EXCLUSIV! Dorin Goga şi-a găsit echipă şi pleacă din Liga 1! Cu cine a semnat atacantul

30 ian 2013 11969 afişări Comentează şi tu Liga 1
EXCLUSIV! Dorin Goga şi-a găsit echipă şi pleacă din Liga 1! Cu cine a semnat atacantul

Unul dintre cei mai capricioşi, dar bine plãtiţi jucãtori care au pãrãsit Rapidul în aceastã iarnã şi-a gãsit o nouã echipã.

Dorin Goga, cãci despre el este vorba, a trecut cu bine examenul medical la care a fost supus la echipa israelianã Hapoel Ramat Gan şi a semnat azi un contract valabil pânã la finalul sezonului.

Noua sa formaþie ocupã de abia locul 12 din cele 14 echipe ale primului eşalon israelian, având patru victorii şi şapte egaluri în 20 de meciuri şi sperã ca Goga sã o ajute sã scape de la retrogradare. Hapoel Ramat Gan mai are de jucat şase meciuri din sezonul regulat, nemaiavând şanse sã evite play-out-ul pentru evitarea retrogradãrii care va începe la finalul lunii martie.

Urmãtorul meci al noii echipe a lui Goga va avea loc pe 2 februarie, pe teren propriu, contra liderului Maccabi Tel Aviv, fiind foarte probabil ca ex-rapidistul sã debuteze cu acest prilej.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/exclusiv-dorin-goga-si-a-gasit-echipa-si-pleaca-din-liga-1-cu-cine-a-semnat-atacantul-10534061
10534061
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Martorul-cheie rupe tăcerea