Filmul: Beer Sheva – FCSB 1-2. În rolul principal: Bizonul la pătrat. Așa am trăit meciul în care elevii lui Dică au făcut un salt mare spre primăvara europeană. Niță a fost în zi de grație, arbitrul olandez n-a văzut hențul lui Planic, la 2-1

Redactor:
Andru Nenciu
Filmul: Beer Sheva - FCSB 1-2. În rolul principal: Bizonul la pătrat. Așa am trăit meciul în care elevii lui Dică au făcut un salt mare spre primăvara europeană. Niță a fost în zi de grație, arbitrul olandez n-a văzut hențul lui Planic, la 2-1
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB s-a impus cu 2-1 (0-0), în deplasare, cu Hapoel Beer Sheva, în runda a treia a Grupei G din Europa League, și acumulează punctaj maxim, 9 puncte din trei partide, devenind astfel mari favoriți la calificarea în primăvara europeană. În celălalt meci al rundei, Lugano s-a impus cu 3-2, pe teren propriu, în fața cehilor de la Viktoria Plzen. Peste două săptămâni, pe Național Arena, Budescu & Co o întâlnesc tot pe Hapoel Beer Sheva.

După un prim act echilibrat, gazdele au început în forță partea secundă. Elevii lui Dică s-au retras deliberat și le-au întins capcane campionilor din Israel. Tony & Co au căzut în cursă și FCSB a valorificat contraatacurile purtate cu inteligență. Vlăguit, Tănase i-a lăsat locul lui Gnohere în minutul 69. Francezul s-a poziționat perfect în coasta apărării gazdelor și a concretizat în cinci minute creațiile lui Teixeira și Budescu.

FINAL DE MECI Masată în propriul careu, FCSB termină în avantaj și e aproape de primăvara europeană, 2-1 cu Hapoel Beer Sheva.

21:45 FCSB scapă cu fața curată după o presiune exercitată la poarta lui Niță. Purtați pe brațe de 16.000 de spectatori, Tony și colegii lui sparg blocajul lui Dică succesiv, Bălașa și Planic n-au reacție. Imediat, Planic comite henț în careu, dar brigada olandeză a obosit și nu vede nimic.

21:43 GOL înscris de Cuenca după o nesincronizare în defensivă. 1-2, mai sunt 3 minute.

21:40 SUPERIORITATE  Korhut trage din unghi închis, dar Enace blochează. Tabela rămâne neschimbată.

21:34 GOOOOOOL! Budescu are timp să și jongleze în banda dreaptă, îl fixează pe Gnohere, și teleghidează o minge până pe fruntea francezului. „Bizonul” se desprinde din menghina israelienilor și nu iartă! 2-0 pentru FCSB! Au mai rămas 15 minute de joc.

21:35 AȘII DIN MÂNECĂ‚ Gazdele beneficiază în atac de doi atacanți rasați, Cuenca și Pekhart, dar defensiva FCSB-ului rezistă!

21:30 GOOOOOOL! Contrar cursului jocului, FCSB deschide scorul în urma unei faze lucrată cu penseta. Pe filiera franceză Teixeira (fost jucător la PSG) și Gnohere, vârful intrat de doar 25 de secunde în locul lui Tănase, pivotează cu Taha în spate și împinge mingea în plasă de la 8 metri.

21:27 REFLEX Niță își salvează echipa. Mingea curge ca pe ață între Tony și Einbinder, defensiva e depășită, dar Niță are o intervenție providențială, cu piciorul, la devierea lui Einbinder.

21:20  TĂ‚VĂ‚LUG FCSB se apără pe două linii. Beer Sheva întețește atacurile și controlează mijlocul terenului, zonă în care Popescu și Nedelcu sunt des depășiți. Planic și Bălașa blochează tot, Budescu și Teixeira au terminat bazinul de energie. Prima ocazie apare abia în minutul 65, când Momcilovic pune exteriorul pentru o centrare înșelătoare, blocată de israelieni. Gnohere e pe bancă, Alibec e acasă.

21:15 NOROC Radi execută în zidul FCSB-ului o lovitură liberă de la 20 m, perpendicular pe poartă. Iese Dennis Man, intră Florinel Coman

21:00 A început partea a doua!

FINAL DE PRIMĂ‚ REPRIZĂ‚ 0-0. FCSB s-a exprimat la un nivel ridicat în debutul meciului, a citit jocul gazdelor și a mizat pe un joc combinativ în benzi. Cu Benzar și Man activi în flancul drept, FCSB a iuțit circulația mingii în prima parte însă israelienii au pus treptat stăpânire pe mijlocul terenului. Nedelcu și Ovidiu Popescu au probleme mari în a opri construcția gazdelor, iar Momcilovic e obligat să-și arate disponibiltatea la efort și inspirația în duelul cu cel mai bun jucător de la Beer Sheva, Melikson. Izolat, Florin Tănase nu se simte confortabil în postura de vârf.

20:45 TONY Gazdele presează, Melikson provoacă panică pe flancul drept. Extrem de mobil, Tony îl lasă pe Planic să-l admire, dar trimite cu o deviere fină  pe lângă poarta lui Niță

20:40 PERICOL Melikson profită de lipsa de reacție a lui Ovidiu Popescu, recuperează o minge în apropierea careului oaspeților și îi pune o minge pe tavă lui Radi. Înlocuitorul lui Ogu trage plasat, dar Popescu deviază cu spatele. Israelienii solicită neîntemeiat henț, arbitrul olandez lasă jocul să curgă.

20:29 PARADĂ‚ Florin Niță are intervenția primei reprize. Tony Nwakaeme se distrează cu o defensivă imobilă și trage plasat, la firul ierbii. Fostul portar al Chiajnei anticipează direcția și închide poarta.

20:24 PE CONTRE Ogu, șut înșelător, Niță are o intervenție providențială. Nigerianul se accidentează și primește îngrijiri medicale. E înlocuit de Radi (minutul 30). Vicecampionii României construiesc cu calm și deschid mult în flancuri. Tănase și Budescu amenință poarta.

20:23 PIERDERE IMPORTANTĂ‚ Romario Benzar iese accidentat, pe brațele maseurilor. Cu o pungă de gheață pe coapsa dreaptă, fundașul dreapta pleacă deja la cabine. Intră Enache.

20:20 SEMNE RELE  Primele probleme pentru Dică. Romario Benzar șchiopătează, Enache a ieșit deja la încălzire. Tony Nwakaemu e inexistent deocamdată.

 

20:18 FAZĂ‚ GREA. Melikson prinde un vole curat la colțul scurt, din interiorul careului, după o lovitură liberă de la 25 m. Niță n-are replică, însă arbitrul olandez anulează golul. Rămâne 0-0.

20:10 ECHILIBRU   Elevii lui Nicolae Dică au început bine partida. Israelienii încearcă să găsească breșe în defensiva lui Planic și Bălașa, însă apărarea vicecampioanei e compactă. Șutul trimis de la 18 m de Einbinder îi înviorează doar privirea lui Niță. Jucătorii FCSB-ului mizează pe flancuri, cu Man și Teixeira, într-o dispoziție bună de joc, dar Tănase e anihilat ușor de fundașii gazdelor.  

20:02 REACȚIE Budescu are prima mare ocazie a meciului, încă din minutul 2. Teixeira l-a servit ideal pe ploieștean, care și-a valorificat bagajul tehnic. Fostul jucător al Astrei a luat prim planul, preluare pe piept, și a șutat cu stângul, din întoarcere, milimetric pe lângă poarta israelienilor.

20:00 A început meciul! 16.000 de spectatori sunt în tribunele stadionului Toto Turner

19:10 TĂ‚NASE VÂRF ȘI CĂ‚PITAN  Petre Marin a vorbit la Digisport despre alegerea lui Dică de a-l trimite vârf pe Florin Tănase. „A mai jucat și la Viitorul în această poziție, a mai fost încercat și aici. Nu vor fi probleme, se va descurca. Sper să dea randamentul la care ne așteptăm cu toții. Are viteză bună”, a spus Petre Marin.

19:05 „ROCKET RONNY” El e unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din istoria Israelului. A jucat în Premier League și a fost coleg cu Gică Popescu la Tottenham Hotspur. Dar mulți fani și-l amintesc de la Liverpool. Și ca marcator, dar și ca autor al unei ratări monumentale. Rosenthal a strâns 60 de selecții și a marcat de 11 ori pentru prima reprezentativă

19:00 A mai rămas o oră până la primul fluier al arbitrului Kevin Blom. Sunt 27 de grade Celsius la Be’er Sheva, vântul bate cu o viteză de 16 km/h, terenul de joc pare impecabil.

18:55 Ca orice club care se respectă, FCSB ține strâns legătura cu fanii, iar cureaua de transmisie e asigurată de pagina oficială de facebook. Cu privirea pironită pe geam, cu un zâmbet discret în colțul gurii sau răsfoind cu atenție paginile smartphoneului, vicecampionii în costume Bigotti s-au lăsat filmați în drumul spre stadion.

18:38 Echipa de start a vicecampioanei! Nicio surpriză, pentru că Dică va miza pe 11-le anunțat de Gigi Becali cu o zi înaintea meciului. Tănase e atacant și poartă banderola, iar Gnohere a rămas pe bancă. La gazde, Tony Nwakaeme e titular, iar Isaac Cuenca, fosta speranță a Barcelonei, se află pe banca de rezerve.


18:27 Fanii lui Hapoel Be’er Sheva pregătesc o coregrafie specială pentru meciul cu FCSB. Suporterii s-au inspirat din filmul „Gustă sângele lui Dracula”, din anii ’70, și vor crea, în una dintre tribune, un mozaic care va expune doi ochi, alături de mesajul „Taste the blood of Turner (trad. – Gustă sângele lui Turner)”, cu referire la numele stadionului pe care se va juca partida.

Denumirea arenei de 16.000 de locuri vine de la Toto Turner, fost primar al orașului.


16:00 ASEMĂ‚NARE Campionatul Israelului e format din 14 echipe, există un sezon regulat, primele șase joacă play-off, ultimele opt joacă în play-out, punctajul se înjumătățește, retrogradează ultimele două formații. Diferența dintre Liga 1 și campionatul din Israel e că în Țara Sfântă nu se mai joacă barajul de retrogradare. Israelul are 8,7 milioane de locuitori, în timp ce populația României e de peste 19 milioane de locuitori.

15:00 PREZENT Hapoel Beer Sheva se află pe locul 5 în campionatul Israelului, cu 11 puncte după șase partide. În ultima partidă din campionat, gruparea preagătită de Bachar Barak a învins în deplasare, scor 3-1, pe Hapoel Ra’Anana.

13:30 JORDAN El este cel mai înfocat fan din România al echipei Hapoel Be’er Sheva. Un interviu inedit cu un puști în vârstă de 11 ani

12:45 RESPECT PENTRU FOTBAL „Vom întâlni o echipă cu mare experiență, cu jucători care au avut evoluții bune la Beer Sheva. Consider că ne așteaptă un meci foarte greu. Am urmărit ultimele șase jocuri ale lor, au folosit trei sisteme diferite. Cred că folosesc sistemul în funcție de adversar. Va fi foarte dificil. Cu siguranță dacă am obține o victorie mâine seară (n.r. – astă-seară), în proporție de 90% suntem calificați în primăvara europeană”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă din Israel. Orice discurs motivațional din vestiar sau de la conferința de presă piere în fața acestei imagini de colecție. Dică, la 23 de ani, în tricoul echipei FC Argeș, la finele unei partide cu Oțelul. 


Foto: Ionel IANCU (Mediafax)

12:30 WANTED! Planic și Bălașa și-au făcut temele pentru meciul din această seară. Și nu l-au trecut la index pe Tony Nwakaeme, fostul atacant din Liga 1. Nigerianul a devenit principalul om de gol al israelienilor. În urmă cu șase ani, Vlad Măcicășan povestea în ProSport câteva picături ale carierei atacantului din Lagos. 

„A ajuns la Turda de la Roma. Aventura nigerianului în fotbalul mare a început în vara lui 2010. Până atunci jucase doar la academii de juniori din țara natală. Încurajat de reușita fratelui său mai mare, care evolua pentru Aalborg, în Danemarca, Tony s-a prezentat la un trial în Italia, la care au asistat impresari de la toate cluburile din Peninsulă. Roma l-a „ochit” și l-a ținut o săptămână în probe, dar Ranieri l-a lăsat să plece, iar impresarul Virgil Colfescu l-a adus la „U”, de unde a fost împrumutat la Arieșul. „Am fost și la Roma și n-a fost nicio problemă că am jucat la Turda. Mi-a prins bine acea experiență. Visez să ajung într-o zi la Real Madrid”, spunea Tony Nwakaeme.


Foto: Vlad Măcicășan

12:15 ABSOLVENȚI DE CANTO. Cam așa arată galeria formației lui Elhamed. Nu s-au speriat elevii lui Dică de reprezentații artistice mult mai convingătoare. „Te poartă pe brațe, e o atmosferă incredibilă”, spune Ovidiu Hoban, anul trecut, pentru ProSport.

12:00 COOPERATIVA MUNCA-N ZADAR Denis Alibec e exclus din lot după ieșirea nervoasă din meciul cu Voluntari. Nu a făcut deplasarea în Israel, dar oamenii de la FCSB încearcă să găsească o soluție pentru a-l reintegra pe constănțean. George Becali a vorbit în această dimineață la Pro X. „La două zile vorbesc cu Alibec. I-am spus că nu depinde de mine, că i-am lăsat mână liberă lui Dică. I-am zis să-l impresioneze pe Dică și o să-l cheme. I-am zis, «bă, ești nebun? Cum să stai 6-7 ore pe un calculator să te joci? Păi îți ia mințile, mă!» I-am zis să arunce calculatorul, dar cică a dat 5.000 de euro pe calculator. I-am zis că-i dau eu 5.000 de euro și să mi-l dea mie. Râdea. A zis că nu se mai joacă, cică nu și-a dat seama că-i face rău”.

11:45 RESPECT În prezent la CFR Cluj, mijlocașul naționalei, Ovidiu Hoban, le-a intrat la inimă suporterilor lui Hapoel. Băimăreanul în vârstă de 33 de ani a câștigat două titluri cu Beer Sheva și i-a făcut pe fanii campioanei din Israel să-și demonstreze talentul creator. Banerul de mai jos e sugestiv.

11:30 TRAILER Pentru că imaginile nu mint niciodată, pe pagina de facebook a vicecampioanei puteți urmări un material video reușit. Povestea din Țara Sfântă, comprimată în mai puțin de două minute. De la simpaticele bunicuțe spontane de pe aeroport, la Duckadam care „nu are treabă cu fotbalul” – cum ar spune miliardarul din Botoșani, Valeriu Iftimie – la antrenamentul condus aseară, pe stadionul lui Hapoel, de antrenorul Dică. Totul pe repede înainte. Puțin și bun.


Cu un start lansat în Grupa G a Europa League, FCSB joacă în această seară, pe terenul campioanei din Israel, o carte importantă pentru accederea în primăvara europeană. Elevii lui Nicolae Dică și-au ridicat nivelul de energie și de încredere după 3-0 cu Viktoria Plzen și 2-1, în deplasare, cu Lugano, devenind prima formație de la noi care strânge maximum de puncte în două jocuri într-o grupă a unei competiții europene. Vicecampioana nu se va baza pe omul-orchestră Pintilii (accidentat) și pe omul-problemă, Denis Alibec (exclus din lot), dar Dică și Florin Tănase au afișat atitudinea unor tipi optimiști, miercuri seara, la conferința de presă.

„Vom întâlni o echipă cu mare experiență, cu jucători care au avut evoluții bune la Beer Sheva. Consider că ne așteaptă un meci foarte greu mâine. Am urmărit ultimele șase jocuri ale lor, au folosit 3 sisteme diferite. Cred că folosesc sistemul în funcție de adversar. Va fi foarte dificil. Cu siguranță dacă am obține o victorie mâine seară, în proporție de 90% suntem calificați în primăvara europeană”, a spus piteșteanul în vârstă de 37 de ani.

La Hapoel evoluează fostul mijlocaș dinamovist Elhamed, dar și fostul atacant al Universității Cluj, Tony Nwakaeme (2009-2013). Absent azi, Mihai Pintilii a jucat în Israel, în sezonul 2015-2016, la Maccabi Tel-Aviv.

HAPOEL BEER SHEVA – campioana Israelului – a învins în ultima etapă din campionat, pe 14 octombrie, în deplasare, gruparea H, Ra’anana, scor 3-1

  • Valoarea lotului: 14,68 de milioane de euro
  • Cei mai scumpi jucători: John Ogu și Isaac Cuenca (1,5 milioane de euro)
  • Antrenor: Barak Bakhar (37 de ani)
  • Confruntări cu echipele românești: 1-3 cu Electroputere Craiova (1994-1995, Cupa Intertoto)
  • Transferurile realizate în această vară: Hatem Elhamed (pentru 1,2 milioane de euro de la FC Ashdod), Isaac Cuenca (liber de contract de la Granada), Dan Einbinder (liber de contract de la Beitar Ierusalim) și Tomas Pekhart (liber de contract de la AEK Atena)
  • Stadion: Toto Jacob Turner (16.126 de locuri)

CLASAMENT

  • 1. FCSB       2 2 0 0 5-1 6p
  • 2. Plzen        2 1 0 1 3-4 3p
  • 3. Hapoel     2 1 0 1 3-4 3p
  • 4. Lugano    2 0 0 2 2-4 0p

Etapa 3: Hapoel Beers Sheva – FCSB și FC Lugano – Viktoria Plzen (azi)

Etapa 4: Viktoria Plzen – FC Lugano și FCSB – Hapoel Beer Sheva (2 noiembrie)

Etapa 5: Viktoria Plzen – FCSB și FC Lugano – Hapoel Beer Sheva (23 noiembrie)

Etapa 6: FCSB – FC Lugano și Hapoel Beer Sheva – Viktoria Plzen (7 decembrie)


REMEMBER Europa League, faza grupelor

Echipa lui George Becali a mai întâlnit o singură dată o formație din Israel în cupele europene. Se întâmpla în Europa League, în urmă cu șase ani, când formația era antrenată de Ilie Stan.

  • MACCABI HAIFA – STEAUA BUCUREȘTI 5-0 (3-0)

20.10.2011 Haifa. Stadion: „Kiriat Eliezer”. Spectatori: 12.000. Marcatori: Amasha (10, 20), Katan (38p), Twatha (72), Vered (79). Arbitru: Daniel StÃ¥lhammar (Suedia). C.R.: Bicfalvi (37), Iliev (64).
MACCABI: Bojan Å aranov – Eyal Meshomer, Jurica Buljat, Orel Dgani, Taleb Twatha – Tamir Cohen (61 Hen Azriel), Seidu Yahaya – Eyal Golasa, Yaniv Katan (65 Alon Turjman), Eydan Vered – Viham Amasha (70 Gustavo Boccoli). Antrenor: Elisha Levi.
STEAUA: Răzvan Marian Stanca – Novak MartinoviÇ, Valentin Iliev, Geraldo Washington Regufe Alves, Iasmin Latovlevici – Erik Cosmin Bicfalvi, Alexandru Bourceanu – Mihai Alexandru Costea (64 Bogdan Mustață), „Tatu” Leandro Ângelo Martins (77 Iulian Roșu), Florin Constantin Costea (50 Raul Andrei Rusescu) – Stefan NikoliÇ. Antrenor: Ilie Stan.

  • STEAUA BUCUREȘTI – MACCABI HAIFA 4-2 (2-2)

03.11.2011 București. Stadion: Arena Națională. Spectatori: 31.233. Marcatori: Tatu (13), Fl.Costea (28), Tănase (64, 84) – Meshomer (36), Katan (40). Arbitru: Kevin Blom (Olanda). C.R.: Fl.Costea (61).
STEAUA: Răzvan Marian Stanca – Novak MartinoviÇ, Florin Gardoș (3 Raul Andrei Rusescu), Geraldo Washington Regufe Alves, Iasmin Latovlevici – Cristian Tănase, Alexandru Bourceanu, Pablo Daniel Brandán, Florin Constantin Costea – Mihai Alexandru Costea (85 Ionuț Eugen Năstasie), „Tatu” Leandro Ângelo Martins (26 Stefan NikoliÇ). Antrenor: Ilie Stan.

MACCABI: Nir Davidovitsh – Eyal Meshomer, Jurica Buljat, Sari Falach, Taleb Twatha – Seidu Yahaya (68 Alon Turjman), Gustavo Boccoli (37 Vladimer Dvalișvili) – Eydan Vered (33 Dela Yampolsky), Yaniv Katan, Eyal Golasa – Viham Amasha. Antrenor: Elisha Levi.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup