OFICIAL | Petrolul are un nou antrenor, după ce Schumacher şi-a dat demisia

15 mar 2016 6704 afişări Comentează şi tu Liga 1
OFICIAL | Petrolul are un nou antrenor, după ce Schumacher şi-a dat demisia

Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu antrenorul Ionel Gane (44 de ani), iar acesta va ocupa funcţia de "principal" al formaţiei de pe Ilie Oană până la finalul acestui sezon, mutarea fiind anunţată printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Fostul internaţional român le-a mai pregătit în cariera de antrenor pe Universitatea Craiova, CS Turnu Severin, Corona Braşov şi CS „U” Craiova, iar marţi a condus deja primul antrenament al echipei ploieştene. După semnarea contractului, Gane a oferit şi câteva declaraţii motivând decizia pe care a luat-o.

„Am acceptat această ofertă pentru că îmi plac provocările şi eu cred că Petrolul, în ciuda situaţiei din acest moment, se poate salva de la retrogradare. Ştiu că este o misiune foarte dificilă, dar atâta timp cât mai sunt şanse trebuie să luptăm până la capăt”, a declarat tehnicianul.

Alături de Ionel Gane, în stafful tehnic al ploieştenilor a fost cooptat şi antrenorul secund George Biţă, în vreme ce de pregătirea portarilor se va ocupa, în continuare, Cătălin Grigore, iar preparator fizic va fi Cristian Dragotă.

Sursa: MEDIAFAX

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/oficial-petrolul-are-un-nou-antrenor-dupa-ce-schumacher-si-a-dat-demisia-15108740
15108740
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”