INCREDIBIL! Coșmar la Roland Garros: Simona Halep a pierdut în turul doi cu Lucic Baroni, după un meci dezastruos. Dulgheru, eliminată de Cornet

INCREDIBIL! Coșmar la Roland Garros: Simona Halep a pierdut în turul doi cu Lucic Baroni, după un meci dezastruos. Dulgheru, eliminată de Cornet
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Alexandra Dulgheru (51 WTA) a pierdut în turul doi la Roland Garros, scor 2-6, 5-7 cu Alize Cornet (29 WTA)
  • Simona Halep (3 WTA) a fost de nerecunoscut în meciul cu Mirjana Lucic-Baroni (70 WTA), a treia favorită fiind învinsă cu 7-5, 6-1

UPDATE 17:50 A fost un chin să vedem 29 de lovituri direct câștigătoare „înfipte” de croată în terenul Simonei Halep. Alex Tăcină vă mulțumește pentru că ați rezistat chinului care a durat o oră și 11 minute și vă aduce o nouă veste proastă: Simona Halep poate pica pe locul 5 WTA după Roland Garros, în cazul în care Caroline Wozniacki ajunge în finală. Încerc totuși să-i găsesc și o scuză Simonei, care a părut că suferă din punct de vedere fizic. În primul set a călcat strâmb, apoi a cerut intervenția fizioterapeutului, care i-a tratat rănile din palmă.


UPDATE 17:05 Nici croatei Lucic-Baroni nu-i vine să creadă că a învins-o pe Halep pentru a doua oară, din nou în cadrul unui turneu de Grand Slam. Pare să fie un blestem pentru Simona, care are un sezon de zgură catastrofal. Asta după ce anunța un tur de forță atunci când a neglijat naționala de Fed Cup, în urmă cu o lună și jumătate, pentru a pregăti minuțios meciurile programate pe suprafață lentă. România rămâne cu două reprezentante în competiția de simplu de la Paris, Irina Begu și Andreea Mitu, ambele urmând să evolueze joi.


UPDATE 16:57 Vești proaste și de pe Terenul 1, acolo unde Dulgheru a pierdut cu Alize Cornet, favorita 29, scor 2-6, 7-5. Învingătoarea Simonei a vorbit și ea după meci: „E greu să joci cu Simona. Știam că nu trebuie să greșesc multe mingi”, a spus Lucic Baroni, care nu mai trecuse de turul doi la Roland Garros din anul 2001.


UPDATE 16:50 Cutremur pe arena Suzanne Lenglen! Simona Halep, finalista din 2014, părăsește competiția în turul doi, după 5-7, 1-6 cu Mirjana Lucic Baroni (70 WTA). A treia jucătoare a lumii a fost de nerecunoscut, la fel ca în partida disputată la US Open 2014 în fața aceleiași croate, pierdută cu scorul de 7-6, 6-2.


UPDATE 16:45 Halep face în sfârșit un game, 1-5 în setul doi, și prelungește agonia. Lucic Baroni servește pentru meci! Durerea se vede pe fața româncei.


UPDATE 16:38 Uluitor! După ce a făcut meciul vieții împotriva Simonei Halep la US Open 2014, Lucic Baroni o umilește din nou pe românca: 7-5 și 4-0! Regizorul transmisiei îl confundă pe acest spectator cu Ion Țiriac. Toată lumea este uluită pe Suzanne Lenglen de scorul înscris pe tabelă.


UPDATE 16:30 Finalista din 2014 este invizibilă și o lasă pe Lucic-Baroni, a 70-a jucătoare a lumii, să o domine copios. Este 3-0 pentru croată în setul doi.


UPDATE 16:20 Incredibil! Simona face dublă greșeală și îi oferă adversarei două mingi de set. Croata nu iartă și o fructifică pe prima, 7-5, apoi se așează comod în scaun! Am mai văzut un scenariu asemănător și la US Open, atunci când Simona juca la fel de defensiv. în fața Mirjanei


UPDATE 16:15 Halep depășește durerile fizice și rămâne din nou în set, 5-5. Lucic-Baroni trimite un forehand la 5 m în out la minge de game. Un antrenor de la copii și juniori și-ar fi trimis elevul acasă după o astfel de ratare.


UPDATE 16:10 Simona face un break care o ține în set, 4-5. Imediat, a treia favorită solicită intervenția fizioterapeutului. Halep este deranjată de bătăturile din palmă.


UPDATE 16:05 Break Lucic Baroni, 5-3! Simona este incomodată de stilul agresiv al adversarei.


UPDATE 15:55 Mirjana începe să greșească și Simona profită, egalând la 3. Pe Suzanne Lenglen a avut loc o fază care i-a speriat pe fanii româncei. Halep a alunecat și glezna ei nu arăta tocmai bine.


UPDATE 15:50 Simona își pierde serviciul, 1-3. Lucic-Baroni adoptă aceeași tactică de la US Open, atunci când a eliminat-o pe Halep în două seturi. Croata ia repede fiecare minge și astfel produce numeroase lovituri câștigătoare.


UPDATE 15:42 Simona revine de la 0-30 și egalează, 1-1. Spectatorii din tribune nu par fascinați de frumusețea meciului și au decis să stea pe Facebook.


UPDATE 15:40 Lucic-Baroni conduce cu 1-0, după un game lejer pe propriul serviciu. Antrenorul Victor Ioniță arată de parcă ar fi petrecut toată noaptea la biliard, alături de fratele Novak Djokovic.


UPDATE 15:35 Simona și Mirjana schimbă mingile de încălzire. Constănțeanca a ales, surprinzător, o costumație roz, deși la prezentarea Adidas a pozat doar în rochii negre.


UPDATE 15:30 Dulgheru se precipită și șansele ratate mai devreme se răzbună, 2-4. Cornet este ajutată și de arbitra de linie, care dă bună o minge pe care cu toții am văzut-o afară.


UPDATE 15:20 Alexandra a ratat trei mingi de break și acum servește sub presiune, la 2-3.


UPDATE 15:15 Roger Federer l-a învins pe Marcel Granollers în trei seturi, iar Simona Halep va intra pe Lenglen în 15 minute. Vom vedea ce echipament a ales pentru meciul de astăzi. Simona a jucat într-o rochie neagră duminică, dar ea mai are un echipament special, format din fustă exotică și tricou negru.


UPDATE 15:05 Alexandra egalează la 2, cu un game realizat la 30. Arbitrul de linie este deja extenuat după 17 minute – a uitat să țină dietă la ediția din acest an.


UPDATE 14:55 Cornet o conduce cu 2-1 pe Dulgheru, fără break. Meciul este în direct pe Eurosport 2. Pentru că se apropie partida Simonei Halep, avem și un motiv de îngrijorare. Antrenorul Darren Cahill a abandonat-o pe Simona, iar greșeala constănțencei a fost că l-a adus în România înainte de turneu. Australianul este extenuat după nopțile pierdute în Centrul Vechi.


UPDATE 14:45 Alexandra și Alize se încălzesc pe Terenul 1. Franțuzoaica va servi prima.


UPDATE 14:35 S-a terminat meciul dintre Gilles Simon și Martin Klizan, cu victoria lui „Gilou” în minimum de seturi, astfel că ne pregătim pentru Dulgheru – Cornet. Despre franțuzoaică vă pot spune că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tenismen profesionist, Hugo Nys. Cei doi adoră să meargă la plajă în timpul liber, acolo unde, de multe ori, se întâlnesc întămplător și cu Sorana Cîrstea și iubitul ei columbian.


UPDATE 14:25 Un om cheie în stafful Simonei Halep este fizioterapeutul Andrei Cristofor. Pentru a îl cunoaște mai bine, vă dezvălui faptul că Andrei este un rapidist înfocat. Simona, susținătoare a echipei Steaua, se distrează de multe ori pe seama lui Cristofor, tachinându-l după fiecare retrogradare a formației giuleștene.


Andrei Cristofor (foto dreapta) este un cunoscut suporter al echipei Rapid. Andrei nu are grijă numai de fizicul Simonei Halep, ci se ocupă și de accidentările jucătorilor rapidiști.


UPDATE 14:10 Florin Mergea e primul român victorios de miercuri! „Dodo” și Rohan Bopanna s-au calificat în turul doi la dublu, după 5-7, 6-3, 6-4 cu perechea Viktor Troicki/Filip Krajinovic.


UPDATE 13:55 Am descoperit cui i-a arătat Simona semnul respectiv și m-am liniștit: antrenorului Victor Ioniță. Acesta a trimis o minge de puțin în out, în timpul meciului de sparring. Victor este oricum puțin dezorientat.


UPDATE 13:40 Bucurie pentru Maria Șarapova, care merge în turul trei, tristețe pentru companiile producătoare de dopuri pentru urechi. Favorita doi a stat pe teren doar o oră și 21 de minute, scor 6-3, 6-1 cu Diatchenko.

.@MariaSharapova continues @RolandGarros title defense with 63 61 win over Diatchenko–> http://t.co/6pdMwyqJJs #RG15 pic.twitter.com/6oZA37NQPD


UPDATE 13:30 Gesturile Simonei, de la antrenamentul efectuat la Paris, lasă loc mai multor interpretări. Cui credeți că i-a arătat constănțeanca semnul acesta și oare ce vrea el să însemne?


UPDATE 13:20 Mergea și Bopanna au pierdut primul set cu 7-5. Troicki și Krainovic, „like a bosses”, își potolesc setea la pauza dintre game-uri. Olaru și Kichenok au câștigat primul act, dar perechea Xu/Diyas conduce cu 4-1 în manșa secundă.


UPDATE 13:10 Maria Șarapova, favorita doi, are 6-3 și 2-0 în fața Vitaliei Diatchenko, pe centralul Chatrier. În doar 59 de minute, producția de dopuri pentru urechi a crescut cu 90% la Paris.


UPDATE 12:55 Vă pun la dispoziție, cu amabilitatea lui Neal Trousdale, două fotografii de la antrenamentul de marți al Simonei Halep, la care participanții au uitat să zâmbească. Preparatorii fizici Teo Cercel și Andrei Cristofor îmi aduc aminte Robert De Niro și Ray Liotta, în filmul cu gangsteri „Goodfellas”. Simona privește către Teo și Andrei și pare a spune: „Oare ce pun ăștia doi la cale?”


UPDATE 12:40 Florin Mergea și Rohan Bopanna au 4-3 cu Troicki și Krainovic. Avem imagini de pe acel teren, mulțumită aplicației Eurosport Player.


UPDATE 12:30 Salut, sunt Alex Tăcină și voi urmări împreună cu voi meciurile de miercuri, de la Roland Garros. Vă prezint programul de pe arenele unde joacă Simona Halep și Alexandra Dulgheru. Simona intră pe Suzanne Lenglen după Roger, fiind urmată de un alt român, dar care reprezintă Israelul, Dudi Sela – fost Sălăjean. Pe Terenul 1, Alexandra iși așteaptă rândul după meciul Klizan – Simon.


Două reprezentante ale României joacă, miercuri, pe tabloul de simplu de la Roland Garros: Alexandra Dulgheru (51 WTA) și Simona Halep (3 WTA). Alexandra se află într-o formă excelentă în 2015 și vine după un sfert de finală atins la Roma (1-6, 0-6 cu Simona Halep). Bucureșteanca în vârstă de 25 de ani are un meci greu, dar nu imposibil, în fața favoritei 29 a competiției, franțuzoaica Alize Cornet, după ora 14:00, pe Terenul 1. Dulgheru și Cornet s-au mai întâlnit de două ori în circuit, de fiecare dată pe hard, iar scorul este 1-1: 6-1, 6-0 pentru Cornet la Hobart 2010 și 6-4, 3-6, 6-1 pentru Dulgheru la Doha 2015.

Simona Halep se poate răzbuna pe Mirjana Lucic-Baroni (70 WTA), după ce croata i-a administrat una dintre cele mai dureroase înfrângeri ale carierei, în turul trei la US Open 2014, scor 7-6(6), 6-2. A fost singura partidă directă dintre Simona și Mirjana în circuit, dar constănțeanca deține un mare avantaj în fața adversarei sale: suprafața lentă de la Paris. Dacă se va impune miercuri, Simona o va înfrunta în faza următoare pe câștigătoarea meciului dintre Alexandra Dulgheru și Alize Cornet.

În proba de dublu masculin, cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) joacă în primul tur de la Roland Garros, de la ora 12:00, împotriva perechii Filip Krajinovic/Viktor Troicki (Serbia). Monica Niculescu și Arantxa Parra-Santonja (Spania) intră după 13:30, iar adversare le vor fi Timea Bacsinszky (Elveție) și Chia Chuang (Taipei). Perechea formată din Irina Begu și spanioloaica Lara Arruabarrena se va duela cu echipa Aroangioli/Paquet (Franța), după 15:00, în timp ce Horia Tecău și Jean Julien Rojer (Olanda) se luptă cu Rameez Junaid (Australia) și Adil Shamasdin (Canada, după ora 13:30. Raluca Olaru și Nadia Kichenok (Ucraina) evoluează de la 12:00, în fața perechii Diyas/Xu.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri de cuțit. Ce a mărturisit în fața sediului de poliție, în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit de mulți
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit de mulți
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup