Roma l-a cedat definitiv pe Stoian la Chievo! În locul său a fost adus un american

15 iul 2012 1262 afişări Comentează şi tu Stranieri
Roma l-a cedat definitiv pe Stoian la Chievo! În locul său a fost adus un american AS Roma l-a cedat definitiv pe Adrian Stoian la Chievo! În locul său a fost adus un american

Oficialii clubului AS Roma au anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că l-au cedat definitiv pe mijlocaşul Adrian Stoian la echipa Chievo Verona, în schimbul internaţionalului american Michael Bradley.

Stoian, în vârstă de 21 de ani, a fost transferat definitiv în această vară la formaţia AS Roma de la AS Bari în schimbul a circa un milion de euro şi a cedării definitive a portarului Alexandru Pena, care sezonul trecut a fost împrumutat la Dinamo Bucureşti.

Internaţionalul român de tineret va fi coleg la Chievo Verona cu fundaşul Paul Papp, achiziţionat în această vară de la FC Vaslui.

Americanul Michael Bradley a semnat un contract pe patru sezoane cu AS Roma, iar Chievo verona va încasa 3,75 milioane de euro în urma acestui transfer.

Mediafax

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/stranieri/roma-l-a-cedat-definitiv-pe-stoian-la-chievo-in-locul-sau-a-fost-adus-un-american-9866465
9866465
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Uniunea Europeană, ZGUDUITĂ din temelii. Scenariul pe care nimeni nu voia să-l trăiască vreodată devine realitate. Ce se mai poate face?