"Fiara" îşi arată colţii! Lăcătuş: "Dacă voi avea nevoie, pe viitor, îmi voi schimba CV-ul şi voi scrie că am antrenat echipa care credeam eu că are palmaresul, care avea suporterii lângă ea şi sigla"

27 ian 2017 2845 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
"Fiara" îşi arată colţii! Lăcătuş: "Dacă voi avea nevoie, pe viitor, îmi voi schimba CV-ul şi voi scrie că am antrenat echipa care credeam eu că are palmaresul, care avea suporterii lângă ea şi sigla"

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a anunţat, joi seara, că a înregistrat două noi nume la OSIM ("Fotbal Club Sporting Bucureşti" şi "Fotbal Club Sporting Becali"), iar echipa sa îşi va schimba denumirea începând de la 1 iunie.  La Dolce Sport, Marius Lăcătuş, idolul tribunelor din Ghencea, a spus că nu este interesat de mutările pe care le face Becali şi se concentrează pe proiectul CSA, pe care îl conduce din postura de director sportiv.

"Eu n-am idee ce a declarat Gigi Becali, pentru că nu mă interesează. Pe mine mă interesează doar de planul nostru, să încercăm să formăm o echipă care să îndeplinească obiectivele pe care ni le-am propus. Eu din câte ştiu, palmaresul până în 2003 aparţine Clubului Sportiv al Armatei. Probabil odată ce se vor termina procesele de la noi din ţară, se vor transmite hotărârile judecătoreşti şi către UEFA.

Dacă vom putea intra direct în Liga a 2-a, nu cred că vom accepta. Este destul de greu, noi nu am finalizat discuţiile cu viitorul antrenor al echipei, aşteptăm să înceapă competiţiile în ligile inferioare, să vedem pe cine putem aduce la echipă. Toţi antrenorii cu care am discutat până acum, 4-5 antrenori, sunt foşti jucători ai Stelei, unii au antrenat chiar şi în Liga I. Eu sper ca cel mult la sfârşitul lunii februarie să avem antrenor, astfel încât să începem să formăm lotul echipei. Suntem în discuţii şi cu diferite şcoli de fotbal. Lucrurile merg normal, nu ne visăm în primele două ligi, totul trebuie luat pas cu pas. Sunt multe lucruri de făcut.

Dacă Piţurcă şi Tudorel Stoica au spus că echipa va avea un buget de 8 milioane de euro, eu îi cred pe cuvânt, nu se joacă aşa cu vorbele. Mai multe detalii eu nu ştiu. E nevoie de susţinere financiară, pentru că e greu de crezut că Armata va putea să ţină o echipă în Liga 1. Din câte am înţeles, vor fi mai mulţi acţionari, dar CSA va rămâne acţionar majoritar datorită palmaresului şi brandului Steaua"
, a declarat Marius Lăcătuş pentru Dolce Sport.

"Fiara" şi-a ales favorita la titlu şi a declarat că, dacă va fi nevoie, îşi va scrie în CV că a antrenat echipa care credea că are palmaresul.

"Eu mi-aş dori să câştige FC Viitorul campionatul în Liga 1. Dacă ar fi să câştige echipa lui Becali campionatul, nu m-ar deranja, pentru că n-am nimic cu oamenii de acolo. Dacă voi avea nevoie, pe viitor, îmi voi schimba CV-ul şi voi scrie că am antrenat echipa care credeam eu că are palmaresul, care avea suporterii lângă ea şi care avea sigla" , a conchis Marius Lăcătuş.

Finanţatorul vicecampioanei a depus la OSIM actele pentru înregistrarea a două mărci, iar joi a anunţat numele pe care clubul său îl va purta de la 1 iunie 2017, "orice ar fi", alegând dintre denumiri înregistrate la Registrul Comerţului. Becali nu ia în calcul ca echipa de fotbal să poarte numele său şi s-a hotărât asupra viitorei denumiri a clubului. Astfel, acesta a anunţat că, de la 1 iunie 2017, clubul pe care-l va conduce va purta numele de "FC Sport Bucureşti":

"Hai să nu ne jucăm. Eu zic că nu are rost să ne jucăm. Se va numi Sport Bucureşti. Nu ne jucăm cu Steaua aşa. Nu numim Steaua Becali. Asta e Steaua, ea va rămâne Steaua în vecii vecilor. Aşteptăm să se schimbe numele, să nu se mai comenteze. Orice poţi să-i iei, marca, orice, dar palamaresul şi istoria nu poţi să le iei. Nimeni, niciun judecător, nimeni! Ea se numeşte Sport Bucureşti şi este Steaua.

Am spus eu ceva de Sport Becali? Am spus că nu ne jucăm cu aşa ceva. Am făcut deja o cerere la Registrul Comerţului şi vreau ca de la 1 iunie să schimbăm numele în FC Sport Bucureşti, orice ar fi. Nu am mai vrut să stăm să facem suspendare la executare (n. red - a hotărârii privind numele "Steaua"). Dacă facem asta, e posibil să ne prindă ultima instanţă la finalul campionatului. Cei de la UEFA nu înţeleg asta"
, a spus Becali, la Digi Sport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.