S-a născut noul Maradona...sau noul Aguero!

20 feb 2009 12 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
S-a născut noul Maradona...sau noul Aguero! S-a născut noul Maradona...sau noul Aguero!

Sergio Aguero a devenit tată pentru prima oară, după ce, ieri, Gianina Maradona, prietena starului lui Atletico Madrid şi fiica celebrului Diego Armando Maradona a născut un băiat.

Chiar dacă naşterea era preconizată să aibă loc la finalul acestei luni, Leonel Benjamin Aguero nu a mai avut răbdare şi s-a născut într-o clinică din Spania.

Aguero şi Giannina sunt împreună de un an de zile şi locuiesc împreună în Madrid. Atacantul echipei Atletico a fost învoit de la sesiunea de antrenamente de ieri, pentru a putea asista la naşterea băieţelului său.

Maradona a ţinut şi el să fie aproape de fiica sa, el rămânând în Spania după partida amicală pe care naţionala Argentinei a disputat-o în compania Franţei. El Pibe d' Oro şi-a expriamat în mai multe rânduri, în trecut, dorinţa de a avea un nepot, aşa că este lesne de înţeles că Maradona este în acest moment un bunic cât se poate de fericit.

Rămâne de văzut dacă Leonel se va dovedi la fel de talentat ca tatăl şi bunicul său în domeniul fotbalului.

 VEZI AICI UN VIDEO CREAT DE FANII  ARGENTINIENI PENTRU A CELEBRA NAŞTEREA LUI LEONEL

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.