Halep – Konta 6-3, 6-7, 2-6. S-a sfârșit visul american. Britanica o trimite pe Simona acasă, după o revenire spectaculoasă

Halep - Konta 6-3, 6-7, 2-6. S-a sfârșit visul american. Britanica o trimite pe Simona acasă, după o revenire spectaculoasă
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep părea într-o formă de zile mari la Miami, dar totul s-a năruit în al doilea set al partidei contra Johannei Konta. Încurajată de antrenorul său care i-a spus că e primul turneu la care se prezintă la capacitate maximă, românca a dezamăgit din nou și a pierdut, scor 6-3, 7-6, 6-2. Lipsa de rezultate continuă pentru Simona, care mai are de muncit pentru a redeveni jucătoarea din zilele ei bune.

22:39 Minge de meci pentru Konta la scorul de 40-30. Game, set și meci pentru Johanna Konta, 6-3,  6-7, 2-6.


22:35 Încă o minge de break pentru Konta 🙁 Din fericire Simona salvează, dar jucătoarea noastră pare că nu face decât să amâne victoria adversarei sale. Break pentru Konta care duce scorul la 5-2, având două break-uri avans. Britanica va servi pentru câștigarea meciului.


22:30 Konta are 30-0 iar re-break-ul pare un vis frumos pentru Simona. 40-15 iar Konta are două mingi de 4-2. Game pentru britanică iar Simona e pe marginea prăpastiei în acest moment.


22:23 Halep e din nou sigură pe ea la serviciu, 30-15 pentru româncă. Konta revine și are minge de break! Din păcate Simona cedează iar britanica a preluat conducerea partidei.


22:21 Konta face 40-30 cu o nouă scurtă la fileu. Simona a ratat o ocazie bună de a se apropia de break. Britanica egalează la 2 iar Halep nu are voie să-și piardă serviciul.


22:16 Game alb pentru Simona, 2-1 pentru jucătoarea noastră care are nevoie de un break pentru a se desprinde în decisiv.


22:13 Konta își adjudecă și ea serviciul, 1-1 în debutul setului decisiv.


22:10 Simona va servi prima în setul decisiv. Se joacă deja de două ore la Miami. Trei mingi de break pentru Konta în primul game. Halep le salvează pe toate și duce scorul la 40-40. Game pentru româncă, cu multe emoții, dar jucătoarea noastră își face serviciul în cele din urmă.


22:01 1-1 în tie-break după primele două servicii. 2-2, Simona a făcut o dublă greșeală dar a recuperat pe serviciul adversarei. A doua dublă greșeală în tie-break, a șaptea în total, pentru Halep. 3-3 în acest moment. Out Konta, se cere challenge, dar se vede la reluare că mingea a fost mult afară. 5-3 Simona, iar Konta nu pare că mai are suflu să ducă meciul în decisiv. Halep greșește inexplicabil și avem din nou egalitate, 5-5. Minge de set pentru Konta, dar britanica trimite în out și avem egalitate la 6. Konta are minge de set peste minge de set, dar Simona nu cedează. Game și set pentru Konta și vom avea set decisiv la Miami.


21:47 Halep câștigă fără problemă ultimul game al setului secund și vom avea tie-break.


21:45 Konta servește pentru 6-5 în setul al doilea. 30-40 iar Simona are minge de break într-un moment crucial. Halep trimite afară și pierde șansa de a face 6-5. Acum e rândul adversarei sale să aibe minge de 6-5. Game pentru Konta, care poate câștiga setul în cazul unui break pe serviciul Simonei.


21:39 Konta nu cedează și egalează la 30. Simona e la două mingi de semifinală. Britanica are minge de break! Halep anulează mingea de break cu un lob superb peste Konta, 40-40. Dublă greșeală pentru Halep iar Konta are o nouă minge de break. Konta forțează și trimite afară, egalitate la 40. Halep trimite din nou afară și Konta are minge de break, a treia pe acest serivicu. Break pentru britanică în cele din urmă, și avem egalitate la 5 în setul al doilea.


21:30 A cincea dublă greșeală pentru Konta, iar Halep e la două puncte de break! Britanica anulează prima minge, 40-30. Break Simona! Românca va servi pentru câștigarea partidei.


21:27 30-30 pe serivicul Simonei. Konta trimite în out iar Halep are minge de 4-4. Românca trimite în fileu returul adversarei sale și avem din nou egalitate. Punct superb între cele două jucătoare! Konta a trimis o scurtă salvată de Halep dar britanica și-a adjudecat punctul cu un lob de zile mari. Minge de break pe serviciul Simonei. Halep anulează mingea de break și e din nou 40-40. Încă o minge de break pentru britanică, dar Simona salvează și de această dată. Halep nu se lasă și trece în avantaj, minge de 4-4. Românca reia în fileu și din păcate avem iar egalitate la 40. Ace pentru Simona care are din nou avantaj. Game pentru Halep în cele din urmă! 4-4 iar Konta e nevoită să-și facă serviciul.


21:17 Konta e sub presiune în acest moment iar Simona poate profita și poate trece la conducerea setului. Din tribune se aude „Haide Simona!”. 4-3 pentru Konta în cele din urmă iar Halep se vede din nou condusă.


21:11 Halep începe bine game-ul și conduce cu 30-0. 40-15, două șanse de 3-3 pentru Simona. Dublă greșeală pentru Halep care mai are o minge de game. Retur bun pentru Konta care duce scorul la 40-40. Game pentru Simona care egalează după ce a fost condusă cu 3-0.


21:07 Două șanse de break pentru Halep la 3-1. Konta salvează prima minge. Break Simona Halep, 3-2! Românca pare că s-a trezit după începutul furtunos al britanicii.


21:02 Simona, wake up! Minge de break pentru Konta la 3-0 în setul al doilea. Halep duce scorul la 40-40 dar jocul româncei lasă mult de dorit în acest set.


20:58 3-0 pentru Konta care e mult mai montată după pierderea primului set. Halep e fără reacție în acest act secund și deja se conturează un set decisiv.


20:56 Konta începe în forță acest al doilea set și va avea minge de break pentru 2-0. Break pentru britanică care obține două game-uri consecutive. Simona pare că a intrat mai relaxată după primul set.


20:49  Game și set pentru Halep!  Românca a dominat primul set al partidei și conduce cu 1-0 după 40 de minute.


20:44 30-30 după ce Konta a avut 30-0. Simona e la două puncte de câștigarea primul set. Dublă greșeală pentru britanică iar Halep va avea prima minge de set a partidei! Punct superb adjudecat din păcate de Konta care a forțat pentru a nu-și ceda serviciul și implicit setul. Încă o minge de set pentru Simona! Britanica salvează din nou și avem iar egalitate la 40. Game pentru Konta care duce scorul vla 5-3, dar Simona va servi pentru 6-3!


20:39 Britanica egalează la 30 după ce Simona a avut 30-0. Halep reușește primul ei ace și va avea o minge de 5-2. Konta anulează mingea de game a Simonei și aveam din nou egalitate, de această dată la 40. Konta își trece în cont prima minge de break, dar Halep îi anulează șansa de 4-3. Game pentru Simona care va putea să-și adjudece primul set cu un break.


20:31 Halep nu o lasă pe Konta să-și facă serviciul și egalează la 40. Britanica reușește în cele din urmă să reducă diferența la 4-2 în acest prim set. Jucătoarea noastră va servi pentru 5-2.


20:26 40-15, minge de 4-1 pentru Halep, românca a servit din nou fără emoții. Dublă greșeală pentru Simona, iar Konta se apropie la 40-30. Halep trimite în fileu și avem pentru prima oara egalitate la 40 în acest meci. Halep își face serviciul în cele din urmă și duce scorul la 4-1 în primul set.


20:21 Konta a reușit să  bifeze prima dublă greșeală a acestui meci. 30-40 iar Halep va avea prima minge de break! Încă o dublă greșeală din partea lui Konta iar Simona reușește break-ul. 3-1 în primul set pentru jucătoarea noastră care se poate desprinde acum la 4-1.


20:16 Halep servește din nou fără greșeală și duce scorul la 2-1. Sperăm la un break din partea Simonei în game-ul al patrulea.


20:13 Konta servește fără greșeală și câștigă la zero al doilea game. Nu avem break după primele două servicii.


20:10 Halep își face serviciul și pornește cu dreptul. 1-0 pentru Simona

 


20:08 Simona servește în game-ul de debut al partidei! 


Fix acum 20 de ani, Martina Hingis câștiga turneul de la Miami, la numai 16 ani! Datorită triumfului din Statele Unite, elvețiana a urcat pe primul loc în clasamentul WTA, devenind cea mai tânără jucătoare din istorie care ocupă această poziție.


Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami, marți dimineață, după ce a învins-o pe australianca Samantha Stosur, scor 6-4, 5-2. După această victorie, românca va juca în semifinale cu britanica Johanna Konta, locul 11 WTA, miercuri seară, la ora 20:10, live pe Digisport și live blog pe www.prosport.ro.

Simona Halep și Johanna Konta au mai jucat o dată la turneul de la Wuhan în 2015, în optimile de finală, când britanica a reușit să se impună cu scorul de 6-3, 3-6, 7-5.

Dacă va câștiga meciul cu Johanna Konta, Simona Halep va juca în semifinale cu învingătoarea din partida Angelique Kerber – Venus Williams.

Articol scris de Elena RADU

 

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui Tottenham
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui…
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Lovitură pentru cei care vor să cumpere mașini SECOND-HAND. Ce s-a discutat în spatele ușilor închise
Lovitură pentru cei care vor să cumpere mașini SECOND-HAND. Ce s-a discutat în spatele ușilor închise
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după 24 de ore de la…
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce a intervenit Irina Fodor: „Știe ce are de făcut!”
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce…