LIVE BLOG CM 2018, ziua 3 | Croația – Nigeria 2-0. Peru – Danermarca 0-1. Sud-americanii au ratat cât pentru întreg turneul final, surpriză în Argentina – Islanda

LIVE BLOG CM 2018, ziua 3 | Croația - Nigeria 2-0. Peru - Danermarca 0-1. Sud-americanii au ratat cât pentru întreg turneul final, surpriză în Argentina - Islanda
  • Publicat:
  • Actualizat:

Franța – Australia 2-1 (Griezmann 58-pen., Pogba 81 / Jedinak 61-pen.)

  • Franța: Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, Lucas Hernandez – Tolissos (Matuidi 78), Kante, Pogba – Griezmann (Giroud 70), Mbappe, O. Dembele (Fekir 70)
  • Rezerve: Areola, Mandanda, Kimpembe, Lemar, B. Mendy, N’Zonzi, Rami, Sidibe, Thauvin
  • Australia: Ryan – Risdons, Sainsbury, Milligan, Behichs – Mooy, Jedinak – Leckies, Rogic (Irvine 71), Kruse – Nabbout (Juric 64)
  • Rezerve: B. Jones, Vukovic, T. Cahill, Degenek, Irvine, Jurman, Luongo, Maclaren, Meredith, Petratos

Argentina – Islanda 1-1 (Aguero 19 / Finnbogason 24)

  • Argentina: Caballero – Salvio, Otamendi, Rojo, Tagliafico – Mascherano, Biglia (Banega 54) – Meza (Higuain 84), Messi, Di Maria (Pavon 75) – S. Aguero
  • Rezerve: Guzman, Armani, Acuna, Ansaldi, Dybala, Fazio, Lo Celso, Mercado, Perez
  • Islanda: Halldorsson – Saevarsson, Arnason, R. Sigurdsson, Magnusson – Gudmundsson (Gislason 63), Gunnarsson (Skulason 76), G. Sigurdsson, Hallfredsson, Bjarnason – Finnbogason (B. Sigurdsson 89)
  • Rezerve: Schram, Runarsson, Bodvarsson, Eyjolfsson, Gudmundsson, Ingason, Trautason

Peru – Danemarca 0-1 (Y. Poulsen 59)

  • Peru: Gallese – Advincula, A. Rodriguez, Ramos, Trauco – Tapia (Aquino 87), Yotun – Carrillo, Cuevas, Flores (Guerrero 63) – Farfan (Ruidiaz 85)
  • Rezerve: Caceda, Carvallo, Aquino, Araujo, Cartagena, Corzo, Guerrero, Hurtado, Loyola, Polo, Ruidiaz, Santamaria
  • Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen (M. Jorgensen 81), Larsen – Kvist (Schone 35), Eriksen, Delaneys – Y. Poulsen, N. Jorgensen, Sisto (Braithwaite 67)
  • Rezerve: Lossl, Ronnow, Cornelius, Dolberg, Fischer, M. Jorgensen, Knudsen, Krohn-Dehli, Lerager, Vestergaard

Croația – Nigeria 2-0 (Etebo a.g. 32, Modric 71)

Echipele de start:

  • Croația: Subasic – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic – Rakitic, Modric – Rebic, Kramaric, Perisic – Mandzukic
  • Rezerve: Livakovic, L. Kalinic – Corluka, Kovacic, Brozovic, Bradaric, Badelj, Caleta-Car, N. Kalinic, Pjaca, Pivaric, Jedvaj
  • Nigeria: Francis – Idowu, Ekong, Balogun, Shehu – Ndidi, Etebo – Moses, Obi Mikel, Iwobi – Ighalo
  • Rezerve: Ezenwa, Akpeyi – Echiejile, Musa, Nwankwo, Iheanacho, Obi, ONazi, Omero, Ogu, Awaziem, Ebuehi

Minutul 90+3 FINAL! Croația – Nigeria 2-0.


Minutul 71! GOOOOOOOOOOOL CROAȚIA! Europenii au rezolvat într-o mare măsură partida cu Nigeria. Modric a pus mâna pe minge, a așezat-o la punctul cu var și a înscris pentru 2-0. 


Minutul 70! Penalty pentru Croația! Ekong l-a luat în brațe pe Mandzukic în propriul careu, iar centralul a dictat lovitură de pedeapsă și cartonaș galben pentru jucătorul african. 


Minutul 46 A început repriza secundă. 


Minutul 45+1 Pauză! Croația – Nigeria 1-0


Minutul 32 GOOOOOOOOOOL CROAȚIA! Europenii deschid scorul în minutul 32 în urma unui corner, dar „ajutați” de adversari. Mandzukic a deviat un balon venit din corner, iar Etebo nu s-a putut feri din calea balonului și l-a introdus în poartă. 


Minutul 23 Africanii ies și ei din carapace și amenință poarta lui Subasic. În urma unui corner executat de pe dreapta, nigerienii au plimbat mingea dintr-o parte în cealaltă a careului advers, dar faza a fost finalizată printr-un șut foarte slab, pe lângă poartă. 


Minutul 1 A început partida de la Kaliningrad! Cine va câștiga această partidă va trece, pentru moment, pe primul loc al grupei D, după ce Argentina și Islanda au remizat, scor 1-1.


Minutul 90+5: Final de meci! Danemarca se impune cu 1-0 la capătul unui meci în care sud-americanii au ratat cât pentru trei meciuri. În urma acestui rezultat, Danemarca și Franța împart primul loc al clasamentului, cu câte trei puncte. Cele două se vor duela în meci direct în ultima etapă din faza grupelor.


Minutul 86: Eriksen răspunde! Vedeta Danemarcei a primit în centrul careului, îl avea în față doar pe Gallese, dar l-a luat la țintă pe portarul sud-american.


Minutul 84: NU SE POATE! Schmeichel apără din nou. Carrillo a sprintat în marginea careului, a trimis în fața porții pentru Farfan, care a șutat din voleu pe centrul porții. Schmeichel s-a redresat în ultima secundă și a respins incredibil cu vârful bocancului. Peruvienii au ratat astăzi cât pentru trei meciuri.


Minutul 80: La un pas de golul vieții! Guerrero, veteranul care a fost la un pas să rateze Campionatul Mondial după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină, a reluat cu călcâiul din centrul careului, dar mingea a trecut milimetric pe lângă stâlpul din stânga lui Schmeichel. Mingea pur și simplu nu vrea să intre în poarta nordicilor, care au înscris la primul moment de neatenție al sud-americanilor.


Minutul 61: La un pas de egalare! Flores a avut șansa egalării la numai câteva secunde după ce Poulsen a deschis scorul. Peruvianul a primit în fața porții, a șutat la colțul lung, dar Schmeichel a reușit să respingă și să mențină tabela intactă.


Minutul 59: GOOOL Danemarca! Eriksen l-a angajat ideal pe Poulsen, care a rămas singur cu Gallese și a înscris pentru 1-0, contrar cursului jocului. Vedeta lui Tottenham a condus contraatacul echipei sale, a pasat în partea stângă pentru atacantul lui RB Leipzig. Defensiva lui Gareca a fost prinsă pe contre-pied, astfel că Gallese s-a văzut lăsat singur în fața omului care a comis penalty-ul din finalul primei părți.


Minutul 55: Cadeee! Au apărut și primele glume în mediul online după ratarea lui Cueva de la 11 metri.


Minutul 46: S-a reluat partida de la Saransk! Nu s-au efectuat modificări la pauză.


Minutul 45+3: Pauză la Saransk! Peru a jucat mai bine în primele 45 de minute, iar Cueva putea marca un gol cât se poate de meritat, dar a irosit o șansă uriașă.


Minutul 45+1: Ratare! Cueva a trimis peste poartă de la 11 metri, spre uimirea antrenorului Gareca, rămas fără reacție pe scaunul său. A fost al patrulea penalty al zilei și în același timp al doilea ratat. Griezmann și Jedinak au transformat, Messi și Cueva au ratat. VIDEO cu momentul.


Minutul 45: Penalty pentru Peru! Cueva a fost faultat de Poulsen, cel care a fost la un pas să comită un penalty și în debutul partidei. După ce a consultat sistemul VAR, centralul Gassama a indicat punctul cu var. Inițial, arbitrul din Gambia a lăsat jocul să meargă, dar după câteva secunde a întrerupt jocul. Intervenția lui Poulsen a fost cât se poate de clară și s-a petrecut chiar în fața centralului.


Minutul 39: Prima replică pe măsură a nordicilor! Eriksen a trimis în zid dintr-o lovitură liberă, iar mingea a ricoșat la Schone, care a intrat recent în locul lui Kvist. Mijlocașul lui Ajax a trimis din voleu spre poarta apărată de Gallese, dar goalkeeper-ul sud-american a reținut în doi timpi. A fost primul șut pe poartă expediat de Danemarca.


Minutul 35: Goals! Peruvienii din flancul drept, Advincula și Carrillo, au ales să intre pe teren cu aceeași freză, la meciul de debut din Rusia. Amândoi s-au tuns scurt și s-au vopsit, fiind blonzi acum, cu ocazia meciului din această seară. De asemenea, cei doi poartă numere consecutive. Fundașul Advincula poartă tricoul cu număru 17, iar aripa Carrillo îmbracă tricoul cu numărul 18.


Minutul 29: O nouă șansă pentru Peru! Carrillo l-a lansat pe veteranul Farfan în adâncime, care a preluat și a pătruns în careu. Kjaer s-a aruncat la sacrificiu și a respins în afara terenului șutul lui Farfan. Danemarca joacă la fel de modest ca în debutul partidei, dar nici sud-americanii nu mai joacă la același nivel ca în primele minute.


Minutul 23: MOTM! Portarul Islandei, Halldorsson, a primit premiul pentru cel mai bun jucător al meciului cu Argentina. Acesta a parat lovitura de pedeapsă executată de Messi în minutul 64, la scorul de 1-1. A devenit astfel primul portar din istoria țării sale care apără un penalty la un Campionat Mondial.


Minutul 15: E ceva putred în Danemarca. Danezii nu au șutat deloc în primele 15 minute, în timp ce sud-americanii înaintează cu trecerea timpului, iar jocul lor pare că devine din ce în ce mai legat. Pare doar o chestiune de timp până când sud-americanii vor reuși să deschidă scorul.


Minutul 13: Carrilloooo! Schmeichel a fost întins serios de această dată. Carrillo a pătruns în centru din partea dreaptă, a șutat cu mult efect la colțul lung, iar balonul părea că se va opri în plasa laterală. Portarul lui Leicester a anticipat foarte bine traiectoria balonului și a respins în timp util. Danezii nu se regăsesc în acest prim sfert de oră.


Minutul 8: Kasper e la post! Yotun a trimis puternic de la 25 de metri, dar n-a reușit să cadreze balonul. Schmeichel a reținut fără probleme. Sud-americanii par mult mai entuziașmați în acest debut de meci.


Minutul 3: VAR? Sud-americanii au solicitat un penalty la prima acțiune periculoasă din această seară. Poulsen l-a împiedicat pe Flores în interiorul suprafeței de pedeapsă, într-un duel al jucătorilor care poartă numărul 20, dar Gassama a făcut semn că jocul poate continua. Existau circumstanțe de penalty?


Captură TVR


Minutul 1: Start la Saransk! Lovitura de începere le-a aparținut danezilor, care atacă de la dreapta la stânga. Partida este condusă la centru de Bakary Gassama, un arbitru din Gambia, care se află pe lista FIFA din 2007.


18:50 Au mai rămas două jocuri. Suporterii celor două echipe au luat cu asalt arena din Saransk. După ce Franța a trecut de Australia cu 2-1 iar Islanda și Argentina au remizat, scor 1-1, au mai rămas două jocuri de disputat: Peru – Danemarca și Croația – Nigeria.


Minutul 90+5: Final! Islanda debutează cu o remiză la Cupa Mondială, în compania vicecampioanei mondiale. Extrem de incisivi, islandezii au revenit după ce Aguero a deschis scorul, iar portarul Halldorsson l-a blocat pe Messi care nu l-a putut învinge de la punctul cu var. Au mai rămas două meciuri de disputat în această zi plină de fotbal: Peru – Danemarca (19:00) și Croația – Nigeria (22:00).


Minutul 89: Miss Penalty 🙂 După ce Leo Messi a irosit un penalty în repriza secundă, internetul a explodat, iar vedeta Barcelonei este ironizată la foc automat.


Minutul 88: Made in China! Mascherano a încercat să-l învingă pe Halldorsson cu un șut de la 23 de metri, dar execuția mijlocașului legitimat la Hebei Fortune a fost una dezamăgitoare. Mingea trimisă slab pe centrul porții nu i-a pus niciun fel de problemă lui Halldorsson.


Minutul 85: AMR 5! Islanda e la doar cinci minute de un debut pozitiv la Campionatul Mondial. Chiar dacă statistica este de partea Argentinei, să nu uităm miracolul Celtic.


Minutul 80: Un nou gol pe final? În fiecare meci s-a marcat în utlimele zece minute. Doar partida dintre Rusia și Arabia Saudită era deja decisă, astfel că reușitele tardive au contat doar pentru golaveraj. În rest am văzut reușite care au răsturnat complet calculele, atunci când nimeni nu se mai aștepta. Higuain se pregătește să intre pe gazon.


Minutul 70: Rooney 1, Messi 0. Golgheterul all-time al naționalei Angliei a marcat la EURO 2016 contra Islandei de la 11 metri, iar în poartă se afla același Halldorsson. Chiar și așa, insularii au întors scorul în meciul respectiv și s-au impus cu 2-1, furnizând una dintre cele mai mari surprize din istoria competiției.


Minutul 64: Apără Halldorsson! Leo Messi a executat lovitura de pedeapsă, a trimis în dreapta portarului, dar islandezul a ghicit colțul și a respins în lateral. Suporterii islandezi prezenți pe stadion au luat-o razna după parada lui Halldorsson. VIDEO CU MOMENTUL


Minutul 63: Penalty pentru Argentina! Magnusson l-a doborât în careu pe Meza, astfel că Marciniak a indicat fără să ezite punctul cu var. Leo Messi este cel care va executa lovitura de pedeapsă pentru Argentina.


Minutul 55: Fumatul interzis? Diego Armando Maradona a apărut în tribune la meciul dintre Argentina și Islanda și a avut nevoie de doar câteva minute pentru a intra din nou în atenția publicului. Legenda sud-americană și-a aprins un trabuc în loja sa, chiar dacă acest lucru e interzis pe stadioanele care găzduiesc meciurile Cupei Mondiale.


Minutul 46: S-a reluat partida dintre Argentina și Islanda. Cei doi selecționeri nu au efectuat modificări la pauză. Sampaoli are o bancă de rezerve impresionantă, pe care se află Lo Celso, Higuain, Dybala sasu Banega.


Minutul 45+1: Pauză la Moscova! Argentina a dominat repriza, a înregistrat peste 200 de pase, dar islandezii au rezistat în fața vedetelor sud-americane. Așa cum ne așteptam, insularii au fost extrem de periculoși pe contraatac, reușind să-i pună mari probleme lui Caballero, ba chiar să înscrie prin Finnbogason.


Minutul 44: O nouă șansă pentru Islanda! Contraatacul reprezintă cheia succesului pentru oaspeți, care l-au pus din nou la încercare pe Caballero. Sigurdsson a pătruns în careu din lateral, a șutat pe jos la colțul lung, dar rezerva lui Courtois de la Chelsea a blocat. Chiar dacă au cedat complet posesia, islandezii au fost mai periculoși la finalizare.


Minutul 38: Pasă, pasă, respingere. Argentina desenează foarte artistic până în zona careului advers, dar acolo apar fundașii islandezi, care resping toate atacurile sud-americanilor. Insularii au cedat deliberat terenul, astfel că sunt comasați în ultimii 30-35 de metri. Raportul posesiei este unul compleșitor: 80% în favoarea Argentinei.


Minutul 24: GOOOL Islanda! Finnbogason egalează după un carambol în careul Argentinei. Atacantul lui Augsburg devine astfel primul islandez din istorie care marchează la Campionatul Mondial. Gudmundsson a trimis în fața porții, Sigurdsson n-a reușit să împingă mingea în plasă, fiind blocat de Caballero, dar Finnbogason s-a aflat la locul potrivit și a reluat în plasă, pentru 1-1.


Minutul 19: GOOOL Argentina! Aguero a înscris cu un șut violent din întoarcere. Rojo a trimis în fața porții, atacantul lui Manchester City a preluat, cu spatele la poartă, după care a reluat din piruetă sub bara transversală. Halldorsson n-a avut nicio șansă la execuția lui Kun, astfel că Argentina conduce cu 1-0.


Minutul 17: Leo Messi și prima sa ocazie. Vedeta Barcelonei a pătruns în centru din bandă, l-a ochit pe Halldorsson, după care a șutat. Mingea s-a dus direct pe centrul porții, iar portarul islandez a boxat fără probleme în lateral.


Minutul 9: Ratare uriașă pentru Islanda! După o eroare în defensiva Argentinei, Islanda a recuperat în marginea careului, Sigurdsson a șutat în blocaj, mingea a ajuns în dreptul porții, unde a apărut demarcat Bjarnason. Optarul a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție ideală, spre uimirea suporterilor prezenți la Moscova.


Minutul 7: La un pas de 1-0. Messi a centrat în interiorul careului din partea dreaptă, Tagliafico a lovit cu capul din plonjon, dar mingea a trecut milimetric pe lângă stâlpul din dreapta lui Halldorsson. A urmat replica Islandei. Finnbogason a reluat peste din marginea careului, pe un contraatac..


Minutul 1: Vamos! A început al doilea meci al zilei, Argentina – Islanda. Polonezul Marciniak oficiază la Moscova. Al doilea meci al Grupei D, Croația – Nigeria, urmează să se dispute la ora 22:00. Chiar dacă inițial s-a spus că Islanda va începe într-un sistem 4-4-2, se pare că insularii evoluează în 4-5-1, cu Sigurdsson în spatele vârfului Finnbogason.


15:24 Replay. Leo Messi a marcat pe 16 iunie 2006 primul său gol pentru echipa națională a Argentinei la Cupa Mondială. Într-un meci cu Serbia și Muntenegru, Messi a fost introdus pe teren în minutul 75, în locul lui Maxi Rodriguez, iar în minutul 88 a închis tabela la 6-0.


15:20 MOTM! Griezmann a fost desemnat „Omul meciului” după victoria cu Australia. Atacantul lui Atletico Madrid a deschis scorul dintr-un penalty pe care tot el l-a obținut, după intervenția VAR. Portarul egiptean Mohamed El-Shenawy a refuzat premiul acordat jucătorului meciului cu Uruguay. Goalkeeperul a procedat astfel fiindcă trofeul e sponsorizat de o marcă de alcool, Budweiser.


15:15 Ne mutăm la Moscova! Au fost anunțate echipele de start pentru meciul dintre Argentina și Islanda. Sampaoli merge pe un 4-2-3-1, în timp ce Hallgrimsson a ales un clasic 4-4-2. Messi va juca în spatele lui Kun Aguero, fiind asistat de Meza și Di Maria în benzi. Islanda atacă cu cele două vedete Sigurdsson și Finnbogason.


Minutul 90+5: Fluier final! Franța s-a impus cu multă șansă la Kazan, după intervenția VAR și golul lui Pogba din minutul 81. Australia a început mai slab partida, dar apoi a echilibrat jocul și nu a fost cu nimic mai prejos de vicecampioana Europei


Minutul 81: GOOOL Franța! Pogba înscrie cu multă șansă pentru 2-1, ajutat de o deviere a lui Behich. Mijlocașul a încercat să împingă balonul spre poartă, Behich a deviat, iar mingea s-a îndreptat spre bara transversală. Balonul a lovit bara, după care a picat în poartă. Ryan a fost prins ieșit din poartă, astfel că n-a putut respinge.


Minutul 76: Vedem încă un gol marcat pe final? Au rămas mai puțin de 15 minute până la final, iar Deschamps a schimbat liniile în ofensivă. Giroud și Fekir i-au înlocuit pe Griezmann și Dembele, dar jocul nu s-a schimbat de la introducerea celor doi. Cu excepția meciului de deschidere, Rusia – Arabia Saudită 5-0, restul jocurilor au fost decise în ultimele momente.


Minutul 61: Penalty pentru Australia! Umtiti a lovit mingea cu mâna în urma unei centrări expediate în fața porții. De această dată nu a mai fost nevoie de intervenția VAR, astfel că arbitrul Cunha a indicat punctul de la 11 metri. GOOOL Australia! Jedinak a înscris fără emoții, pe centrul porții, după ce Lloris a plonjat în stânga. Se anunță o ultimă jumătate de oră extrem de interesantă la Kazan.


Minutul 58: GOOOL Franța! Același Griezmann a executat lovitura de pedeapsă obținută în urma intervenției VAR. Șeptarul lui Deschamps a trimis violent în partea dreaptă, iar Ryan a rămas țintuit pe centrul porții.


Minutul 55: Penalty pentru Franța! Franța a primit o lovitură de pedeapsă în urma intervenției arbitrajului video! Este pentru prima oară în istoria turneului final când se apelează la această tehnologie. Griezmann a fost agățat în careu de Risdon, dar centralul Cunha a lăsat jocul să meargă în primă fază. După câteva secunde partida a fost întreruptă, iar în urma consultării aribtrajului video, centralul a indicat punctul cu var.


Minutul 51: Cangurii au invadat Rusia. Australia are parte de o galerie impresionantă pe arena din Kazan, lucru cu care Franța nu se poate mândri.


Minutul 46: S-a reluat partida dintre Franța și Australia! Cei doi selecționeri nu au efectuat modifcări la pauză. Rămâne de văzut dacă Deschamps a reușit să-și trezească elevii în cele 15 minute petrecute la vestiar.


Minutul 45+1: Pauză la Kazan! Franța a început promițător, dar s-a stins pe parcurs. Australienii s-au apărat impecabil, iar apoi și-au dat seama că au o șansă bună de a scoate măcar un punct. Flancul drept al defensivei franceze a fost zona de acțiune preferată a australineilor, Pavard având o evoluție modestă în primele 45 de minute.


Minutul 43: So close! Pogba a trimis o pasă lobată peste apărarea australiană, Griezmann a plecat la timp, urma să preia în fața porții, dar Sainsbury a intervenit la timp și a preluat superb balonul, înaintea atacantului advers. Dacă Sainsbury ajungea o secundă mai târziu, Griezmann ar fi rămas cu Ryan și Franța ar fi avut o șansă mare pentru 1-0. Replica Australiei! Behich a căutat vinclul cu un șut de la 18 metri, dar mingea a trecut la circa o palmă și jumătate de bara transversală.


Minutul 30: Cifrele vorbesc de la sine. Raportul posesiei, care în minutul 15 era 63%-37%, a devenit 52%-48%. Francezii n-au mai avut nicio ocazie în ultimul sfert de oră, în timp ce australienii au fost la un pas de 1-0, după ce Tolisso a deviat periculos spre propria poartă, dar Lloris a respins.


Minutul 24: Qu’est-il arrivé? Franța a avut un debut avântat de meci la Kazan, dar entuziasmul s-a stins după primul sfert de oră. Chiar dacă singurele ocazii ale Australiei au venit în urma unor lovituri libere executate de Aaron Mooy din lateral, jocul a devenit mult mai echilibrat. Veriga slabă din defensiva Franței a fost Pavard, apărătorul celor de la Stuttgart, adversarii alegând de fiecare dată să combine pe partea sa.


Minutul 17: Oh là là. Australia a fost la un pas de 1-0! „Creierul” Aaron Mooy a centrat la bara a doua, Tolisso a deviat neinspirat, iar mingea s-a scurs spre colțul lung. Hugo Lloris a plonjat în ultimul moment și a respins cu vârful degetelor de la rădăcina barei. Pericolul principal vine, fără îndoială, de la mijlocașul Aaron Mooy, care a impresionat în ultimul sezon al Premier League, fiind legitimat la Huddersfield.


Minutul 15: Franța controlează partida și golul pliutește în aer. Posesia este una zdrobitoare, 63%-37%, singura ocazie a oaspeților a reprezentat-o lovitura de cap a lui Leckie, iar francezii au trimis pe poartă la fiecare șut.


Minutul 5: Australia e la pământ! După ce Pogba l-a pus la încercare pe Ryan cu un șut din lovitură liberă, a venit rândul lui Griezmann să trimită spre poarta adversă. Șeptarul echipei naționale a trimis din voleu la colțul lung, dar portarul australian a plonjat și a reținut balonul. Statistica vorbește de la sine de modul în care se desfășoară debutul partidei.


Minutul 2: Asediu din primele momente! Mbappe a scăpat în flancul drept, a încercat să-l învingă pe Ryan cu un șut la colțul scurt, dar colegul lui Florin Andone de la Brighton a respins în afara terenului. Lovitură de colț pentru Franța.


Minutul 1:Start! Australia a avut lovitura de începere pe Kazan Arena. Griezmann, Mbappe și Dembele sunt obligați să înceapă cu o victorie turneul final din Rusia, așteptările fiind foarte mari. Atacantul lui PSG a devenit cel mai tânăr francez care evoluează într-un turneu final, la doar 19 ani și 6 luni.

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup