US Open, ziua a 4-a | Simona Halep s-a calificat în turul trei la simplu și a defilat în primul meci de dublu mixt al carierei. Monica Niculescu, eliminată de Flavia Pennetta

US Open, ziua a 4-a | Simona Halep s-a calificat în turul trei la simplu și a defilat în primul meci de dublu mixt al carierei. Monica Niculescu, eliminată de Flavia Pennetta
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep (2 WTA) s-a calificat în turul al treilea al turneului de la US Open, după ce a învins-o în minimum de seturi, scor 6-3, 6-4, pe Katerina Bondarenko (104 WTA). Pentru un loc în optimile de finală, Simona se va lupta sâmbătă cu Shelby Rogers (SUA).
  • Monica Niculescu (41 WTA) a fost învinsă de Flavia Pennetta (Italia, 26 WTA), în manșa secundă, scor 1-6, 4-6.
  • În proba de dublu mixt, Horia Tecău și Simona Halep i-au spulberat pe David Marrero (Spania) și Arantxa Parra-Santonja (Spania), scor 6-1, 6-2, în timp ce chipa Alexandra Dulgheru/Florin Mergea a pierdut clar, scor 2-6, 2-6,  împotriva perechii Daria Gavrilova/John Peers (Rusia/Australia).
  • Andreea Mitu și Teliana Pereira (Brazilia) au fost învinse în primul tur al competiției de dublu feminin de  Timea Babos (Ungaria) și Kristina Mladenovic (Franța), favorite trei, scor 6-1, 7-6(2).

04:00 Avem onoarea de a închide live blogul cu o știre extraordinară. Maestrul Roger Federer îl zdrobește pe belgianul Steve Darcis, scor 6-1, 6-2, 6-0, cu un tenis extraterestru! Federer ajunge la un record de 16 victorii și 0 înfrângeri în turul doi la US Open, iar în faza următoare se va duela cu neamțul Kohlschreiber. Cristi Voicu v-a ținut companie în prima jumătate a zilei a patra de la US Open, iar Alex Tăcină vă mulțumește celor care ați făcut din nou noapte albă pentru sportul alb.

Game,Set,Match Federer 6-1 6-2 6-1! #FedExpress pic.twitter.com/OTpqnpWQif


03:45 Se termină chinul pentru Monica Niculescu! Jucătoarea născută la Slatina părăsește cu capul plecat competiția de simplu, în turul doi: 6-1, 6-4 pentru Flavia Pennetta, favorită 26. Monica, prea timidă la retur, n-a putut bloca atacurile violente ale Flaviei, iar partida s-a terminat după o oră și 21 de minute. Niculescu a părut epuizată din punct de vedere fizic, dar și mental, iar o cauză poate fi reprezentată de efortul depus în primul tur, atunci când românca a stat 3 ore și 18 minute pe teren (7-6, 5-7, 6-3 cu Alexandra Panova). Loviturile tăiate ale Monicăi n-au mai fost la fel de „ascuțite” ca în alte meciuri, iar o jucătoare de clasa Flaviei Pennetta nu iartă într-un turneu de Grand Slam.


03:28 Niculescu salvează trei mingi de meci, își face serviciul și supraviețuiește în turneu, scor 5-4! O dronă aterizată în tribunele arenei Louis Armstrong parcă vrea să o scoată din ritm pe Monica. Meciul este întrerupt pentru câteva secunde, pentru ca forțele de ordine să rezolve problema!


03:15 Nivelul de joc al româncei se prăbușește din nou, la fel ca și Monica. Pennetta rămâne la fel de agresivă și conduce cu 6-1 și 5-2! Veterana din Italia servește în scurt timp pentru meci.


03:05 Neașteptat, Niculescu rupe seria de 7 game-uri a Pennettei, pentru ca apoi să reintre în set printr-un break reușit la 30! Moni servește acum la 2-2.


02:55 Umilința continuă! Rever în fileu și Flavia Pennetta se desprinde și în actul doi, scor 2-0! „Lorenzo Lamas” se gândește deja să vâneze o recompensă după partida fenomenală făcuă de jucătoarea sa.

a


02:50 Set Flavia Pennetta, 6-1, după doar 31 de minute de joc. Eleva lui Călin Ciorbagiu pare stoarsă de puteri după meciul infernal din primul tur, care a durat 3 ore și 18 minute. În același timp, italianca nu face niciun cadou și își construiește cu agresivitate atacurile.


02:40 Monica taie prea lung cu forehandul și primul set nu are istoric până acum. Pennetta servește la 5-1, iar „copilul” de mingi din planul doi pare mai bătrân decât jucătoarele.


02:35 Start extrem de slab al Monicăi Niculescu, care nu are replică pentru atacurile furibunde ale adversarei. Pennetta conduce cu 4-1, în același timp ce „Fedex” reușește break-ul în fața lui Darcis, pe centralul Arthur Ashe, scor 2-1.

#Federer looks like he fell into a candyfloss machine after Wimbledon #USOpen pic.twitter.com/wQQhguey2q


02:30 Se întâmplă rar într-un meci al Monicăi, dar nu avem niciun break după trei game-uri! Pennetta conduce cu 2-1 și se îndreaptă gânditoare către banca de odihnă.


02:25 Pentru că se joacă la US Open și prin prisma echipamentului înflorat, Moni poate fi numită varianta feminină a lui Andre Agassi. A început meciul, iar Flavia și-a adjudecat fără probleme game-ul inaugural.


02:20 Nu vă speriați, în loja italiencei nu se află actorul Lorenzo Lamas! Bărbatul din stânga sus este antrenorul spaniol al Flaviei. O vedem acolo și pe Anabel Medina, jucătoare profesionistă în WTA.


02:15 Meciul dintre Monica și Flavia a fost mutat pe terenul Louis Armstrong, al doilea ca mărime de la Flushing Meadows, și va începe în câteva minute. Italianca va servi prima, Niculescu preferând să înceapă la retur.


02:10 Simona și Horia au obținut calificarea în 48 de minute, iar în optimile de finală vor întâlni echipa câștigătoare din meciul Goerges/Zimonjic (Germania/Serbia) – Duval/Harrison (SUA). Noaptea de tenis nu se încheie pentru noi: urmează confruntarea dintre Niculescu și Pennetta, dar mai avem de așteptat cel puțin o oră. Pe Terenul 17, Berdych și Melzer se află abia în setul doi, la 7-6, 0-0.


02:00 Victorie fantastică a perechii Halep/Tecău, care a cedat doar trei game-uri în fața solidului cuplu Santonja/Marrero, scor 6-1, 6-2! Deși nu este o specialistă a jocului de dublu, Simona s-a simțit perfect în compania lui Horia, iar constănțenii au sărbătorit succesul cu un pupic pe obraz.


01:50 Tecău face 6-1 și 5-1 cu serviciul, iar scorul este unul neobișnuit pentru un meci de dublu mixt. Mai ales că este primul al carierei pentru Simona Halep.


01:45 Simona și Horia câștigă pe serviciul advers și în manșa secundă, 2-1! Tribunele Terenului 6 sunt foarte populate și sunt sigur că spectatorii nu și-au luat bilet aici pentru a-i vedea pe Marrero și Santonja. Britanicul Andy Murray își respectă blazonul și închide meciul cu Adrian Mannarino, scor 5-7, 4-6, 6-1, 6-3, 6-1.


01:35 Simona e senzațională și la dublu mixt! Se completează perfect cu concitadinul și coechipierul Tecău, iar cei doi fac spectacol: 6-1 în primul set cu Marrero/Santonja, o echipă experimentată de dublu. Horia se hidratează serios la pauza dintre seturi, lucru obligatoriu, ținând cont că la New York este o umiditate ridicată.


01:25 Andy Murray revine de la 0-2 la seturi și preia controlul în manșa a cincea a meciului cu Mannarino, scor 4-1! Spaniloaica Parra Santonja și-a cedat serviciul, iar cuplul „Halepeno/Horică” se distanțează la 4-1!

Pumped up! #Murray rallies to knot the match vs. #Mannarino 5-7, 4-6, 6-1, 6-3. We’re goin’ five! pic.twitter.com/kJPmC91gCR


01:10 Halep și Tecău se află la egalitate cu Marrero/Santonja, scor 1-1. Horia și-a făcut serviciu în primul game, David a egalat, iar acum servește Simona. În probele de dublu mixt se joacă după sistemul cu super tie-break la egalitate de seturi și punct decisiv la 40 egal.


00:50 Vesely l-a învins pe Karlovic în cinci seturi (7-6, 3-6, 3-6, 6-2, 7-6), iar Terenul 6 se eliberează. Simona Halep va debuta în scurt timp în primul meci de dublu mixt al carierei!


00:30 Niall Horan și Liam Payne, starurile pop ale trupei One Direction, asistă la meciul Murray – Mannarino. Încerc să descifrez fotografiile realizate la fața locului. În prima imagine, Niall (stânga) îi spune prietenului său: „Cred că am primit o notificare pe Facebook”. În a doua fotografie, Liam îi dă un cot lui Niall, strigând din răsputeri: „Bă, ești nebun! Ți-a dat Bouchard like”.

Niall and Liam at the U.S. open #20 – 9/02 (http://t.co/8y1pq6Z8GZ) pic.twitter.com/6qpNGwTp0C


00:05 Cod roșu pe Arthur Ashe! Outsiderul Adrian Mannarino îl execută în direct pe Andy Murray, scor 7-5, 6-4!


23:45 După ce a trecut și ea în turul trei, Vika Azarenka semnează mingi pentru fanii americani. Din păcate, la turneul Bucharest Open nu se pot organiza astfel de sesiuni interactive. FR de Tenis nu le poate pune mingi la dispoziție nici măcar juniorilor talentați, cu atât mai puțin spectatorilor.


23:25 Centralul Arthur Ashe se cutremură, în momentul în care francezul Mannarino câștigă primul set în fața lui Murray, scor 7-5! Credeți că Mannarino poate detona bomba zilei la US Open?


23:05 Căldura face victime la Flushing Meadows! Americanul Jack Sock s-a prăbușit pe teren și a fost nevoit să abandoneze în meciul cu belgianul Ruben Bemelmans. Nu avem emoții pentru Horia și Simona, care vor intra pe teren după ora 00:00, pentru jocul de dublu mixt. Ambii sunt obișnuiți temperaturile ridicate de la malul Mării Negre!

@cucluvsic Jack Sock just retired. He collapsed/fainted on court 😧 dehydration. pic.twitter.com/qVc9sLniz8


22:45 Buna seara! Sunt Alex Tăcină și, entuziasmat de victoria Simonei, l-am înlocuit la butoane pe colegul Cristi Voicu. Mândri de Halep sunt și cei de la Adidas, compania care o sponsorizează pe jucătoare Pe contul oficial de Twitter al companiei de echipament sportiv a apărut o zicală, care are mai mult rol de mesaj motivațional pentru Halep: „Nu-ți atinge așteptările, depășește-le”. Un fel de „Nu-ți face iluzii ca să nu ai deziluzii”, marca Emeric Jenei.

Don’t meet expectations, exceed them. @Simona_Halep #USOpen #ImpactTheGame pic.twitter.com/IR1TAmUKjr


21:55 „Ea joacă foarte bine, a fost dificil pentru mine să termin meciul, dar mă bucur că am încheiat bine. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar a fost destul pentru a câștiga. Când am ajuns pe locul 2 în lume am fost foarte fericită, mi-am pierdut puțin mintea, acum am experiență, am mai multă încredere, sunt mai puternică mental și fizic. Îmi îmbunătățesc totul și nu mă gândesc la clasament și rezultate”, a declarat Simona la interviul de după meci. Eu sunt Cristian Voicu și mi-am încheiat misiunea în această seară. E rândul lui Alex Tăcină „la butoane”.


21:50 GAME, SET ȘI MECI SIMONA HALEP! Românca pune presiune exact când trebuie, profită de două duble greșeli ale adversarei și închide meciul în minimum de seturi, 6-3, 6-4, egalând astfel performanța de anul trecut de la US Open. Simona se califică în turul al treilea, unde va da peste învingătoarea meciului Kurumi Nara (Japonia) – Shelby Rogers (SUA).


21:43 Încă un game solid pentru Simona, care servește excelent și e din nou în față: 6-3, 5-4. E momentul ideal pentru un break, pentru că prelungirile setului se anunță complicate.


21:41 4-4 în setul secund. Simona nu reușește să se desprindă, iar acest lucru se întâmplă pentru că  Bondarenko joacă la un nivel foarte înalt. Ucraineanca face față duelurilor din spatele terenului, reușește să dicteze ritmul punctelor și egalează din nou pe tabelă.


21:33 Ritmul meciului e din ce în ce mai intens. Bondarenko și-a ridicat vizibil nivelul jocului, greșește mai puțin și îi pune probleme Simonei. Ucraineanca mai câștigă un game pe propriul serviciu, după un schimb superb de lovituri terminat cu un rever al Simonei în banda fileului.


21:26 Primul moment de nervozitate al Simonei. O dreaptă ușoară ratată la 15-30, pe care a trimis-o puțin afară din apopierea fileului, și un retur greșit îi aduc ucrainencei un nou game. Simona a dat cu racheta de pământ, dar, la cum o cunoaștem, nu va poposi prea mult în această stare negativă. Imediat, Halep răspunde cu doi ași și un game solid. 3-2 pentru româncă.


21:17 Statistica primului set arată că jocul a fost poate puțin mai echilibrat decât o arată tabela. De remarcat procentajul scăzut al primelor servicii puse în teren de cele două jucătoare, dar și acel 71% din dreptul Simonei la puncte câștigate pe prima servă. A început și manșa secundă, cu un game bun pentru Halep, care și-a ținut serviciul și un răspuns pe măsură al ucrainencei, 1-1.


21:11 SET HALEP, 6-3! La capătul unui game maraton, în care a avut răbdare și și-a așteptat șansa, Simona câștigă pentru a treia oară pe serviciul Katerinei și-și trece în cont primul set, scor 6-3, după ceva mai mult de 40 de minute de joc intens. De remarcat felul în care Simona alege să se zbată pentru fiecare punct, chiar și pentru cele pe care ucraineanca le domină categoric. E un semn pozitiv din partea constănțencei, care va începe la serviciu manșa secundă.


21:01 Simona rezolvă o situație dificilă. De la 15-30 pentru Bondarenko revine cu două servicii bune și se desprinde la 5-3. Arthur Ashe e un stadion aproape gol, în timp ce Louis Armstrong, unde Wawrinka se duelează cu Chung arată mult mai bine.


20:51 REBREAK HALEP. O dublă greșeală a adversarei o bagă pe Simona în game, care apasă pe backhand-ul în lung de linie și mai reușește un break. Al doilea al meciului, motiv pentru româncă să sărbătorească.


20:41 Primim cu bucurie vestea că la microfonul Eurosport își face apariția Luminița Paul. Astfel vom avea șansa de a-l auzi ceva mai puțin pe stimabilul domn Sorin Popescu. Între timp Simona face un game slab, pe care-l termină cu două duble greșeli și cedează avantajul break-ului. 2-2.


20:36 Colegul Alex Tăcină spunea, în avancronica meciului, că Simona va avea parte de o partidă dură. Momentan Halep se află la conducere, 2-1 și serviciul, dar game-ul al treilea, în care a jucat mai des cu primul serviciu și a evitat greșelile neforțate, a arătat ca Bondarenko poate reprezenta un pericol. Când se ferește de returul ucigător al Simonei, Katerina e capabilă să conducă punctele și să le și câștige.


20:31 BREAK HALEP. La fel ca în meciul din prima rundă, Simona începe în forță. Câteva greșeli neforțate ale adversarei și un vole drive de backhand îi aduc româncei primul break al meciului.


20:27 Cele două jucătoare au intrat pe teren, s-a făcut și tragerea la sorți, așa că meciul va începe imediat. Bondarenko va servi prima, la fel cum a făcut-o și Erakovic.


20:09 Azarenka face break-ul la 4-3, îl pierde, apoi câștigă pe serviciul lui Wickmayer și se impune, scor 7-5, 6-4, făcându-i astfel loc Simonei pe Centralul de la Flushing Meadows. Dacă lucrurile merg bine, Simona și Vika se pot întâlni în sferturi.


19:56 Va fi turneul americancelor? Varvara Lepchenko e deja a șasea jucătoare din SUA calificată în runda a treia, după o revenire spectaculoasă în fața ucrainencei Lesia Tsurenko. Serena Williams, Bethanie Mattek-Sands, Madison Keys, Venus Williams și Madison Brengle s-au calificat încă de ieri. Partea proastă pentru gazde e că cinci dintre cele șase jucătoare se află pe primul sfert de tablou și au șanse mari să se întâlnească.


19:53 E o luptă intensă pe Arthur Ashe, așa că sunt șanse să mai așteptăm ceva până la meciul Simonei Halep. Azarenka și Wickmayer oferă una dintre cele mai bune partide ale acestui turneu. Bielorusa conduce cu 7-5 și 4-3, dar schimburile de mingi sunt impresionante.


19:34 Andreea Mitu și Teliana Pereira au cedat. După o manșă pe care au condus-o de la început, în care au ratat o minge de set la 6-5 pe serviciul adversarei, perechea româno-braziliană se recunoaște învinsă, scir 6-1, 7-6 de cuplul format din Timea Babos și Kristina Mladenovic.


19:16 Azarenka pune lucrurile în ordine. Condusă cu 5-4 și serviciul de belgianca Wickmayer, Vika pune rapid pe tabelă trei game-uri consecutive și câștigă primul set, 7-5. Mitu și Pereira au pierdut avantajul break-ului, 4-4, de la 4-1 pentru româncă și braziliancă.


18:58 Final de aventură la US Open pentru Alexandra. Învinsă la simplu și la dublu, Dulgheru părăsește și competiția de dublu mixt. Alături de Florin Mergea, ea a cedat clar, 2-6, 2-6, în fața perechii Gavrilova/Peers.


18:53 Dulgheru și Mergea sunt la două game-uri distanță de înfrângere: 6-2, 4-2 pentru perechea ruso-australiană. Vești bune în schimb de la celălalt meci: Mitu și Pereira au început cu break setul secund: 2-0.


18:36 Sincron. Ambele perechi în care sunt implicați români cedează seturile în același timp. Dulgheru și Mergea rămân cu doar două game-uri în prima manșă, iar Mitu și Pereira cu unul singur. 6-2 pentru Gavrilova/Peers și 6-1 pentru Babos/Mladenovic.


18:28 Din păcate, lucrurile nu merg bine pentru românii angrenați în probele de dublu. Mitu și Pereira sunt deja conduse cu 5-0, în timp ce Dulgheru și Mergea au mai pierdut un break, 3-2 pentru Gavrilova și Peers. Pe Central, Wickmayer arată de ce a ajuns, cândva, până în semifinalele turneului de la US Open și are 2-0 cu Azarenka, în timp ce pe Grandstand Jelena Ostapenko, tânăra speranță a tenisului leton, dă de pâmânt cu Sara Errani: 5-0.


18:16 Au început meciurile românilor. Din păcate, niciunul nu este transmis, așa că vom fi cu ochii pe livescore. Dulgheru și Mergea au cedat break-ul încă din primul game al meciului, dar l-au recuperat imediat. Mitu și Pereira sunt conduse deja cu 2-0. Între timp, Vika a trecut pe modul „fată de cartier”.


18:10 Centralul de la US Open e terenul pe care va intra Simona, undeva după ora 20:00. E și cea mai mare arenă de tenis a lumii, dar și un punct de interes pentru noi. Vika Azarenka și Yanina Wickmayer vor evolua în meciul de deschidere al zilei a patra pe Arthur Ashe. Bielorusa are la dispoziție două ore pentru a termina partida rapid și a ne scuti de o așteptare lungă până la meciul Halep-Bondarenko.


18:00 Salutare! Ne așteaptă o nouă zi de US Open, o nouă zi de tenis spectacol. Dacă ieri am văzut chinul Serenei, reprizele de plâns ale Belindei Bencic, un Nadal învingător în fața lui Schwartzman și pe Djokovic dansatorul la finalul meciului cu Haider-Maurer, astăzi vom fi alături de români. Evident, meciurile cele mai așteptate sunt cele de pe tabloul de simplu, unde vor evolua Simona Halep și Monica Niculescu. Până atunci, însă, ne vom concentra pe două partide din probele de dublu. Andreea Mitu și Teliana Pereira din Brazilia vor încerca imposibilul în fața cuplului format din Babos și Mladenovic, iar Alexandra Dulgheru și Florin Mergea vor fi față în față cu Daria Gavrilova și Johnny Peers, ambele meciuri urmând să înceapă în câteva minute. Sunt Cristian Voicu, ceva mai târziu vă veți delecta cu opiniile lui Alex Tăcină, iar amândoi vă invităm să alegeți tenisul în detrimentul caniculei de afară.


În a patra zi de la US Open 2015, toate privirile din competiția feminină sunt ațintite către meciul Simonei Halep, programat după ora 20:00, împotriva Katerinei Bondarenko. Dacă a doua favorită s-a impus fără a tura motoarele în prima manșă (6-2, 3-0, abandon Marina Erakovic), partida de joi seară se anunță una dură pentru Simona. Spre deosebire de Erakovic, Bondarenko are un bagaj tehnic bogat, ucraineanca fiind o sportivă cu un talent enorm, pe care n-a reușit însă să îl valorfice.

În urmă cu 6 ani, pe când avea 23 de ani, Katerina s-a calificat în sferturile de finală de la US Open, cea mai bună performanță a ei în turneele de Grand Slam. Deține un titlu WTA în palmares, iar cariera ei a cunoscut multe suișuri și coborâșuri. În anul 2012, campioana de dublu a Australian Open 2008 (alături de sora sa Alona) și-a anunțat retragerea din tenis. Katerina Bondarenko a dat naștere unei fetițe pe nume Karina în anul 2013, pentru ca în 2014 să revină în circutul profesionist de tenis.


Simona și Katerina se vor întâlni pentru prima dată în carieră, pe centralul Arthur Ashe.

Monica Niculescu închide ziua la US Open, înfruntând-o pe experimentata italiancă Flavia Pennetta, după ora 23:30. În prima manșă, Monica a avut parte de un meci de povestit nepoților, care a durat trei ore și 18 minute, al doilea ca lungime din istoria turneului: 7-6, 5-7, 6-3 cu rusoaica Alexandra Panova. Adversara din această seară are un alt calibru însă, iar Niculescu trebuie să-și regenereze energia până la ora meciului, ținând cont că miercuri a câștigat și la dublu, alături de Olga Savchuk (Ucraina), scor 6-2, 6-1 cu Shuko Aoyama/Renata Voracova (Japonia/Cehia).


Niculescu și Pennetta au mai disputat două meciuri în circuitul WTA, ambele câștigate de italiancă: 6-1, 6-1 în turul doi la Wimbledon 2010 (iarbă) și 6-0, 6-1 în turul doi la Cincinnati 2010 (hard).

Alte meciuri de urmărit în ziua a patra:

  • Stan Wawrinka (Elveția) – Hyeon Chung (Coreea de Sud), după 19:30
  • Adrian Mannarino (Franța) – Andy Murray (Marea Britanie), după 21:30
  • Bernard Tomic (Australia) – Lleyton Hewitt (Australia), după 00:30
  • Steve Darcis (Belgia) – Roger Federer (Elveția), după 02:00
  • Victoria Azarenka (Belarus) – Yanina Wickmayer (Belgia), de la 18:00
  • Camila Giorgi (Italia) – Sabine Lisicki (Germania), după 21:30
  • Petra Kvitova (Cehia) – Nicole Gibbs (SUA), după 23:30
  • Caroline Wozniacki (Danemarca) – Petra Cetkovska, după 04:00

Meciurile de la US Open pot fi urmărite în direct pe programele Eurosport și LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…