ProSport, ziarul de sport cu cei mai mulţi bani în talon!

25 sep 2009 1204 afişări Comentează şi tu Concurs
ProSport, ziarul de sport cu cei mai mulţi bani în talon! ProSport, ziarul de sport cu cei mai mulţi bani în talon!

Între 25 septembrie - 30 noiembrie, timp de 10 săptămâni, în fiecare luni şi vineri găseşti în ziar talonul de concurs VALIZA CU BANI.

Săptămânal, ProSport pune la bătaie peste 5.800 de bancnote de 5, 10 şi 50 de lei în taloanele de concurs.
Bonus, trimite o fotografie în care apari ţinând în mână talonul câştigător şi bancnota găsită în acesta şi poţi câştiga un premiu suplimentar constând într-un echipament sportiv!

În premieră, toate taloanele îţi aduc câştiguri în ProSport MegaStore
În interiorul fiecărui talon găseşti imprimată bancnota de 1 ProSport care e valabilă doar în magazinul online ProSport Megastore. Completează formularul de înregistrare şi fă-ţi propriul cont.
Introdu seriile tipărite pe bancnotele de 1 ProSport în contul tău personal. Alege-ţi produsul dorit de pe ProSport MegaStore şi după ce ai strâns suficiente banconte în cont îl poţi cumpăra.
Fiecare produs din magazinul online are specificat preţul exprimat în bancnote ProSport. Grăbeşte-te la cumpărături, stocurile sunt limitate! Între timp, stai cu ochii pe "rafturi"! În fiecare vineri reînnoim oferta din magazin.
Poţi introduce seriile pe rând, iar până aduni toate bancnotele de 1 ProSport necesare, ce ai strâns îţi rămâne în cont.
Bancnotele vor fi valide pe toată perioada promoţiei.

Fotbaliştii îţi aduc milioane
Cu taloanele din ProSport participi şi la Lotul de jucători!
Toate tichetele vor conţine unsprezece tricouri inscripţionate cu numere şi nume de fotbalişti care îţi pot aduce premii în valoare de 8.000 de lei! Astfel, fiecare jucător îţi poate marca în portofel suma înscrisă pe tricou.
Urmăreşte numerele şi numele de fotbalişti publicate zilnic în ProSport în timpul săptămânii şi bifează-le pe cele care se regăsesc în talon. Dacă pe un tricou ai încercuit atât numele cât şi numărul, câştigi automat suma înscrisă sub acesta.
Pentru Lotul de jucători taloanele sunt valabile o săptămână, de luni până vineri.
Atenţie! Taloanele de vineri intră în joc săptămâna următoare.
Durata de valabilitate este specificată pe fiecare tichet în parte, iar pentru a fi deosebite mai uşor, acestea vor avea culori diferite în fiecare săptămână.

Art. 1. Organizatorul şi regulamentul oficial al campaniei promoţionale "Valiza cu bani ediţia a 2-a"
Campania promoţională "Valiza cu bani ediţia a 2-a" este organizată de S.C. PUBLIMEDIA INTERNATIONAL S.A. cu sediul social şi adresa de corepondenţă în Bucureşti, Str. Bărăţiei Nr. 31, Sector 3, cu număr de ordine la Registrul Comerţului J40/11430/99, Cod unic de înregistrare:12530043, atribut fiscal RO
Campania promoţională se va derula în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii.
Regulamentul este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România. Organizatorul isi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări/schimbări în "ProSport".

Art. 2. Temeiul legal
Prezentul regulament este în conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonanţei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorilor. Ca atare, aceştia nu au niciun fel de obligaţie în cazul furnizării unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului în condiţii normale a premiului.
Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord ca datele lor de identitate (nume, prenume, adresă, număr telefon, ocupaţie) să intre în baza de date a organizatorului - Publimedia Internaţional conform legii 677/2001, acestea putând fi folosite pentru activităţile de marketing ale acestuia. La cererea scrisă a participanţilor operatorul se obligă să actualizeze / şteargă etc, datele personale ale participantilor.

Art. 3. Durata campaniei şi aria de desfăşurare
Aria de desfasurare a campaniei promotionale este întreg teritoriul României. Campania promoţională se desfăşoară în perioada 25 septembrie - 5 decembrie 2009, după cum urmează:
a) În perioada 25 septembrie - 30 noiembrie 2009, în fiecare vineri şi luni, în ProSport sunt inserate taloane de participare la concurs, corespunzătoare fiecăreia dintre cele 10 săptămâni de concurs.
b) În perioada 25 septembrie - 30 noiembrie 2009, în fiecare vineri şi luni, în taloanele de concurs inserate în ProSport, cititorii pot găsi un premiu instant constând într-o bancnotă de 5, 10 sau 50 de lei.
c) În perioada 28 septembrie - 5 decembrie 2009, în fiecare zi, de luni pană sâmbătă, vor fi publicate în ProSport 4 nume si 4 numere norocoase valabile pentru săptămana în curs a promoţiei, pe baza cărora se pot câştiga premiile la "Lotul de jucători".
d) În perioada 28 septembrie - 5 decembrie 2009, în fiecare zi, câştigătorii premiilor instant sunt invitaţi să expedieze fotografii cu premiile câştigate la adresa de e-mail valiza@prosport.ro, pe baza cărora se pot câştiga premiile la "Premiantii valizei cu bani".
e) În perioada 25 septembrie - 5 decembrie 2009, în fiecare zi, se va acorda un număr limitat de premii pentru acumularea de taloane "Valiza cu bani ediţia a 2-a". Acestea se vor acorda fără tragere la sorţi, în ordinea în care sunt revendicate de cititori folosind aplicatia software disponibilă la adresa www.prosport.ro/magazin (aplicatie denumita in continuare "ProSport MegaStore") sau cumuland si expediind taloanele de concurs în plic la la OP33, CP 10, Bucureşti, împreună cu lista de premii revendicate şi datele personale (nume, prenume, adresă, telefon, serie şi număr CI/BI şi CNP).

Art. 4. Mărcile şi produsele participante
În aceasta campanie promoţională este implicat ziarul ProSport şi site-ul www.prosport.ro, ediţiile din 2009, începând cu cea din 25 septembrie şi până la ediţia din data de 5 decembrie.

Art. 5. Drept de participare
La acest concurs poate participa orice persoană fizică, cu domiciliul stabil în România. Prin înscrierea la concurs, participanţii acceptă şi se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs. Angajatii S.C. Publimedia Intl. SA, rudele de la gradul I pana la gradul IV ale acestora, firmele colaboratoare implicate in derularea concursului, precum şi distribuitorii de presă nu au dreptul să participe la acest concurs. În cazul în care câştigătorul nu deţine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a împlinit vârsta de 14 ani), acesta este îndreptăţit sa intre în posesia premiului, dar numai cu acordul scris şi pe baza datelor de identitate ale părinţilor sau tutorelui legal.
Participarea la campania promoţională "Valiza cu bani ediţia a 2-a" implică acceptarea ca numele, fotografiile şi alte materiale audio sau video cu participanţii câştigători să poată fi făcute publice şi folosite în scop publicitar. Pentru identificare, câştigătorii vor avea nevoie de un document de identitate - paşaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Art. 6. Protecţia datelor personale
Tuturor participanţilor la concurs le sunt garantate drepturile în conformitate cu legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de a se adresa justitiei.

Art. 7. Mecanismul campaniei
În perioada 25 septembrie - 30 noiembrie 2009, în fiecare vineri şi luni, în ProSport sunt inserate taloane "plic" de participare la concurs, corespunzătoare fiecăreia dintre cele 10 săptămâni de concurs. Taloanele au înscrisă săptămâna în care sunt valabile şi culoarea acestora diferă de la o săptămână la alta. Acesta este modul de identificare a valabilităţii tichetului.
Fiecărei săptămâni de concurs îi corespund talonul inserat în vinerea dinaintea începerii săptămânii şi cel inserat în prima zi a săptămânii (luni).

Cu ajutorul taloanelor inserate în ProSport exista 4 moduri de a câstiga:
• Câştig instant (bani în talon)
• Lotul de jucători
• Premianţii valizei cu bani
ProSport MegaStore - (premii pentru acumularea unui număr de taloane "Valiza cu bani ediţia a 2-a")

În perioada 25 septembrie - 30 noiembrie 2009, în fiecare vineri şi luni, în ProSport sunt inserate taloane "plic" de participare la concurs. Talonul se deschide îndepărtând 3 margini special marcate cu perfor. În oricare din aceste taloane, poate fi găsit un câştig instant, contând într-o bancnotă de 5, 10 sau 50 de lei

În perioada 28 septembrie - 5 decembrie 2009, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, în ediţiile ProSport vor fi publicate cate 4 nume şi 4 numere norocoase, valabile pentru toată săptămâna în curs. Pe baza acestora se acordă câştigurile la Lotul de jucători.

În interiorul taloanelor inserate în ProSport există câte 11 tricouri, fiecare având inscripţionat un nume de jucător şi un număr. Fiecăruia dintre tricouri îi este atribuit un premiu de o anumită valoare după cum urmează:
• 1 tricou de 500€ (cu nume şi număr)
• 1 tricou de 300€ (cu nume şi număr)
• 2 tricouri de 200€ (cu nume şi număr)
• 7 tricouri de 100€ (cu nume şi număr)

În perioada 25 septembrie - 5 decembrie 2009, în fiecare zi, folosind aplicatia software ProSport MegaStore, se va acorda un număr limitat de premii pentru acumularea de taloane "Valiza cu bani ediţia a 2-a". Acestea se vor acorda fără tragere la sorţi, în ordinea în care sunt revendicate de cititori folosind aplicatia software disponibilă la adresa www.prosport.ro/magazin sau expediind taloanele de concurs în plic la la OP33, CP 10, Bucureşti, împreună cu lista de premii revendicate şi datele personale (nume, prenume, adresă, telefon, serie şi număr CI/BI şi CNP).

În perioada 25 septembrie - 5 decembrie 2009, câştigătorii premiilor instant pot trimite fotografii cu premiile câştigate la valiza@prosport.ro. Pe baza acestora se acordă câştigurile la Premianţii valizei cu bani.

Fiecare talon este înseriat - conţine o serie unică (în interior, înscrisă atât în colţul din stanga jos, cât şi în colţul din stanga sus).

CÂŞTIGURI INSTANT LA DESCHIDEREA TALONULUI
În perioada 25 septembrie - 30 noiembrie 2009, în fiecare vineri şi luni, în ProSport sunt inserate taloane "plic" de participare la concurs. O parte dintre taloane vor avea în interior un câştig instant. Câştigul instant poate fi o bancnotă de 5, 10 sau 50 de lei:

Bancnotele oferite săptămânal sunt în număr de 5870, după cum urmează:
• 5800 X bancnotă 5 lei
• 60 X bancnotă 10 lei
• 10 X bancnotă 50 lei

PROSPORT MEGASTORE
În perioada 25 septembrie - 5 decembrie 2009, în fiecare săptămână, se va putea câştiga un număr de premii făcând dovada deţinerii unui anumit număr de taloane "Valiza cu bani ediţia a 2-a". Aceste premii se acordă fără tragere la sorţi. În fiecare săptămână va fi pus la dispoziţia participanţilor un număr fix de premii.
Pentru castigarea fiecarui premiu pus in joc este stabilit un anumit numar de taloane care trebuie colectate. Pe parcursul derularii promotiei numarul de taloane ce trebuie colectate pentru fiecare premiu in parte poate fi modificat de Organizator cu anuntarea prealabila a participantilor la promotie.
Numarul de taloane necesar pentru castigarea fiecarui premiu stabilit initial, precum si toate modificarile ulterioare efectuate de Organizator vor fi comunicate participantilor in ziarul ProSport si pe site-ul www.prosport.ro pe toata perioada promotiei.
Criteriile de acordare a premiilor puse in joc la ProSport MegaStore sunt:
Participantii trebuie sa opteze pentru unul sau mai multe premii
Sa colecteze numarul de taloane necesare pentru premiul ales
Sa se inscrie in concurs inainte de epuizarea stocului pentru premiul pentru care au optat
Sa revendice premiul dorit
Revendicarea premiilor se va face introducând seriile unice imprimate în interiorul fiecărui talon în aplicaţia software disponibilă la adresa www.prosport.ro/magazin sau expediind taloanele de concurs la OP33, CP 10, Bucureşti, împreună cu lista de premii revendicate (numărul de taloane expediate trebuie să acopere numărul necesar revendicării, specificat în machetele din ProSport) şi datele personale (nume, prenume, adresă, telefon, serie şi număr CI/BI şi CNP). La expedierea taloanelor prin poştă, un premiu se consideră revendicat în momentul în care PubliMedia International intră în posesia taloanelor de concurs şi seriile sunt validate.
Condiţiile de înregistrare şi utilizare a aplicaţiei software sunt disponibile la adresa http://magazin.prosport.ro/static/terms.aspx, sunt descrise în anexa 1 şi constituie parte integrantă a prezentului regulament.
Participanţii la concurs ce vor folosi aplicatia ProSport MegaStore trebuie să se inregistreze pe site-ul http://magazin.prosport.ro/, completând cu datele personale câmpurile obligatorii, abonarea gratuită la newsletter-ul ProSport fiind obligatorie. Dupa înregistrare, participanţii se vor autentifica (pe baza de user şi parolă), putând astfel să utilizeze aplicaţia software. Prin intermediul acestei aplicaţii, participanţii vor încărca seriile tichetelor, putând astfel să revendice produsele dorite, în funcţie de numărul de tichete ale căror serii le-au introdus. Fiecare serie poate fi introdusă o singură dată, iar posesorii taloanelor sunt obligati să păstreze taloanele ale căror serii le utilizează la revendicarea premiilor. Fiecare participant are dreptul să se înscrie în concurs o singură dată.

Premiile nerevendicate într-o săptămână rămân în concurs în săptămânile următoare. Numărul premiilor fiind limitat, acestea se vor acorda până la epuizarea stocurilor sau terminarea campaniei promoţionale, în ordinea în care sunt revendicate.
Premiile puse la dispoziţie în ProSport MegaStore în cele 10 săptămâni de concurs sunt:
1500 X abonament ProSport
1000 X abonament Gândul
500 X abonament ProMotor
6000 X Cartelă SIM PrePay cu 50 minutes on-net + 50 SMS on-net
3650 X Film pe DVD
420 X Voucher de cumpărături Baneasa Shopping City în valoare de 50 ron
700 X Minge de fotbal
75 X Telefon mobil
65 X MP3 player
70 X Rama foto digitală
300 X Multi card reader
130 X Telefon fix
44 X Sistem GPS
420 X Voucher de cumparaturi Carrefour în valoare de 50 ron
1710 X Produs cosmetic
4 X Wrist band
14 X Şapcă
7 X Şort
28 X Geantă
112 X Tricou

Voucherele de cumparaturi Baneasa Shopping City sau Carrefour vor fi expediate prin poştă în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la data câştigării lor, iar participanţii la promoţie le vor putea folosi ca mijloc de plată a produselor dorite in Baneasa Shopping City, respectiv in reteaua de hypermarket-uri Carrefour de pe teritoriul Romaniei; voucherele sunt valabile în perioada 15 noiembrie - 15 decembrie 2009. Câştigătorul va prezenta la casa de marcat cuponul valoric, împreuna cu tichetul de promoţie în care l-a gasit şi o copie dupa CI sau BI, după care va intra în posesia produsului/ produselor dorite; în situaţia in care valoarea acestuia/ acestora depăşeşte suma de 50 de lei, câştigătorul va achita diferenţa. Cupoanele valorice devin proprietatea Partenerilor Baneasa Developments, respectiv Hiproma imediat după momentul încasării acestora.
Premiile, exceptând voucherele, vor fi expediate în termen de 60 de zile lucrătoare de la data încheierii promoţiei.

LOTUL DE JUCĂTORI

În perioada 28 septembrie - 5 decembrie 2009, în fiecare zi, de luni până sambătă, vor fi publicate în ProSport 4 nume şi 4 numere norocoase valabile pentru săptămâna în curs a promoţiei.
Participanţii trebuie să verifice zilnic numele şi numerele norocoase cu numele şi numerele din cele 22 de zone de concurs corespunzătoare "Lotului de Jucători" - 11 tricouri x (1 nume + 1 număr).
Dacă numele sau numerele coincid, participanţii trebuie să le bifeze pe talon. În ziua în care a bifat atât numele, cât şi numărul de pe un tricou, participantul trebuie să sune la unul din numerele de telefon 031-825.73.78 , 031-825.73.79, între orele 10.00 - 18.00, pentru revendicarea premiului. Dacă a câştigat sâmbăta, trebuie să sune în cursul zilei de luni imediat următoare.
În fiecare săptămână sunt puse în joc 11 premii la Lotul de Jucatori:
• 1 X 500 Euro
• 1 X 300 Euro
• 2 X 200 Euro
• 7 X 100 Euro
Numele şi numerele norocoase publicate în ziar în timpul unei săptămâni sunt valabile numai pentru talonul corespunzător săptămânii respective (săptămâna este menţionată pe fiecare talon) astfel:
• Săptămâna 1 = 28 septembrie - 4 octombrie 2009: pentru taloanele inserate în 25 şi 28 Septembrie
• Săptămâna 2 = 5 - 11 octombrie 2009: pentru taloanele inserate în 2 şi 5 Octombrie
• Săptămâna 3 = 12 - 18 octombrie 2009: pentru taloanele inserate în 9 şi 12 Octombrie
• Săptămâna 4 = 19 - 25 octombrie 2009: pentru taloanele inserate în 16 şi 19 Octombrie
• Săptămâna 5 = 26 octombrie - 1 noiembrie 2009: pentru taloanele inserate în 23 şi 26 Octombrie
• Săptămâna 6 = 2 - 8 noiembrie 2009: pentru taloanele inserate în 30 Octombrie şi 2 Noiembrie
• Săptămâna 7 = 9 - 15 noiembrie 2009: pentru taloanele inserate în 6 şi 9 Noiembrie
• Săptămâna 8 = 16 - 22 noiembrie 2009: pentru taloanele inserate în 13 şi 16 Noiembrie
• Săptămâna 9 = 23 - 29 noiembrie 2009: pentru taloanele inserate în 20 şi 23 Noiembrie
• Săptămâna 10 = 30 noiembrie - 6 decembrie 2009: pentru taloanele inserate în 27 şi 30 Noiembrie

Premiile nerevendicate la sfarşitul fiecărei săptămâni de promoţie (până sâmbăta, când se publică ultimele numere pentru săptămâna în curs) nu se reportează.

PREMIANŢII VALIZEI CU BANI
Câştigătorii premiilor instant sunt invitaţi să expedieze la adresa de e-mail valiza@prosport.ro fotografii cu premiile găsite în talon. În aceste fotografii, trebuie sa apară câştigătorul, talonul în care a fost găsit premiul şi bancnota găsită. Cele mai reuşite fotografii vor fi premiate cu obiecte promoţionale ProSport (mingi de fotbal, tricouri, şepci). Premiile se acordă fără tragere la sorţi.
Prin expediere, participantul certifică deţinerea drepturilor de autor pentru fotografia respectivă, drepturi pe care le cedează organizatorului campaniei promoţionale. Expedierea implică acceptarea ca numele şi fotografiile să poată fi făcute publice şi folosite în scop publicitar.

Art. 8. Reguli de revendicare
Dacă participantii au bifate atât numele cât şi numărul de pe un tricou din talon cu numele şi numerele norocoase publicate în ProSport trebuie să sune în aceeaşi zi, între orele 10:00 şi 18:00 la unul din numerele: 031-825.73.78, 031-825.73.79, tarif normal, pentru validarea talonului. Dacă au câştigat cu "Lotul de Jucători" sâmbăta, trebuie să sune în cursul zilei de luni imediat următoare. Pentru ca participantul să fie validat drept câştigător trebuie să comunice seria de pe talon, întâi telefonic, iar mai apoi să trimită dovada deţinerii talonului cu seria câştigătoare (fax; scanat pe mail; prin posta)
Premiile se vor acorda doar la prezentarea unui document de identitate (carte identitate, paşaport) şi pe baza taloanelor cu seriile câştigătoare. Taloanele sunt valabile 1 săptămână, aceasta fiind specificată pe fiecare talon şi în regulamentul din ziar. Taloanele au înscrisă săptămâna pentru care sunt valabile şi culoarea tichetelor diferă de la o săptămână la alta.
Câştigătorul trebuie să facă dovada deţinerii seriei câştigătoare cu care s-a înscris în concurs (fizic, prin poştă sau prin fax) către organizatorul concursului. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea trimiterii răspunsurilor. Cei care nu prezintă seria câştigătoare nu îşi pot revendica premiul.
În acest sens, va exista o notificare în paginile de concurs.
În cazul în care numărul de revendicări este mai mare decât numărul premiilor puse în joc, câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi.

Art. 9. Premiile

Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 678 000 lei. Aceasta valoare include si impozitele aferente premiului care vor fi oprite de organizator.

Responsabilitatea premiilor este asumată după cum urmează:
Baneasa Develpoments si Hiproma, parteneri ai Publimedia International in realizarea campaniei promotionale, sunt responsabile de încasarea cupoanelor valorice de 50 de lei care se pot câştiga cu mecanismul ProSport Megastore.
PUBLIMEDIA INTERNATIONAL este responsabilă pentru toate celelalte premii.

Art. 10. Desemnarea şi anunţarea caştigătorilor
Organizatorul se obligă să facă publice numele şi numerele caştigătoare, precum si caştigurile din ediţiile ziarelor ProSport. Organizatorul se obligă să înmâneze premiile câştigătorilor în termen de 60 zile lucrătoare de la data finalizării promoţiei, în urma prezentării de către câştigători a dovezilor privind identitatea şi validitatea participării prin seria participantă.

Art. 11. Regulamentul concursului
Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.prosport.ro cât şi la sediul organizatorului din Bucureşti, Str. Bărăţiei, nr. 31, sector 3.
Participarea la această campanie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament. Pe perioada de desfăşurare a campaniei promoţionale, cititorii pot suna la liniile de telefon dedicate promoţiei: 031-825.73.78, 031-825.73.79 (linie telefonică cu tarif normal) pentru a afla mai multe amănunte în legătură cu promoţia (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor, precum şi pentru sugestii sau eventuale plîngeri). Programul de funcţionare al liniei telefonice este de Luni pînă Vineri între orele 10.00 - 18.00.
Organizatorul concursului nu are nici o răspundere şi nu va putea fi implicat în litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanţi.
Organizatorul nu are obligaţia de a purta corespondenţă privitoare la solicitările necâştigătoare.

Art. 12. Taxe şi impozite aferente
Organizatorul îşi asumă răspunderea plaţii impozitelor pe venitul obţinut ca urmare a câştigării
premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei în vigoare. Impozitul va fi reţinut din
câştig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi reţinut de către societate şi va fi virat la bugetul de stat în termenul legal.

Art. 13. Dispoziţii finale
Participanţii la această campanie promoţionala sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automată a câştigurilor.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Pe toată durata promoţiei, în fiecare luni şi vineri, la achiziţionarea ziarului, cititorii se vor asigura că acesta are talonul de concurs ataşat. Reclamaţiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.
Eventualele reclamaţii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe următoarea adresa: S.C. PUBLIMEDIA INTERNATIONAL S.A, Str. Bărăţiei Nr. 31, Sector 3, Bucureşti, Departament Marketing, până la data la care acest regulament produce efecte. După această dată, Organizatorul nu va mai lua în considerare nici o contestaţie.

Art. 14. Litigii
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.

Art. 15. Întreruperea concursului
Campania va putea fi întreruptă doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte de a anunţa publicul prin intermediul a cel puţin o televiziune natională sau un cotidian naţional.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.