Cel mai scump antrenor din istoria Ligii I a ajuns la Vaslui

15 iun 2010 179 afişări Comentează şi tu Liga 1
Cel mai scump antrenor din istoria Ligii I a ajuns la Vaslui Fostul "galactic" Lopez Caro a ajuns la Vaslui

Lopez Caro a sosit în România. Noul tehnician al Vasluiului a ajuns în această după-amiază în oraşl moldav, însoţit de secundul Juan Jose Sanchez Maqueda şi preparatorul fizic Cedric Thyus Vieville.

Noul staf tehnic adus de Porumboiu va face cunoştinţă, în această seară, cu jucătorii, iar în cursul zilei de mâine va fi organizată o conferinţă de presă în care se va face prezentarea oficială a celor a celor trei spanioli, precum şi a celui de-al doilea secund, Laurenţiu Roşu.

"Astăzi va fi o zi de acomodare, în care întregul staf tehnic va fi prezentat jucătorilor şi celor din conducerea clubului. Desigur, va fi şi o prezentare oficială, în cadrul unei conferinţe de presă organizată miercuri, la stadion", a declarat Ciprian Damian, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Vaslui.

Juan Ramon Lopez Caro a semnat un contract valabil pe următorii trei ani. El a mai antrenat, printre altele, formaţia Real Madrid şi echipa de tineret a Spaniei.

Din câte se pare, pentru a-l convinge să vină în România pe Caro, Porumboiu i-a oferit acestuia un salariu de 3,5 milioane de euro pentru cei trei ani de contract, la care se vor adăuga bonusuri de performanţă.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/cel-mai-scump-antrenor-din-istoria-ligii-i-a-ajuns-la-vaslui-6423196
6423196
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor