"Am ieşit din lupta pentru titlu, dar nu se pune problema să-l schimb pe Sabău!"

29 mar 2010 19 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Am ieşit din lupta pentru titlu, dar nu se pune problema să-l schimb pe Sabău!" no title

Deşi era extrem de dezamăgit la finalul partidei cu FC Vaslui,Marian Iancu nu a căutat vinovaţi. Patronul lui Poli a declarat cădupă acest eşec trupa lui Sabău a ieşit din lupta pentru titlu şipune înfrâgerea pe seama lipsei de concentrare de lafinalizare.

"N-are rost să vorbim de arbitraj atâta timp cât amratat din toate poziţiile, însclusiv un penalty. Este un pas înapoiîn lupta pentru titlu. Nu avem faţă de echipă care se bate latitlu. Din nefericire, am avut dreptate când am zis că nu suntemfavoriţi la titlu. Nu avem constanţă şi nu mai dăm goluri decând aplecat Gigel Bucur. Am ieşit din lupta pentru titlu, este pentruprima oară când o spun. Jucăm haotic, nu suntem concentrare.Fluctuaţiile de joc sunt o problemă a clubului. Dar merg pe mânalui Sabău, nu se pune problema să fie schimbat", adeclarat Iancu la Sport.ro.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.