Performanţă pe bani puţini! "Noi am cheltuit doar 20.000 € pentru transferuri!"

28 oct 2009 14 afişări Comentează şi tu Liga 1
Performanţă pe bani puţini! "Noi am cheltuit doar 20.000 € pentru transferuri!" no title

George Copos se declară mulţumit de prestaţiile echipei luiViorel Hizo chiar dacă Rapidul nu a reuşit să se impună în niciunul dintre derby-urile pe care le-a disputat în acest sezon. Coposafirmă că poziţia a treia pe care se află formaţia giuleşteană înacest moment reprezintă o adevărată surpriză comparativ cuinvestiţiile făcute la echipă.

Copos nu a uitat să-l critice pe fostul tehnician al Rapidului,portughezul Jose Peseiro, despre care spune că a cheltuit sumeexorbitante fără a crea o echipă competitivă.

"La echipa pe care o are Hizo este extraordinar că ne aflămpe locul trei. Să nu uităm că în 2008, marele Peseiro, care avea uncontract de două milioane de euro, a adus nouă sau zece jucătoristrăini pe care a plătit, cu tot cu comisioanele impresarilor, zecemilioane de euro. Dintre aceştia, doar Spadacio şi Fernandes aurămas la echipă şi a trebuit în acest an să aducem numai copii.Noi, în această vară, am cheltuit 20.000 de euro pentru aducerea dejucători. Şi iată că Hizo se află în primele trei locuri",a declarat George Copos pentru Cancan.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.