FC Voluntari – CSM Poli Iași 0-1. Golubovic marchează cu o execuție de mare atacant iar moldovenii obțin prima victorie din 2017

FC Voluntari - CSM Poli Iași 0-1. Golubovic marchează cu o execuție de mare atacant iar moldovenii obțin prima victorie din 2017
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Atacantul bosniac a adus victoria Iașiului în deplasarea cu FC Voluntari (1-0), marcând cu călcâiul, în minutul 82. Iașiul pune punct astfel seriei negre din acest an, când a obținut un singur punct în precedentele patru meciuri.

După o perioadă nefastă la Steaua, echipă pentru care a marcat anul trecut un singur gol, în Europa League, Bojan Golubovic revine cu gol în Liga I. Din mai 2016, atacantul bosniac nu mai marcase în campionat, iar în meciul cu Voluntariul a făcut-o în stil de mare atacant. Golubovic a profitat de o centrare perfectă de pe dreapta a lui Lukacs Bole și a scos din joben o execuție superbă, un călcâi fin, cu care a adus Iașiului trei puncte foarte importante. Iașiul a bifat contra Voluntariului prima prima victorie din 2017 și a pus punct unei serii negre de patru meciuri fără victorie în acest an. Prin acest succes, Iașiul își adaugă două puncte la zestrea cu care va porni în play-out.

Bară pentru ieșeni în prima repriză

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, singurele ocazii venind în urma unor șuturi de la distanță. Marinescu (13, 23) și Popadiuc (17) l-au încercat pe Grahovac cu șuturi din afara careului, iar la cealaltă poartă Andrei Cristea (20), Țigănașu (24) și Bole (41) au ratat și ei de puțin ținta. Finalul reprizei a adus cele mai mari ocazii ale primei părți. Mai întâi Țigănașu a șters bara transversală, cu un șut din lovitură liberă (40), după care Ivanovici a fost blocat în ultimul moment de Grahovac, în careu (44).

Inspirația lui Neagoe

Repriza a doua a fost mai săracă în faze de poartă, dar l-a avut în prim plan pe mijlocașul maghiar al Iașiului, Lukacs Bole. Acesta a dirijat jocul oaspeților și a fost la originea majorității atacurilor echipei lui Neagoe. În minutul 62, Bole a fost blocat pe partea stângă de Acsinte, iar la cornerul ce a urmat i-a centrat perfect lui Frăsinescu, al cărui vole a fost reținut de portarul Gavrilaș. După minutul 65, Eugen Neagoe a făcut două mutări inspirate. L-a trimis în teren pe Golubovic în locul lui Andrei Cristea și l-a tras în partea dreaptă pe Bole, în locul lui Ciucur, după intrarea lui Mitic în centru. Și răsplata a venit în minutul 82. Bole l-a ridiculizat pe dreapta pe Spahija, a centrat perfect în gura porții, de unde Golubovic a înscris cu călcâiul unicul gol al meciului. Un gol foarte important nu doar pentru CSM Poli, ci și pentru atacantul bosniac, care poate redeveni în play-out acel golgeter pe care Steaua l-a transferat în vara anului trecut din Copou.

Voluntariul, care n-a contat în partea secundă, ar fi putut egala în prelungiri, dar Grahovac a respins mingea trimisă din lovitură liberă de Coman.

Iașiul a bifat astfel un succes extrem de important în „Groapa” din Ștefan cel Mare și a anulat practic avantajul de patru puncte pe care ilfovenii îl aveau înaintea partidei. Astfel, Voluntariul (30 de puncte) și Iașiul (29) vor intra în play-out cu același punctaj (15), ieșenii profitând de rotunjirea la 30.

Suporterul Iașiului a dominat fondul sonor

Meciul din Ștefan cel Mare a părut unul amical. În tribune s-au aflat doar vreo 20 de spectatori, astfel că indicațiile ambilor antrenori se puteau auzi fără prea mari probleme. Dacă Voluntariul a avut o galerie formată din câțiva suporteri trecuți de prima tinerețe, Iașiul a fost susținut de un singur fan, pe nume George Roiu, stabilit în Capitală de mai mulți ani. De altfel, acesta este nelipsit de la meciurile pe care Iașiul le dispută în București sau în orașele apropiate. În meciul cu Voluntariul, George Roiu a cântat în majoritatea timpului și a dominat chiar fondul sonor al tribunei.

FC Voluntari – CSM Poli Iași 0-1 (0-0)

Marcator: Bojan Golubovic (82)

Formații:

  • FC Voluntari: Gavrilaș – Coman, Balaur, Spahija, Acsinte – Cernat, Costin Lazăr, Marinescu (58 Novac) – Popadiuc (59 Căpățână), G. Deac (69 Curelea), P. Ivanovici. Antrenor: Florin Marin.
  • CSM Politehnica Iași: Grahovac – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu – Ciucur (75 Mitic), Răuță, Vasile Gheorghe, Ștefănescu (93 Panțîru) – Bole – Andrei Cristea (65 Golubovic). Antrenor: Eugen Neagoe.

FC Voluntari – CSM Iași 0-1 (Golubovic 82′)

Echipele de start:

  • FC Voluntari: Gavrilaș – Coman, Balaur, Spahija, Acsinte – Cernat, Lazăr, Marinescu – Popadiuc, Deac, Ivanovici (4-3-3)
  • Rezeve: Petrariu (p), Achim, Novac, Ionescu, Filipov, Căpățână și Curelea
  • CSM Poli Iași: Grahovac – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu- Gheorghe, Răuță – Ciucur, Bole, Ștefănescu – Cristea (4-2-3-1)
  • Rezeve: Caparco (p), Golubovic, Panțâru, Voicu, Mitic, Bădic și Stenio

19:51 Gazdele au forțat de final, dar degeaba. Oaspeții pleacă din București cu toate cele trei puncte! Golubovic aduce victoria echipei antrenate de Eugen Neagoe. Este primul gol marcat de bosniac după întoarcerea de la FCSB.


19:49 Ultima schimbare la oaspeți, intră Panțâru și iese Ștefănescu.


19:45 Fundalul sonor pe arena din capitală este asigurat de un singur suporter! Acest „lup singuratic” care susține echipa din Copou și-a încurajat favoriții fără încetare.

 


19:39 GOOOL CSM Poli Iași! Bole trimite în gura porții iar Golubovic reia cu o execuție de mare atacant.


19:33 A doua schimbare la oaspeți, Milan Mitic intră în locul lui Alexandru Ciucur. 


19:25 Cartonaș galben și la oaspeți, Frăsinescu l-a împiedicat pe Spahija din drumul spre poartă și este avertizat. Gazdele rămân fără schimbări! Florin Marin îl aruncă în luptă pe Curelea care îi ia locul lui Deac.


19:22 Spahija vede cartonașul galben pentru un fault dur. Eugen Neagoe efectuează și el prima modificare, Golubovic intră îl înlocuiește pe Andrei Cristea.


19:17 Florin Marin efectuează două schimbări în două minute. Au intrat Novac și Căpățână, au ieșit Marinescu și Popadiuc.


19:12 Eugen Neagoe a avut o reacție nervoasă la un fault acord ușor de centralul Lucian Rusandru.

Sursă:Digi Sport


19:02  A început repriza secundă! Ieșenii au avut lovitura de start.


18:47 Pauză pe stadionul Dinamo! Remiză albă după primele 45 de minute, astfel că sperăm la o a doua repriză mult mai spectaculoasă.


18:44 Cernat îl angajează perfect pe Ivanovici, dar Grahovac a stat bine în poartă și l-a blocat pe jucătorul ilfovenilor. În continuare 0-0.


18:35 După un început de meci mai animat, jocul a devenit unul de uzură. Cele două formații lasă impresia că joacă la trecerea timpului.


18:18 Popadiuc a reușit să pătrundă în careu dar a tras direct în brațele lui Grahovac. Ilfovenii se apropie tot mai mult de poarta adversă.


18:10 Gazdele forțează mai mult în acest debut de meci, dar ocaziile întârzie să apară.


18:00 A început partida ce se dispută în șoseaua Ștefan cel Mare! FC Voluntari a avut lovitura de start.

Gazdele de la Voluntari pot urca pe locul opt în clasament în cazul unei victorii, și în cazul în care FC Botoșani pierde meciul cu Astra. Pentru echipa lui Eugen Neagoe, partida din Ștefan cel Mare nu are nicio miză. Moldovenii vor termina campionatul pe poziția a zecea, indiferent de rezultat. Ieșenii au înregistrat trei înfrângeri ( 2-1 cu Timișoara, 2-1 cu CFR, 3-2 cu Astra) și un rezultat de egalitate (1-1 cu Pandurii) în acest an, ultima victorie având loc pe 18 decembrie, scor 3-1 contra lui Dinamo.

Casele de pariuri o dau ca favorită pe FC Voluntari, gazdele având o cotă de 2.30 la victorie, în timp ce oaspeții sunt cotați cu 3.20 pentru un eventual succes. O remiză între cele două formații este cotată la 3.05. Partida va fi transimsă în direct pe Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV. 

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…