Şedinţa FULGER a lui Răzvan, întreruptă de momente comice! Rapidiştii puşi la zid: cum s-au amuzat pe seama lui Hapoel

14 sep 2011 6419 afişări Comentează şi tu Europa League
Şedinţa FULGER a lui Răzvan, întreruptă de momente comice! Rapidiştii puşi la zid: cum s-au amuzat pe seama lui Hapoel Şedinţă fulger a lui Răzvan, întreruptă de momente comice! Cum au fost puşi la zid rapidiştii şi cum s-au amuzat pe seama lui Hapoel

Jucătorii Rapidului au sperat că Răzvan Lucescu va uita repede de semieşecul cu FC Braşov, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Antrenorul şi-a băgat luni seară elevii în şedinţă pentru a fi sigur că după greşelile din campionat nu vor urma episoade noi şi în Europa League.

Egalul (1-1) de sâmbătă cu Braşov le-a lăsat un gust amar tuturor fotbaliştilor de la Rapid. Conştienţi că nu au făcut un meci bun, alb-vişiniii au încercat să evite cât mai mult o confruntare cu Răzvan Lucescu după partidă. Aflând că antrenorul va pleca în Israel pentru a o urmări pe Hapoel Tel Aviv, jucătorii au sperat că "Mister" îi va cruţa, dar la antrenamentul de luni seară şedinţa nu a putut fi evitată.

Lipsă de atitudine

Spre deosebire de ultima înfruntare de acest gen, cea de după înfrângerea cu "U" Cluj, Răzvan Lucescu nu a mai apelat la "atacuri la persoană". Dacă atunci ţintele s-au numit Sburlea şi Rui Duarte, acum fostul selecţioner a preferat să vorbească despre modul în care întreaga echipă a abordat jocul cu Braşov. "De unde această lipsă de atitudine? Trebuie să alergaţi mai mult, de ce nu alergaţi?!", a început fostul selecţioner, care a continuat apoi: "De-abia după eliminarea lui Bozo v-aţi trezit. Am jucat mai bine în zece!".

Pe contraatac la Tel Aviv

Mesajul lui Răzvan Lucescu de luni seară a fost continuat şi ieri-dimineaţa, când tehnicianul a organizat o nouă şedinţă, de data această subiectul principal fiind analiza lui Hapoel Tel Aviv. "Implicare totală! Nu putem să abordăm jocul cu lejeritate pentru că ne va costa! Dacă ne facem jocul, nu vom pierde!", le-a transmis Lucescu fotbaliştilor. Antrenorul mizează că elevii săi îi vor surprinde pe israelieni pe contraatac, alb-roşiii fiind o echipă care stă foarte sus în teren.

Momente amuzante: Edel şi fundaşul de 37 de ani!

Momentele de seriozitate din sală au fost risipite atunci când a venit vorba punctele slabe ale adversarei din Europa League. "Edel sigur o va comite", a fost părerea generală, fiind bine-cunoscute erorile portarului care a trecut şi prin Giuleşti şi care acum apără buturile lui Hapoel. Al doilea motiv de amuzament a fost cauzat de analiza lui Walid Badir, fundaşul dreapta de la Tel Aviv, care poartă numărul 10 pe tricou şi are nu mai puţin de 37 de ani!

Răzvan Lucescu şi-a certat jucătorii pentru atitudinea din egalul, 1-1, cu FC Braşov, de sâmbătă

Delegaţia Rapidului va pleca în această dimineaţă spre Tel Aviv la ora 10:50, urmând să se întoarcă în România vineri, la prânz


Mergem să câştigăm, ăsta e spiritul nostru, dar se poate întâmpla şi să terminăm la egalitate şi ar fi un rezultat pozitiv
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

26 de minute a jucat Rapid în inferioritate numerică împotriva lui FC Braşov, timp în care Răzvan Lucescu a apreciat mai mult evoluţia echipei sale

Meciul de mâine-seară, cu Hapoel Tel Aviv, va fi cea de-a 94-a partidă pe care Rapid o dispută în cupele europene

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.