Liga Campionilor | Real și Atletico sunt primele semifinaliste! Ronaldo și colegii săi, împinși spre penultimul act de erorile brigăzii conduse de Viktor Kassai. „Cholo” Simeone ajunge la trei semifinale în ultimii patru ani

Liga Campionilor | Real și Atletico sunt primele semifinaliste! Ronaldo și colegii săi, împinși spre penultimul act de erorile brigăzii conduse de Viktor Kassai.
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Real Madrid și Atletico Madrid sunt primele două echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor.
  • „Galacticii” au trecut cu scandal de Bayern, după 1-2 în timpul regulamentar și 4-2 după prelungiri, la capătul unui meci în care Cristiano Ronaldo a marcat un hat-trick, dar bavarezii au fost dezavantajați de gravele erori comise de brigada condusă de ungurul Viktor Kassai.
  • Atletico a remizat în Regat, 1-1 cu Leicester, după ce Saul Niguez a deschis scorul, iar Vardy a egalat pentru gazde. Pentru „Cholo Simeone” este a treia semifinală în ultimii patru ani

Real Madrid – Bayern Munchen 4-2 (Ronaldo 76, 105, 110, Asensio 112 / Lewandowksi-pen. 53, Ramos aut. 77) (2-1 în tur)

  • Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modric – Isco, Benzema, Ronaldo (4-3-3)
  • Bayern Munchen: Neuer – Lahm, Boateng, Hummels, Alaba – Alonso, Thiago, Vidal – Robben, Lewandowski, Ribery (4-3-3)

Leicester – Atletico Madrid 1-1 (Vardy 61 / Saul 26) (0-1 în tur)

  • Leicester: Schmeichel – Simpson, Morgan, Benalouane, Fuchs – Mahrez, Drinkwater, Ndidi, Albrighton – Vardy, Okazaki (4-4-2)
  • Atletico Madrid: Oblak –  Juanfran, Godin, Savic, Filipe Luis – Saul Niguez, Gabi, Gimenez, Koke –  Carrasco, Antoine Griezmann (4-4-2)

00:10 S-a terminat! Real merge în semifinale după o dublă superbă cu Bayern, dar marcată de greșelile făcute de ungurul Kassai și brigada sa. Aplauze pentru Simeone, care face a treia semifinală în ultimii patru ani. În sezonul în care n-a ajuns în penultimul act, Atletico s-a oprit în sferturi.


00:04 GOOOL Real Madrid! Asensio duce scorul la 4-2, dar greșelile de arbitraj și-au pus amprenta pe jocul bavarezilor, și pe soarta acestei partide.


00:02 GOOOL Real Madrid! Marcelo l-a lăsat pe Ronaldo singur cu poarta goală după o cursă senzațională. Gazdele preiau conducerea pentru prima dată în această seară, iar Madridul are două echipe în semifinale.


23:54 GOOOL Real Madrid! Cristiano Ronaldo ajunge la patru goluri contra nemților în această dublă. Portughezul era cu un pas în spatele defensivei adverse, dar nu s-a ridicat fanionul de la margine. Șeptarul a preluat pe piept și a marcat fără emoții pe sub Neuer.


23:45 Neuer respinge în lateral un șut superb al lui Cristiano Ronaldo! Portughezul a șutat violent din afara careului, dar portarul bavarezilor nu s-a lăsat învins. Marcelo a șutat și el pe respingere, dar mingea s-a dus mult pe lângă poarta oaspeților. Se joacă într-un ritm amețitor la Madrid!


23:35 Final pe ambele stadioane! Leicester se oprește în sferturi după un parcurs la care puțini ar fi crezut. Englezii termină fără înfrângere pe teren propriu acest sezon al Ligii Campionilor. La Madrid vom avea prelungiri, dar bavarezii evoluează cu un om în minus. Atletico e prima echipă calificată în semifinale în acest moment. Băieții lui Simeone au ajuns la trei semifinale în ultimele patru sezoane.


23:24 Arturo Vidal a fost eliminat! Arbitrul i-a acordat al doilea galben mijlocașului, dar intervenția lui Vidal a fost cât se poate de curată. Avertizat în prima repriză, sud-americanul a primit al doilea galben după o intervenție asupra lui Asensio.


23:17 GOOOL Real Madrid! Cristiano Ronaldo restabilește egalitatea cu o lovitură de cap. Defensiva bavarezilor a fost taxată la prima ocazie a portughezului. Șeptarul a ajuns la 101 goluri în Europa. GOOOL Bayern! Sergio Ramos a trimis mingea în propria poartă la faza următoare. Nebunie la Madrid!


23:10 Leicester domină jocul în acest moment! Bayern a trecut din nou pe lângă golul de 2-0. Ribery și Lewandowski nu au reușit să împingă mingea în poartă după un carambol în defensiva spaniolilor. Isco și Ribery au fost înlocuiți de Vazquez și Dougals Costa. Tensiune maximă pe „Santiago Bernabeu”!


23:01 GOOOL Leicester! Jamie Vardy restabilește egalitatea după o centrare livrată de Fuchs. Vârful englez a reluat direct sub bara transversală, fără sprenațe pentru Oblak. 1-1, iar gazdele nu renunță.


22:52 Lovitură de pedeapsă pentru Bayern! Robben a fost faultat de Marcelo iar arbitrul adițional a dictat lovitură de la 11 metri. GOOOL Bayern! Lewandowksi a transformat fără emoții și ajunge la opt goluri în nouă partide din actuala stagiune. Arturo Vidal a ratat din fața porții la faza următoare! Robben a săltat superb mingea peste apărarea gazdelor.


22:45 S-a reluat jocul! Englezii au efectuat două mutări la pauză, Ulloa și Chilwell i-au înlocuit pe Okazaki și Benalouane.


22:30 Pauză pe cele două stadioane! Real a fost mai prezentă în joc dar nu a reușit să materializeze ocaziile avute. Atletico e mai mult ca sigur calificată în acest moment. Leicester are nevoie de trei goluri pentru a merge mai departe.


21:10 GOOOL Atletico! Filipe Luis a centrat din flancul stâng, iar Saul a reluat superb cu capul la colțul lung. 1-0 iar spaniolii sunt cu un pas în semifinale. Ocazie imensă pentru Real! Kroos a reluat de la 16 metri după o minge scăpată de Neuer, dar Boateng a respis mingea de la rădăcina barei.


21:55 Thiago și Robben au trecut pe lângă deschiderea scorului! Navas l-a blocat pe mijlocașul spaniol, balonul a ricoșat la olandez care a tras din voleu pe lângă vinclul porții adverse.


21:45 Coregrafie specatuloasă în Marea Britanie! Leicester nu se mulțumește cu sferturile de finală și țințește semifinalele.


21:15 Suporterii Realului o iau razna atunci când jucătorii favoriți sosesc la stadion!


21:00 Au fost publicate echipele de start!


19:30 Poate Jamie Vardy să răstoarne soarta calificării? Are opt goluri înscrise în ultimele 12 partide.


17:55 Teroare la Madrid! Ultrașii bavarezi au pus stăpânire pe capitala Spaniei 🙂


17:40 Sergio Ramos va bifa astăzi partida cu numărul 100 în Liga Campionilor! Fundașul în vârstă de 31 de ani a debutat în prestigioasa competiție pe 13 septembrie 2005, într-o înfrângere cu 3-0 la Lyon. John Carew, Juninho Pernambucano și Sylvain Wiltord marcau pentru francezi, toți trei în prima repriză.


17:35 Leicester City a câștigat toate partidele disputate pe teren propriu în acest sezon al Ligii Campionilor! 1-0 cu Porto, 1-0 cu Copenhaga, 2-1 cu Club Brugge și 2-0 cu Sevilla.


La mijlocul acestei săptămâni aflăm semifinalistele acestui sezon de UEFA Champions League. Meciurile retur ale confruntărilor din sferturi se dispută marți și miercuri și pleacă de la scoruri ce teoretic pot fi întoarse.

Principala partidă a zilei este confruntarea din Real Madrid și Bayern Munchen. Madrilenii au câștigat cu 2-1 în Germania, însă nemții sunt capabili oricând să întoarcă un scor la limită. Șansele bavarezilor sunt sporite și de faptul că Zidane nu-i va avea la dispoziție pe Varane, Pepe și Bale.

Al doilea meci al serii se va juca în Anglia acolo unde Leicester va primi vizita lui Atletico Madrid. Trupa lui Simeone s-a impus la limită pe teren propriu, scor 1-0, astfel că nu va chiar imposibil pentru campioana din Premier Leeague să surmonteze deficitul de goluri.

Capul de afiș al zilei de miercuri este partida dintre Barcelona și Juventus. Italienii au câștigat de o manieră categorică pe teren propriu, scor 3-0, dar cu Barcelona lucrurile nu sunt niciodată atât de simple pe cât par. Nu mai târziu de faza precedentă a competiție, catalanii au reușit ceea ce părea imposibil: au câștigat cu 6-1 pe Camp Nou în condițiile în care pierduseră pe terenul cu PSG cu 0-4.

AS Monaco – Borussia Dortmund este ultimul meci din faza sferturilor UEFA Champions League. Monaco s-a impus în Germania, scor 3-2, însă meciul și rezultatul din Dortmund au trecut în plan secund. Partida s-a desfășurat cu o zi mai târziu decât fusese programată din cauza faptului că trei dispozitive explozive au fost detonate în apropierea autocarului Borussiei. Marc Bartra a fost imediat transportat la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Programul complet al sferturilor de finală:

  • Real Madrid – Bayern Munchen
  • Leicester – Atletico Madrid
  • Juventus – Barcelona
  • AS Monaco – Borussia Dortmund
Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot face...'
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace…
E gata! Pe urmele lui Ronaldo: a scris istorie la Real Madrid, iar acum semnează cu Al-Nassr
E gata! Pe urmele lui Ronaldo: a scris istorie la Real Madrid, iar acum semnează cu Al-Nassr
Cristina Spătar, implicată într-un accident: „Au venit cei de la SMURD, m-au scos de acolo”
Cristina Spătar, implicată într-un accident: „Au venit cei de la SMURD, m-au scos de acolo”
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă după ce a mâncat pește macrou
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă după ce a mâncat pește…
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca. Oana Lis, solicitare disperată: "Mi-e așa milă"
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca. Oana Lis, solicitare disperată: "Mi-e…
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl…
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii…
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Amintiri de la Sevilla, meciul în care Helmut Duckadam a reușit o performanță unică în lume: a apărat 4 lovituri de la 11 metri VIDEO
Amintiri de la Sevilla, meciul în care Helmut Duckadam a reușit o performanță unică în lume: a apărat 4 lovituri…
Jucătorul de tenis de masă Ovidiu Ionescu, al 82-lea sportiv român calificat la Jocurile Olimpice
Jucătorul de tenis de masă Ovidiu Ionescu, al 82-lea sportiv român calificat la Jocurile Olimpice
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”