost adus de Petrolul Ploieşti la începutul acestui sezon de la gruparea belgiană Zulte Waregem.

Pe de altă parte, conducătorii grupării prahovene au decis să vândă "la pachet" tichetele de acces la următoarele două partide pe teren propriu, cu CFR Cluj şi Gloria Bistriţa. În acelaşi fel s-a procedat în tur, la meciurile cu Steaua şi CS Severin. Dacă în toamnă s-au emis două bilete diferite, acum se va vinde un singur tichet, care va fi valabil la ambele partide, spectatorii fiind obligaţi să-l păstreze după jocul cu CFR Cluj. Preţul unui tichet pentru cele două meciuri va fi: 20 lei la peluze, 40 lei la Tribuna a II-a, 60 lei la Tribuna I şi 100 lei la Tribuna 0.

Sursa: Mediafax

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/s-a-decis-viitorul-lui-jeremy-bokila-ce-hotarare-a-luat-azi-petrolul-ploiesti-10679944
10679944
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”