LIVE BLOG Wimbledon | Halep și-a aflat adversara din optimi. Simona, meci infernal cu Madison Keys, americanca neînvinsă pe iarbă în acest sezon. Djokovic, eliminat de Querrey în patru seturi

LIVE BLOG Wimbledon | Halep și-a aflat adversara din optimi. Simona, meci infernal cu Madison Keys, americanca neînvinsă pe iarbă în acest sezon. Djokovic, eliminat de Querrey în patru seturi
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep (favorită 5) a trecut în două seturi de Kiki Bertens (Olanda, favorită 26), scor 6-4, 6-3, calificându-se în optimile de finală de la Wimbledon.
  • Pentru un loc în sferturile celui mai prestigios turneu din lume, Simona se va duela cu Madison Keys (SUA, 9 WTA), cea care a învins-o în trei seturi pe Alize Cornet.
  • Monica Niculescu (47 WTA) a fost eliminată de Timea Bacsinszky (Elveția, favorită 11) în turul doi, scor 6-4, 2-6, 1-6.
  • Sârbul Novak Djokovic, principalul favorit al turneului masculin, a fost eliminat în turul al treilea de Sam Querrey, americanul clasat pe locul 41 în ierarhia mondială, după patru seturi, scor 6-7, 1-6, 6-3, 6-7

21:20 Halep și-a aflat adversara din optimile de finală. Simona va juca împotriva americancei Madison Keys, a noua jucătoare a lumii, care a învins-o în turul al treilea pe Alize Cornet, scor 6-4, 5-7, 6-2. Keys e câștigătoarea de la Birmingham și are opt victorii din tot atâtea meciuri jucate pe iarbă în acest sezon!


19:09 „Este fantastic, mai ales că s-a întâmplat aici, la Wimbledon, cel mai mare turneu de tenis din lume. Am servit bine. Astăzi a fost mai complicat, mai ales la final, când am făcut câteva erori. Am fost liniștit aseară (n.r. după întreruperea partidei). Astăzi am pierdut primul set, dar apoi am fost puțin norocos deoarece a venit acea întrerupere”, a declarat Sam Querrey imediat după una dintre cele mai mari victorii ale carierei.


19:04 REZULTAT-ȘOC! Novak Djokovic, campionul de la Wimbledon și liderul mondial aflat în căutarea Marelui Șlam în 2016, a fost învins de americanul Sam Querrey. Meciul s-a reluat sâmbătă, după ce americanul câștigase vineri primele două seturi. Nole a revenit la 1-2 la seturi, dar Querrey a câștigat setul al patrulea, la tiebreak, și l-a eliminat pe principalul favorit de la Wimbledon, scor 6-7, 1-6, 6-3, 6-7.


17:00 Simona Halep face unul dintre cele mai bune turnee de Grand Slam ale carierei, reușind să acceadă în optimile de finală de la Wimbledon după trei victorii concludente: 6-4, 6-1 cu Schmiedlova, 6-1, 6-1 cu Schiavone și 6-4, 6-3 cu Bertens! Meciul de sâmbătă, contra semifinalistei de la Roland Garros, se anunța unul dur, dar Halep a întrat extrem de motivată pe centralul asaltat de vedete precum David Beckham, John McEnroe, Bobby Charlton sau Carl Froch, cel căruia Simona i-a arătat cum se dă un KO în tenis!

Halep a câștigat primul set după un game senzațional

Halep și Bertens au oferit câteva schimburi fantastice în primele game-uri ale meciului, iar cele două au mers cap la cap până la 4-4. Simona și-a făcut serviciul într-un moment extrem de important, a preluat conducerea cu 5-4, apoi s-a dezlănțuit pe iarba londoneză. Într-un game în care Kiki a servit pentru a rămâne în set, românca a returnat fantastic, bombardând-o pe olandeză din toate pozițiile! Cireașa de pe tort: Halep a închis setul inaugural cu un retur în cros imparabil, la care Bertens a rămas fără reacție: 6-4!

Seria prin care Simona a intrat în control total

Simona a rămas pe val și a continuat să atace, punându-și adversara la podea cu o serie de 5 game-uri la rând (două în primul act și trei în al doilea). La scorul de 6-4 și 3-0 se creease impresia că există o singură jucătoare pe teren, pentru că sportiva noastră își adjudecase 12 din ultimele 13 puncte. Chiar dacă favorita 26 și-a revenit și a echilibrat meciul, Halep a rămas concentrată, revenind superb de la 0-30 în game-ul în care a servit pentru caliicare, scor final 6-4, 6-3. Jucătoarea în vârstă de 24 de ani se apropie astfel la două victorii de atingerea unei noi semifinale la Wimbledon după doi ani.


16:40 Meci excelent făcut de Simona, în fața unei jucătoare puternice, și probabil că urmează o altă adversară agresivă pentru eleva lui Darren Cahill. În optimile de finală care vor avea loc luni, Halep se va duela cu câștigătoarea meciului dintre Madison Keys (SUA, 9 WTA) și Alize Cornet (Franța, 61 WTA), programat în cursul zilei de sâmbătă!


16:35 Victorieee superbă: 6-4, 6-3 pentru Simona Halep, iar românca e în optimi la Wimbledon!!! Jocul Simonei a fost entuziasmant, iar campioana noastră s-a impus într-o oră și 10 minute în fața semifinalistei de la Roland Garros, Kiki Bertens! David Beckham a rămas și el impresionat și a aplaudat-o în picioare pe constănțeancă.


16:30 Simona servește pentru meci la 6-4 și 5-3, dar Kiki nu renunță și atacă violent mingile româncei! E 40 egal în acest moment!


16:27 Halep – Bertens 6-4, 5-2!!! Olandeza servește pentru a rămâne în meci! În setul doi am avut parte de un singur break, reușit de SImona în game-ul secund.


16:20 Simona servește excelent, în special cu prima minge, și se apropie la două game-uri de CALIFICAREA în optimi! Scorul este 4-2 în setul doi, pentru că Bertens a făcut și ea un game bun pe propriul serviciu!


16:17 Halep – Bertens 6-4, 3-1! Olandeza se trezește și rupe seria de 5 game-uri a Simonei, scăpând ca prin urechile acului. Halep a avut minge de 4-0, irosită din păcate!


16:10 Setul trei e dominat tot de Halep, care are deja 3-0! Simona e „on fire” și câștigă 12 din ultimele 13 puncte în fața lui Kiki! Deși ne așteptam ca olandeza să fie cea care face loviturile puternice, Simona își distruge adversara cu niște „bombe” spectaculoase.


16:05 SEEET Simona Halep, 6-4 cu Kiki Bertens în turul al treilea!!! Simona neutralizează puternicul serviciu al olandezei pentru a treia oară, iar retururile din game-ul precedent au fost magnifice. La minge de set, Halep a expediat o dreaptă ca la carte în diagonală, pe care Bertens nici nu a mirosit-o!


16:00 Game extrem de important câștigat de Simona pe propriul serviciu, iar Kiki servește pentru a rămâne în set la 4-5!!!


15:55 Bertens egalează încă o dată, după un punct norocos: mingea izbește banda fileului și cade în terenul româncei la 40-30.


15:50 Simona se simte excelent pe centralul de la Wimbledon și face 4-2, însă Kiki îi răspunde imediat cu un rebreak, scor 4-3! Halep a ratat șansa de a se apropia la un singur game de câștigarea primului set, serviciul trădând-o pentru a doua oară astăzi.


15:45 Halep vine din nou în față pe tabelă, scor 3-2! Am văzut deja câteva raliuri spectaculoase între Simona și Kiki, cele mai multe câștigate de româncă. Au fost și două scurte ale olandezei, la care Simona a avut reacții de mare jucătoare.


15:40 Bertens egalează la 2! Olandeza își face și ea serviciul pentru prima oară, dar a trebuit să muncească serios pentru asta.


15:35 Halep – Bertens 2-1! Game lejer pentru campioana noastră, adjudecat la 15, iar Simo are avantaj pe tabelă pentru prima dată!


15:30 H alep se află la egalitate cu Bertens după două game-uri, scor 1-1!  Niciuna dintre jucătoare nu și-a făcut serviciul în startul meciului, dar Simona e cea care începe să pună presiune tot mai mare pe adversară.


15:25 Începe meciul cu Halep la serviciu! Olandeza a câștigat tragerea la sorți, dar a ales să primească. Hai, Simona!!!


15:15 Startul meciului întârzie deocamdată, pentru că personalitățile din Loja Regală au fost anunțate la microfon. Simona și Kiki schimbă mingile de încălzire în acest moment, sub privirile lui David Beckham, a cărui intrare pe central o vedem încă o dată.


15:05 Spectatori de gală la meciul Simonei! Cu câteva minute înaintea partidei, în Loja Regală și-au făcut apariția marele David Beckham, dar și campionul mondial la box Carl Froch! La partida dintre Halep și Bertens mai asistă și legendele John McEnroe (tenis) și Bobby Charlton (fotbal).


14:55 E oficial: Halep – Bertens se joacă indoor! Chiar dacă ploaia s-a oprit, organizatorii nu vor să riște, așa că vor ține acoperișul tras pe toată durata meciului. Greu de spus care dintre jucătoare va fi avantajată în aceste condiții, dar e clar că Simona are în palmares destule victorii mari in sală, ce mai importantă la Turneul Campioanelor 2014: 6-0, 6-2 cu Serena Williams.


14:50 Credeați că numai la Arenele BNR se mănâncă shaorma în tribune? Ei bine, englezii au cam aceleași obiceiuri.


14:30 Simona Halep e singura speranță a României rămasă în cursă la simplu, așa că avem emoții mari cu o jumătate de oră înaintea meciului cu Kiki Bertens din turul 3! La Londra plouă din nou, dar partida Simonei nu e amenințată, pentru că centralul are acoperiș retractabil.


14:00 Atunci când intri pe teren și realizezi că ai uitat să-ți încarci telefonul. „Nu-i las niciun game, că iar rămân fără baterie”, probabil că și-a spus Bacsinszky.


13:45 Monica Niculescu nu are reacție în ultimul set și pierde meciul cu Timea Bacsinszky, scor 6-4, 2-6, 1-6! Jucătoarele au fost întrerupte de ploaie vineri seară, la scorul de 6-4, 2-6, 1-0, iar a 11-a favorită a câștigat ultimele 6 game-uri ale confruntării cu Monica după revenirea pe teren. Deși a făcut un prim set excelent, cu 3 game-uri pe serviciul advers, Niculescu nu a mai reușit niciun break în următoarele două manșe, astfel că părăsește turneul după două ore efective de joc.


13:40 Niculescu e la un game de eliminare și doar o minune o mai poate readuce în meci: 6-4, 2-6, 1-5 cu Bacsinszky! E clar că jucătoarea cu un mental mai puternic, Timea, a știut să gestioneze mai bine pauza pricinuită de ploaie.


13:30 Monica e de nerecunoscut astăzi, după ce aseară a ținut-o în șah pe favorita 11! Timea câștigă 4 game-uri la rând după reluarea jocului și intră în control total, scor 6-4, 2-6, 1-4!


13:25 De ziua sa de naștere, boxerul Carl Froch își anunță prezența în Loja Regală de la Wimbledon, probabil chiar la meciul Simonei! Să sperăm că Lucian Bute nu va merge și el la All England Club astăzi, pentru a nu avea evenimente reprobabile în tribune! Din păcate, Niculescu își pierde serviciul în decisiv, 1-2 cu Bacsinszky!


13:20 Bacsinszky a reintrat hotărâtă în meciul cu Niculescu: a câștigat primele două puncte de la reluare și scorul devine egal în decisiv, 1-1!


13:15 S-a reluat meciul Niculescu – Bacsinszky, de la 6-4, 2-6, 1-0 (40-40) și serviciul pentru elvețiancă! Nu am mai văzut în precedentele zile un cer atât de frumos precum este astăzi la Londra.


12:50 Conform ultimelor informații furnizate de meteorologi, toate meciurile programate la ora 13:00 se vor disputa fără probleme, așa că așteptăm cu mare interes reluarea jocului dintre Niculescu și Bacsinszky. Partida a rămas pe Terenul 15, acolo unde nu există camere de filmat, așa că ne vom mulțumi doar cu scorul live. Tot de la 13:00 începe și partida de dublu dintre Mergea/Bopanna și Martin/Podlipnik-Castillo.


12:45 Cum credeți că a reacționat Simona atunci când a aflat că va juca pe terenul central, pentru prima oară la această ediție a turneului? Grupul de susținere „Simona Halep Fan Space” a realizat un colaj amuzant :).


10:15 Salutare din nou! Programul zilei de sâmbătă de la Wimbledon o are pe Simona Halep în prim-plan! Indiferent de vremea de la Londra, un lucru este sigur, acela că Halep și Bertens vor disputa meciul din turul trei de la ora 15:00! Cele două au fost programate primele pe terenul central care este dotat cu acoperiș retractabil. Monica Niculescu și Timea Bacsinszky vor continua duelul din turul doi de la ora 13:00, elvețianca servind la 0-1 pentru româncă în decisiv.


22:10 Avem anunțul oficial! Niculescu și Bacsinszky nu vor mai reveni pe teren vineri seară, meciul din turul doi reluându-se sâmbătă de la 6-4, 2-6, 1-0 (40-40) pentru Monica. Tot sâmbătă va evolua și Simona Halep contra lui Kiki Bertens, dar într-un duel din cadrul unei faze mai avansate a turneului: turul trei! Singurul meci care continuă la Wimbledon este cel dintre Roger Federer și Daniel Evans, disputat pe centralul acoperit, tabela arătând 6-4 și 2-0 pentru elvețian. 


22:05 Ooh, nu! A început să plouă și meciul Monicăi Niculescu e suspendat încă o dată! Niculescu și Bacsinszky au fost întrerupt de ploaie la scorul de 6-4, 2-6, 1-0 (40-40) și se prea poate ca partida din turul doi să nu mai poată fi reluată în această seară. Un alt meci întrerupt la această oră are accente chiar mai dramatice decât duelul Niculescu – Bacsinszky: liderul mondial Nole Djokovic e condus cu 2-0 la seturi de Sam Querrey (41 ATP), scor 7-6, 6-1!


21:50 Avem decisiv la Niculescu – Bacsinszky, scor 6-4, 2-6! A 11-a favorită a turneului a controlat setul secund, dar totul se poat eschimba într-un decisiv în care Monica începe cu serviciul.


21:44 Niculescu și Bacsinszky sunt aproape de intrarea în decisiv, scor 6-4, 2-5! Să sperăm că Monica, sportivă care a suferit de o hernie toracală în ultimele luni, va rezista din punct de vedere fizic în fața unei adversare de top. Aflăm că organizatorii se gândesc să programeze meciuri și duminică, o zi care în mod normal este liberă la Wimbledon! Ultima duminică din mijlocul turneului în care s-a jucat la All England Club a fost în anul 2004, atunci când ploaia a stricat de asemenea programul mai multor zile!


21:30 Se complică puțin meciul pentru Monica, jucătoarea noastră fiind condusă cu 3-1 în setul doi. Se pare că elvețianca al cărei tată este român începe să-i citească jocul Monicăi. 


21:25 Serena Williams (1 WTA) câștigă până la urmă meciul din turul doi în care s-a chinuit teribil: 6-7, 6-2, 6-4 cu Cristina McHale (65 WTA)! Victoria ei rămâne însă umbrită de incidentul în urma căruia trebuia să fie descalificată, după ce a lovit cameramanul televiziunii BBC cu racheta.


21:15 Senzațional: Monica Niculescu câștigă primul set în fața favoritei 11, scor 6-4! Românca i-a luat serviciul Timeei Bacsinszky pentru a treia oară, într-un moment ideal! Nu vedem meciul, dar e clar că Monica returnează fantastic în fața unei jucătoare de top!


21:05 Niculescu e din nou în cărți cu Bacsinszky, scor 4-4! Așa cum ne-a obișnuit, Monica ne oferă multe răsturnări de scor: 2-0, 2-3, 4-3 și 4-4.


20:58 Moment incredibil cu Serena Williams în prim-plan: americanca s-a enervat și a aruncat cu racheta, aceasta lovindu-l pe unul dintre cameramani. Regulamentul prevede că jucătoarea în cauză trebuie descalificată într-o astfel de situație, dar arbitrul meciului s-a făcut că nu vede. Păcat că regulamentul WTA nu este același pentru toate jucătoarele, iar oficialii sunt intimidați de palmaresul Serenei. Liderul mondial continuă să rămână su presiune, Cristina McHale având 4-3 în decisiv.


20:45 Ploaia nu i-a prins bine Monicăi! Elvețianca Timea Bacsinszky e mai hotărâtă după întrerupere și câștigă pe serviciul româncei, scor 2-3!


20:30 Soarele a apărut pe cerul din Londra, așa că meciul Niculescu – Bacsinszky se va relua în scurt timp! Serena Williams nu îi mai oferă nicio șansă Cristinei McHale în setul secund și trimite partida în decisiv, scor 6-7, 6-2!


20:15 Simona Halep nu va mai juca astăzi, ci sâmbătă! Era clar că nu se va mai găsi loc în program și pentru meciul dintre Halep și Bertens, programat ultimul pe Terenul 2, după atâtea întreruperi cauzate de ploaie! Organizatorii au luat în urmă cu puține minute decizia de a amâna pentru mâine 6 meciuri de simplu, printre care și duelul dintre sportiva noastră și olandeza clasată pe locul 28 WTA.


20:00 Ce surpriză pe central, acolo unde se poate juca datorită acoperișului retractabil: Serena Williams, campioana en-titre și favorita principală, pierde primul set în fața Cristinei McHale (SUA, 65 WTA), scor 7-6(7)! Serena a cedat primul act după ce a irosit o minge de set, la scorul de 5-4 pe serviciul advers, liderul mondial conducând și cu 5-3 în tie-break.


19:40 Anunț de ultimă oră al organizatorilor: niciun meci nu se va relua pe terenurile outdoor înainte de ora 20:15! Norii amenințători, care spre suprinderea comentatorului Digisport „au apă în ei”, se scutură acum deasupra All England Club.


19:30 Un moment cu adevărat nepotrivit pentru întreruperea jocului: Venus Williams are minge de meci în decisiv, la 7-6 pe serviciul Dariei Kasatkina, iar prelata e trasă pe teren. Probabil că așteptarea la vestiare le provoacă dureri de cap ambelor jucătoare. Claudiu glumește în secțiunea de comentarii pe seama situației: „Mâine dimineață se trezește la 11:00, vine pe teren și bagă o lovitură câștigătoare, apoi se duce să-și bea cafeaua”.


19:05 Vremea de la Londra ne mai dă o lovitură: ploaia întrerupe din nou meciurile! Niculescu – Bacsinszky se suspendă la 2-2 (15-30), după o revenire de la 0-2 a favoritei 11! Vă reamintim că programul de astăzi a fost decalat cu 4 ore din cauza condițiilor meteo, astfel că sunt șanse mici să o mai vedem și pe Simona Halep pe teren. După oprirea ploii, prioritate vor avea meciurile rămase de disputat în turul doi, iar Halep și Bertens se duelează în turul trei.


19:00 Niculescu – Bacsinszky 2-1! Românca a avut break în față, dar elvețianca își ia serviciul înapoi după un game alb!


18:50 Din cauză că a fost mutat pe un teren modest, meciul Niculescu – Bacsinszky nu va putea fi urmărit în direct. Monica servește prima în fața favoritei 11 de la Wimbledon, iar românca începe bine: 1-0!


18:30 Niculescu – Bacsinszky a fost mutat pe Terenul 15, iar meciul din turul 2 va începe în 15 minute! Am asistat și la cea mai mare surpriză de pe tabloul masculin: Stan Wawrinka, favoritul 4, a fost eliminat de Juan Martin Del Potro în 4 seturi, scor 3-6, 6-3, 7-6, 6-3!


17:20 S-a oprit ploaia și au început meciurile pe terenurile neacoperite, cu o întârziere de 4 ore! Niculescu trebuie să aștepte încheierea duelului dintre Tsonga și Monaco, în timp ce Halep are nevoie de o revizuire a programului pentru a mai putea juca astăzi. Dacă vremea se înrăutățește din nou în această seară, se prea poate ca organizatorii să amâne meciul Simonei pentru mâine!


17:00 Cel mai mare club de fotbal din lume, Real Madrid, îi mulțumește lui Manolo Santana pentru că în urmă cu fix 50 de ani a ridicat trofeul de la Wimbledon având sigla echipei de fotbal imprimată pe tricoul alb. Fostul lider mondial din tenis s-a născut la Madrid și era un mare fan al clubului din capitala Spaniei. Să revenim în zilele noastre și să ne imaginăm cum ar arăta Simona Halep la Wimbledon într-un echipament cu emblema echipei Viitorul Constanța. Trebuie să știți că vărul primar al tenismenei, Dimciu Halep, este unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lotul de juniori ai Viitorului.


16:30 Pentru că plouă în continuare, deși la un moment dat își făcuse apariția soarele, să ne concentrăm asupra unui mesaj special postat de Sorana Cîrstea. „Sori” a scăpat de ploaia de la Wimbledon, pentru că a ieșit din primul tur, iar acum se bucură probabil de vreo plajă însorită din Columbia. Dar jucătoarea noastră și-a făcut timp să explice eșecul cu Kvitova: „Petra a fost prea bună pentru mine. Dar acum e timpul să mă întorc la muncă, pentru că acesta este singurul mod prin care pot progresa. Mulțumesc, Wimbledon, pentru tot”.

Petra to good for me the other day…now back to work because thats the only way to get better!Thanks @Wimbledon for everything as usuall 👏🏼


14:30 Nu se joacă pe niciun teren la Wimbledon, din cauza ploii, astfel că meciul Monicăi Niculescu va începe mai târziu, probabil în jurul orei 18:00, dacă vremea va permite asta. Totodată, duelul dintre Halep și Bertens este amenințat de ploaie, având în vedere că Simona și Kiki trebuiau să joace ultimul meci pe Terenul 2. În orice caz, prognoza meteo nu este deloc bună, fiind anunțate precipitații în cea mai mare parte a zilei. 


Halep vs Bertens, episodul cu numărul 3

La 24 de ore după victoria strălucitoare din turul secund, 6-1, 6-1 cu Francesca Schiavone, românca Simona Halep revine pe Terenul 2 de la All England Club, după ora 19:00, însă de această dată are în față o adversară mult mai periculoasă! Halep o înfruntă pe Kiki Bertens, semifinalistă la Roland Garros în acest an (6-7, 4-6 cu Serena Williams), într-un meci care le va pune față în față pe cele două pentru a treia oară în carieră. Simona și Kiki și-au împărțit victoriile până acum: românca s-a impus la Torhout 2010 (hard), scor 7-6, 6-2, iar olandeza a câștigat la Fes 2012 (zgură), scor 6-3, 6-4.

Simona joacă al treilea meci consecutiv pe Terenul 2

Simona știe ce o așteaptă astăzi, complimentându-și adversara înaintea partidei directe: „E puternică și servește bine, dar trebuie să cred că o voi bate”. Diferența într-o astfel de încleștare este făcută și de micile detalii, iar faptul că Simona va juca al treilea meci la rând în aceeași arenă reprezintă un avantaj.

În tenis este extrem de important să te acomodezi cu reperele terenului, lucru pe care Halep l-a reușit cu brio după victoriile impresionante cu Anna Schmiedlova (6-4, 6-1) și Francesca Schiavone (6-1, 6-1)! Meciul dintre Halep și Bertens va fi ultimul de pe Terenul 2, dacă nu cumva organizatorii vor modifica programul din cauza posibilelor precipitații.

Niculescu are meci infernal în turul doi

Monica Niculescu vine și ea după un succes categoric, 6-1, 6-4 cu Aleksandra Krunic, având moralul ridicat înaintea partidei din turul doi! Niculescu s-a întors cu victorie după o accidentare care a ținut-o departe de teren în sezonul de iarbă, iar acum se pregătește pentru un duel palpitant. Jucătoarea antenată de Călin Ciorbagiu o întâlnește pe elvețianca cu origini românești Timea Bacsisnzky, a 11-a favorită de la Wimbledon.

În mod surprinzător sau nu, Niculescu o conduce pe Bacsisnzky cu 4-2 în meciurile directe: 6-1, 6-4 la Latina 2004 (zgură), 6-4, 6-3 la Paris 2009 (hard), 3-6, 0-6 la Marseille 2009 (zgură), 6-3, 7-5 la Praga 2010 (zgură), 6-0, 6-3 la Australian Open 2011 (hard) și 6-1, 5-7, 2-6 la Wimbledon 2015 (iarbă).

Mergea debutează în turneul de dublu abia azi

Vineri vor debuta în turneul de dublu Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna, de la ora 13:00, contra croaților Marin Draganja și Nikola Mektic. De asemenea, Florin va intra și împreună cu austriaca Tamira Paszek, după 17:30, la dublu-mixt, probă în care Raluca Olaru și Maximo Gonzalez (Argentina) evoluează după ora 16:00, în turul I. Meciurile de la Wimbledon pot fi urmărite în direct pe programele Digisport și LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o pot încălca
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o pot încălca
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup