Încă un german la Arsenal? Nani, aproape de Inter! Toate mutările din fotbalul european sunt LIVE în Bursa Transferurilor

Încă un german la Arsenal? Nani, aproape de Inter! Toate mutările din fotbalul european sunt LIVE în Bursa Transferurilor
  • Publicat:
  • Actualizat:

Joi, 30 ianuarie

Au mai rămas doar două zile în această perioadă de mercato, iar lucrurile încep să se precipite!

#The Telegraph anunță că Julian Draxler ar putea ajunge din această iarnă la Arsenal. Negocierile dintre „tunari” și Schalke continuă, iar germanul de 19 ani ar urma să ajungă pe „Emirates” contra sumei de 40 de milioane de euro.

#Juventus e aproape să îl repatrieze pe atacantul italian Pablo Osvaldo. Actualmente la Southampton, care a plătit în vară 15 milioane de euro în schimbul său, Osvaldo e pe făraș la echipa engleză, după un conflict dur la antrenamente cu unul dintre coechipieri

#Everton dorește să îl împrumute pe atacantul tunisian Saber Khalifa de la Marseille. „Caramelele” nu vor putea conta în următoarele săptămâni pe Romelu Lukaku, accidentat la gleznă.

#L’Equipe anunță că fundașul francez Kurt Zouma (19 ani) va ajunge la Chelsea! Saint-Etienne ar urma să primească 15 milioane de euro în schimbul unuia dintre cei mai talentați tineri fundași ai Europei la ora actuală.

#Președintele lui Lyon, Jean Michel Aulas, a declarat pentru L’Equipe că atacantul Bafetimbi Gomis e dorit de Beșiktaș și Stoke. Ambele echipe au făcut oferte, dar acestea au fost respinse.

#Meciul contra Stelei a fost ultimul în tricoul lui Dinamo Kiev pentru fundașul francez Benoit Tremoulinas. Acesta a revenit în Ligue 1, la Saint-Etienne, după ce nu s-a adaptat în Ucraina.


Miercuri, 29 ianuarie

#Yohan Cabaye este noul jucător al lui PSG. A semnat pe trei ani și jumătate, urmând să primească 5,5 milioane de euro pe an. Francezul a costat 24 de milioane de euro.

#Liverpool e gata să ofere 18,2 milioane de euro pentru mijlocașul stânga Yevgen Konoplianka de la Dnepr Dnepropetrovsk. Konoplianka (24 de ani) este o țintă mai veche a „cormoranilor”, al cărui interes a mai fost publicat în presa britanică.

#Inter și Manchester United sunt la un pas să se înțeleagă pentru împrumutul lui Nani pe „Meazza”. În contract ar urma să fie trecută și o clauză de cumpărare definitivă dacă portughezul confirmă până în vară.

#Manchester City a făcut o ofertă de 45 de milioane de euro pentru fundașul Eliaquim Mangala (22 de ani) de la FC Porto!

#După ce îl va pierde pe Yohan Cabaye, care va pleca la PSG, Newcastle se întărește tot de pe piața franceză. „Daily Mail” anunță interesul „coțofenelor” pentru Clement Grenier, mijlocaș central francez în vârstă de 23 de ani de la Lyon, cu 3 selecții în naționala Franței.

#Goal.com anunță că Manchester United nu s-a mulțumit cu transferul lui Juan Mata și a dorit să îi achiziționeze pe Fernando (mijlocaș central, FC Porto) și pe Fabio Coentrao (fundaș stânga, Real Madrid). Interesul „diavolilor” a fost repede stins, Porto și Real refuzând orice ofertă.

#The Telegraph susține că Arsenal a făcut o ofertă de 30 de milioane de euro pentru Julian Draxler de la Schalke. Mijlocașul de 19 ani are șanse mici să plece, însă „tunarii” susțin că îi pot convinge pe cei de la Schalke să îl lase în Premier League în această iarnă.

 


Marți, 28 ianuarie

#Nu au mai rămas decât trei zile până la închiderea oficială a perioadei de transferuri din iarnă. Iar cluburile au început deja să se miște în ritm alert. Ultimele zile au adus perfectarea a unora dintre cele mai importante mutări din ultima lună: Juan Mata (45 de milioane de euro) de la Chelsea la Manchester United și Yohan Cabaye (24 de milioane de euro) de la Newcastle la PSG. „Cabaye e aproape să semneze cu PSG, dar transferul nu e încă făcut. Îl dorim pentru că e un jucător foarte bun”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG. Francezul va avea un salariu de 5,5 milioane de euro pe an și va fi prezentat oficial vineri.

#Tot azi, Cardiff și Stoke s-au înțeles pentru un schimb de jucători: nigerianul Peter Odemwingie va ajunge la Stoke, în timp ce atacantul Kenwyne Jones va merge la Cardiff.

#Milan e gata să facă un schimb Adel Taarabt – Cristian Zaccardo, care l-ar duce pe fundașul central italian de 32 de ani la QPR, în timp ce mijlocașul englezilor ar veni pe „San Siro”. Taarabt joacă în acest sezon la Fulham, unde e împrumutat de divizionara secundă din Albion.

#După ce l-a pierdut pe Cabaye, Newcastle s-a repliat și e la un pas să îl cumpere pe vârful olandez Luuk de Jong de la Borussia Monchengladbach. Olandezul ar urma să vină împrumut până în vară.

#”Daily Mail” anunță că Manchester United îl dorește pe Toni Kroos, mijlocașul lui Bayern Munchen, care se pare că nu a ajuns la un consens cu șefii clubului bavarez pentru a-și prelungi contractul. Prețul pentru care Kroos ar urma să fie vândut e de 30 de milioane de euro.


Sâmbătă, 4 ianuarie

#Transferul lui Robert Lewandowski la Bayern s-a realizat! Potrivit Bild, atacantul polonez de 25 de ani se află deja la Munchen, unde a efectuat un control medical amănunțit, înainte de a semna contractul cu formația bavareză. Tot tabloidul german a anunțat că polonezul a semnat un angajament pe cinci ani cu Bayern!

Salariul polonezului va fi de 11 milioane de euro pe an, care îl transformă într-unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume!

Mutarea a fost oficializată de clubul bavarez!

Joi, 2 ianuarie

#Robert Lewandowski, atacantul Borussiei Dortmund, va efectua zilele viitoare un control medical înaintea semnării contractului cu Bayern Munchen. Polonezul care a marcat 91 de goluri în 163 de meciuri pentru Dortmund își încheie contractul în vară și nu va mai semna cu echipa lui Jurgen Klopp. Informația a fost publicată de cotidianul „Munchen Abzeitung” și de tabloidul „Bild”.

#Jose Mourinho a declarat la finalul meciului de ieri cu Southampton, câștigat de Chelsea cu 3-0, că Juan Mata poate pleca de pe „Stamford Bridge” în cazul în care o ofertă bună vine pe adresa clubului londonez.

#Atletico Madrid l-a împrumutat până în vară pe căpitanul lui Metalist Harkov, Jose Sosa. Argentinianul de 25 de ani a mai jucat la Bayern și Napoli înainte ca formația ucraineană, locul 2 în campionat, să îl cumpere cu 10 milioane de euro în 2011.

#Presa engleză scrie că Arsenal e interesată de transferul atacantului bulgar Dimitar Berbatov de la Fulham. Pentru jucătorul de 32 de ani, care a marcat 5 goluri în 16 meciuri în acest sezon, „tunarii” sunt dispuși să ofere 3,5 milioane de euro.

#Tot Arsenal, care caută un atacant în această iarnă, îl vrea și pe Loic Remy. Francezul împrumutat de QPR la Newcastle în acest sezon i-ar putea costa pe „tunari” aproximativ 15 milioane de euro.

Marți, 31 decembrie

#Marc Andre ter Stegen, goalkeeperul lui Borussia Monchengladbach, este aproape să se transfere la Barcelona din vară. Cum ambii portari ai catalanilor, Victor Valdes și Jose Manuel Pinto, își încheie contractele cu echipa catalană, Barca a căutat în ultima vreme noi goalkeeperi. Portarul naționalei de tineret a Germaniei pare a fi alesul, conform cotidianului „Sport”, mutarea urmând să fie anunțată în următoarele zile.

#Evoluțiile excelente ale fundașului stânga Luke Shaw la Southampton au atras interesul lui Manchester United. Pentru internaționalul englez de tineret, „diavolii” sunt gata să dea 25 de milioane de euro în această iarnă!

#Daily Mail anunță că Diego Alves ar putea ajunge la Manchester City, fiind dorit de managerul Manuel Pellegrini. Portarul Valenciei i-ar costa pe „cetățeni” 6 milioane de euro.

#Cu un nou patronat, Inter pare dispusă să arunce cu banii în această iarnă. Milanezii i-ar dori pe Erik Lamela (Tottenham) și Juan Mata (Chelsea), conform presei engleze.

Luni, 30 decembrie

#Agentul lui Mario Balotelli, Mino Raiola, a declarat că atacantul lui Milan, golgheter pentru rossoneri în 2013, cu 21 goluri, vrea să plece de pe „San Siro”. Adus în ianuarie pentru 20 de milioane de euro de la Manchester City, Balotelli a alternat evoluțiile bune cu cele foarte slabe. Conform presei italiene, Chelsea, care se confruntă cu o criză în avanposturi, ar fi interesată de atacantul de 23 de ani. La doar câteva ore, Raiola a infirmat însă pentru Sky Sports Italia că ar fi dat o astfel de declarație.

#Dortmund îl va pierde în vară pe Robert Lewandowskiastfel că e deja în căutări pentru un înlocuitor. Bild scrie azi că vicecampioana Germaniei îl vrea pe Diego Costa de la Atletico Madrid, golgheterul Primera Division, cu 19 goluri.

#Marca anunță că Barcelona a început negocierile cu Martin Montoya, pentru prelungirea contractului scadent în vară. O întrevedere va avea loc între directorul Andoni Zubizaretta și agentul lui Montoya, Jose Maria Orobitg, pe 3 ianuarie.

#Transferul mijlocașului Maxime Gonalons de la Lyon la Napoli e ca și făcut, anunță Gazzetta dello Sport. Pentru francezul de 24 de ani, Napoli ar urma să plătească 13 milioane de euro. E așteptată și rezolvarea mutării fundașului central Nicolas N’Koulou de la Marseille la Napoli!

#Mundo Deportivo scrie că Liverpool l-ar putea împrumuta pentru următoarele șase luni pe Cristian Tello de la Barcelona. Aripa stângă a catalanilor are 2 goluri în 13 meciuri pentru formația blau-grana.

Vineri, 28 decembrie

#Tuttosport anunță Mario Mandzukic este aproape de Juventus în această iarnă. În locul său, Bayern vrea să îl aducă pe Robert Lewandowski, căruia îi oferă un salariu de 11 milioane de euro, pe an. Polonezul va intra în ultimele șase luni de contract la Dortmund, la începutul lui ianuarie

#Cotidianul AS scrie astăzi că Real Madrid vrea să îl cumpere pe Gundogan. Asta după ce în sezonul trecut l-a avut pe Nuri Șahin, care nu s-a adaptat însă la gruparea „blanco”

Joi, 27 decembrie

#Marca anunță că Pedro a atras interesul unor echipe din Premier League. Manchester United, Liverpool și Arsenal îl doresc pe atacantul Barcelonei încă din această iarnă

#Ziarul spaniol SuperDeporte anunță că Fernando Torres este la un pas de a se întoarce în campionatul Spaniei. Pe urmele sale se află Valencia și Atletico Madrid

#Una din revelațiile din acest an din Serie A, AC Torino, este gata să renunțe la golgheterul ei. Alessio Cerci este curtat intens de Manchester United. Talksport susține că atacantul și-a manifestat în dese rânduri dorința de a juca în Liga Campionilor.

#Adus în această vară de la Roma, Erik Lamela nu s-a adaptat la viața din Anglia și este dispus să o părăsească pe Tottenham. Daily Express scrie că atacantul argentinian este dorit înapoi în Serie A de Inter

#DailyExpress notează că Ashley Cole este dorit de Liverpool și Tottenham

#Goal.com anunță că antrenorul lui Napoli, Rafa Benitez, vrea să facă o ofertă pentru fundașul lui Arsenal, Thomas Vermaelen

Miercuri, 25 decembrie

#Daily Mail scrie că Arsenal a pus ochii pe mijlocașul de creație al lui Newcastle, Yohan Cabaye. Potrivit sursei citate, suma de transfer pe care o solicită șefii „coțofenelor” este de aproximativ 22 de milioane de euro. 4 goluri și 3 pase decisive a reușit mijlocașul în acest sezon din Premier League.

Marți, 24 decembrie

Marca scrie despre posibilele mutări pe care Atletico Madrid le va face pe piața transferurilor. În condițiile în care Manchester United, Chelsea și Arsenal ar putea să activeze clauza de reziliere de 32 de milioane de lire sterline a atacantului brazilian Diego Costa (25 de ani – 19 goluri în 16 meciuri din La Liga în acest sezon), Atletico se orientează spre Christian Benteke de la Aston Villa, care însă nu mai repetă evoluțiile excelente din sezonul trecut. Belgianul de 23 de ani nu a marcat în ultimele 10 meciuri. 

# Tuttosport publică un interviu cu Andrea Agnelli, patronul lui Juventus, care anunță că Antonio Conte, Andrea Pirlo și Paul Pogba nu pleacă nicăieri în perioada de mercato din ianuarie. În schimb, Juve va transfera o vedetă, potrivit spuselor lui Agnelli. 

# Site-ul Calciomercatonews informează că Chelsea l-ar putea folosi pe atacantul Demba Ba ca monedă de schimb în transferul columbianului Fredy Guardin de la Inter. Clubul din Milano nu vrea să scadă niciun cent din cele 16,5 milioane de lire sterline cerute în schimbul lui Guarin. 

# Bafetimbi Gomis, atacantul de 28 de ani de la Lyon, a declarat pentru Radio Monte Carlo: „Sunt în al cincilea sezon cu această echipă și în vară voi pleca în mod sigur. Clubul care mi-a atras cel mai tare atenția a fost Marseille, însă viitorul meu e în mâinile lui Dumnezeu”. Newcastle a fost aproape de a-l transfera pe Gomis în vară, însă atacantul a cerut un salariu mult prea mare. Swansea și Cardiff l-au monitorizat și ele.

Daily Mirror preia o declarație a managerului lui Everton, Roberto Martinez, care spune că nu-l va vinde pe tânărul Ross Barkley nici măcar pentru 86 de milioane de lire sterline. „Chiar dacă un club îl va evalua la nivelul lui Bale, nu vindem în ianuarie”, sunt vorbele lui Martinez. Barkley, jucătorul de 20 de ani văzut de presă drept următorul „superstar” al Angliei, este dorit de Chelsea și de cele două cluburi din Manchester, United și City.

# Goal.com analizează situația lui Radja Nainggolan (25 de ani), cel mai căutat jucător din Seria A înainte de startul perioadei de mercato. Mijlocașul belgian de la Cagliari este dorit de Inter, Juventus și AC Milan, însă Juve pare în pole-position. Totuși, clubul din Torino nu este încântat de pretențiile lui Cagliari și oferă o variantă de împrumut până la vară, cu o clauză pentru un transfer definitiv în valoare de 16 milioane de euro. Inter este de asemenea interesată, mai ales că patronul clubului, Thohir, este de aceeași naționalitate – indoneziană –  cu tatăl lui Nainggolan și crede că jucătorul are un potențial fantastic de marketing la Jakarta. 

# L’Equipe susține că ținta principală pentru Paris Saint Germain în perioada de transferuri de la începutul lui 2014 este Yohan Cabaye, mijlocașul francez de la Newcastle United. În vârstă de 27 de ani, Cabaye a fost convocat pentru prima dată în naționala Franței de actualul antrenor al lui PSG, Laurent Blanc, și – în plus – are avantajul de a fi eligibil pentru meciurile din primăvara Champions League. 

# Gazzetta dello Sport scrie că, după victoria din derbyul cu AC Milan, noul proprietar al lui Inter, indonezianul Erick Thohir s-a apucat de treabă. A asistat pe Emirates Stadium la Arsenal – Chelsea 0-0, apoi a cinat cu patronul lui PSG, Nasser Al-Khelaifi. Ținta lui Thohir este argentinianul Ezequiel Lavezzi (28 de ani), cotat la 26 de milioane de euro, fotbalist cu care actualul antrenor al Interului, Walter Mazzari, a lucrat la Napoli. Totuși, Inter speră să obțină deocamdată doar împrumutul lui Lavezzi până la vară.

# Potrivit site-ului Football Italia, Cagliari îl va transfera luna viitoare pe internaționalul brazilian de tineret Adryan, un fotbalist cotat la 1,5 milioane de euro. Mijlocașul ofensiv (19 ani) de la Flamengo are și pașaport portughez și a fost dorit și de Juventus. 

# The Sun scrie că West Ham United, clubul la care joacă și Răzvan Raț, va încerca să-l aducă pe ghanezul Asamoah Gyan (28 de ani) sub formă de împrumut până în vară de la clubul din Emirate, Al Ain. Atacantului îi va fi oferit un salariu lunar de 100.000 de lire sterline.

# Daily Mirror preia o declarație a managerului lui Everton, Roberto Martinez, care spune că nu-l va vinde pe tânărul Ross Barkley nici măcar pentru 86 de milioane de lire sterline. „Chiar dacă un club îl va evalua la nivelul lui Bale, nu vindem în ianuarie”, sunt vorbele lui Martinez. Barkley, jucătorul de 20 de ani văzut de presă drept următorul „superstar” al Angliei, este dorit de Chelsea și de cele două cluburi din Manchester, United și City.

# Tabloidul Daily Star susține că brazilianul Ribeiro (24 de ani) o va refuza pe Real Madrid și va semna cu Manchester United în pauza de iarnă. Mijlocașul ofensiv de la Cruzeiro este cotat la 7 milioane de lire sterline.


Luni, 23 decembrie

# Il Mattino scrie că Liverpool cere două milioane de euro pentru împrumutul la Napoli al fundașului Daniel Agger. Rafael Benitez, antrenorul clubului italian, a lucrat cu danezul de 29 de ani pe Anfield Road. Agger, care are un salariu anual de 5 milioane de euro, a jucat în 7 meciuri pentru Liverpool în acest sezon

# Italienii de la Tuttosport scriu că Juventus pregătește deja o ofertă pentru croatul Mario Mandzukic (27 de ani) pe care speră să-l transfere în vara lui 2014 pentru mai bine de 20 de milioane de euro. Bayern s-ar putea despărți de atacantul care a înscris 14 goluri în acest sezon după ce-l va aduce pe polonezul Robert Lewandowski de la Borussia Dortmund.

# Cotidianul portughez O Jogo anunță transferul sârbului Lazar Markovici de la Benfica la Chelsea pentru 15 milioane de euro. Atacantul sârb în vârstă de 19 ani, impresariat de prietenul lui Roman Abramovici, Pini Zahavi, va rămâne la Benfica încă două sezoane sub formă de împrumut.

# Columbianul Fredy Guarin (27 de ani) a recunoscut că este în discuții cu Chelsea pentru un transfer în luna ianuarie: „Nu pot să neg că există negocieri. Nu am vorbit cu Jose Mourinho, însă agentul meu a discutat cu el. Deocamdată, gândul meu este să rămân la Inter. Vom vedea ce se va mai întâmpla”.

# Frank Ribery (30 de ani) a declarat că nu se mai vede jucând pentru un alt club din Europa în afară de Bayern Munchen. Finalistul pentru Balonul de Aur din 2013 a admis că e posibil să încerce un transfer în Statele Unite sau în țările arabe, undeva, pe finalul carierei.

# Potrivit cotidianului Daily Mail, selecționerul olandez Louis Van Gaal ar putea deveni managerul lui Tottenham Hotspur din sezonul viitor

# SkySports preia informații din presa portugheză conform cărora Manchester United și Paris Saint Germain pregătesc oferte pentru mijlocașul Nicolas Gaitan de la Benfica. Clubul din Lisabona ar putea fi forțat să-l vândă pe jucătorul argentinian – cotat de siteul transfermarkt.co.uk la 18 milioane de euro – după eliminarea din grupele Champions League.

# Plecarea lui Messi de la Barcelona se poate realiza la finalul sezonului viitor. Bunul său prieten, Sergio Aguero, le-a transmis șefilor lui Manchester City să facă o ofertă concretă pentru conaționalul său, în timp ce alt argentinian, Zabaleta a dezvăluit că starul Barcelonei l-a întrebat de mai multe ori despre clubul din Manchester.

# REALIZAT La ora 14:00, Andres Iniesta va semna în fața reprezentanților presei noul contract cu Barcelona, care va fi valabil până în 2018


Vineri, 20 decembrie

# Sky Sport Italia anunță că următorul antrenor al Milanului va fi Clarence Seedorf. Italienii notează că olandezul ar fi semnat deja un precontract cu „diavolul milanez”. Fostul mijlocaș de pe San Siro a fost unul dintre numele vehiculate ca înlocuitori ai lui Allegri, dar Silvio Berlusconi a preferat să meargă pe mâna actualului tehnician. Sky Sport anunță că înțelegerea va fi parafată în vară.

# REALIZATLiverpool a anunțat pe contul oficial de Twitter că uruguayanul Luis Suarez (26 de ani) a semnat prelungirea contractului scandent în 2016. „Sunt foarte fericit că am ajuns la o înțelegere. Am niște colegi extraordinari și asta se vede în rezultatele echipei”, a declarat Suarez care a înscris 17 goluri în 11 meciuri de Premier League, în acest sezon. Cotidianul De Telegraaf susține că atacantul a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Liverpool, fără a-i menționa salariul. BBC a aflat că Suarez va câștiga din vară 240.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 12 milioane de euro pe an.

# Goal.com anunță că patronul lui Montpellier, Louis Nicollin, a zburat la Milano pentru a negocia împrumutul până în vară al atacantului Mbaye Niang (19 ani) de la AC Milan.

# SkySports scrie că americanul Clint Dempsey (30 de ani) susține un examen medical pe Craven Cottage în vederea împrumutului de la Seattle Sounders la Fulham.

# Cotidianul rusesc Sport Express susține că Anji și AS Monaco au ajuns la un acord pentru transferul fostului atacant de la CFR Cluj, Lacina Traore (23 de ani). Deocamdată, nicio sumă de transfer nu a fost vehiculată.

# Metro anunță că fundașul central de la Ajax, Stefano Denswil, este dorit de Manchester United care îl cotează pe jucător la 5 milioane de lire sterline. Potrivit presei olandeze, Denswil (20 de ani) este nemulțumit de salariul său.

# REALIZAT – Borussia Dortmund l-a împrumutat pe internaționalul de tineret japonez Mitsuru Maruoka (17 ani) de la Cerezo Osaka pentru o perioadă de 18 luni. Maruoka va merge inițial la echipa sub 23 de ani.

# REALIZATBayern Munchen a anunțat oficial că i-a prelungit contractul fundașului dreapta Rafinha până în 2017. Brazilianul a devenit titular în mandatul lui Guardiola și a jucat 20 de meciuri în toate competițiile în acest sezon.  

# The Times scrie că AC Milan l-a contactat prin intermediari pe fostul antrenor al lui Chiricheș, Andres Villas Boas, demis de Tottenham la începutul săptămânii. Răspunsul portughezului a fost că are nevoie de timp să se gândească la propunere

# Eurosport Italia anunță că Roberto Baggio și Gianfranco Zola, proaspăt demis de la Watford, sunt favoriți pentru a prelua postul de antrenor la Bologna. De asemenea, Antonio Cassano (31 de ani) este aproape de un transfer de la Parma la Sampdoria.

# Daily Mirror scrie despre faptul că fostul atacant al lui Manchester United și actualul antrenor la Molde, Ole Gunnar Solskjaer, este pregătit să trateze cu West Bromwich o revenire în Premier League, de data aceasta ca manager.  Postul este vacant după demiterea lui Steve Clarke.

# Tabloidul britanic Daily Star susține că Manchester United și Arsenal se vor bate în ianuarie pe fundașul de la FC Basel, Fabian Schar (22 de ani).

# Nefolosit la Everton de noul manager, Roberto Martinez, fundașul olandez John Heitinga (30 de ani) este în atenția lui AS Roma, potrivit cotidianului Daily Mirror. Contractul său expiră în vara lui 2014.

# The Sun scrie că Wesley Sneijder (29 de ani) este pregătit să renunțe la un milion de lire sterline din salariul de 4 milioane pe care-l primește anual la Galatasaray pentru a semna cu Manchester United în ianuarie. Transferul ar putea-o costa pe echipa lui David Moyes 10 milioane de lire sterline.

# L’Equipe anunță că internaționalul francez Jeremy Menez nu va mai fi jucătorul lui Paris Saint Germain după 31 ianuarie 2014. Jucătorul de 26 de ani mai are contract cu formația pariziană până în vara anului viitor, însă Juventus este pe punctul de a-l transfera pentru suma de doar 3 milioane de euro.

# REALIZAT – Site-ul lui FC Barcelona a anunțat oficial prelungirea contractului lui Andres Iniesta (29 de ani) până în 2018. Internaționalul spaniol, dorit de Manchester City, era legat de clubul blaugrana până în 2015. Potrivit presei spaniole, Iniesta aproape că și-a dublat salariul și va câștiga 14 milioane de euro anual.

# Conducerea lui FC Sevilla susține că Ivan Rakitic (25 de ani) nu va fi vândut decât dacă un club va plăti clauza de reziliere în valoare de 33 de milioane de lire sterline. Potrivit lui Daily Express, căpitanul lui Rusescu este dorit de Manchester United și de Liverpool.


Joi, 19 decembrie

Presa internațională a dat deja startul zvonurilor, iar nume ca Diego Costa, Iker Casillas, Eden Hazard sau Paul Pogba sunt printre cei vizați care își pot schimba clubul în această iarnă. 

PREMIER LEAGUE

Arsenal

– Cu un buget generos în acest an, Arsene Wenger vrea să își consolideze poziția de lider în Premier League, dar să acceadă și în fazele superioare ale Ligii Campionilor. Drept urmare, francezul vrea să îi aducă în această iarnă pe Diego Costa, de la Atletico Madrid, iar presa britanică susține că ar oferi 38 de milioane de euro pentru acesta. În plus, Casillas este un alt fotbalist pe placul lui Wenger, iar situația incertă a goalkeeper-ului spaniol pare a fi în avantajul „tunarilor”

United

– O altă echipă care are de gând să fie mai activă în această iarnă este Manchester United. „Diavolii” doresc să îi cumpere Alex Sandro, de la Porto, și pe Marco Reus, de la Dortmund, conform tot jurnaliștilor din Marea Britanie

Chelsea

Echipa lui Mourinho dorește să îl achiziționeze pe Freddy Guarin, de la Inter
– Falcao este un alt fotbalist pe care Chelsea vrea să îl cumpere în această iarnă, columbianul fiind nemulțumit la Monaco

Liverpool

– „Cormoranii” i-au propus prelungirea contractului lui Luis Suarez, oferindu-i un contract de aproximativ 11 milioane de lire sterline pe an

LIGUE 1

PSG

Francezii sunt pregătiți să îi repatrieze pe Varane (Real Madrid) și Pogba (Juventus). În plus, parizienii pregătesc o ofertă și pentru Eden Hazard, de la Chelsea

Monaco

– Echipa lui Ribolovlev dorește să îl ia în această iarnă pe Kyle Walker, de la Tottenham

SERIE A

Milan

– Echipa lui Allegri i-a acontat deja pentru această iarnă pe Adil Rami (Valencia) și pe Keisuke Honda (ȚSKA Moscova)

Napoli

Formația pregătită de Rafa Benitez îl dorește pentru defensivă pe apărătorul central al lui Olympique Marseille, camerunezul Nicolas N’Koulou. De acesta mai este interesată și Arsenal.

LA LIGA

Real Madrid

– Madrilenii au o singură țintă în acest moment pentru iarnă: Luis Suarez

 

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
SCAD PENSIILE. Românii care vor încasa o pensie mai mică: Dau cu minus
SCAD PENSIILE. Românii care vor încasa o pensie mai mică: Dau cu minus
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup