România – Slovenia 3-0! Mergea și Tecău au adus punctul calificării, după o victorie în minimum de seturi. Spania lui Nadal, următorul adversar al „tricolorilor”

România - Slovenia 3-0! Mergea și Tecău au adus punctul calificării, după o victorie în minimum de seturi. Spania lui Nadal, următorul adversar al
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Naționala de Cupa Davis a României a învins Slovenia cu 3-0, într-un meci contând pentru primul tur al Grupei Europa/Africa.
  • Marius Copil (202 ATP) a câștigat vineri primul punct al întâlnirii, învingându-l pe Blaz Rola (160 ATP) cu 7-5, 6-3, 7-6.
  • În al doilea meci de simplu, Adrian Ungur (193 ATP) a obținut o victorie magnifică în fața lui Grega Zemlja (181 ATP): 4-6, 4-6, 6-3, 7-6, 6-4.
  • Sâmbătă, perechea Florin Mergea / Horia Tecău a învins cuplul Blaz Rola / Grega Zemlja, scor 6-3, 7-6(5), 7-6(3)
  • După victoria în fața Sloveniei, România și-a asigurat un meci de vis cu Spania, pe teren propriu, învingătoarea urmând să meargă la barajul pentru accederea în Grupa Mondială.

UPDATE 17:26 ROMÂNIA – SLOVENIA 3-0! Mergea și Tecău câștigă și al treilea set, tot la tiebreak, și aduc o victorie clară României. Echipa condusă de Andrei Pavel trece de Slovenia și va înfrunta Spania, în perioada 15-17 iulie, în România!


UPDATE 16:38 Horia și Florin câștigă și al doilea set, scor 7-6(5), după o manșă care a durat 45 de minute. Doar un set ne desparte de victorie!


UPDATE 15:48 Cu un pas mai aproape de meciul cu Spania lui Nadal! Florin și Horia câștigă primul set, scor 6-3, după un break reușit la fix, în game-ul 8.


UPDATE 15:14 A început meciul, cu Horia Tecău la serviciu.


UPDATE 14:20 În aproximativ 45 de minute va începe meciul care poate aduce victoria României! Florin Mergea și Horia Tecău au șansa, de la ora 15:00, de a aduce punctul decisiv, împotriva perechii Blaz Rola / Grega Zemlja.


Victorie clară pentru eroul local, Marius Copil

Naționala de Cupa Davis a României demonstrează că spiritul echipelor de aur reprezentate de Ilie Năstase și Andrei Pavel a rămas viu! „Nasty” a fost vineri suporter de lux în tribunele Sălii Sporturilor din Arad, Andrei Pavel s-a aflat pe bancă, în calitate de căpitan nejucător, iar Marius Copil și Adrian Ungur i-au ridicat în picioare pe amândoii!

Primul a fost Copil, care nu a vrut să-și dezamăgească suporterii din orașul natal. Marius a servit fabulos în fața lui Blaz Rola, iar slovenul n-a avut niciun fel de replică pentru ghiulelele românului: 17 ași în dreptul lui Copil și doar 5 pentru Rola! Arădeanul se transformă atunci când joacă în Cupa Davis, iar valoarea superioară a acestuia a înclinat balanța în favoarea României, după două ore și 20 de minute. Mai slab clasat cu 40 de locuri, dar cu trei clase mai bun decât adversarul său, Marius Copil l-a „executat” pe Blaz Rola cu 7-5, 6-3, 7-6(5)!

Adrian Ungur, revenire de la 0-2 la seturi și o minge de meci salvată

Puțini se aștaptau ca Adrian Ungur să mărească diferența pe tabelă, însă jucătorul în vârstă de 30 de ani a reușit cea mai importantă victorie a carierei în competiția inter-țări din tenisul masculin. Ungur l-a avut în față pe Grega Zemlja, fost număr 43 mondial, iar slovenul a servit formidabil până la 6-4, 6-4 și 2-3. Românul a spart gheața însă, a reușit primul break și a înfipt în mentalul adversarului un pumnal la fel de ascuțit ca reverul său! Adi a știut să gestioneze fiecare moment dificil după câștigarea setului trei, iar curajul de a ataca în permanență l-a premiat pe piteștean la 4-5 în actul patru, atunci când a salvat o minge de set!

În manșa decisivă, Ungur a câștigat repede pe serviciul lui Zemlja, slovenul și-a luat break-ul înapoi la 3-4, însă Adi a ridicat sala în picioare după alte trei game-uri: 4-6, 4-6, 6-3, 7-6(3), 6-4, după un meci epic! Marius Copil și Adrian Ungur ne aduc la un singur punct de o calificare în runda a doua a Grupei 1, acolo unde ne așteaptă Spania, într-un meci ce ar avea ca miză calificarea în barajul Grupei Mondiale! Urmează jocul de dublu de la care avem mari așteptări, Horia Tecău și Florin Mergea evoluând sâmbătă, de la ora 15:00, în fața echipei Blaz Rola/Grega Zemlja.


UPDATE 20:20 Adrian Ungur aduce al doilea punct pentru România!!! Victorie istorică pentru piteștean, care revine de la 0-2 la seturi și se impune în fața lui Grega Zemlja, scor 4-6, 4-6, 6-3, 7-6(3), 6-4! Adi nu a renunțat și a luptat formidabil deși a fost condus cu 6-4, 6-4, apoi a salvat și o minge de meci pe propriul serviciu, la 4-5 în actul 4. Victoria lui Ungur, obținută în 3 ore și 20 de minute, pune România într-o postură excelentă înaintea meciului de dublu, în care Horia Tecău și Florin Mergea sunt cotați drept mari favoriți!


UPDATE 20:16 Ungur are 5-4 în decisiv, iar adversarul său servește sub o presiune imensă! Conform regulilor din Cupa Davis, în setul decisiv se joacă fără tie-break!


UPDATE 20:10 Zemlja relansează meciul cu un rebreak ce vine de nicăieri, scor 4-3! Slovenul pare a avea un plus de energie față de Ungur, care solicită și intervenția fizioterapeutului.


UPDATE 20:02 Ungur – Zemlja 4-6, 4-6, 6-3, 7-6, 4-1! România e la două game-uri de 2-0, iar arbitrulului nu-i vine să creadă că scorul înscris pe tabelă este cel real! O revenire a lui Adi părea SF la 6-4, 6-4 pentru Slovenia.


UPDATE 19:53 Ungur intră în transă și face un break uriaș în setul 5, scor 4-6, 4-6, 6-3, 7-6, 3-0! Zemlja, destabilizat de ruperile de ritm al jucătorului nostru, privește în gol după un as reușit de român la 2-0 și 40-15!


UPDATE 19:45 Seeeeet Româniaaa, 7-6(3)!!! Adi Ungur egalează la seturi în meciul cu Grega Zemlja, după ce a fost condus cu 2-0, și împinge duelul în decisiv, scor 4-6, 4-6, 6-3, 7-6! Slovenul trimite prea lung la 3-6 în tie-break, iar arădenii sunt în picioare, aplaudând jocul superb reușit de sportivul nostru! Ce revenire pentru Adi, care a salvat și o minge de meci la 4-5!


UPDATE 19:35 Ungur – Zemlja 4-6, 4-6, 6-3, 6-6! Soarta setului al patrulea va fi hotărâtă în loteria tie-break-ului! Ungur trebuie să câștige manșa pentru a rămâne în meci! Ungur se descurcă excelent și conduce cu 4-2!


UPDATE 19:30 Adi luptă și egalează la 5, nu înainte de a salva o minge de meci! Ungur se mobilizează, închide game-ul cu un serviciu câștigător, iar adrenalina crește în tabăra tricoloră.


UPDATE 19:25 Ungur atacă pe serviciul advers, dar Zemlja rămâne calm și se duce la 5-4! Moment extrem de delicat: Adi servește pentru a menține România în meciul doi!


UPDATE 19:15 Serviciile celor doi jucători funcționează la turație maximă în setul patru, iar Zemlja conduce cu 4-3! În ultimele 7 game-uri nu a existat nicio minge de break de-o parte sau de alta.


UPDATE 19:05 Ungur și Zemlja se află la egalitate în setul patru, scor 2-2! Moment amuzant în tribune: un domn însetat îi cere o sticlă de apă lui George Cosac, dar președintele FRT îi întinde mâna acestuia: „Noroc”!


UPDATE 18:50 SET România, 4-6, 4-6, 6-3!!! Ungur pune presiune pe adversar și reușește să relanseze partida venind la un set în spatele lui Zemlja! Haide, Adi! Vrem set decisiv! Ungur a câștigat 83 de puncte până acum, în timp ce Zemlja a ajuns la un total de 87 de puncte. Diferența nu este deloc una mare, având în vedere că slovenul are un set în față.


UPDATE 18:40 Ungur reușește primul break în meciul cu Zemlja, 4-6, 4-6, 4-2! Adi rupe ritmul jucând agresiv pe mingea a doua a slovenului, iar break-ul vine la 30! Cu siguranță că reușita lui Adi va schimba fața jocului și vom vedea mai multă acțiune în Sala Sporturilor din Arad!


UPDATE 18:32 Ungur își creează avantaj cu serviciul și face 2-1! În tribune, Ilie Năstase continuă să fie agitat, în timp ce George Cosac navighează pe internet. „Nasty” pare a-i spune șefului FRT: „Nu-l mai căuta și pe ăsta pe Google, am văzut ce joacă”, cu referire la jucătorul sloven despre care a spus la ProSport Live că nu l-a mai văzut jucând până acum.


UPDATE 18:21 SET Slovenia, 6-4, 6-4! Adi Ungur rămâne fără break astăzi, iar acest lucru se vede pe tabelă  În ciuda scorului, fanele continuă să creadă în Adi și îl aplaudă în semn de încurajare.


UPDATE 18:15 Ungur se apropie la 4-5, dar Zemlja va servi imediat pentru setul doi! Adi are nevoie de un break pentru a nu pierde controlul meciului, însă șansele par destul de mici, la cum servește Zemlja: 90% mingi câștigate pe primul serviciu, același procentaj pe al doilea.


UPDATE 18:10 Partida s-a reluat, însă noua pereche de pantofi nu l-au ajutat pe Ungur să-și schimbe și jocul. Zemlja reușește un break mare și în setul secund, iar slovenul conduce cu 4-2.


UPDATE 18:00 Meciul este întrerupt în acest moment, la scorul de 2-1, din cauză că lui Adi Ungur i s-a rupt pantoful stâng. Românul nu mai vrea să continue jocul și îl trimite pe preparatorul fizic Teo Cercel la vestiare, pentru a-i procura o nouă pereche de pantofi sport. Recunosc că nu am mai văzut vreun episod similar într-un meci disputat la un asemenea nivel.


UPDATE 17:45 Adi ratează două mingi de break, iar adversarul său egalează după un game disputat, scor 1-1!


UPDATE 17:35 SET Slovenia, 6-4! Grega Zemlja, posesorul unui serviciu exploziv, închide actul după 33 de minute, la a doua minge de set! Adrian Ungur a servit și el bine, a reușit 3 ași (la fel ca slovenul), însă break-ul cedat la 3-3 a făcut diferența!


UPDATE 17:20 Break Slovenia, 4-3! Zemlja sparge gheața pe serviciul lui Ungur! În ciuda faptului că are un echipament care îl face să semene cu un leopard, Ungur nu deține și o viteză pe măsură. Românul este destul de lent în execuții și pierde controlul în prima manșă.


UPDATE 17:10 A început al doilea meci al întâlnirii: Ungur și Zemlja se află la egalitate în primul set, scor 2-2! Adi servește primul, iar până acum nu am asistat la vreun break!


UPDATE 16:40 Marius a vorbit despre meciul câștigat clar în Sala Sporturilor din Arad: „Am răcit foarte rău și mă bucur că în aceste condiții am reușit să aduc primul punct pentru România! Spectatorii au fost minunați și îi rog să rămână și pentru meciul lui Adi Ungur. Ar fi minunat să facem 2-0 după prima zi, pentru ca băieții de la dublu să joace fără presiune”. Urmează meciul Adrian Ungur – Grega Zemlja, în aprozimativ 20 de minute.


UPDATE 16:30 România – Slovenia 1-0!!! Marius Copil aduce primul punct pentru tricolori după un meci extrem de spectaculos: 7-5, 6-3, 7-6(5) contra lui Blaz Rola! Marius nu-și dezamăgește fanii din orașul natal și ridică sala în picioare cu o victorie reușită în două ore și 16 minute!


UPDATE 16:22 Un tie-break va decide soarta setului al treilea! Va tranșa Marius partida în minimum de seturi sau slovenul va reuși să supraviețuiască în Sala Sporturilor din Arad?


UPDATE 16:15 Copil egalează la 5, iar eu vă voi dezvălui câteva detalii legate de arbitrii partidei. Centralul vine din Germania, însă arbitrii de linie sunt români. Cel puțin omul din imagine, cunoscut în lumea tenisului cu numele de „Nea Tudorică”, este nelipsit de la turneele organizate în România.


UPDATE 16:05 Marius servește pentru a trimite setul în prelungiri, scor 4-5!


UPDATE 16:00 Copil – Rola 7-5, 6-3, 3-4! Marius ratează și el șanse importante, iar Blaz vine în față în setul trei. Slovenul a întors game-ul de la 0-30.


UPDATE 15:50 Copil trece peste un moment dificil și egalează la 2! Arădeanul a salvat trei mingi de break, atacând de fiecare dată fără frică! Jucătorul nostru ajunge la 13 ași, doar 4 în dreptul slovenului. 


UPDATE 15:40 Marius continuă să facă spectacol, vine la fileu și ridică sala în picioare (cu excepția fumătorilor înrăiți) prin câteva execuții de clasă! Blaz își menține însă serviciul, 2-1!


UPDATE 15:27 SET România, 7-5, 6-3! Ce descătușare a lui Marius Copil, care acum deține un avantaj confortabil pe tabelă! Copil a închis setul secund într-o manieră care îl caracterizează, printr-un game în care a servit trei ași la rând!


UPDATE 15:20 Copil se desprinde și în setul secund, 4-2! Marius reușește break-ul printr-un passing superb în lung de linie, iar Blaz Rola își exprimă frustrarea acumulată după un set și jumătate de dominație tricoloră! 


UPDATE 15:15 Greu de imaginat că putem asista la un astfel de incident într-un meci de Cupa Davis, dar se întâmplă la Arad! Se pare că Marius Copil și Blaz Rola sunt incomodați de spectatorii care fumează în sală, lucru interzis în mod evident de regulament. Announcerul partidei i-a rugat pe spectatorii să-și stingă țigările: „Vă rugăm să nu mai fumați în sală! Fumul se propagă și pe teren, iar jucătorii sunt deranjați din această cauză”!


UPDATE 15:10 Copil menține ritmul excelent și în setul secund și conduce cu 2-1, fără break! Câteva statistici interesante din primul act, care a durat 47 de minute: Copil are 5 ași și 2 duble greșeli, în timp ce Rola a servit 2 ași și nu a comis vreo dublă. Marius a câștigat 81% din mingile jucate cu primul serviciu, iar Rola și-a adjudecat doar 51% din punctele jucate cu prima minge.


UPDATE 15:00 SET România, 7-5! Marius Copil aduce primul set pentru tricolori, grație unui game magic! Slovenul Rola și-a pierdut serviciul la 5-6, după o revenire senzațională a lui Marius. Sportivul nostru a fost condus cu 40-15, reușind să câștige în stil de mare jucător game-ul, cu 4 puncte la rând!


UPDATE 14:52 Copil – Rola 5-5! Echilibrul se menține în Sala Sporturilor din Arad! Jucătorii știu că orice greșeală îi poate costa setul și nu își asumă riscuri prea mari. Marius impresionează însă prin câteva urcări frumoase la fileu.


UPDATE 14:45 Copil – Rola 4-4! Slovenul egalează din nou, iar Marius revine la serviciu. Arădeanul a ajuns la 4 ași, în timp ce Rola a servit unul singur.


UPDATE 14:36 Copil – Rola 3-3! Marius își intră în ritm și pare să controleze meciul, deși scorul este egal. Ilie Năstase, legenda tenisului din România, se află în tribune, alături de George Cosac, șeful FRT. „Nasty” îl vede pentru prima oară la lucru pe Rola, aspect pe care l-a dezvăluit în direct la ProSport Live. Astfel, din imagine se poate interpreta că, la insistențele lui Ilie Năstase, George Cosac caută informații pe Google despre adversarul nostru.


UPDATE 14:30 Copil – Rola 2-2! După două break-uri, au urmat două game-uri câștigate pe propriul serviciu (câte unul de fiecare parte). Slovenul începe să simtă presiunea și își adjudecă punctele cu dificultate.


UPDATE 14:20 Copil și-a cedat serviciul în game-ul inaugural, însă românul revine excelent, lovește mingea cu putere și egalează la 1.


UPDATE 14:10 Sponsorii oficiali din Cupa Davis își fac reclamă prin reprezentantele sexului frumos, care au luat cu asalt tribunele în meciurile de astăzi. Vă las pe voi să spuneți cine a câștigat duelul la acest capitol: asistența de la Arad (sus) sau galeria de la Belgia – Croația?


UPDATE 14:00 Băieții au intrat în arena din Arad, iar Copil și Rola vor începe încălzirea. Publicul este destul de numeros, având în vedere că se joacă într-o zi lucrătoare.


UPDATE 13:45 Jucătorii noștri au impresionat prin eleganță la dineul oficial și sperăm că și jocul lor va arăta la fel de bine! Mergea a surprins cu pantofii pe care i-a încălțat miercuri seară, dar mai important este ce a spus Florin înaintea partidei de astăzi: „Atmosfera în echipă este bună, așa cum a fost întotdeauna. Suntem obișnuiți cu suprafața de joc și sperăm ca Marius să intre bine în meci, deși are emoții pentru că joacă acasă”, a spus campionul de dublu la Digisport 2.


UPDATE 13:30 Să aruncăm o privire și către un meci de Cupa Davis care se desfășoară la 200 de km de Arad, în capitala Serbiei, Belgrad. Nole Djokovic, liderul mondial din ATP, s-a remarcat printr-o apariție inedită la conferința de presă organizată înaintea partidei din Grupa Mondială, Serbia – Kazahstan. Nole a purtat ochelari, nu pentru că ar fi citit prea multe cărți în ultima vreme, ci din cauză că suferă de conjunctivită. Chiar și în această situație, sârbul va intra pe teren astăzi, în meciul cu Aleksandr Nedovyesov.


UPDATE 13:15 Salutare! Toate detaliile sunt puse la punct înaintea meciului dintre România și Slovenia: Sala Sporturilor din Arad este pregătită pentru a găzdui un meci de tenis la cel mai înalt nivel, iar Marius Copil are toate condițiile pentru a aduce primul punct pentru echipa noastră. Marius se simte ca peștele în apă pe hard, în sală, în timp ce Blaz Rola este jucător de zgură. De asemenea, Copil va fi susținut de prieteni și familie în orașul natal, dar și de noi, care îi vom ține pumnii în fața televizoarelor. Eu sunt Alex Tăcină și voi urmări alături de voi cele două partide de simplu programate astăzi. 


Jucăm cu gândul la un meci de gală contra Spaniei

România începe o campanie la capătul căreia tensimenii tricolori speră să obțină calificarea în Grupa Mondială a Cupei Davis, după cinci ani de absență din elita competiției inter-țări din tenis. Echipa condusă de căpitanul nejucător Andrei Pavel are în față un obstacol dificil, dar nu imposibil de trecut: Slovenia! Ținând cont că se joacă după sistemul „3 din 5”, sportivii noștri ar fi favoriți la adjudecarea a trei puncte echivalente cu calificarea în meciul cu Spania, hotărâtor pentru accederea la barajul Grupei Mondiale.

Copil, omul cheie al întâlnirii

Marius Copil, cel care evoluează în fața fanilor din orașul natal, pleacă cu prima șansă în ambele meciuri de simplu, cu Blaz Rola și Grega Zemlja, în timp ce echipa Florin Mergea/Horia Tecău n-ar trebui să aibă probleme în jocul de dublu. Adrian Ungur nu este avantajat de suprafața de joc (hard indoor), iar slovenii sunt și ei favoriți în celelalte două partide de simplu. Astfel, diferența poate fi făcută de valoarea jucătorilor de dublu aflați în componența echipei României, mai ales că Slovenia nu are în echipă niciun specialist al probei de dublu. 

Întâlnirea dintre România și Slovenia va fi transmisă în direct de Digisport 2 și LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…