Liga Campionilor, optimi | Bayern – Arsenal 5-1. „Dubla” lui Thiago, Lewandowski, Robben și Muller „ucid” șansele londonezilor la calificare. Real – Napoli 3-1. Echipa lui Zidane își menține statutul de favorită la accederea în sferturi

Redactor:
Andrei Pal
Liga Campionilor, optimi | Bayern - Arsenal 5-1.
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • PSG a călcat în picioare Barcelona în prima manșă a optimilor de finală. Francezii au câștigat cu 4-0, după „dubla” fabuloasă a lui Di Maria (18 și 55) și golurile lui Draxler (40) și Cavani (71), tranșând în proporție de 99% calificarea în sferturile de finală.
  • În celălalt meci al zilei, Benfica a învins Borussia, la Lisabona, scor 1-0, după golul lui Mitroglou, Aubameyang ratând un penalty pentru nemți.
  • Bayern și-a asigurat în mare mășură calificarea în faza următoare a competiției, după 5-1 pe teren propriu cu Arsenal. „Dubla” lui Thiago, Lewandowski, Robben și Muller au înscris pentru bavarezi, respectiv Sanchez pentru londonezi.
  • Real Madrid își păstrează statutul de favorită la accederea în sferturi după victoria, 3-1, cu Napoli pe teren propriu.

Meciurile de miercuri din Liga Campionilor:

Bayern Munchen – Arsenal 5-1 (Robben 11, Lewandowski 53, Thiago 56, 63, Muller 88′ / Sanchez 30)

  • Bayern: Neuer – Lahm, Hummels, Martinez, Alaba – Vidal, Alonso – Robben (Robben 88), Thiago, Costa (Kimmich 84) – Lewandowski (Muller 86)
  • Arsenal: Ospina – Bellerin, Koscielny (Gabriel 49), Mustafi, Gibbs – Coquelin (Giroud 77), Xhaka – Iwobi (Walcott 66), Ozil, Chamberlain – Sanchez

Real Madrid – Napoi 3-1 (Benzema 18, Kross 49, Casemiro 54 / Insigne 8)

  • Real Madrid: NavasCarvajal, Ramos (Pepe 71), Varane, Marcelo – Modric, Casemiro, Kross –  Rodriguez (Lucas 76), Benzema (Morata 81), Ronaldo
  • Napoli: ReinaHysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam – Zielinski (Allan 75), Diawara, Hamsik (Milik 83) – Callejon, Mertens, Insigne

23:36 Final pentru încă o seară în care am avut întâlnire cu fotbalul mare. Cei 4 granzi ne-au oferit multe goluri și spectacol. Diferența înregistrată pe Allianz Arena o lasă pe Arsenal fără prea mari speranțe pentru retur, în timp ce Real își menține statutul de favorită la calificarea în faza următoare.


23:31 GOOOOOL BAYERN! Thomas Muller înscrie, cu două minute înainte de final, și pune capăt speranțelor londoneze pentru calificarea în următoarea fază a competiției. Bavarezii ajung la a 6-a victorie cu Arsenal, din 11 meciuri disputate.


23:07 GOOOOOL Bayern! Germanii iau un avans considerabil în contextul calificării, după ce au urcat scorul la 4-1.


23:00 GOOOOOL BAYERN! Lewandowski și Thiago îi readuc în avantaj pe bavarezi, cu două goluri marcate la doar trei minute distanță.


22:57 GOOOOOL Real Madrid! Italienii resping cu greu mingea din careu, de la 25 de metri de poartă Casemiro reia din prima, iar mingea se oprește în plasa laterală, fază la care Reina nu are nicio șansă.


22:52 GOOOOOL REAL MADRID! Toni Kross îi aduce pe madrileni pentru prima dată în avantaj. Ronaldo îl găsește, cu o pasă din dreapta, pe mijlocașul german, care șutează plasat, pe jos, din prima, în stânga lui Reina. Spaniolul e bătut și Real Madrid preia conducerea pe Santiago Bernabeu.


22:30 Pauză în Liga Campionilor.


22:15 GOOOOOL ARSENAL! Lewandowski îl faultează în careu pe Koscielny, arbitrul dictează penalty. Alexis Sanchez execută, bate prost și Neuer apără, mingea revine la atacantul chilian, care reușește să înscrie, cu emoții.


22:05 GOOOOOL REAL MADRID! Dani Carvajal îi pune pe frunte lui Benzema, cu o execuție de finețe, o centrare pe care francezul nu are cum să nu o fructifice. Din apropiere, atacantul de 29 de ani reia cu capul și îl învinge pe Reina.


22:00 GOOOOOL BAYERN! Arjen Robben îl imită pe Insigne și înscrie cu un șut plasat, cu efect, din marginea careului de 16 metri. Ospina, doar spectator. Arsene Wenger nu și-a putut stăpânii frustrarea și a dat de pământ cu o sticlă de apă.


21:55 GOOOOOL NAPOLI! Insigne reușete o execuție magnifică! Aproape de cercul de mijlocul terenului, mijlocașul italian interceptează un balon și trage, cu efect, spre poartă. Keylor Navas e prost poziționat și nu poate ajunge la minge. 1-0 Napoli!


21:47 Real Madrid are prima ocazie a serii. Benzema primește o minge în centrul careului, nemarcat, șutează năpraznic, dar Reina, cu un reflex de zile mari, respinge în corner.


21:45 Au început cele două meciuri!


Duel cu repetiție. Este pentru a patra oara când Bayern și Arsenal se întâlnesc în această fază a competiției. De fiecare dată nemții au trecut mai departe. Mai mult, din totalul de 10 meciuri directe disputate, Bayern Munchen a câștigat 5. De partea cealaltă, Real Madrid, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, o întâlnește pe Napoli, echipa românului Vlad Chiricheș, despre care se spune că nu va evolua în meciul de pe Santiago Bernabeu. Madrilenii pornesc cu statutul de favorită certă, în ciuda faptului că italienii nu au mai cunoscut gustul înfrângerii de 18 meciuri. Napoli a pierdut ultima dată în octombrie, 1-2 cu Juventus.


Meciurile de marți din Liga Campionilor:

PSG – Barcelona 4-0 (Di Maria 18, 55, Draxler 40, Cavani 71)

  • PSG: Trapp – Meunier, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Rabiot, Verratti (Nkunku 70), Matuidi – Di María (Lucas Moura 60), Cavani, Draxler (Pastore 86)
  • Barcelona: Ter Stegen – Roberto, Pique, Umtiti, Alba – Busquets, Iniesta (Rakitic 72), Gomes (Rafinha 58) – Messi, Neymar, Suarez

Benfica – Borussia Dortmund 1-0 (Mitroglou 49)

  • Benfica: Ederson – Semedo, Luisão, Lindelof, Eliseu – Fejsa, Pizzi, Salvio, Carrillo (Augusto 46) , Rafa Silva (Cerci 67) – Mitroglou (Jimenez 75)
  • Borussia: Bürki – Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer – Weigl – Dembele, Guerreiro (Castro 82), Reus (Pulisic 82), Durm – Aubameyang (Schurrle 62)

23:40 S-au terminat cele două meciuri! PSG distruge Barcelona și e calificată în proporție de 99% în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Benfica bate Borussia, 1-0, dar soarta calificării se va decide în retur, pe Signal Iduna Park.


23:14 GOOOOL PSG! E incredibil ce se întâmplă la Paris! Barcelona e groggy, mijlocul terenului e rupt, Meunier ia o fază pe cont propriu, pasează pe culoar pentru Cavani, iar golgheterul uruguayan marchează cu un șut la colțul scurt. E minutul 71 și putem spune că știm deja prima sfertfinalistă.


23:05 Borussia Dortmund are șansa de a egala, dar Aubameyang ratează un penalty. Gabonezul alege să bată pe mijlocul porții, dar Ederson rămâne pe loc și respinge fără probleme.


23;57 GOOOOL PSG! Barcelona nu-și revine, iar Angel di Maria, fostul jucător al Realului, mai dă un gol de generic. Argentinianul preia mingea la 30 de metri, scoate din joc doi adversari, trimite cu stângul, la colțul lung și semnează o reușită de generic!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLUL


22:53 GOOOL BENFICA! Portughezii deschid scorul în meciul cu Dortmund, după un corner, o reluare cu capul a lui Luisao, o preluare perfectă și o finalizare din apropiere a grecului Mitroglou.


22:32 Pauză pe cele două stadioane. PSG intră în avantaj după 45 de minute în care a fost pe tot terenul, în timp ce în Portugalia scorul e egal, la capătul a 45 de minute echilibrate, care nu au produs mari ocazii de gol.


22:27 GOOOL PSG! Catalanii nu se regăsesc, Messi pierde în fața lui Verratti o minge la mijlocul terenului, italianul dă drumul unui contraatac rapid, îl lasă pe Draxler singur cu Ter Stegen și germanul înscrie cu un șut la colțul lung. Repriză perfectă pentru francezi!


22:05 GOOOOL PSG! Parizienii deblochează tabela după un început de meci în care au ținut sub asediu poarta lui Ter Stegen. Di Maria execută senzațional o lovitură liberă de la 18 metri, îl lasă fără replică pe neamțul din poarta catalanilor și deschide scorul.


21:45 Au început cele două meciuri!


Duelul dintre PSG și Barcelona ține capul de afiș al unei seri în care se mai joacă și partida dintre Benfica și Borussia Dortmund. Miercuri se vor juca Real Madrid – Napoli și Bayern Munchen – Arsenal.

Programul complet la optimilor UEFA Champions League

14 februarie

  • PSG – Barcelona
  • Benfica – Borussia Dortmund


15 februarie

  • Real Madrid – Napoli
  • Bayern Munchen – Arsenal


21 februarie

  • Bayer Leverkusen – Atletico Madrid
  • Manchester City – AS Monaco


22 februarie

  • FC Porto – Juventus
  • Sevilla – Leicester
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen