LIVE BLOG CM 2018, ziua 4 | Brazilia nu a scăpat de ziua surprizelor. Elveția scoate un punct miraculos. Germania – Mexic 0-1, după un meci modest al campioanei en-titre. Costa Rica – Serbia 0-1

LIVE BLOG CM 2018, ziua 4 | Brazilia nu a scăpat de ziua surprizelor. Elveția scoate un punct miraculos. Germania - Mexic 0-1, după un meci modest al campioanei en-titre. Costa Rica - Serbia 0-1
  • Publicat:
  • Actualizat:

Costa Rica – Serbia 0-1 (Kolarov 56)

  • Costa Rica: Navas – Gamboa, Acosta, Gonzalez, Duarte, Calvos – Venegas (Bolanos 60), D. Guzmans (Colindres 73), Borges, Ruiz – Urena (J. Campbell 66)
  • Rezerve: Pemberton, Moreira – Azofeifa, Gutierez, Oviedo, Smith, Tejeda, Wallace, Taston
  • Serbia: Stojkovic – B. Ivanovics, Milenkovic, Toisc, Kolarov – Matic, Milivojevic – Tadic (Rukavina 82), Milinkovic-Savic, Ljajic (Kostic 70) – Mitrovic (Prijovic 89)
  • Rezerve: Dimitrovic, Rajkovic – Grujic, Jovic, Radonjic, Rodic, Spajic, Veljkovic, Zivkovic

Germania – Mexic 0-1 (Lozano 35)

  • Germania: Neuer – Kimmich, J. Boateng, Hummelss, Plattehnhardt (M. Gomez 80) – Kroos, Khedira (M. Reus 60) – T. Müllers, Ozil, Draxler – T. Werner (Brandt 86)
  • Rezerve: Ter Stegen, Trapp – Sule, Rudy, Rudiger, J. Hector, Gundogan, Goretzka, Ginter
  • Mexic: Ochoa – Salcedo, Ayala, H. Morenos, Gallardo – H. Herreras, Guardado (R. Marquez 74) – Layun, Vela (E. Alvarez 58), Lozano (R. Jimenez 66) – Chicharito
  • Rezerve: Corona, Talavera – O. Peralta, E. Gutierrez, Fabian, J. Dos Santos, G. Dos Santos, J. Corona. Aquino

Brazilia – Elveția 1-1 (Coutinho 20 / Zuber 50)

  • Brazilia: Alisson – Danilo, T. Silva, Miranda, Marcelo – Casemiro(Fernandinho 60), Paulinho(Augusto 67) – Willian, Coutinho, Neymar – Gabriel Jesus(Firmino 79)
  • Rezerve: Ederson, Cassio – Marquinhos, R. Augusto, Taison, Fagner, D. Costa, R. Firmino, Geromel, Filipe Luis, Fernandinho
  • Elveția: Sommer – Lichtsteiners, Schar, Ajanki, R. Rodriguez – Behrami(Zakaria 71), Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Zuber – Seferovic(Embolo 80)
  • Rezerve: R. Burki, Mvogo – Djourou, Drmic, Elvedi, B. Embolo, G. Fernandes, Freuler, Gavranovic, Lang, Moubandje, Zakaria

Minutul 90+6: Final de meci! Ultimele minute i-au găsit pe sud-americani în atac, dar băieții lui Petkovic au rezistat eroic până la finalul partidei. Astfel, brazilienii ocupă locul trei în grupa E, la egalitate cu adversara din această seară, Elveția, și la două puncte de liderul Serbia. Costa Rica completează grupa, cu zero puncte


Minutul 90: Ocazie monumentală pentru Brazilia! Neymar centrează în careu dintr-o lovitură liberă, Firmino reia balonul cu capul dar Sommer face un meci mare și respinge. S-au arătat cinci minute de prelungire de la margine. Ar putea fi al treilea meci consecutiv fără victorie la Campionatul Mondial pentru brazilieni.


Minutul 88: Brazilia forțează victoria! Neymar primește o centrare în careu, acesta a reluat mingea cu capul dar Sommer a reținut și tabela rămâne intactă! Suntem aproape de încă o surpriză, după ce Germania a cunoscut gustul înfrângerii în fața Mexicului, scor 1-0, iar rivala Braziliei, Argentina, a remizat ieri cu Islanda, echipă aflată la primul meci din istorie la Campionatul Mondial, scor 1-1.


Minutul 79: Tite simte că poate câștiga partida și efectuează ultima schimbare în compartimentul ofensiv. Gabriel Jesus părăsește terenul după o prestație modestă, iar în locul său intră Roberto Firmino, omul care l-a „trimis acasă” în sferturile Ligii Campionilor, după dubla dintre Manchester City și Liverpool. Petkovic efectuează și el o schimbare, tot în atac. Iese Seferovic și intră Embolo.


Minutul 77: Ocazie pentru Brazilia! Neymar a încercat să-l imite pe predecesorul său de la Barcelona, Coutinho, și a încercat un șut cu interiorul din afara careului. Elvețianul Sommer nu a avut probleme și a reținut balonul.


Minutul 71: Cei doi antrenori mută strategic pentru a aduce victoria. Tite a făcut două modificări la mijlocul terenului. I-a scos pe rivalii Casemiro și Paulinho, iar în locul lor au fost aruncați în joc Fernandinho și Renato Augusto. Petkovic l-a scos pe Behrami și l-a introdus pe tânărul mijlocș al Borussiei Moenchengladbach, Zakaria (21 de ani).


Minutul 65: Brazilia a pus stăpânire pe joc după primirea golului semnat de Zuber. Statistica spune că din ultimele 12 șuturi pe poarta sud-americanilor în cadrul Cupei Mondiale, zece au dintre ele au schimbat tabela de marcaj. UItimele două meciuri ale brazilienilor la Cupa Mondială au fost eșecurile cu Olanda din finala mică a CM 2014, scor 3-0, respectiv dezastrul din semifinale împotriva Germaniei, 7-1.


Minutul 50: GOOOL Elveția! Început modest de repriză pentru brazilieni! Shaqiri execută perfect o lovitură de colț, iar Zuber reia cu capul fără nicio șansă pentru portarul Alisson, dorit insistent de marile cluburi ale Europei.


Minutul 46: S-a reluat jocul la Rostov! cei doi antrenori nu fac nicio schimbare după pauză. După golul marcat de Coutinho, aceasta a intrat într-o galerie selectă a celor care au marcat primul gol pentru selecționata cu cele mai multe trofee ale Cupei Mondiale din istorie.


Minutul 45+2: Pauză la Rostov! Brazilia a dominat începutul primei părți, iar golul lui Coutinho i-a calmat pe sud-americani. Elvețienii n-au avut nicio șansă importantă de gol în primele 45 de minute, fiind mult prea respectuoși în fața sud-americanilor.


Minutul 39: K.O. Zuber a primit în marginea careului brazilian, a încercat să trimită la colțul lung, dar a greșit complet execuția și l-a nimerit pe Thiago Silva. Fundașul advers nu se aștepta ca balonul să capete o asemenea traiectorie, astfel că a fost prins cu garda jos. Lovit puternic în figură, Silva a căzut la pământ și a avut nevoie de câteva secunde de respiro.


Minutul 30: Au lăsat-o mai moale. Brazilia a început foarte avântat meciul, golul lui Coutinho a venit conform cursului jocului, dar sud-americanii au luat piciorul de pe accelerație după deschiderea scorului. Elvețienii au început să treacă de mijlocul terenului, dar fără să-i pună probleme lui Alisson. Raportul posesiei este egal în acest moment, dar sud-americanii domină când vine vorba de ocaziile de gol.


Minutul 20: GOOOL Brazilia! Coutinho a deschis scorul cu un șut superb la colțul lung, care a ricoșat din bară și mai apoi a intrat în poartă. Jucătorul Barcelonei a imprimat un efect incredibil balonului, așa cum ne-a obișnuit încă din perioada în care evolua la Liverpool. Marcelo a centrat în careu, mingea a fost respinsă la 20 de metri, acolo unde a apărut Coutinho. Marcatorul nu a stat prea mult pe gânduri și a tras la colțul lung.


Minutul 15: Cutremur în Mexic! Reușita lui Lozano din meciul cu Germania ar fi produs un cutremur în America. Campioana en-titre a cedat cu 1-0 la Moscova, în meciul de debut de la turneul final. Brazilia domină începutul partidei de la Rostov, iar golul de 1-0 pare că plutește în aer.


Minutul 10: Prima mare ocazie a partidei! La capătul unui atac pozițional, Paulinho a reluat din interiorul careului mic, dar mingea s-a scurs pe lângă bara din stânga lui Sommer. Coutinho a avut mult spațiu de manevră la 16 metri, i-a pasat lui Neymar în stânga, iar vedeta lui PSG a trimis în fața porții, pentru Paulinho. Mijlocașul Barcelonei a profitat de o bâlbâială în defensiva lui Petkovic, dar a reluat modest, astfel că tabela rămâne intactă.


Foto Captură TVR


Minutul 4: Un nou look! Neymar s-a afișat la meciul de debut de la Campionatul Mondial cu o nouă freză extravagantă.


Minutul 1: Start la Rostov! A început ultimul meci al zilei de duminică. Lovitura de start le-a aparținut sud-americanilor. Partida este arbitrată de mexicanul César Arturo Ramos.


20:10 Avem echipele de start! Ne mutăm la Rostov pentru ultimul meci al zilei, Brazilia – Elveția. Neymar e titular, în timp ce Petkovic a ales să înceapă cu Seferovic, în dauna puștiului Breel Donald Embolo.


Minutul 90+3: Fluier final! Mexic învinge Germania, grație golului marcat de Lozano în minutul 35. Americanii ajung la șase meciuri de debut consecutive fără înfrângere la Campionatul Mondial. Al doilea meci al Grupei F, Suedia – Coreea de Sud, se dispută luni. Ultimul meci al zilei se dispută la Rostov-pe-Don, unde Brazilia înfruntă Elveția.


Minutul 89: Mexic rezistă! Gomez a încercat să devieze la colțul scurt cu călcâiul, dar Ochoa a blocat. Mingea a fost respinsă la 16 metri, unde a apărut lansat Brandt, care a trimis violent spre poartă. Voleul celui intrat în urmă cu trei minute a trecut la câțiva centimetri de vinclul porții.


Minutul 80: AMR 10! Joachim Low riscă tot în acest final. Cu zece minute înainte de final, selecționerul Germaniei l-a înlocuit pe fundașul din partea stângă, Plattehnhardt, cu vârful Mario Gomez. Cum Kimmich joacă foarte avansat, Boateng și Hummels rămân singuri în fața careului.


Minutul 74: Moment istoric la Moscova. La 39 de ani, Rafa Marquez a fost introdus în locul lui Andres Guardado, reușind astfel să bifeze al cincilea Campionat Mondial din carieră (2002, 2006, 2010, 2014 și 2018). Doar trei jucători se mai lăuda cu această perfomanță: Gianluigi Buffon, Antonio Carbajal și Lothar Matthäus. Fostul jucător al Barcelonei a devenit primul om din istorie care poartă banderola echipei naționale la cinci turnee finale de Campionat Mondial. De asemenea a devenit cel mai bătrân mexican care evoluează la Campionatul Mondial.


Minutul 65: La un pas de golul carierei! Kimmich a reluat spectaculos din foarfecă de la 14 metri, dar mingea a căzut pe poartă. Boateng a săltat mingea peste apărarea adversă, colegul său de la Bayern a trimis din cădere spre poartă, Ochoa era bătut, dar balonul nu a prins cadrul porții. Numai o execuție personală pare că poate face diferența în tabăra nemților.


Minutul 60: Încă 30 de minute! Germania joacă la fel de modest ca în prima repriză, în timp ce mexicanii au ales să se retragă și să conserve avantajul de pe tabelă. Cu excepția posesiei, raportul șuturilor e foarte strâns, numai că execuțiile nemților nu i-au pus probleme lui Ochoa. Singura ocazie importantă a reprezentat-o lovitura liberă executată de Toni Kroos, la care Ochoa a respins în transversală.


Minutul 55: Nimic nou. Nemții s-au instalat în jumătatea adversă, dar nu reușesc să amenințe poarta lui Ochoa. Defensiva lui Osorio se prezintă impecabil. Dacă Low nu reușește să schimbe ceva, mexicanii au toate șansele să plece cu cele trei puncte de la Moscova. În Grupa F se mai află Suedia și Coreea de Sud, care vor evolua luni.


Minutul 46: S-a reluat partida de la Moscova! Cei doi selecționeri nu au efectuat modificări la pauză. Rămâne de văzut dacă Low a reușit să-și trezească elevii în cele 15 minute petrecute la vestiar.


Pauză: Nu mi-a dat voie! Până începe repriza secundă vă propunem să citiți povestea unui fan mexican, care nu a putut merge în Rusia, pentru că soția nu i-a dat voie. Prietenii săi au găsit o rezolvare. AICI găsiți întreaga aventură.


Minutul 45+1: Pauză pe Lujniki! Mexicanii conduc cu 1-0 după primele 45 de minute. Nemții au fost organizați mai bine în teren, dar entuziasmul și dorința americanilor a fost răsplătită. Germania a câștigat ultimele șapte meciuri de debut de la un Campionat Mondial, în timp ce americanii sunt neînvinși în ultimele cinci. De asemenea, Germania a marcat 20 de goluri în ultimele patru meciuri din prima etapă a grupelor: 8 vs Arabia Saudită în 2002, 4 vs Costa Rica în 2006, 4 vs Australia în 2010 și 4 vs Portugalia în 2014.


Minutul 39: Bară! Toni Kroos a șutat superb din lovitură liberă, de la 24 de metri, dar Ochoa a reușit să scoată mingea din vinclu și să o respingă în transversală. Nemții s-au aruncat în atac după golul de 1-0 marcat de Lozano, dar mexicanii au rezistat și încearcă să echilibreze jocul. Pentru Chicharito&Co ar însemna enorm să intre în avantaj la cabine.


Minutul 35: GOOOL Mexic! Lozano a deschis scorul la capătul unui contraatac. Încercările americanilor au fost răsplătite în cele din urmă. Chicharito i-a deviat decisiv lui Hirving Lozano, care s-a distrat cu fundașii lui Low, după care l-a executat pe Neuer cu un șut puternic la colțul scurt, din apropiere.


Minutul 29: Încă un șut de încălzire. Layun a șutat pe jos de la 16 metri, la colțul scurt, dar Neuer a reținut fără probleme. Entuziasmul americanilor s-a mai stins, dar nici jocul Germaniei nu este strălucit. Nemții ajung cu ușurință în ultimii 20 de metri, dar nu reușesc să se găsească în zona careului advers.


Minutul 20: Germania răspunde. Kimmich i-a pasat lui Werner peste apărarea adversă, iar atacantul lui RB Leipzig a reușit să preia, a efectuat o piruetă, dar a șutat pe centrul porții, unde se afla Ochoa, colegul lui Răzvan Marin de la Standard Liege. Nemții au avut posesia în primele 20 de minute, dar mexicanii au apărut mai des la finalizare.


Minutul 14: Nu-mi invada spațiul personal! Toni Kroos a încercat să-i explică arbitrului de ce a pus mâna pe minge după ce a fost doborât de un adversar, dar iranianul Alireza Faghani a ținut să-l țină la distanță pe mijlocașul lui Real Madrid, care se apropiase foarte mult de central.


Foto Captură TVR


Minutul 10: Guardalo! Andres Guardado a șutat puternic de la 27 de metri, la colțul scurt, dar Neuer a reținut fără probleme. Mexicanii joacă cu mult entuziasm în acest prim sfert de oră, dar nemții dau senzația că oricând ar putea tranșa soarta jocului. Cu mai multă luciditate la finalizare, mexicanii ar putea să-i pună probleme serioase lui Manuel Neuer.


Minutul 2: Ocazie pentru Mexic! Vela i-a pasat ideal lui Lozano în marginea careului, care mai apoi a fost blocat în ultimul moment de Boateng. Jucătorul lui PSV Eindhoven a fost blocat exact în momentul șutului de apărătorul lui Bayern Munchen.


Foto Captură TVR


Minutul 1: A început partida dintre Germania și Mexic! Nemții vin după zece victorii în ultimele zece partide. Centralul jocului este iranianul Alireza Faghani. Lovitura de începere le-a aparținut americanilor.


17:27 Titlul suprem! Înaintea meciului cu Mexic, selecționerul Germaniei, Joachim Low, a vizitat muzeul FIFA, unde a vorbit despre triumful din 2014: „Să câștigi un asemenea titlu e ceva la care poți doar să visezi. E cel mai de preț lucru pe care îl poți atinge, atât ca jucător cât și ca antrenor.”


17:10 Ne mutăm la Moscova! Deținătoarea Cupei Mondiale intră în scenă în compania Mexicului. Joachim Low merge pe mâna lui Manuel Neuer, care a revenit recent la antrenamente după ce a ratat aproape întreg sezonul. Columbianul Osorio i-a lăsat pe bancă pe frații Dos Santos, iar vârf de atac va fi Chicharito,


Minutul 90+8: Fluier final la Samara! Reușita lui Kolarov a decis partida de deschidere a zilei de duminică. A fost al treilea meci încheiat cu scorul de 1-0 la acest turneu final, după Uruguay – Egipt 1-0, Iran – Maroc 1-0 și Danemarca – Peru 1-0. Urmează partida campioanei mondiale en-titre: Germania – Mexic, de la ora 18:00. Ziua se încheie cu meciul dintre Brazilia și Elveția.


Spiritele s-au încins pe final, după ce un membru din staff-ul americanilor nu i-a acordat mingea lui Matic, care voia să repună rapid de la margine. Foto TVR+


Minutul 84: All out atack. Sârbii s-au aruncat cu tot efectivul în ofensivă în partea secundă, după o primă repriză în care s-au prezentat destul de precaut. Surprinzător, posesia le-a aparținut costaricanilor în partea secundă, dar Stojkovic n-a mai avut nimic de apărat.


Minutul 76: Invers! Tadic a trimis în fața porții, Navas a fost depășit de minge, iar Kostic a apărut la finalizare. Jucătorul intrat în locul lui Ljajic avea poarta goală în față, dar mingea s-a lovit de el și a ricoșat în partea opusă, astfel că tabela rămâne intactă. La reluare s-a văzut că Navas a împins mingea cu vârful degetelor și i-a schimbat decisiv traiectoria.


Minutul 56: GOLAZOOO KOLAROV! Fundașul Romei a marcat în stilul său caracteristic, reușind să expedieze o torpilă din lovitură liberă direct în plasa porții apărate de Navas. Mingea a șters bara din stânga portarului, care n-a avut nicio șansă la șutul apărătorului în vârstă de 32 de ani. VIDEO CU EXECUȚIA. Mitrovic a fost faultat de Guzman în lateral, în zona de 23 de metri, iar Kolarov a arestat mingea, după care a șutat imparabil.


Minutul 50: Apără Navas! Atacantul Serbiei, Mitrovic, a scăpat singur cu Keylor Navas, a ochit colțul lung, dar portarul costarican a intuit unde va trimite acesta și a respins. A fost cu siguranță cea mai mare ocazie a partidei. Europenii au început mult mai bine repriza secundă și forțează deschiderea scorului.


Minutul 46: S-a reluat partida de la Samara! Cei doi selecționeri n-au efectuat modificări la pauză.


Minutul 45+2: Pauză la Samara! Remiză albă între Costa Rica și Serbia după primele 45 de minute. Americanii au avut cele mai importante ocazii, în timp ce sârbii au trecut la control după primul sfert de oră.


Minutul 42: O nouă șansă pentru Costa Rica! Fundașul lateral Calvo a finalizat cu șut un atac pozițional al echipei sale. După o serie de pase neîntrerupte, Calvo a intrat în centru, a șutat la colțul scurt, dar mingea n-a prins cadrul porții.


Minutul 30: Mingea la noi. Dacă în primul sfert de oră sârbii au avut o posesie mai slabă a balonului, lucrurile s-au schimbat în ultimele 15 minute. Costa Rica așteaptă să dea lovitura pe contraatac, în timp ce Serbia nu riscă deocamdată. Probabil că se va merge la cabine cu acest scor de 0-0, dacă Ljajic, Tadic sau Milinkovic-Savic nu vor inventa o pasă sclipitoare pentru Mitrovic.


Minutul 27: Superficial. Milinkovic-Savic a scăpat singur cu Navas după o pasă lungă venită din flancul stâng, a preluat, dar a reluat modest din voleu, iar mingea s-a târât până la poartă, fiind culeasă de portarul legitimat la Real Madrid. Sârbii controlează partida în aceste momente, americanii se află cu tot efectivul în propria jumătate, dar cele mai mari ocazii le-au aparținut elevilor lui Oscar Ramirez.


Minutul 15: Navas e la post! Tadic și Branislav Ivanovic au combinat în flancul drept, iar fundașul lui Zenit a trimis periculos în șase metri. Mitrovic venea lansat pentru a împinge balonul în poartă, dar Navas a respins cu vârful degetelor. Iată cum arată statisticile după primul sfert de oră:


Minutul 12: Din nou Gonzalez! Fundașul legitimat la Bologna, Giancarlo Gonzalez, a reluat din nou periculos cu capul din centrul careului, dar de această dată nu a mai prins cadrul porții. Apărătorul a fost găsit cu o „lumânare” în suprafața de pedeapsă, a încercat să-l lobeze pe Stojkovic, care ieșise în întâmpinare, dar a relua defectuos, iar mingea s-a scurs în afara terenului.


Minutul 3: Treiarul a fost la un pas să lovească în minutul 3. Gonzalez a reluat cu capul din centrul careului advers, dar n-a reușit să cadreze balonul, astfel că Stojkovic a reținut fără probleme. A fost prima minge trimisă pe spațiul porții în această după-amiază.


Minutul 1: Start! A început primul meci al zilei, Costa Rica – Serbia. Lovitura de începere le-a aparținut europenilor. Arbitrul acestei partide este senegalezul Malang Diedhiou. Mitrovic a fost lansat încă din primul moment, dar fundașii lui Navas au intervenit în ultimul moment. Lovitură de colț pentru Serbia.


14:00 Dăm startul unei noi zi la Mondial! Avem echipele de start din Costa Rica – Serbia, meci care începe la ora 15:00 și deschide Grupa E a turneului final.


Grupa E își începe aventura devreme, de la ora 15:00, la Samara, unde Costa Rica și Serbia deschis ostilitățile cu un meci care, odată câștigat, le poate oferi un avantaj imens în turneu. În timp ce Costa Rica vine la Mondial la patru ani de la momentul în care câștiga o grupă cu Italia, Anglia și Uruguay și se oprea în sferturi, Serbia se întoarce la turneul final după absența din 2014. În condițiile în care Brazilia și Elveția, considerate cele mai bune echipe ale grupei, se înfruntă în meci direct, cele trei puncte puse în joc la Samara capătă o importanță aparte, pentru că un succes e sinonim cu un mare pas spre calificarea în optimi,

Dacă „Los Ticos” îi au ca vedete pe Keylor Navas și Joel Campbell, Serbia propune o echipă cu mulți jucători experimentați, care au adunat ani mulți la cel mai înalt nivel. Ivanovic și Kolarov, oameni cu mare experiență în Premeir League, vor conduce apărarea, Milinkovic-Savic și Matic vor dirija mijlocul terenului, iar o linie foarte talentată, cu Ljajic, Kostic și Tadic, îl va susține pe vârful Mitrovic.

Costa Rica – Serbia, echipele probabile:

  • Costa Rica: Navas – Gamboa, Gonzalez, Acosta, Duarte, Oviedo – Bolanos, Guzman, Borges, Campbell – Urena
  • Serbia: Stojkovic – Rukavina, Ivanovic, Tosic, Kolarov – Matic, Milinkovic-Savic – Tadic, Ljajic, Kostic – Mitrovic

De la ora 18:00, e rândul Grupei F să-și înceapă calculele, iar startul e dat chiar de campioana mondială en-titre, Germania. La patru ani de la succesul dramatic din finala cu Argentina, Mannschaft-ul vine în Rusia cu un lot ceva mai tânăr, dar și cu zece meciuri câștigate din zece jucate în preliminarii, 43 de goluri marcate și doar patru primite. Cu Reus, Muller și Draxler așteptați să producă spectacol în spatele lui Werner, Low va sta, la Moscova, pe stadionul Lujniki, față în față cu un adversar incomod, dar pe care-l cunoaște.

Pe final de 2017, tot în Rusia, cele două echipe s-au întâlnit la Cupa Confederațiilor, iar victoria i-a revenit unei echipe mai tinere a Germaniei, scor 4-1. Totuși, lucrurile se schimbă la turneul final, iar Mexicul, condusă din 2015 de columbianul Juan Carlos Osorio, are în spate încrederea dată de o singură înfrângere suferită în 16 meciuri jucate în preliminarii.

Germania – Mexic, echipele probabile:

  • Germania: Neuer – Kimmich, Boateng, Hummels, Hector – Khedira, Kroos – Reus, Muller, Draxler – Werner
  • Serbia: Ochoa – Salcedo, Ayala, Moreno, Gallardo – Herrera, Guardado, Santos – Vela, Lozano, Jimenez

Seara, de la ora 21:00, ne întoarcem în Grupa E și mergem la Rostov-Don pentru debutul Braziliei, favorita caselor de pariuri la acest campionat mondial. Umiliți de Germania în semifinaleel din 2017, 7-1, Neymar și colegii lui atacă turneul final din postura unei echipe cu o imagine foarte bună dată de parcursul excelent din preliminarii. La fel ca în 2014, Brazilia pe marea scenă cu doar șase jucători care au mai jucat la Cupa Mondială, dar are statistica de partea ei, în condițiile în care nu a mai pierdut din 1934 meciul de debut la un turneu final.

De partea cealaltă, Elveția a avut nevoie de baraj pentru a-și lua biletele de Rusia, însă naționala lui Vladimir Petrovic e foarte bine văzută pe plan mondial. De ce? Elveția nu a mai pierdut din 2016, a fost eliminată de la EURO la loviturile de departajare, iar omogenitatea grupului o transformă într-o formație greu de bătut. În plus, elvețienii au experiența „uciderii” granzilor în primul meci de la Mondial, învingând Spania în primul meci de la Cupa Mondială din 2010.

Brazilia – Elveția, echipele probabile:

  • Brazilia: Alisson – Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo – Casemiro, Paulinho, Coutinho – Willian, Gabriel Jesus, Neymar
  • Elveția: Sommer – Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez – Behrami, Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Zuber – Embolo
Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup