Becali către Horoba: "Jucătorii îşi 'dă' viaţa când aud de bani!"

3 feb 2009 19 afişări Comentează şi tu Liga 1
Becali către Horoba: "Jucătorii îşi 'dă' viaţa când aud de bani!" Becali catre Horoba: "Jucatorii isi da viata cand aud de bani!"

Ziua şi stenograma în fotbalul românesc, după evenimentele din ultimele zile.  Pe lângă personajul principal al acestei poveşti, respectiv, George Becali, de data aceasta, alături de el se regăseşte vicepreşedintele Bistriţei, Ioan Horoba. 

Discuţia dintre aceştia se axează pe promisiunea lui Becali de a le oferi o sumă de bani celor de la Bistriţa, în caz că îi încurcă pe cei de la CFR Cluj. Aceasta este a doua încercare a patronului stelist de a "ajusta" motivaţia fotbaliştilor bistriţeni, după ce în sezonul 2005-2006 alergase cu bani după ei prin Bucureşti. Ca şi atunci, şi acum s-a trezit lovit de refuzul ardelenilor care l-au asigurat pe finanţatorul din Pipera că intenţionează să joace serios contra CFR-ului, indiferent de zvonuri, informează Adevărul.

Becali oferise treizeci de mii de dolari pentru un rezultat de egalitate şi şaizeci de mii pentru o victorie contra CFR-ului, rivala sa la titlu.

Becali: Păi... păi... nea... nea Ioane, hai să-ţi spun ceva. Nea Ioane...

Horoba: Da!

Becali: Mă, mânca-ţi-aş gura ta! Păi dacă eu le dau la băieţi, dacă pentr-un un meci egal, le dau treizeci de mii (de euro – n.r.). Le faci lor... le... le faci şi lor un favor... pentru ei contează. M-ai înţeles?!

Horoba: Eu... eu...

Becali: Adică...

Horoba: Sigur că e un favor mare, da’ când aud de o asemenea cifră ei, săracii, rămân la pământ. Înţelegi?

Becali: Lasă, bă, că nu rămân ei la pământ! Îşi „dă” viaţa când aud aşa ceva...

Horoba: Da! Îi blochează. Eu ţi-o spun că mergem să batem pentru că aşa e situaţia şi aşa a fost tot timpul cu ei.

Becali: Da, nea Ioane, da’ ştii ce...

Horoba: Indiferent de ce este.

Becali: ...nea Jean... lu’ nea Jean nu i-am dat că îi e frică. Nea Jean e căcăcios, e fricos...

Horoba: Nici să nu-i dai pentru că....

Becali: E... Îi e frică...

Horoba: ... el s-a schimbat. Nu este ceea ce a fost, din înainte.

Becali: Nu, da’ lui e frică, e căcăcios acum...

Horoba: Da! Da!

 

Citeşte continuarea în Adevărul.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.