Circus maximus! Vezi aici filmul îndepărtării incredibile a lui "Reghe" de la Craiova

2 mai 2011 12903 afişări Comentează şi tu Liga 1
Circus maximus! Vezi aici filmul îndepărtării incredibile a lui "Reghe" de la Craiova Circus maximus!

Pizza şi papanaşii mâncaţi de fraţii Costea şi de Mihai Dina au fost catalizatorul ultimului mare scandal de la Craiova.

ProSport vă prezintă în continuare filmul integral al evenimentelor din cursul zilei de sâmbătă şi de ieri din Craiova. Regia şi scenariul: Adrian Mititelu. Actori principali: Reghecampf, Dina şi fraţii Costea.

Scandalul din local

Aşa cum se obişnuieşte la orice club de fotbal din lume, cu permisiunea antrenorului principal, jucătorii pot ieşi pe perioada cantonamentului într-un club de biliard în mod organizat. Aşa au procedat şi jucătorii Universităţii, dar fraţii Costea şi Dina au încălcat regulamentul impus de Reghecampf. Tehnicianul s-a enervat teribil atunci când i-a văzut pe cei trei jucători reprimiţi în lot cu o zi înainte de acest incident că mănâncă pizza şi papanaşi şi a luat foc: "Nu se poate! Voi chiar nu vă respectaţi colegii? Ştiţi că nu aveţi voie să mâncaţi aşa ceva! Din acest moment n-o să mai mă bazez pe voi în jocul cu Unirea Urziceni", le-a comunicat Reghe, după care, împreună cu echipa, a plecat la cantonament.

"Scuze degeaba"

În aceste condiţii, cei trei jucători incriminaţi au luat legătura cu Adrian Mititelu şi i-au prezentat acestuia incidentul. "O să vorbesc eu cu Reghe, dar mergeţi şi voi la el şi cereţi-vă scuze. A fost şi el nervos", le-a spus Mititelu jucătorilor, sperând să aplaneze din faşă problema. După ce a aflat că jucătorii nu au fost iertaţi de antrenorul Ştiinţei, iar acesta nu are de gând să îi folosească în meciul cu Urziceni, Mititelu a luat foc: "Băi, Reghe, fă şi tu un compromis! Ştii foarte bine cât m-am zbătut să-i aduc înapoi la echipă pe aceşti băieţi. Nu vrei? Bine, atunci tu eşti suspendat, nu ei", i-a spus patronul.

L-a chemat pe Ţicleanu la ora 2:00

Văzând că nu este de glumă cu Reghecampf, în jurul orei 2:00 noaptea l-a chemat pe Ţicleanu la club: "Aurică, vino până la mine la birou, vreau să vorbesc ceva urgent cu tine!", a sunat rugămintea patronului. După ce a ajuns la Mititelu, actualul preşedinte a aflat că trebuie să conducă până la finalul campionatului de pe bancă Universitatea. "Adi, eu mă bag, că nu te pot lăsa la greu! Te înţeleg şi cu cei trei jucători şi vor rămâne în lot, dar nu cred că îi bag titulari", i-a spus Ţicleanu.

Intră în scenă bodyguarzii!

În aceste condiţii, Laurenţiu Reghecampf, după ce a discutat în cursul dimineţii de ieri din nou cu Mititelu, l-a anunţat pe acesta că el oricum vine pe banca tehnică la meciul cu Urziceni. Totuşi, în momentul în care a ajuns la intrarea de la tribuna oficială a stadionului "Ion Oblemenco", Reghe a fost abordat de oamenii lui Mititelu. "Te rugăm frumos, nu are rost să facem circ! Avem ordin să nu te lăsăm să intri pe aici, mergi în ce loc vrei tu în stadion", i-au spus acestuia "gorilele" lui Mititelu. În aceste condiţii, Reghe s-a conformat şi s-a dus să asiste la partida cu Urziceni din tribune.


Spune cum soţia ta se ruga de fraţii Costea să semneze cu ei, iar tu din acest motiv nu-i mai ai la inimă, că au refuzat-o!
Adrian Mititelu către Laurenţiu Reghecampf

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.