"Câştigăm cu Dupont!"

9 apr 2010 28 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Câştigăm cu Dupont!" "Câştigăm cu Dupont!"

Pentru Rapid lucrurile sunt foarte clare în ceea ce priveştecazul "Varga - Bălan". În România nu există nicio şansă de acâştiga, unica variantă rămânând o apărare puternică la procesul dela Lausanne. Pentru asta, George Copos l-a angajat pe cel mai bunavocat sportiv în viaţă, Jean Louis Dupont (foto, în centru).

Acesta este nimeni altul decât cel care a creat în 1995 "LegeaBosman", iar de atunci şi până acum Jean Louis Dupont a devenit olegendă în dreptul sportiv. "Am vorbit cu Dupont şi, în proporţiede 90%, el ne va reprezenta la TAS în cazul «Varga - Bălan». Nu potspune dacă şansele noastre cresc sau nu cu un avocat ca Dupont,pentru că, pentru toată lumea, este clar că Rapid a fost de bunăcredinţă în acest caz. Vom vedea cine are dreptate, la Lausanne", aafirmat încrezător Copos.

Se pare că tot optimismul patronului rapidist provine tot de laDupont, care, la studierea dosarului, a afirmat că va câştiga acestcaz şi că Rapid va obţine mai mulţi bani decât dacă ar fi jucat îngrupele Ligii.

Cine esteDupont:

• Creatorul "Legii Bosman", care a stabilit că un jucător aflatla final de contract se poate transfera gratis
• Avocatul lui Real Madrid
• Avocatul lui Adrian Mutu în procesul "Cocaina". Belgianulîncearcă să-l scape pe român de plata celor 17 milioane de euro,cât cere Chelsea despăgubire
• Fost avocat al Rapidului în 2001, în cazul "Nocturna". Rapid apierdut atunci meciul cu PSG cu 3-0 la masa verde.
• L-a apărat pe Hagi în momentul când acesta avea dificultăţi cutransferul său gratis de la Barcelona la Galatasaray, din cauzastatutului de extracomunitar.
• A reprezentat-o pe Steaua într-un proces la Lausanne împotrivaDunării Galaţi. Steaua a câştigat.

Dacian Varga a anunţat că va da şi el în judecată LPF:"Dacă până la finalul săptămânii nu primesc dreptul de muncă,atunci îi voi acţiona în judecată"

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.