Rapid – Petrolul 1-1, rezultatul care nu ajută pe nimeni. Săpunaru și Teixeira au înscris golurile unui meci anost

Rapid - Petrolul 1-1, rezultatul care nu ajută pe nimeni. Săpunaru și Teixeira au înscris golurile unui meci anost
  • Publicat:
  • Actualizat:

Rapid – Petrolul 1-1 (0-0)

  • Rapid: Buchta – Săpunaru, Borda, Cmovs, J. Oriol – Garai, Gecov – Joao Coimbra, Pancu (Meulens 58), Josl (E. Oriol 73)- Benson (R. Alves 82)
  • Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo Alves, Ipsa, Fanchone – Satli, Filip – Vasilache (N’Koyi 60), Kronaveter, Teixeira (Pastorini 92)- Astafei (Peteleu 80)

22:25 Final de meci! Rapid a terminat la egalitate partida cu Petrolul, 1-1 cu goluri Săpunaru și Teixeira, însă calitatea jocului a fost una extrem de scăzută. În cazul Petrolului, lipsa de inspirație este justificată de problemele ofensive uriașe, cele care l-au făcut pe Rednic să improvizeze fără succes. Dincolo, Rapid a avut un mijloc solid, Joao Coimbra a făcut o partidă bună, însă Benson nu a existat pe teren, Pancu a încetinit jocul, iar Josl a fost, pe alocuri, penibil. De remarcat ar fi evoluția bună a lui Cristian Săpunaru, cel care poate deveni o soluție pentru echipa națională.


22:22 Dacă vă plictisește meciul teribil de slab din Giulești vă invităm să vă îndreptați atenția către partida Simonei Halep de la Indian Wells, joc pe care colegii noștri de la ProSport îl tratează în detaliu.


22:15 Antrenorii fragmentează prin schimbări repetate un joc din ce în ce mai slab. Rapidul s-a domolit complet, în timp ce Petrolul mai sclipește doar dacă îi reușesc acțiunile individuale singurului fotbalist de pe teren, Filipe Teixeira.


22:07 Calitatea scăzută a partidei din Giulești i-a afectat, pare-se, și pe fanii din tribune, cei care și-au mai pierdut din avântul cu care au animat prima repriză.


21:55 GOOOOOL PETROLUL! Ploieștenii egalează imediat printr-o reușită de excepție a lui Teixeira. Mijlocașul ploieștenilor preia cu finețe mingea la marginea careului, șutează în bară și mingea intră în poarta lui Buchta. Este singurul jucător al Petrolului care a înscris în acest retur.


21:50 GOOOOOL RAPID! Pustai observă faptul că Pancu încetinea mult jocul și îl schimbă, în minutul 58, cu Meulens. Imediat după, în minutul 60, Cristian Săpunaru înscrie cu capul dintr-o lovitură de colț. Satli a fost cel care l-a scăpat din marcaj pe fundaș.


21:43 Săpunaru este faultat foarte dur în minutul 51. Fundașul Rapidului a fost secerat de Filipe Teixeira, Hațegan a acordat lovitură liberă, însă nu și cartonaș pentru fotbalistul Petrolului. Pancu irosește din nou faza fixă cu o centrare de slabă calitate.


21:38 A început partea a doua a jocului din Giulești, antrenorii nu au făcut modificări în echipe.


PAUZĂ‚ ÎN GIULEȘTI. Rapid – Petrolul este 0-0 după o primă repriză săracă în faze de poartă. Rapid a dominat cele 45 de minute însă fără să pună în real pericol poarta lui Pecanha. Principalul pericol al Petrolului, Filipe Teixeira, a fost perfect anihilat, iar problemele din ofensivă ale echipei lui Rednic l-au făcut pe Buchta să șomeze până acum. Rămâne, totuși, faza din minutul 42, atunci când Petrolul putea primi penalty la faza lui Astafei.


21:47 Fază importantă în minutul 42. Astafei intră în careu, este împins de Oriol, apoi secerat de Buchta, însă Ovidiu Hațegan nu acordă nimic pentru Petrolul, așa cum a făcut toată repriza. Reluările arată că Astafei a fost împins clar, însă Angheluță, comentator DigiSport care a jucat câteva meciuri în Liga I în tinerețe, e categoric și spune că nu se putea da penalty.


21:14 Jocul și-a pierdut mult din spectaculozitate în ultimele minute. Bătălia se dă mai mult la centrul terenului, nimeni nu mai are faze concrete, periculoase, de poartă. 


21:02 Rapidiștii joacă foarte dur, însă centralul Ovidiu Hațegan închide ochii la fiecare intervenție dură pe care Săpunaru sau Cmovs o au.


20:57 Rapidul domină autoritar partida, controlează clar mijlocul terenului, giuleștenii sunt agresivi și recuperează rapid, însă deocamdată nu sunt inspirați la finalizare. Problemele Petrolului sunt multe, însă cea mai mare este lipsa unui atacant clasic.


20:51 În minutul 16, Pancu irosește o lovitură liberă dintr-o poziție foarte bună. Atacantul giuleștenilor trage peste poartă de la puțin peste 20 de metri.


20:44 După ce Astafei ratează o ocazie bună, Benson își bate joc de o fază ce se putea dovedi decisivă. Meciul are ritm, iar la impresia generală contribuie și „gălăgia” celor din tribune.


20:36 Fanii Petrolului încă mai vin la stadion, iar cei ai Rapidului au dat drumul la spectacol. În minutul 6, Rapid ratează prima mare ocazie prin Josl, cel care a tras de pe partea stângă pe lângă poartă. Faza a fost precedată de un henț evident la Benson.


20:32 A început meciul! Cei 8000 de spectatori fac o atmosferă frumoasă, rămâne de văzut în ce măsura vom avea parte de același lucru și de la cei 22 de fotbaliști trimiși pe teren de Cristi Pustai și de Mircea Rednic. Înainte de start s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Nae Manea, cel care pe 11 martie ar fi împlinit 61 de ani.


20:12 Colegul Cristi Voicu, cel care acoperă meciul de pe stadionul Giulești, vine cu noutăți.


20:10 O surpriză a lui Rednic în primul „11”. E vorba despre Rok Kronaveter, slovenul de 28 de ani, care a sosit în urmă cu o săptămână la Ploiești. Tehnicianul Petrolului spune că jucătorul care a mai trecut pe la Energie Cottbus și Gyor înainte să ajungă la Ploiești e apt 100% și pregătit de joc. Jucător care poate evolua atât în spatele, dar și în banda stângă, Kronaveter a fost coleg la Cottbus cu Emil Jula. Ce poate slovenul puteți venea în clipul de mai jos.


20:05 Moment inedit pentru fotbalul românesc. Daniel Niculae, atacant al Rapidului care este acum suspendat după „roșul” primit cu Viitorul, urmărește meciul echipei sale din studioul DigiSport. Niculae este colaborator al televiziunii și va analiza, în această seară, prestația colegilor săi.


20:00 Veste proastă pentru fanii Petrolului. De Lucas nu a putut fi recuperat până la ora acestei partide, nu a făcut deplasarea la București și, evident, nu va fi pe teren în această seară. Între timp, cele două echipe au făcut publice și efectivul cu care intră pe gazon. Le puteți vedea mai sus.


19:40 Casele de pariuri anticipează un meci extrem de echilbrat în această seară, în Giulești. În mod surprinzător, în ciuda locurilor ocupate în clasament, bookmakerii o dau pe Rapid favorita cu cote la victorie între 2.40 și 2.55. De partea cealaltă, echipa lui Rednic are probleme serioase în atac și are cote la victorie între 2.75 și 2.90.


  • Rapid are 7 puncte în primele etape din acest retur, în timp ce Petrolul a pierdut surprinzător luni, scor 0-2, cu CSMS Iași

Petrolul are mari probleme ofensive, iar situația actuală din lotul lupilor nu ajută absolut deloc. După ce Tamuz s-a accidentat la genunchi în cantonamentul din Antalya, Petrolul s-a mișcat repede pe piața transferurilor și l-a adus la Ploiești pe Mohamed Tchite, un vârf belgian de 31 de ani care a trecut pe la Anderlecht, Bruges sau Standard Liege. Doar că și jucătorul care a fost declarat cel mai bun din campionatul belgian în 2007 are probleme medicale și nu va bifa nici măcar o secundă în jocul din Giulești, programat vineri, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV. Astfel, Rednic ar putea fi din nou cu George Mareș, considerat un puști promițător, dar fără experiență, lucru pe care l-a dovedit și în meciul cu CSMS Iași, pierdut cu 2-0, când a fost scos la pauză. Varianta de rezervă pentru tehnicianul Ploieștiului este Patrick N’Koyi.

Atmosfera se anunță a fi, însă, senzațională. Circa 800 de suporteri ploieșteni vor face deplasarea în Giulești, urmând să se dueleze cu aproape 7.000 de rapidiști, într-un meci pe care site-ul fanilor Petrolului, www.doarpetrolul.ro, l-a numit „singurul derby adevărat din campionat”. Un derby important pentru Rapid, care ar putea să iasă pentru prima oară după cinci luni din zona retrogradării cu o victorie azi


Rapid – Petrolul (ora 20:30, Digi 1, Dolce 1 și LookTV)

Rapid: Buchta – Săpunaru, Borda, Cmovs, J. Oriol – Garai, Gecov – Meulens, Joao Coimbra, Josl – Benson

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo Alves, Ipsa, Fanchone – Satli, Filip – Vasilache, Astafei, Teixeira – Mareș

Adrian Costeiu / Redactor
Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri de cuțit. Ce a mărturisit în fața sediului de poliție, în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup