LIVE BLOG WIMBLEDON, ziua 1 | Niculescu și Hănescu au fost eliminați, iar meciul Andreei Mitu a fost întrerupt de ploaie. Halep va debuta marți, după ora 19:00, într-o partidă cu Pereira

LIVE BLOG WIMBLEDON, ziua 1 | Niculescu și Hănescu au fost eliminați, iar meciul Andreei Mitu a fost întrerupt de ploaie. Halep va debuta marți, după ora 19:00, într-o partidă cu Pereira
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Victor Hănescu a pierdut cu 6-7, 6-1, 6-4, 6-3 în fața lui Tomas Berdych, în primul tur la Wimbledon.
  • Monica Niculescu a fost eliminată în două seturi de belgianca Van Uytvanck, cu 7-5, 6-3.
  • Partida Andreea Mitu – Agnieszka Radwanska s-a întrerupt din cauza ploii la scorul de 2-4.
  • Simona Halep are 3,13% șanse să câștige turneul de la Wimbleon, conform calculelor făcute de Infostrada pe baza unor indicatori

22.05 Andreea Mitu a intrat cu mult curaj la prima apariție într-un turneu de Grand Slam, în meciul cu Agnieszka Radwanska. Românca a evoluat fără greșeală până în momentul în care ploaia și-a făcut apariția. Chiar în acel moment, Radwanska și-a creat prima șansă de break, pe care a și fructificat-o pentru 4-2. Imediat, meciul a fost întrerupt. Partida se va relua mâine, la fel ca și celelalte șase jocuri care au fost oprite din același motiv.


21:00 Monica Niculescu nu a prins cea mai bună zi la Wimbledon și a fost eliminată de belgianca Van Uytvanck. Românca a pierdut într-o oră și 28 de minute, cu 7-5, 6-3. Monica a avut controlul jocului doar în primele 15-20 de minute, când a avut 3-1 și șansa unui dublu break. Ea nu a reușit însă să fructifice mingea, iar Van Uytvanck a prins curaj și a întors meciul. Ziua nu s-a terminat însă pentru România, Andreea Mitu având meci în această seară cu Agnieszka Radwaska.


20:44 Și totuși, Niculescu nu se predă. Eleva lui Călin Ciorbagiu a reușit să câștige două game-uri consecutive, astfel că a relansat setul secund. Stilul de joc al Monicăi o incomodează și pe tânrăa belgiancă. Van Uytanck a ajuns la 25 de greșeli neforțate, în timp ce Niculescu are cu 10 mai puțin.


20:38 Novak Djokovic s-a calificat în stil de mare campion în turul secund, după 6-0, 6-1, 6-4 cu Golubev. Nole a izbutit nu mai puțin de 34 de lovituri câștigătoare. Pe terenul 19, Monica pare că a cedat definitiv lupta cu Van Uytvank. Belgianca are 3-0 în setul secund.


20:26 Monica Niculescu nu s-a simțit prea bine pe iarba londoneză în finalul primului set. După ce a salvat o minge de break la 5-4, românca n-a mai izbutit să ducă setul în tie-break, la 6-5 pentru Van Uytvanck. Niculescu a declarat în dese rânduri că iarba nu este suprafața ei favorită. Monica a pierdut primul set după 55 de minute.


20:23 Organizatorii de la Wimbledon tocmai au anunțat programul pentru ziua a doua, când va intra în competiție și Simona Halep. Românca nu va evolua mai devreme de ora 19:00 împotriva braziliencei Teliana Pereira, terenul nefiind încă desemnat. Tot marți, Sorana Cîrstea va juca pe terenul nr. 16 cu Duval, în jur de ora 15:30, Irina Begu începe la 13:30, pe terenul nr. 5, meciul cu Razzano, iar Cadanțu va intra cu italianca Giorgi în ultima dispută de pe terenul 11.


20:01 Novak Djokovic face o adevărată demonstrație de forță pe Central la partida cu Golubev. Sârbul a avut nevoie doar de 47 de minute pentru a câștiga primele două seturi, cu 6-0, 6-1. Djokovic este număr 2 mondial, dar la ediția din acest an a intrat ca și favorit numărul 1. El se prezintă într-o formă de zile mari, iar antrenorul Boris Becker pare pe deplin mulțumit în lojă.


19:56 Monica a ratat ocazia de a se desprinde la 4-1, după ce a avut o nouă minge de break. Belgianca de 20 de ani a ieșit din încurcătură și a restabilit egalitatea în set, scor 3-3. Van Uytvanck urcă mai des la fileu, iar acest lucru îi aduce puncte importante. În schimb, Niculescu are un procentaj de 54% al punctelor câștigate pe primul serviciu.


19:40 După numai 9 minute de joc, Monica Niculescu reușește break-ul în partida cu Van Uytvank. Românca a frunctificat a cincea șansă. Eleva lui Călin Ciorbagiu a fructificat la maximum greșelile neforțate ale adversarei, opt în primele trei game-uri.


19:30 Cu excepția lui Verdasco, eliminat, toți ceilalți favoriți care au jucat până acum au intrat deciși în turneul de la Wimbledon. David Ferrer este unul dintre aceștia, el obținând o victorie clară în fața unui conațional, Pablo Carreno-Busta, chiar dacă a cedat un set la tie-break: scor 6-0, 6-7, 6-1, 6-1.


19:10 Tocmai s-a terminat meciul de pe terenul nr. 19, Haase – Pospisil (7-6, 4-6, 7-5, 6-3), astfel că în câteva minute va intra pe teren și Monica Niculescu. Românca o înfruntă în turul inaugural pe Van Uytvanck (Belgia), jucătoare clasată pe locul 89 mondial. Monica, număr 67 WTA, are ca rezultat de top la Wimbledon turul secund, atins în trei ocazii.


19:00 Intrat într-un con de umbră, Marcos Baghdatis a reușit să treacă de primul tur la Wimbledon. Cipriotul, semifinalist în 2006, a sărutat iarba londoneză după ce a câștigat cu 6-4, 7-5, 2-6, 7-6 în fața germanului Dustin Brown, cel care îl învinsese pe Nadal în urmă cu câteva zile la Halle. Să fi fost acest succes și momentul descătușărioi pentru Baghdatis?


18:52 Chinezoaica Na Li s-a calificat în turul secund după o victorie cu 7-5, 6-2 în fața polonezei Paula Kania. N-a fost un succes fără emoții, având în vedere că numărul 2 mondial a fost condus în primul set cu 3-1, 4-2 și 5-3. De asemenea, Venus Williams va evolua în turul următor după 6-4, 4-6, 6-2 cu spaniola Torro-Flor.  Gligor Dimitrov este un alt favorit care s-a calificat mai departe, după 7-6, 6-3, 6-2 cu Ryan Harrison.


18:35 Maria Șarapova a fost întâmpinată cu foarte multă căldură în prima zi de turneu la Wimbledon. Rusoiaca a avut doar antrenament luni, dar și-a rezervat din timp și pentru a acorda autografe. De altfel, rusoaica s-a arătat impresionată de entuziasmul pe care spectatorii l-au manifestat chiar de la debutul Marelui Șlem.


18:30 Viktoria Azarenka pare că a renăscut după primul succes obținut în ultimele cinci oluni, 6-3, 7-5 cu Lucic Baroni în primul tur la Wimbledon. „Sunt foarte fericită că pot juca tenis din nou, este ceea ce iubesc. Este un sentiment plăcut să joc fără să simt dureri, iar la acest moment acest lucru este cel mai important”, a declarat fostul număr 1 mondial. Printre altele, Vika a vorbit și despre Mondialul de fotbal, declarându-se fan Argentina. „Îl iubesc pe Messi. Este unul dintre cei mai mai mari sportivi din lume”, a motivat Azarenka.


17:45 De câteva minute a început și partida Na Li (China) – Paula Kania (Polonia). Aceasta din urmă ocupă locul 183 mondial, iar la vârsta de 10 ani a promis familiei că o va urmări într-o zi într-un turneu de Grand Slam. Disputa cu Na Li este prima la acest nivel. Poloneza în vârstă de 21 de ani și-a făcut un debut pe care nu-l va uita niciodată, cu un meci pe Arena Centrală la Wimbledon.


17:20 Andy Murray și-a început campania de apărare a titlului din 2013 cu o victorie convingătoare în fața belgianului Goffin, cu 6-1, 6-4, 7-5. Evoluția scoțianului a mulțumit-o și pe antrenoarea Amelie Mauresmo. În turul următor, Murray îl va înfrunta pe slovenul Rola. Andy a înregistrat și a 450 victorie în ATP.


17:15 După două ediții în care a ieșit prematur de la Wimbledon, e timpul ca Rafa Nadal să-și impună din nou stilul de joc la Londra. Șanse sunt, având în vedere că s-a impus deja în două rânduri aici, în 2008 și 2010, plus că a jucat alte trei finale, în 2006, 2007 și 2011. De fapt, Nadal este obligat să meargă cât mai departe pentru a-și păstra șefia în ATP. Djokovic îi suflă în ceafă. Rafa a pierdut clar singurul meci pe iarbă jucat în acest sezon, la Halle, dar la Wimbledon se prezintă într-o formă bună, cel puțin la antrenamente.


17:10 Frații Bryan își caută rtimul pentru ediția din acest an de la Wimbledon. Înainte de a intra la antrenament, americanii își calculează pașii ascultând muzică la căști. Au potrivit ritmul pentru a câștiga al patrulea titlu la Londra?


16:55 După Roger Federer, cu șapte titluri, surorile Williams sunt jucătoarele aflate în activitate cu cele mai multe titluri la Wimbledon. Serena și Venus au obținut fiecare câte cinci titluri. Venus a disputat nu mai puțin de opt finale pe iarba londoneză, trei finale fiind cedate în fața surorii mai mici. Va reuși Venus să se numere printre protagonistele turneului și în 2014, chiar dacă nu se mai află în vârf de formă? Americanca tocmai se pregătește de partida cu spaniola Torro-Flor, care se va juca pe terenul 2, acolo unde Victor Hănescu a cedat în fața lui Berdych.


16:50 Viktoria Azarenka a revenit la Wimbledon cu o victorie, după o pauză de aproximativ trei luni și jumătate din cauza accidentărilor. Jucătoarea din Belarus a câștigat cu 6-3, 7-5 în fața jucătoarei Lucic-Baroni, în cadrul primului tur. Azarenka obținuse ultima victorie în optimile de la Australian Open, la sfârșitul lunii ianuarie.


16:42 Victor a cedat în fața lui Berdych la sfârșitul a două ore și 55 de minute de joc, după ce adversarul a fructificat a doua minge de meci. Pe parcursul partidei, Hănescu a izbutit să salveze nu mai puțin de 20 de mingi de break ale cehului. Românul a pierdut într-o manieră asemănătoare ca și în 2008, când Berdych a câștigat tot cu 3-1, după ce pierduse primul set cu 7-6. Hănescu a fost eliminat pentru a treia oară consecutiv de la Wimbledon de un jucător din Top 10.


16:28 Hănescu este în dificultate, dar nu se predă. Românul a ajuns la 19 mingi de break salvate. Indiferent de rezultatul final, evoluția lui Victor merită apreciată. Pe lângă faptul că a reușit lovitura meciului, el a reușit să-l scoată din sărite pe Berdych în mai multe rânduri în acest joc.


16:20 A fost eliminat un prim cap de serie și din turneul masculin, Fernando Verdasco. Spaniolul, cap de serie numărul 18, a fost învins de australianul Marinko Matosevic, scor 6-4, 4-6, 6-4, 6-2. Este clar, spaniolilor nu le merge prea bine în această perioadă, având în vedere că și naționala de fotbal a fost eliminată de la Mondialul de fotbal. Salvează Rafa situația?


16:15 Tomas Berdych a avut program încărcat înainte de Wimbledon. Printre altele, a pozat nud pentru Revista ESPN! Cehul este una dintre vedetele „Magazinului”, alături de Venus Williams. Ambii se numără printre favoriții turneului de la Wimbledon. E clar că lui Berdych i-a priit antrenamentul, din moment ce servește cu ușurință așii: 20 până în acest moment al jocului cu Victor Hănescu (2-1 la seturi și 3-1 la game-uri)


16:10 Românul pare afectat de șansele irosite la sfârșitul setului trei, iar la debutul setului patru și-a cedat serviciul. Berdych deține controlul total al partidei și pare că s-a desprins în câștigător. Mai are Victor puterea să revină? Evoluția lui a fost în multe momente la nivelul adversarului.


16:06 Victor Hănescu a pierdut la mare luptă setul trei, după ce a beneficiat de câteva șanse în fața lui Berdych. La 4-3, românul a avut două șanse de break, nefructificate. Imediat, Berdych a făcut el break-ul și a preluat conducerea, scor 5-4. Hănescu a mai avut o șansă să-și recupereze game-ul, dar cehul a salvat și a treia minge de break. În cele din urmă, favoritul șase a închis setul la 6-4 cu un as. S-au jucat deja 140 de minute de la prima minge.


16:00 Roger Federer, campion de șapte ori la Wimbledon, va debuta marți, într-o partidă cu Paolo Lorenzi. Luni, elvețianul doar s-a antrenat la All England Club și … a făcut poze. Fedex a suprins câteva cadre și le-a postat pe Twitter.


15:55 Șansă imensă ratată de Victor. Hănescu a irosit două mingi de break la 4-3 pentru el în setul 3. Berdych s-a „scos” cu trei servicii as consecutive și a restabilit egalitatea. Imediat după acest game, românul a reușit și punctul zilei, o lovitură printre picioare dublată apoi de un punct făcut la fileu. În ciuda execuției, adversarul a făcut break.


15:48 Mitu a vorbit pentru ProSport înaintea meciului care va avea loc luni, după ora 19:00, pe Terenul 2 din complexul All England Club, în compania favoritei numărul 4, Agnieszka Radwanska. „Voi ataca și voi încerca să-mi impun ritmul”, a declarat Andreea, care debutează într-un turneu de Grand Slam. Citiți aici interviul oferit de Mitu.


15:43 Tomas Berdych are nervii întinși la maximum. După ce arbitrul l-a sancționat cu o greșeală de picior, cehul și-a arătat dezamăgirea și după un as al lui Victor, dat inițial afară de arbitrul de linie. Românul a cerut challenge și a câștigat punctul pentru 3-2 în setul trei, spre nemumțumirea cehului.


15:37 Andy Murray are spectatori de lux pe Arena Centrală, la meciul cu belgianul Goffin. Starul din NBA, Saquille O’Neill, este în tribuna VIP și îi urmărește evoluția scoțianului, care pare într-o bună dispoziție de joc: 5-1 în primul set. Shaq are patru titluri în NBA, Murray mai are de „muncit” pentru a ajunge la performanța baschetbalistului, retras între timp din activitate, având un singur titlu la Wimbledon și două în turneele de Grand Slam.


15:28 Hănescu face unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului, cel puțin până în acest moment. El a salvat alte cinci mingi de break ale adversarului în primul game al setului trei. În total, Victor a anulat 16 din cele 18 oportunități de break ale lui Berdych, care are doar 11% la acest capitol. Este adevărat, Hănescu are 0 la capitolul break-uri, dar și la șanse de break create.


15:25 Americanca Stephens a mai rezistat în meci doar câteva minute. Kirilenko s-a impus cu 6-2, 7-6, astfel că Sloane a devenit al doilea cap de serie eliminat duin turneul feminin. Așadar, Wimbledon continuă fără Stosur și Stephens.


15:20 Sloane Stephens a evitat, cel puțin pentru moment, eliminarea la Wimbledon, după ce a salvat în setul secund cinci mingi de break în fața rusoaicei Maria Kirilenko. Americanca este cap de serie numărul 18 și văzută ca una din jucătoarele de mare viitor ale tenisului mondial.


15:15 Victor Hănescu a scăzut puțin ritmul în setul secund, iar Berdych a restabilit egalitatea: 6-1. Cehul a câștigat setul în 30 de minute. Procentul punctelor făcute cu primul serviciu a scăzut la 70% în setul doi. Victor a făcut numai patru greșeli neforțate, însă și punctele câștigătoare au fost în număr de 6, față de 14 ale cehului.


14:58 După 73 de minute de joc și 10 mingi de break salvate, reduta lui Hănescu a cedat. Berdych a făcut break și s-a desprins pentru prima dată la două game-uri în acest meci, 2-0. Cehul pare că s-a ambiționat după ce Victor l-a chinuit suficient în primul act.


14:53 Samantha Stosur (Australia) este primul cap de serie eliminat la Wimbledon. Jucătoarea de la Antipozi, favorita numărul 17 în turneu, a fost învinsă cu 6-3, 6-4 de belgianca Yanina Wickmayer. Kim Clijsters s-a numărat printre suporterii învingătoarei.


14:45 Hănescu dă lovitura în primul set al meciului cu Berdych. După ce a salvat nouă mingi de break, Victor s-a impus la tie-break, cu 7-6, după 59 de minute de joc. Românul a câștigat setul cu a treia minge avută la dispoziție. Hănescu a avut un prim serviciu foarte bun, procentajul fiind de 85%. De asemenea, a avut doar 3 greșeli neforțate în prima oră de joc! Imediat în primul game al setului secund, Berdych l-a luat la țintă pe Victor, trimițând intenționat o minge spre jucătorul român.


14:20 Victor rezistă eroic în fața lui Berdych. Românul a salvat alte patru mingi de break în fața cehului și rămâne la conducere, scor 4-3. În primele șapte game-uri, Hănescu a fost nevoit să anuleze nouă oportunități de break ale adversarului. Victor joacă un tenis ede foarte bună calitate, primul serviciu fiind punctul lui forte până acum – 87%, adică 40 de puncte câștigate din 46 posibile.


14:15 Apariția marilor jucători provoacă isterie în rândul fanilor. Djokovic, Nadal și ceilalți sunt înzestrați și cu foarte multă răbdare când ajung în fața celor care îi adulează. Iar o parte din antrenament se „consumă” la semnat autografe. Jucătorii se opresc și câte 10-15 minute pentru a satisface pretențiile fanilor.


14:03 Singurul român prezent în turneul de simplu a ieșit cu bine și din al doilea moment dificil al meciului cu Berdych. Hănescu a salvat alte trei mingi de break în game-ul cinci, revenind de la 0-40. Astfel, după 19 minute de joc. Victor continuă să se mențină în avantaj, scor 3-2.


13:55 Victor Hănescu a intrat bine în turneul de la Wimbledon. După primele trei game-uri, românul se află la conducere, scor 2-1. Victor a salvat o minge de break a cehului. Neo-zeelandeza Maria Erakovic a obținut primul punct la ediția din acest an a turneului.


13:20 Și tot la capitolul Andy Murray. Scoțianul a surprins înainte de Wimbledon, când și-a anunțat noul antrenor, acesta fiind de … sex feminin. Andy este antrenat în prezent de fosta jucătoare Amelie Mauresmo (!). Murray le-a cerut fanilor și în general britanicilor să nu o scoată vinovată pe franțuzoaică în cazul în care nu va câștiga din nou turneul. „Nu va fi vina ei dacă nu voi repeta performanța din 2013!”, a declarat deținătorul titlului. Anul trecut, Murray era consiliat de Ivan Lendl.


13:15 Știați că… În Marea Britanie, aproximativ un milion de oameni joacă tenis cel puțin o dată pe lună, pe 23.000 de terenuri. După ce Andy Murray a câștigat în 2013 și a devenit primul britanic învingător la Wimbledon în ultimii 77 de ani, tenisul ocupă din nou un loc special în inimile celor născuți în „Regat”.


13:10 Ca și în cazul Roland Garros-ului, turneul de la Wimbledon înseamnă mai mult decât un simplu turneu de tenis, este un adevărat Campionat Mondial. Atmosfera de sărbătoare este atât în interiorul arenelor, cât și în afara acestora. Lumea s-a „înghesuit” la Wimbledon încă de la deschiderea porților, în prima zi, pentru a savura tenis din plin, dar și pentru a „consuma” tot ce se poate dincolo de porțile de intrare în tribune.


13:00 Anglia a ieșit de la Campionatul Mondial de fotbal, chiar dacă mai are de disputat un meci cu naționala statutului Costa Rica, astfel că interesul britanicilor se mută într-un procent însemnat către Wimbledon. La capitolul personaje, rolul lui Steven Gerrard, de căpitan, lider sau cum doriți, este luat de Andy Murray. Scoțianul a câștigat după mai multe încercări Grand Slam-ul la ediția precedentă, astfel că devine primul britanic de la Fred Perry, în 1936, care deschide meciurile pe Arena Centrală, din postura de campion.


12:45 Halep, 3,13% șanse să câștige Wimbledon. Pe baza mai multor indicatori, clasament, meciuri, suprafață, Infostrada a făcut vreo 10.000 de simulări pentru a calcula șansele de câștig ale fiecărui jucător la ediția din acest an la Wimbledon. În urma „socotelilor”, Simona Halep a fost creditată cu 3,13% șanse să câștige Wimbledon, fiind poziționată după Serena Williams – 40,93%, Maria Șarapova – 15,02, Viktoria Azarenka – 14,21% și Na Li – 6.69%. La masculin, Novak Djokovic a fost creditat cu cele mai mari șanse de victorie – 37,21%. Sârbul este urmat de Rafa Nadal – 24,34%, Roger Federer – 17,48% și Andy Murray – 10,47%. Împreună, cei patru jucători din „Big 4” au 90% șanse să câștige trofeul, astfel că foarte probabil campionul se va alege dintre acești tenismeni.


12:30 Coșmarul lui Roger. Septuplul campion de la Wimbedon, Roger Federer, n-a uitat de omul care l-a eliminat în 2013 în turul doi, Sergiy Stakhovsky. Elvețianul l-ar putea avea ca adversar pe ucrainean doar în finala din 2014, o întâlnire care este puțin probabil să se producă. „Este bine pentru amândoi, dar mai ales pentru mine”, a spus Federer care va juca cu Paolo Lorenzi (Italia) în manșa de debut.


11:55 La Londra, vremea este ideală pentru tenis. Pentru astăzi, 23 iunie, sunt șanse mici să plouă. Cerul este parțial noros în acest moment, sunt vreo 18 grade Celsius, dar șansele să plouă sunt minime. Temperatura va ajunge până la 22 de grade după-amiază, iar soarele își va intra pe deplin în drepturi în jur de ora 17:00. Este cunoscut faptul că ploaia i-a pus în dificultate pe organizatori aproape la fiecare ediție. Pentru a se juca tenis în fiecare zi, indiferent de vreme, gazdele de la Wimbledon au dotat Arena Centrală cu un acoperiș retractabil și nocturnă, astfel că se poate juca tenis și până la miezul nopții.


Bun găsit la al treilea turneu de Grand Slam al anului, la Wimbledon. Competiția din Marea Britanie vine într-un context favorabil pentru tenisul românesc, după o finală la Roland Garros în care una din protagoniste a fost Simona Halep. Pentru mulți dintre noi este o situație inedită, să urmărim evoluția unei reprezentante într-un turneu de Mare Șlem după ce a jucat o finală la precedenta întrecere din această categorie.

Eleva lui Wim Fissette se numără printre favorite și pe iarba londoneză, chiar dacă mulți au încă dubii în privința jocului ei pe iarbă. Culoarul Simonei la Wimbledon este chiar mai bun decât la Roland Garros, până în semifinalele competiției. Halep va intra în competiție abia marți, dacă vremea va permite acest lucru.

În prima zi la Wimbledon, România intră în concurs cu trei reprezentanți, Victor Hănescu, Monica Niculescu și Andreea Mitu. Pentru ultima este un moment special în condițiile în care își face debutul într-un Grand Slam. Și ce debut! Meci cu Agnieszka Radwanska, finalistă în turneu în urmă cu doi ani. În schimb, Victor Hănescu se află la a 9-a participare. El este și primul care intră în turneu, de la ora 13:30, într-un meci cu Tomas Berdych, favoritul numărul 6.

Program români – 23 iunie

Victor Hănescu – Tomas Berdych, ora 13:30, teren nr. 2

Andreea Mitu – Agnieszka Radwanska, ora 18:30, teren nr. 2

Monica Niculescu – Alison van Uytvanck, ora 17:30, teren 19

 

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele