Reghecampf a plecat de la Steaua și va semna cu Al Hilal. Mesajul de adio al antrenorului. Teja va primi propunerea de a pregăti campioana

Reghecampf a plecat de la Steaua și va semna cu Al Hilal. Mesajul de adio al antrenorului. Teja va primi propunerea de a pregăti campioana
  • Publicat:
  • Actualizat:

UPDATE Nu mai este vreun secret faptul că Laurențiu Reghecampf pleacă de la Steaua pentru a semna un contract cu Al Hilal. Informația a fost confirmată de antrenorul campioanei într-un mesaj postat pe Facebook. Reghecampf a ținut să mulțumească celor care i-au fost aproape în ultimii doi ani, când a reușit să facă din Steaua cea mai bună echipă din fotbalul românesc.

„Au fost doi ani de vis!!! Doi ani in care alaturi de un colectiv minunat am stabilit ca reteta castigatoare contine determinare, convingere, pasiune si munca. Doi ani in care am reusit sa ne eliberam de presiunea traditiei si sa imbratisam profesionismul pentru a incerca sa oferim acestui club ceea ce merita cu adevarat. Doi ani in care am cautat sa aducem Steaua in zona performantei de varf pentru a putea depasi acea perioada marcata de reputatia unei mari forte continentale, care nu-si poate explica prezentul. Doi ani in care am muncit, am suferit, am luptat, am plans, am invins! Doi ani care au fost si vor ramane cei mai frumosi, doi ani din cariera mea. Vreau sa multumesc sotiei mele si intregii mele familii pentru sprijinul acordat.[…] Au fost clipe grele in care nimeni nu ma intelegea, dar in care voi ati fost mereu acolo pentru un zambet, o imbratisare, o vorba buna.

Iti multumesc Mihai Stoica! Pentru prietenia ta, pentru profesionismul tau, pentru respectul tau, pentru intelegerea si sustinerea ta neconditionata. Toate acestea mi-au asigurat un adapost in vreme de furtuna.[…] Imi doresc enorm ca acest calvar prin care treci sa se termine si ma rog sa ti se faca dreptate!

Tin sa ii multumesc lui Gigi Becali pentru ca mi-a acordat sansa de a-mi indeplini acest vis. Dansul spunea la un moment dat ca isi doreste sa faca Steaua sa straluceasca precum soarele sfant. Astazi, Steaua este un soare care lumineaza intreg fotbalul romanesc. Sper ca in curand sa fie liber pentru ca nu merita ceea ce i se intampla.

Din fericire aceasta perioada grea nu i-a invins credinta, iar Gigi Becali va iesi de-acolo mult mai puternic si mult mai decis si va avea ocazia de a se putea bucura de lacrimile de bucurie pe care le-a produs oamenilor din jurul sau prin toate faptele bune pe care le-a facut. Acest om si-a invins destinul cand putini se mai asteptau, mai ales ca destinul il invinsese deja de cateva ori. Vreau sa-i multumesc prietenului meu Teia Sponte… prietenul meu, omul care a crezut in mine si s a luptat pe viata si pe moarte sa ma aduca la Steaua.

Vreau sa le multumesc suporterilor echipei Steaua, care ne-au ajutat sa atingem acest nivel. Este randul meu sa va ofer o portie interminabila de aplauze. Acesti fani unici care ne-au purtat in atatea randuri spre victorii si care plang pentru echipa lor, de bucurie sau de tristete, au un merit deosebit in ascensiunea noastra fulminanta. Nu e o rusine sa plangi atunci cand iti iubesti fara limite echipa cu o loialitate zguduitoare si pura. Sentimentul vostru nu se fabrica si nu se educa!

Pasiunea voastra incredibila ma face sa fiu si mai mandru atunci cand stiu ca din tot sufletul vostru ati strigat numele meu. Steaua are in spate milioane de fani, care meci de meci ni s-au alaturat, iar impreuna am dat nastere la ceea ce se cheama „spiritul Steaua”!! A fost o onoare sa impartasesc timp de doi ani sentimente fantastice, momente unice si clipe de vis.

Va multumesc pentru increderea pe care mi-ati acordat-o! Poate ca au fost momente cand v-am dezamagit sau alte momente in care v-am facut fericiti, insa mereu am incercat sa fac totul pentru binele acestui club. Steaua nu se opreste in loc pentru nimeni! Steaua merge inainte si din fericire are cheia spre usa care deschide drumul spre reabilitarea fotbalului romanesc. Fiti alaturi de echipa, de viitorul antrenor si acordati-i acelasi respect si acelasi sprijin pe care mi l-ati acordat si mie!

Le multumesc jucatorilor mei! Succesul meu este, totodata, succesul unei echipe generoase la efort si determinare. Astazi Steaua este o echipa mare, insistenta, muncitoare, ambitioasa si organizata. Va multumesc baieti!!! Va multumesc pentru eforturile voastre, pentru munca voastra, pentru devotamentul, sacrificiul si increderea voastra!

A fost un privilegiu sa va fiu antrenor si sa lupt alaturi de voi pentru binele acestui club. Sunt fericit ca am avut ocazia sa va intalnesc pe fiecare dintre voi! Ati scris fara dubii si cu litere de aur cea mai frumoasa pagina din cariera mea de antrenor. Acum este momentul in care trebuie sa continuati sa scrieti! Sa scrieti si sa rescrieti istoria! Ridicati capul din pamant, priviti-va in ochi adversarii si viitorul, luptati pentru Steaua si pentru Romania si nu uitati ca voi aveti sansa sa hotarati ce ramane in urma voastra!

SUNT FERICIT ca am antrenat Steaua SI MA SIMT BINE pentru ca am facut performanta!”


Evenimentul anticipat în ultima săptămâna s-a concretizat în urmă cu doar câteva ore. Laurențiu Reghecampf, antrenorul care a condus Steaua în ultimii doi ani de pe banca tehnică, a renunțat să își ducă la capăt contractul și va pleca în Arabia Saudită. la Al Hilal. Reghecampf își va pune semnătura pe contract abia în momentul în care va ajunge la Riad, însă detaliile înțelegerii au fost puse la punct în cursul ultimelor 24 de ore, timp în care avocatul său a studiat toate clauzele.

În aceste momente, Steaua a demarat procedurile pentru înlocuirea staff-ului tehnic. Mihai Teja, cel care a antrenat până la finalul campionatului pe „U” Cluj, a primit din partea lui Gigi Becali propunerea de a veni în Ghencea. Se pare că antrenorul va veni cu mai mulți membri din staff, iar modificările în organigrama Stelei presupun și instalarea unui director tehnic al cărui nume va fi anunțat ulterior. 

„Mă onorează faptul că numele meu este luat în calcul de oficialii Stelei, mai ales în condițiile în care în ultima perioadă s-au vehiculat nume mari precum Petrescu sau Olăroiu. Nu vreau să comentez discuțiile pentru că eu acum sunt angajat la „U” Cluj”, a spus Mihai Teja pentru ProSport.

În discuțiile purtate de Gigi Becali cu apropiații săi sunt vehiculate mai multe nume de antrenori, însă cele mai importante dintre acestea, Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu, sunt respinse din start de finanțator. „Gigi nu va mai lăsa să ajungă la echipă foarte mulți bani. Chiar dacă în conturi au intrat zeci de milioane de euro, el își va opri grosul și va încerca să ducă echipa în grupele Ligii cu investiții minime. Ă‚sta e și motivul pentru care a plecat Reghe și va fi motivul pentru care nici Petrescu și nici Oli nu vor veni„, susțin apropiații conducerii Stelei.

Motivele plecării lui Reghecampf: fără bani de transferuri, salariile staff-ului întârziate, jucătorii sunt neplătiți

Ultimele 30 de zile au contribuit decisiv la hotărârea lui Laurențiu Reghecampf de a părăsi Steaua. Restanțele salariale pentru fotbaliștii campioanei au ajuns în cea de-a treia lună, iar primele promise de patron au fost amânate de mai multe ori până acum. Din acest motiv, nemulțumirea jucătorilor s-a direcționat exclusiv către antrenor, singura legătură disponibilă între vestiar și conducere. În plus, noua strategie a lui Becali a dat peste cap planurile staff-ului tehnic: perioada de transferuri din această vară nu va aduce nicio achiziție mai scumpă de un milion de euro. În aceste condiții, dar și pentru faptul că Becali nu a arătat deloc flexibilitate în discuțiile legate de bani, Reghecampf a decis să accepte oferta venită de la Al Hilal.

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea vă poate afecta emoțional
Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea vă poate afecta emoțional
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii s-au chinuit să-i salveze viața!
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii s-au chinuit să-i salveze viața!
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen