Rapid-Steaua 1-3. Pancu a deschis scorul cu o bijuterie tehnică, dar campionii s-au impus fără probleme

Rapid-Steaua 1-3. Pancu a deschis scorul cu o bijuterie tehnică, dar campionii s-au impus fără probleme
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • În prima etapă din noul sezon, Steaua a câștigat sâmbătă seara cu 3-1 în Giulești, după ce a revenit de la 0-1 datorită golurilor lui Keșeru, Popa și Chipciu. Pancu deschisese scorul pentru Rapid după o fază de mare finețe tehnică

În decurs de numai o săptămână, Rapid și Steaua s-au întâlnit de două ori. Prima dată, în Cupa Ligii, campioana a învins cu 2-1, iar sâmbătă seara, în prima etapă a Ligii 1, s-a impus din nou, cu 3-1. Rada și Ganea au reușit să încropească o echipă cu care nu s-au făcut deloc de râs, cel puțin în prima repriză. De la „aoleu, câte ne vor da ăștia”, suporterul rapidist ajunsese după 24 de minute de la începerea partidei să creadă într-o victorie a echipei favorite. A fost însă un vis fără legătură cu realitatea și care s-a terminat repede.

Gâlcă a făcut echipa cu gândul la Aktobe

Constantin Gâlcă, antrenorul Stelei, a subestimat puțin formația de sub Podul Grant. Ca, de altfel, toată lumea. Nu a alcătuit cea mai bună echipă de start. S-a gândit mult prea devreme la meciul de miercuri, din preliminariile Ligii Campionilor, cu FC Aktobe, și i-a lăsat „rezerve” pe Tănase și Chipciu, iar Varela a fost menajat din cauza unei ușoare accidentări. Nu poți juca în vulcanul din Giulești cu Vâlceanu titular, chiar dacă în tribune nu iau loc decât 3.000 de suporteri, iar gazdele prezintă o echipă încropită. Iar această strategie a fost la un pas să aducă  falimentul Stelei în prima repriză. După două ratări singur cu portarul ale lui Keșeru, Rapid a deschis scorul în minutul 24. Pancu i-a fentat ca un brazilian atât pe Szukala cât și pe Arlauskis și a împins mingea în poartă, după ce Ciolacu avusese o bună ocazie cu câteva secunde înainte. Imposibil de redat în cuvinte bucuria celor 3.000 de giuleșteni. Însuși Ganea s-a trezit fericit în careul de 16 metri al Stelei.
Patru minute a durat efectul bombei detonate de Pancu. Steaua a egalat la prima ocazie de după deschiderea scorului. Popa a scăpat spre poarta Rapidului dintr-o poziție suspectă de ofsaid, dar s-a bâlbâit la finalizare, mingea a fost apoi scăpată de Bornescu și, într-un final fericit pentru oaspeți, Keșeru s-a trezit din nou marcator în Giulești. Era al treilea gol consecutiv pe care îl înscria pe vechea arenă de lângă Podul Grant, pentru că și în Cupa Ligii tot el îi taxase pe rapidiști, de două ori. 

Titularizarea lui Bornescu n-a fost deloc inspirată

Prima repriză a trecut pe nerăsuflate. Se jucase deschis, publicul  a fost exaltat de atâtea faze de poartă. După pauză, era de așteptat ca Rapid să nu țină pasul. Deja, jucătorii lui Rada  și ai lui Ganea se autodepășiseră. Popa a dat dat primul avertisment. Mijlocașul stelist a nimerit bara transversală după un lob frumos executat din careu, lateral dreapta (min. 51). Jocul Stelei a căpătat consistență și pragmatism în fața porții adverse după ce Gâlcă a introdus piesele grele Chipciu și Tănase.  Popa a bubuit mingea sub transversală în minutul 67, iar Bornescu a scăpat din nou mingea decisiv pentru golul marcat de Chipciu în minutul 73. Un șut care nu ar fi trebuit să pună probleme, dar asta nu înseamnă că i se poate lua din merit lui Chipciu, care în numai 20 de minute oferise o pasă de gol și își trecuse numele pe lista marcatorilor. Ba chiar a mai avut și un șut în bară. „Aoleu, câte ne vor da ăștia” era acum din nou de actualitate. Unde s-ar fi oprit Steaua? Mai ales că rapidiștii, în ultimele 10 minute rămăseseră în numai 10 oameni, pentru că Pancu n-a mai putut continua, iar Ganea epuizase toate schimbările. 

Dar Steaua s-a oprit la 3. Restul a păstrat pentru deplasarea din Kazahstan.

RAPID – STEAUA 1-3 (1-1)

Marcatori: Pancu ( 24) / Keșeru (28), Popa (67), Chipciu (73)

RAPID: Bornescu – Tinc, Lung (46 Păun), Iacob, M. Stoica – Săndulescu – Al. Coman (62 Martin), V. Negru (73 Fl. Călin), Selagea – Pancu (cpt.) – Ciolacu
Rezerve:  Drăghia – Fl. Călin, Al. Dumitru, Burcea, Săveanu
Antrenor: Ionel Ganea

STEAUA: Arlauskis – Râpă, Szukala, Filip, Latovlevici (cpt.) – Prepeliță, Stanciu – Popa I, Vâlceanu (53 Chipciu), Pîrvulescu (57 Tănase) – Keșeru (69 Keșeru)
Rezerve: Cojocaru – Iancu, Tănase, Toșca, Neagu, Grădinaru
Cartonașe galbene: Pancu (26)/ Arlauskis (21)

Arbitru: Al. Tudor
Asistenți: V. Avram și M. Orbuleț

Stadion: Valentin Stănescu
Spectatori: 3.000

Cronică scrisă de FLORIN MARIAN

 

UPDATE 22:54 FINAL! Steaua învinge cu 3-1 și începe perfect noul sezon. Obține două victorii împotriva Rapidului și se deplasează în Kazahstan pentru a face încă un pas spre grupele Ligii Campionilor.


UPDATE 22:46 Ciolacu și-a amintit că sala de handbal a clubului Rapid este la mică distanță de stadionul Giulești și a preluat mingea cu mână. Din păcate, hențul lui nu i-a scăpat lui Alexandru Tudor, iar fotbalistul a fost avertizat cu un cartonaș galben. Încă trei minute de joc.


UPDATE 22:40 Chipciu ia o acțiune în flancul stâng și ajunge față în față cu Bornescu, dar șutează în bară. O nouă ratare imensă pentru Steaua. Și ca să fie ghinionul suprem pentru giuleșteni, Pancu iese accidentat de pe teren. Din moment ce Ionel Ganea a efecutat toate schimbările, Rapid va încheia meciul în inferioritate numerică.


UPDATE 22:37 Tănase ratează înscrierea golului patru. Șutul excelent al mijlocașului este deviat de Bornescu în corner. În box, îl numim knockout tehnic. În cazul de față, mai avem încă 10 minute de joc.


UPDATE 22:30 GOOOL Steaua! Rapidul a căzut. Prepeliță i-a pasat cu câlcăiul lui Chipciu care a tras din interiorul careului. Bornescu scapă mingea în poartă și tabela arată 1-3. 


UPDATE 22:26 GOOOL Steaua! Ciolacu ratează o ocazie uriașă după un corner executat de Pancu. Mingea trecută de el trece puțin pe lângă poartă.Și cum ocaziile se răzbună, Chipciu îi pasează excelent lui Popa, care de la 11 metri nu iartă și înscrie. Este 2-1, iar Gâlcă ar trebui să fie mai liniștit


UPDATE 22:16 Intră și Cristian Tănase în teren. Și ce bine s-a adaptat la joc. După doar un minut, decarul Stelei a tras foarte bine de la aproximativ 23 de metri. Bornescu s-a întins serios pentru a prinde mingea. Campioana presează. Cât mai rezistă „reduta vișinie” ?


UPDATE 22:13 Chipciu intră în locul lui Vâlceanu. Ar trebui să fim încântați dacă ne luăm după declarațiile șeptarului stelist din urmă cu un an. După calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, jucătorul campioanei a dat o declarație prin care și-a demonstrat atașamentul față de meciurile mari. „Da, aș vrea să cădem cu Dinamo. Sau cu Rapid, mai bine cu Rapid. Aș vrea să jucăm și cu Rapid și cu Dinamo, îmi plac foarte mult derby-urile”, a afirmat Chipciu într-un interviu acordat pentru Dolce Sport.


UPDATE 22:10 Keșeru îl driblează superb pe Săndulescu. Pasează pentru Popa, demarcat ideal în careu, dar micuțul mijlocaș îl lobează pe Bornescu și lovește bara. Steaua ratează desprinderea 


UPDATE 22:05 Păun intră la Rapid în locul lui Lung. Dar informația momentului vine de la Ovidiu Dumitrescu. Acesta, aflat în tribunele stadionului Giulești, a aflat că Valerii Moraru a promis 35.000 de euro în caz de victorie împotriva Stelei. 10.000 de euro vor fi oferiți în eventualitatea unei remize. Pentru toată echipă, nu pentru un singur jucător


UPDATE 21:52 Acum că pregătiți berea și chipsurile pentru a doua repriză, vă puteți delecta ochiul și cu o galerie foto

Pancu sărbătorește un nou gol marcat în poarta Stelei

Constantin Gâlcă, concentrat înaintea fluierului de start

Valerii Moraru, la primul meci ca acționar majoritar al Rapidului


UPDATE 21:47 Pauză în Giulești. 1-1, dar am avut un fotbal deschis, frumos. Steaua a încercat mai mult în plan ofensiv, dar nici Rapidul nu a dezamăgit. 


UPDATE 21:41 Keșeru a marcat al treilea gol în doar o săptămână în poarta Rapidului. Se simte bine în Giulești, îl cumpără Valerii Moraru? 🙂


UPDATE 21:38 Era să uităm. Alexandru Tudor a acordat două cartonașe galbene în doar un minut. Stanciu și Vali Negru au fost îngălbeniți. Nu putea să își iasă din ritm


UPDATE 21:34 Săndulescu a tras de la distanță, dar Arlauskis a respins în lateral. Avem ritm, iar Rapidul nu a băgat autobuzul în poartă. Nu de alta, dar pe lângă stadionul din Giulești trece tramvaiul..41. Care leagă cele două echipe. 1-1 în minutul 35


UPDATE 21:29 GOOOL Steaua! Nu s-au bucurat prea mult cei 3000 de fani rapidiști. Keșeru a egalat după ce Adi Popa a trecut de Bornescu și a pasat ideal în careul mic. Din nou erori în centrul apărării pregătite de Ionel Ganea. Steaua egalează și jocul se animă și mai mult. Șanse mari să iasă „over”-ul.


UPDATE 21:25 GOOOL Rapid! Ciolacu a șutat în Szukala. Mingea a fost respinsă în față, dar Pancu a urmărit excelent și a trecut de fundașii centrali și Arlauskis pentru a marca cu poarta goală. Este nebunie în Giulești. Asistăm la prima surpriză din ediția 2014-2015?


UPDATE 21:23 Arlauskis intră în stilul caracteristic lui Neuer. Portarul îl faultează pe Ciolacu în marginea terenului și primește cartonașul galben. Pancu centrează în careu dar mingea este respinsă de apărătorii steliști, iar Coman luftează ca în liga secundă.


UPDATE 21:20 Apărarea Rapidului a dat din nou dovadă de fragilitate în primele 17 minute


UPDATE 21:15 E clar. Keșeru pare că a uitat cum se dă gol. Deși acum o săptămână reușea o dublă în Giulești. Fotbalistul transferat de la Bastia a ratat o ocazie rarisimă din 6 metri. Acesta a șutat peste poarta lui Bornescu din poziție ideală


UPDATE 21:11 Steaua ratează două ocazii uriașe. Popa îl găsește pe Keșeru singur la 13 metri de poartă, dar acesta din urmă trage în Bornescu. Mingea este respinsă până la același Popa care ratează incredibil. Se pare că găurile din defensiva Rapidului nu au dispărut.


UPDATE 21:08 Stanciu și-a amintit cum s-a distrat Keșeru cu apărarea rapidistă acum o săptămână și a încercat o pasă în interiorul careului pentru Vâlceanu. Din fericire pentru gazde, Bornescu a ieșit bine și a prins cu siguranță. 


UPDATE 21:04 Pancu a executat o lovitură liberă, dar mingea a trecut mult peste poarta lui Arlauskis


UPDATE 21:00 A început meciul. „Să învingă cel mai bun”, cum spune și imnul giuleștenilor


UPDATE 20:55 Florin Marian ne oferă un nou detaliu mai mult decât interesant. Pentru prima oară în istoria modernă a clubului Rapid, banca de rezerve a giuleștenilor nu va sta pe locul rezervat gazdelor. Aceștia vor sta pe banca ce până astăzi a fost rezervată oaspeților. Superstiția lui Ganea?!


UPDATE 20:49 Se pare că la acest meci au fost acreditați și șapte jurnaliști din Germania. I-a informat cineva că Reghecampf nu mai este antrenor la Steaua?


UPDATE 20:44 Îl prinde pe Ionel Ganea paltonul în Giulești? Conform declarațiilor lui Valerii Moraru, formația „alb-vișinie” trebuie să obțină cel puțin 17 puncte în primele 10 etape din acest sezon: „Contractul cu antrenorul a fost negociat în absența noastră, dar dacă își îndeplinește obiectivul, 17 puncte în 10 meciuri, nu va fi nicio problemă. Domnul Ganea are niște obiective și trebuie susținut”. Interesant este că Rapid va întâlni în aceste zece etape cluburi precum Steaua, Astra, Petrolul sau Dinamo. Misiune imposibilă pentru Ganez?!


UPDATE 20:37 O serie de suporteri rapidiști, facțiune a „Brigăzii lui Bocciu”, a venit însoțită la stadion de un grup de jandarmi. Se pare că forțele de ordine vor să evite un eventual scandal ce ar putea izbucni între grupurile de suporteri rapidiști. Așa cum știm, la partida care trebuia să celebreze 91 de ani de existență ai clubului „alb-vișiniu”, fanii rapidiști s-au încăierat și s-au bătut, oferind o imagine tristă pentru un club cunoscut pentru galeria sa extraordinară.


UPDATE 20:30 Pentru că ne urmăriți cu sufletul la gură, vă oferim și poza serii. Cel puțin până acum. Helmuth Duckadam a luat loc în sectorul rezervat galeriei steliste. Fotograful nostru, Gabriel Fluerariu, l-a imortalizat pe conducătorul stelist relaxat, în timp ce sparge semințe.


UPDATE 20:27 Valerii Moraru se pregătește de primul meci din postura de acționar majoritar al Rapidului. Interesant este că acesta afirmă că și-a cumpărat bilet și că nu a beneficiat de nicio gratuitate


UPDATE 20:22 Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal amintește și de perioada care a făcut ca fanii rapidiști să nutrească antipatia față de rivalii steliști: „Cu câteva luni înainte de Revoluție, Steaua a bătut Rapidul, pe „23 August” (dar în deplasare pentru campioni s-a pus) cu 8-2. Ciolponea și Goanță pentru rapidiști, Pițurcă de trei ori, Rotariu dubla, Dan Petrescu, Lăcătuș și Balint sunt cei ce-au rămas. Și-au înscris..Mai crunt a fost în tribune. „Ceaușescu- PCR! Ai băgat Rapidu-n B!” a fost scandarea zilei”


UPDATE 20:14 Cu mai puțin de o oră înaintea startului, vă oferim câteva poze din interiorul stadionului Giulești. Nu e Old Trafford, dar arena aceasta a consemnat atâtea povești frumoase că ar fi necesare încă două live blog-uri pentru a vi le prezenta.


UPDATE 20:09 Și dacă tot l-am menționat pe Ionel Ganea, noul antrenor al Rapidului, ținem să vă împrospătăm memoria cu un videoclip de acum șapte ani. Mai țineți minte când fostul atacant era titular la Dinamo și marca 14 goluri într-un tur de campionat? Să privim cum cântau jucătorii „câinilor” înaintea sărbătorilor de iarnă din 2006. Ganezul a făcut și el parte din corul „alb-roșu” 🙂


UPDATE 20:00 Valerii Moraru, noul acționar majoritar din Giulești, a ajuns la stadion. Dacă nu ne-am fi uitat mai bine, am fi crezut că vedem un alt patron care s-a perindat pe la Rapid din 1995. Cred că nu mai trebuie să vă spun la cine ne referim 🙂


UPDATE 19:50 Avem și echipele de start. Lucian Sânmărtean nu are drept de joc pentru că acesta și-a ispășit doar o etapă din cele două de suspendare. Fotbalistul a fost eliminat în finala Cupei României din sezonul trecut și nu a avut drept de joc în Supercupa României. Nu a evoluat nici în meciul cu Rapid, din Cupa Ligii. Iar Steaua a crezut că acesta are drept de joc astăzi.. S-au înșelat.

Din păcate pentru Constantin Gâlcă, Sânmărtean va putea evolua în Liga1 după această partidă. În altă ordine de idei, Robert Vâlceanu este titular în echipa campioanei, iar Mircea Bornescu va apăra buturile gazdelor.


UPDATE 19:46 Și autocarul Rapidului a ajuns la arena din Giulești. Ionel Ganea a coborât ultimul din autocar. Un gest superstițios al fostului atacant


UPDATE 19:43 Dacă Liga Profesionistă de Fotbal descrie mediul de viață al ambelor cluburi drept „minunat”, nu același lucru îl putem spune despre cazul lui Nicolae Vasile. Fotbalistul va fi prezent în tribunele arenei de sub Podul Grant, dar nu este încă primit la antrenamentele echipei. Ovidiu Dumitrescu și Sorina Oprițescu. reporteri ProSport, au scris mai multe detalii despre acest scandal ce a izbucnit în urmă cu doar câteva săptămâni în lotul rapidist. Mai multe detalii sunt disponibile aici


UPDATE 19:38 Întrebat dacă are campioana României nevoie de un fundaș central, Helmuth Duckadam a răspuns: „Luchin este interesat de ofertă și își dorește să se rezolve transferul”. Colegul Florin Marian, prezent în această seară la meci, a realizat în cursul acestei dimineți un material cu fundașul care a evoluat pentru doi ani și jumătate la Dinamo. Puteți citi interviul, accesând acest link


UPDATE 19:30 Autocarul Stelei a ajuns la stadionul Giulești. Probabil că fanii giuleșteni au fost din nou gazde „primitoare” pentru oaspeții din Ghencea. Mai sunt 90 de minute până la fluierul de start


UPDATE 19:24 Helmuth Duckadam, președintele clubului Steaua, a oferit o serie de declarații interesante pentru Dolce Sport. Acestea au ajuns și la urechea fină a reporterului Ovidiu Dumitrescu. „Nu va fi un meci ușor și nu mă gândesc la o diferență mare de scor. Îl consideram un derby dacă se juca pe Arena Națională. Sper să nu se accidenteze nimeni de la Steaua pentru meciul cu Aktobe din Liga Campionilor. Va fi o deplasare ciudată în Kazahstan”. Fanii Rapidului l-au înjurat pe cel cunoscut drept „Eroul de la Sevila”.


UPDATE 19:17 Ovidiu Dumitrescu, reporter ProSport, oferă informații din zona stadionului. Se pare că fanii rapidiști nu sunt convinși că Valerii Moraru ar fi noul patron al clubului „alb-vișiniu”. Unii cred că George Copos este în continuare acționar al Rapidului. Doar vorbim de „farmeciul vieții”, nu?


UPDATE 19:10 Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal dedică un întreg material partidei din această seară. Este întâlnirea cu numărul 111 dintre cele două rivale bucureștene. Iată cum este descris contextul jocului ce începe la ora 21: „Numărăm 42 de victorii ale Stelei și 27 ale Rapidului. De 41 de ori au fost pe muchie, amândouă. Și a fost crunt și, de multe ori, frumos… Altfel, în 2009, când Rapid a bătut în Ghencea, cu dubla lui Spacadio, au marcat doar străini, pentru Steaua golul venind de la Kapetanos. Ca medie de vârstă: Steaua are 24,5 ani, iar Rapid 25,6. Ca medie de viață: minunată pentru amândouă. Urmează episodul 111, sâmbătă, 26 iulie, ora 21:00, în Giulești..”


UPDATE 19:00 Colegul Florin Marian, reporter ProSport, ne oferă un update demn de filmele de comedie produse în România în ultimii ani. Astfel, mașina de pompieri a ajuns la stadionul Giulești, iar unul dintre membrii echipajului are un costum atipic, să spunem. Are accesorizate cafeaua, apa plata și..pantofii de lac. Un derby rămâne un derby și în afara arenei, nu? Între timp, clubul Rapid a mai vândut bilete. Doar 100 din păcate. Încă 700 mai sunt la vânzare. Se umple stadionul?


UPDATE 18:50 V-ați pregătit de Rapid-Steaua 2.0? Dacă încă nu, vă prezentăm o poză cu stewarzii care așteaptă sosirea Stelei pentru a-și putea desfășura munca. Aceștia se bucură de ultimele momente de liniște înaintea venirii elevilor lui Gâlcă și se delectează fumând din țigările personale. Autocarul campioanei României va fi tras în curtea teatrului Giulești. Între timp, corpul de arbitrii condus de „Brad Pitt” Alexandru Tudor a ajuns la stadion. Să ne așteptăm la o ploaie de cartonașe galbene?

Accesul în stadion se face începând cu orele 19:00


UPDATE 18:10 Interesul pentru meciul din această seară rămâne în continuare scăzut. Conform informațiilor noastre, la ora aceasta mai pot fi achiziționate aproximativ 800 de bilete din cele 3000 puse în vânzare. În urmă cu opt ani, cele două echipe jucau turul întâlnirii din sferturile de finală ale Cupei UEFA pe acest stadion. Iar atunci, Giuleștiul a fost arhiplin. Atunci, capacitatea arenei era de 19.100 de locuri.


UPDATE 15:15 Statistici Rapid – Steaua în campionat

Bilanț general: 110    27    41    42    126-167
Cu Rapid gazdă: 55    17    23    15    79-77

  • Cel mai mare scor cu care a învins Steaua, în campionat: 03.05.1989, Rapid – Steaua 2-8.
  • Cel mai mare scor cu care a învins Rapid, în campionat: 18.04.2010, Rapid – Steaua 5-1
  • Cea mai lungă perioadă fără victorie a Stelei în fața Rapidului: 9 meciuri (1997-2001). Cea mai lungă perioadă fără victorie a Rapidului în fața Stelei: 20 meciuri (1977-1993, au fost și pauze de timp datorate retrogradării Rapidului)
  • 9 antrenori care au condus cele două echipe (în ordine alfabetică): Cristiano Bergodi, Coloman Braun, Constantin Cernăianu, Sorin Cîrțu, Gheorghe Constantin, Dumitru Dumitriu, Anghel Iordănescu, Francisc Rónnay, Valentin Stănescu
  • 63 de jucători au evoluat în primul eșalon pentru ambele echipe

Statistică de Răzvan Toma


UPDATE 14:30 Din cele 3000 bilete puse în vânzare, au mai rămas aproximativ 1500. Tichetele se vor vinde până la ora 21, când Alexandru Tudor va fluiera începutul partidei


  • Rapid și Steaua se reîntâlnesc în Liga 1 după un an și luni, în prima etapă a ediției 2014-2015. Rapid a evoluat sezonul trecut în Liga 2
  • Cele două echipe au jucat și sâmbăta trecută în Cupa Ligii, meci câștigat de Steaua cu 2-1.
  • Ultimul meci dintre cele două echipe în Liga 1 a avut loc în 14 aprilie 2013 și s-a terminat 1-1
  • Ultima victorie a Stelei în Giulești în campionat a avut loc în anul 2008, victorie obținută la „masa verde” după scandalul „Bricheta”
  • Partida va fi transmisă de LOOK TV

Rapid debutează în noul sezon al Ligii 1 cu un meci contra Stelei în Giulești, după ce săptămâna trecută, pe același stadion cele două echipe s-au întâlnit în Cupa Ligii într-o partidă câștigată de Steaua cu 2-1. În săptămâna care s-a scurs, pentru giuleșteni au venit și unele vești bune: Valerii Moraru a preluat 75% din acțiunile clubului și Ionel Ganea a fost numit ca antrenor, după ce a câștigat concursul de CV-uri. În plus, Rapid l-a achiziționat pe Mircea Bornescu pentru a acoperi mai bine postul de portar.

Steaua s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, după ce i-a eliminat pe norvegienii de la Stromsgodset, și va juca miercuri cu Aktobe. Dacă pentru meciul din Cupa Ligii a apelat la mai mulți tineri, de data aceaasta Gâlca va trimite pe teren o echipă mult mai experimentată.

Rapid a pus în vânzare doar 3.000 de bilete. Din motive de securitate nu se permite accesul pe stadionul Valentin Stănescu decât la tribuna I și a II-a. Steaua a solicitat doat 5 bilete pentru meciul de azi.

Daniel Pancu va purta pentru prima oară la Rapid tricoul cu numărul 10. În trecut veteranul rapidist a purtat acest număr sub o formă special, având inscripționat pe tricou 1+9. Sezonul trecut, petrecut în liga secundă, Pancu a purtat tricoul cu numărul 8.

Echipele probabile:

Rapid: Drăghia – Coman, Lung, Iacob, Stoica – Săndulescu, Negru – Martin, Pancu, Selagea – Ciolacu
Antrenor: Ionel Ganea

Steaua: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Filip, Prepeliță – Chipciu, Stanciu, Tănase – Iancu
Rezerve: Cojocaru, Pîrvulescu, Neagu, Aldea, Popa, Sânmărtean, Keșeru
Antrenor: Costel Gâlcă

Arbitri: Tudor Alexandru (Bucuresti) – Avram Valentin (Bucuresti), Orbulet Mircea (Bucuresti); Chivulete Andrei Florin (Bucuresti)
Observator CCA: Stefan Constantin (Bucuresti)
Observator LPF: Ionescu Adrian (Bucuresti).

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă…
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa ceva?
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa ceva?
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…