Florin Andone s-a salvat de la retrogradare după 0-0 cu Villareal! Nacho a marcat cel mai controversat gol al sezonului și Real e la 4 puncte de titlu. Neymar, hat-trick cu Las Palmas

Florin Andone s-a salvat de la retrogradare după 0-0 cu Villareal! Nacho a marcat cel mai controversat gol al sezonului și Real e la 4 puncte de titlu. Neymar, hat-trick cu Las Palmas
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Toșca nu a fost introdus în partida cu Atletico Madrid. Florin Andone a fost integralist cu Villareal. În urma egalului de pe „El Madrigal”, Deportivo e sigură de prezența în La Liga și în sezonul viitor.
  • Dacă Real Madrid va scoate cel puțin un punct în restanța cu Celta Vigo, va reveni pe prima poziție a clasamentului. La egalitate de puncte, Barcelona e campioană.

Real Madrid – FC Sevilla 4-1 (Nacho 10, Ronaldo 23, 78, Kroos 83/ Jovetic 49)

  • Real Madrid: Navas – Danilo, Varane, Ramos, Nachos – Kovacic, Kroos, Asensio – James, Moratas, Ronaldo
  • Sevilla: Rico – Carrico, Mercados, Pareja, Lenglet – N’Zonzi, Kranevitter – Vitolo, Vazquez, Correas– Jovetic

Las Palmas – FC Barcelona 1-4 (Bigas 63/ Neymar 25, 67, 71, Luis Suarez 28)

  • Las Palmas: Javi Varas – Michel Macedo, Lemos, Bigas, Helder Lopes – Roque Mesa, Montoro – Jese, Momo, Viera – Boateng
  • Barcelona: Ter Stegen – Dignes, Mascherano, Umtiti, Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar

Betis Sevilla – Atletico Madrid 1-1 (Ceballos 57/ Savic 67)

  • Betis: Adans – Navarro, Pezzella, Bruno, Durmisi – Brasanacs, Petros, Jonas – Joaquin, Castro, Ceballos
  • Atletico: Oblak – Gimenez, Savics, Lucass, Filipe Luiss – Koke, Gabi, Saul, Carrasco – Gameiro, Griezmann

Villareal – Deportivo La Coruna 0-0

  • Villareal: Fernandez – Gaspar, Gonzalez, Bonera, Costa – Castillejo, Trigueross, Soriano, dos Santos – Soldados, Bakambu
  • Deportivo: Luxs – Juanfran, Albentosa, Arribas, Navarro – Guilherme, Borges – Gil, Colak, John – Andones

Clasamentul în timp real:

  1. FC Barcelona 87p
  2. Real Madrid 87p.
  3. Atletico Madrid 75p.
  4. Sevilla 69p.
  5. Villareal 64p.
  6. Bilbao 63p.
  7. Real Sociedad 63p.

UPDATE Final în Spania! Real Madrid va juca peste trei zile restanța cu Cela Vigo. Rezultatele finale după penultima etapă a campionatului:  Athletic Bilbao – Leganes 1-1, Eibar – Gijon 0-1, Real Madrid – Sevilla 3-1, Real Sociedad – Malaga 2-2, Betis – Atletico Madrid 1-1, Las Palmas – Barcelona 1-4 și Villareal – Deportivo 0-0.


UPDATE GOOOL Real Madrid! Toni Kroos a trimis cu mult calm la colțul lung, fiind angajat perfect de marcatorul primului gol, Nacho. Barcelona și Real Madrid au din nou rezultate trase la indigo.


UPDATE Mai puțin de zece minute până la finalul penultimei etape din acest sezon al Primerei Division. Rezultatele înregistrate în acest moment: Athletic Bilbao – Leganes 1-1, Eibar – Gijon 0-1, Real Madrid – Sevilla 3-1, Real Sociedad – Malaga 1-2, Betis – Atletico Madrid 1-1, Las Palmas – Barcelona 1-4 și Villareal – Deportivo 0-0.


UPDATE GOOOL Real Madrid! Cristiano Ronaldo reușește dubla iar partida de pe „Santiago Bernabeu” e ca și încheiată în acest moment. Portughezul a trimis un șut violent care a lovit transversala după care a picat în poarta apărată de Sergio Rico.


UPDATE GOOOL Barcelona! Neymar a trimis ușor pe lângă Javi Varas după o pasă venită de la Jordi Alba. Brazilianul bifează un nou hat-trick în tricoul blaugrana. Celelalte rezultate în acest moment: Athletic Bilbao – Leganes 1-1, Eibar – Gijon 0-1, Real Madrid – Sevilla 2-1, Real Sociedad – Malaga 1-2, Betis – Atletico Madrid 1-1 și Villareal – Deportivo 0-0.


UPDATE GOOOL Atletico Madrid! Savic a egalat contra echipei lui Alin Toșca, Betis Sevilla. Fundașul madrilenilor a marcat în urma unei lovituri libere executate din afara careului. GOOOL Barcelona! Neymar reușeste dubla și reface diferența de două goluri. Brazilianul a reluat cu capul o centrare venită din partea dreaptă de la Ivan Rakitic.


UPDATE GOOOL Las Palmas! Fundașul Pedro Bigas a reluat la colțul lung o pasă venită din partea stângă de la Kevin Prince Boateng. Real Madrid și Barcelona merg cap la cap și în ceea ce privește desfășurarea partidelor din această seară. Leganes a egalat la Bilbao prin Szymanowski, și la acest scor e scăpată de emoțiile retrogradării.


UPDATE GOOOL Betis! Ceballos l-a învins pe Oblak cu o torpilă de la 16 metri. Balonul a fost respins de portarul oaspeților în plasa laterală. Același Ceballos trimisese în bară în prima repriză, tot în urma unui șut din afara careului. Scorurile pe celelalte stadioane: Athletic Bilbao – Leganes 1-0, Eibar – Gijon 0-1, Las Palmas – Barcelona 0-2, Real Madrid – Sevilla 2-1, Real Sociedad – Malaga 1-1 și Villareal – Deportivo 0-0.


UPDATE GOOOL Sevilla! Ghinionistul primei reprize, Stevan Jovetic, a reușit să-l învingă pe Navas în cele din urmă. Vârful andaluzilor a șutat în forță la colțul scurt, portarul gazdelor nu a mai putut interveni.


UPDATE După 45 de minute, s-au înregistrat următoarele rezultate: Athletic Bilbao – Leganes 1-0, Eibar – Gijon 0-1, Las Palmas – Barcelona 0-2, Real Madrid – Sevilla 2-0, Real Sociedad – Malaga 1-1, Betis – Atletico 0-0 și Villareal – Deportivo 0-0.


UPDATE Scorurile în acest moment: Athletic Bilbao – Leganes 1-0, Eibar – Gijon 0-1, Las Palmas – Barcelona 0-2, Real Madrid – Sevilla 2-0, Real Sociedad – Malaga 1-0, Betis – Atletico 0-0 și Villareal – Deportivo 0-0. Încă o șansă imensă pentru Jovetic! Vârful Sevillei a trimis în transversală după ce l-a lobat pe Navas.


UPDATE GOOOL Barcelona! Luis Suarez a scăpat singur cu Javi Varas, dar a ales să-i paseze lui Neymar care a marcat cu poarta goală. Ocazie imensă pentru Betis! Ceballos a trimis în stâlpul din stânga lui Oblak cu un șut din afara careului. GOOOL Barcelona! După numai trei minute, Luis Suarez și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Nouarul catalanilor l-a lobat fără probleme pe Varas din interiorul careului, astfel că Barcelona și Real Madrid sunt din nou la egalitate în fruntea clasamentului.


UPDATE Stevan Jovetic a lovit bara din dreapta cu un șut din prima! Muntenegreanul a fost la un pas de a puncta pentru a treia oară contra Realului în acest sezon. Jovetic a avut o nouă șansă importantă după numai câteva momente, dar Navas a fost la post și a respins cu piciorul. GOOOL Real Madrid! Ronaldo a îndeplinit o formalitate la capătul unui contraatac fulger pornit de echipa sa. James a șutat în blocajul lui Rico, dar portughezul a fost la locul potrivit și a reușit să împingă balonul în poarta goală.


UPDATE Scorurile după primele 15 minute: Real Madrid – Sevilla 1-0, Athletic Bilbao – Leganes 1-0. Pe celelalte stadioane nu s-a marcat.


UPDATE GOOOL Real Madrid! Nacho a marcat un gol extrem de controversat. Fundașul a tras de la 16 metri direct în plasa laterală, fără ca arbitrul să fluiere reluarea jocului. Jucătorii Sevillei se opriseră, așteptând să se organizeze în zid. Nacho a profitat de neatenția adversarilor și a deschis scorul. Arbitrul a validat golul, în ciuda protestelor venite din partea oaspeților.


UPDATE Au început partidele din penultima etapă a campionatului iberic. Alin Toșca e rezervă în partida dintre Betis și Ateltico Madrid. Florin Andone pornește ca titular pentru Deportivo în jocul de pe „El Madrigal.”


La Liga se apropie de final iar lupta pentru titlu este extrem de încinsă pe ultima sută de metri. Real Madrid și Barcelona sunt la egalitate de puncte cu două etape înainte de final, dar gruparea blanco mai are de disputat o restanță cu Celta Vigo, pe 17 mai. În această seară, toate partidele vor începe la ora 21:00. Catalanii se deplasează în insule pentru a da piept cu Las Palmas, în timp ce Ronaldo și compania primesc vizita andaluzilor de la Sevilla. 

Ex-stelistul Alin Toșca va juca împotriva semifinalistei Ligii Campionilor, Atletico Madrid. Deportivo La Coruna, echipa pentru care evoluează Florin Andone, are nevoie de un rezultat pozitiv cu Villareal pentru a scăpa de emoțiile retrogradării. Formația atacantului român are cinci puncte peste Sporting Gijon, prima gruparea aflată sub linie. Gijon însă va avea un meci relativ facil astăzi, și anume în deplasare cu Eibar.

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă…
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii?  VIDEO
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii? VIDEO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…